Νέα

σχεση εκτος γαμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Μόνο από την προσωπική μου εμπειρία ,τους 2 τελευταίους μήνες έχω κάνει σεξ με 3 παντρεμένες.Ούτε μία δε χώρισε,ούτε μία δε δημιούργησε πρόβλημα.Δεν θα αναφερθώ σε αντίστοιχες συναδέλφων μου..Οι παντρεμένες πηδιούνται ασύστολα και μετά γυρνάνε στο σπιτάκι..Όπως και οι άνδρες.

Εγώ γιατί δεν έχω πηδήσει ποτέ μου παντρεμένη, αν και είχα ευκαιρίες;
Ή θα είμαι πολύ συντηρητικός κατά βάθος, ή που θα φοβόμουν να βρεθώ σε διπλή έκθεση, την γυναίκα μου και τον άντρα της.
Καλά το δεύτερο είναι σίγουρο. :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το λεω λιγο διαφορετικα.
Οτι ΑΝ ξενοπηδιουνται, ειναι πολυ λιγοτερο διατεθειμενες να "πολεμησουν" για να ξεπεραστουν ζητηματα του γαμου και τα αφηνουν να τον διαλυσουν.
Για να το ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου. Το ξενοπήδημα ΔΕΝ είναι αιτία χωρισμού από την ίδια ή τον ίδιο που το κάνει. Είναι αιτία και πάλι όχι συχνά να το επιδιώξει ο κερατάς αν το μάθει. Οσοι- οσες ξενοπηδιούνατι μπορούν άνετα να μακροημερεύσουν μαζί (μαζί τρόπς του λέγειν  :grin: ).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κατάλαβες τι σου είπε? Πρωτα αποφάσισε να χωρίσει και μετά άρχισε να πηδιέται. Δεν ηταν το πήδημα η αιτία του χωρισμού αλλοι ηταν οι λόγοι, το πήδημα ήταν η αντανακλαστική αντίδραση, το αιτιατό.
Ναι ρε συ, μηπως τελικα λεμε το ιδιο πραγμα???

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ή θα είμαι πολύ συντηρητικός κατά βάθος, ή που θα φοβόμουν να βρεθώ σε διπλή έκθεση, την γυναίκα μου και τον άντρα της.
Παρομοίως αν και δεν υπήρξα ποτέ παντρεμένος  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γιατρε ειναι οντως ενα θεμα αυτο.
Εγω τυχαινε να γνωριζω πολυ καλα τον συζυγο της παντρεμενης, και καθε φορα που συναντιομασταν και μιλουσαμε ενιωθα πολυ ασχημα.
Ηταν και ο βασικος λογος που το σταματησα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι ρε συ, μηπως τελικα λεμε το ιδιο πραγμα???
Στο έγραψα παραπάνω, δέστο, οι απιστιες είτε πήδημα είναι , είτε "σχέσεις" σπανιότατα είναι η βασική αιτία χωρισμού. Υπάρχουν χιλιάδες άλλοι λόγοι πιο σημαντικοί στο μυαλό του καθεμός. Σωστοί ή λάθος λόγοι δε με νοιάζει. Απλά αυτό λένε οι αριθμοί και τα γεγονότα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γιατρε ειναι οντως ενα θεμα αυτο.
Εγω τυχαινε να γνωριζω πολυ καλα τον συζυγο της παντρεμενης, και καθε φορα που συναντιομασταν και μιλουσαμε ενιωθα πολυ ασχημα.
Ηταν και ο βασικος λογος που το σταματησα.
Χωρίς να θέλω να κάνω τον ηθικολόγο και τον τιμητή, το να σκεφτόσυν να μη το ξεκινήσεις δεν παίζει? Ρητορική ερώτηση.

