Νέα

σχεση εκτος γαμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
καμια σχέση..η σημερινή γυναίκα απολαμβάνει άνετα τις εξωσυζυγικές περιπέτειες και μετρά γυρνάει στο σπίτι. Αυτό που λες, είναι αυτό που θέλουν να πιστεύουν οι παντρεμένοι..
Μιλαμε για το ιδιο πραγμα?
Για "σχεση" μιλαμε, οχι για "περιπετειες".

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο αντρας οταν "ζει" αυτο δεν επηρεαζει τον γαμο.
Οταν ομως "ζησει" η γυναικα, ειναι διαφορετικο. Εχει ηδη αποφασισει να τα τιναξει ολα στον αερα.
Και στα δύο είσαι λάθος. Και άντρες που ξενοπηδάμε διαλύουν το γάμο τους και παντρεμένες που ξενοπηδιούνται παραμένουν παντρεμένες χωρίς να το πάρει χαμπάρι ο άντρας τους (νωρίς τουλάχιστον  :grin: )

Επισκέπτης
Και στα δύο είσαι λάθος. Και άντρες που ξενοπηδάμε διαλύουν το γάμο τους και παντρεμένες που ξενοπηδιούνται παραμένουν παντρεμένες χωρίς να το πάρει χαμπάρι ο άντρας τους (νωρίς τουλάχιστον  :grin: )
Πουτάνες Παντρεύονται .... :knockinb:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η δικη μου εντυπωση ειναι εντελως διαφορετικη.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η δικη μου εντυπωση ειναι εντελως διαφορετικη.
Κρίνεις από σένα και μόνο. Δες και τη γενικότερη εικόνα, ξέρω δεκάδες παντρεμένες που εχουν "σχέση" ή και "σχέσεις" και δεν χωρίσαν ποτέ.
Θες να σου πω και το ανέκδοτο με τη γυναίκα του κοινοτάρχη λίγο πριν πεθάνει ο άντρας της?  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Τα εχουμε πει χιλιαδες φορες.
Οταν ομως "ζησει" η γυναικα, ειναι διαφορετικο. Εχει ηδη αποφασισει να τα τιναξει ολα στον αερα.
Βασικες αρχές αυτές.

Ρε Άλεξ ντεπασσέ σε βρίσκω!
Όταν το 80% των παντρεμένων ανδρών και 60% των αντιστοίχων γυναικών κάτω των 50 έχουν ομολογήσει σε σοβαρή κοινωνιολογική έρυνα τουλάχιστον μία "απιστία" μετά τον γάμο, θα έπρεπε να είχαμε περί το 60% διαζύγια, όπως τα λες...

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
1) Δεν κρύβουμε το γάμο μας ποτέ.Νόμος απαράβατος.
2) Ναι υπαρχει περιπτωση να εμπλακείς συναισθηματικα και πολύ ασχημα μαλιστα.
3) Την κραταμε οσο παει.
4) Το αφηνεις να σβησει σιγα σιγα ωστε να μην μεινουν απωθημενα.
Τα εχουμε πει χιλιαδες φορες.