Επισκέπτης
Χωρίς να θέλω να κάνω τον ηθικολόγο και τον τιμητή, το να σκεφτόσυν να μη το ξεκινήσεις δεν παίζει? Ρητορική ερώτηση.
Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά ειναι ανάλογα με της αξίες και ιδανικά που έχεις μεγαλώσει ..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εχεις δικιο. Αλλά ηταν ετσι οι συνθηκες (μου την επεσε εκεινη στην ψυχρα, ηταν και πολυ εμφανισιμη, θεωρησα οτι θα ειμαι κορόιδο να μην το εκμεταλλευτω) που το ξεκινησα.
Λαθος μου.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εχεις δικιο. Αλλά ηταν ετσι οι συνθηκες (μου την επεσε εκεινη στην ψυχρα, ηταν και πολυ εμφανισιμη, θεωρησα οτι θα ειμαι κορόιδο να μην το εκμεταλλευτω) που το ξεκινησα.
Λαθος μου.
Δε σε κρίνω απλά λέω πως το σκέφτομαι εγώ.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι περισσοτεροι αφρικανοι  παντρεμενες ελληνιδες γαμανε.δεν τις βλεπω να χωριζουν τους αντρες τους.απλα τρωνε τη μεγαλη αφρικανικη πουτσα και παλι αγκαλιτσα με το συζυγο στο σπιτι.αλλο η αγαπη και αλλο η καυλα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Η σχεση εκτος γαμου επιτρεπετε μονο για τις παραμελημενες μαμαδες. Αλλιως ειναι απιστια :grin:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Έλα να δεις που θα συμφωνήσω με τον alex71 :think: :think: :think: :think:

Όταν ο άντρας ξενοπηδάει είναι επειδή τον χτυπάνε οι καύλες στο κεφάλι και δε μπορεί να αντισταθεί στη φύση.Είναι αδύναμος από κατασκευής.

Όταν ξενοπηδιέται η γυναίκα το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι ότι ρισκάρει το μέλλον των παιδιών της που θα μεγαλώσουν χωρίς πατέρα εξαιτίας της.Πρέπει να έχει τελειώσει η ιστορία με το σύζυγο μέσα της και να μη θεωρεί την παρουσία του απαραίτητη για τα παιδιά ή ο καινούργιος να αποτελεί πολύ καλύτερη επιλογή από τον παλιό.Τότε και μόνο τότε θα ασχοληθεί με τα δικά της κενά και θα κοιτάξει να τα καλύψει.Τουλάχιστον το 95% έτσι σκέφτεται.
Γνώμη μου φυσικά.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Έλα να δεις που θα συμφωνήσω με τον alex71 :think: :think: :think: :think:

Όταν ο άντρας ξενοπηδάει είναι επειδή τον χτυπάνε οι καύλες στο κεφάλι και δε μπορεί να αντισταθεί στη φύση.Είναι αδύναμος από κατασκευής.

Όταν ξενοπηδιέται η γυναίκα το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι ότι ρισκάρει το μέλλον των παιδιών της που θα μεγαλώσουν χωρίς πατέρα εξαιτίας της.Πρέπει να έχει τελειώσει η ιστορία με το σύζυγο μέσα της και να μη θεωρεί την παρουσία του απαραίτητη για τα παιδιά ή ο καινούργιος να αποτελεί πολύ καλύτερη επιλογή από τον παλιό.Τότε και μόνο τότε θα ασχοληθεί με τα δικά της κενά και θα κοιτάξει να τα καλύψει.Τουλάχιστον το 95% έτσι σκέφτεται.
Γνώμη μου φυσικά.

Νομιζετε....να απαντησω και εγω ως γυναικα...

Θεωρω πως απατουν και τα δυο φυλα εξισου απλα στο ενα (αντρες) συγχωρειται η απιστια πιο πολυ απο τις γυναικες.

Ο λογος της απιστιας νομιζω και για τους δυο ειναι το καινουργιο το διαφορετικο η ανανεωση ο ερωτας που ολοι θελουμε να ξαναζησουμε και φευγει

Απλα ο παντρεμενος που θα απατησει θα το πει στους κολλητους του, στους φιλους του, μπορει να κυκλοφορησει και τη γκομενα ως τροπαιο για να μαθουν ολοι ποσο γαμιας ειναι και τις εχει δυο δυο.Μαθαινεται δηλαδη.
  Η παντρεμενη που θα απατησει πιθανων να μην το πει ουτε στη κολλητη της, γιατι ξερει οτι αν το διαδωσει ουτε μπραβο θα ακουσει ουτε ουαου, το πιθανοτερο ειναι να ακουσει η πουτανα κτλ. Οποτε γινεται στα κρυφα.

Γι αυτο μαθαινουμε οτι οι αντρες απιστουν ενω οι γυναικες οχι.Μια γυναικα και να εχει απιστησει θα το παιζει τιμια ηθικη και κυρια στο περιγυρο της γιατι δεν την παιρνει.

Επισης λογω της νοοτροπιας η γυναικα τον αντρα που απιστει θα τον συγχωρησει, ενω ο αντρας θα το παρει βαρεως.

Γενικως νομιζω πως και τα δυο φυλα απιστουν για τους ιδιους λογους. Απλα ο αντρας για λογους μαγκιας θα το κανει πιο ευκολα τη κουτσουκελα πιο απερισκεπτα και θα το διατυμπανισει, η γυναικα θα το κανει πιο μουλωχτα.

αν καποιος αντρας νομιζει οτι μπορει να κανει τη ζωη του , δηλαδη αυτος εχει αναγκη ανανεωσης αλλα η γυναικα του δεν την εχει γιατι απλα την εχει κορωνα στο κεφαλι του, κοιμαται ορθιος.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Νομιζετε....να απαντησω και εγω ως γυναικα...

Θεωρω πως απατουν και τα δυο φυλα εξισου απλα στο ενα (αντρες) συγχωρειται η απιστια πιο πολυ απο τις γυναικες.

Ο λογος της απιστιας νομιζω και για τους δυο ειναι το καινουργιο το διαφορετικο η ανανεωση ο ερωτας που ολοι θελουμε να ξαναζησουμε και φευγει

Απλα ο παντρεμενος που θα απατησει θα το πει στους κολλητους του, στους φιλους του, μπορει να κυκλοφορησει και τη γκομενα ως τροπαιο για να μαθουν ολοι ποσο γαμιας ειναι και τις εχει δυο δυο.Μαθαινεται δηλαδη.
   Η παντρεμενη που θα απατησει πιθανων να μην το πει ουτε στη κολλητη της, γιατι ξερει οτι αν το διαδωσει ουτε μπραβο θα ακουσει ουτε ουαου, το πιθανοτερο ειναι να ακουσει η πουτανα κτλ. Οποτε γινεται στα κρυφα.

Γι αυτο μαθαινουμε οτι οι αντρες απιστουν ενω οι γυναικες οχι.Μια γυναικα και να εχει απιστησει θα το παιζει τιμια ηθικη και κυρια στο περιγυρο της γιατι δεν την παιρνει.

Επισης λογω της νοοτροπιας η γυναικα τον αντρα που απιστει θα τον συγχωρησει, ενω ο αντρας θα το παρει βαρεως.

Γενικως νομιζω πως και τα δυο φυλα απιστουν για τους ιδιους λογους. Απλα ο αντρας για λογους μαγκιας θα το κανει πιο ευκολα τη κουτσουκελα πιο απερισκεπτα και θα το διατυμπανισει, η γυναικα θα το κανει πιο μουλωχτα.

αν καποιος αντρας νομιζει οτι μπορει να κανει τη ζωη του , δηλαδη αυτος εχει αναγκη ανανεωσης αλλα η γυναικα του δεν την εχει γιατι απλα την εχει κορωνα στο κεφαλι του, κοιμαται ορθιος.

Τυπισα συμφωνω 100% με τα λεγομενα σου.Μιλησες ακριβως σαν μια γυναικα απατημενου συζυγου.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Νομιζετε....

Έτσι είναι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αγαπητες και αγαπητοί, η μονογαμία είναι μία θρησκευτική φαντασίωση. Βρίσκεται έξω και πέρα της φύσης του ανθρώπου (γυναικός και ανδρός). Θα μου πείτε, τότε τί παντρεύεσθε? Απαντώ: Γαμημένος μικροαστισμός.

Σωστά.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Αγαπητες και αγαπητοί, η μονογαμία είναι μία θρησκευτική φαντασίωση. Βρίσκεται έξω και πέρα της φύσης του ανθρώπου (γυναικός και ανδρός). Θα μου πείτε, τότε τί παντρεύεσθε? Απαντώ: Γαμημένος μικροαστισμός.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
καλησπέρα, αγαπητέ. όλα καλά?

Όλοι και όλες έχουν μυστικούς κήπους. Άλλες (-οι) απλώς περιπατούν σε αυτόν και άλλοι (-ες) κόβουν και κανένα φρούτο ...
Καλησπέρα φίλε Χεμ, τη μέρα περπατάμε σε λεωφόρους και τη νύχτα σε σοκάκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom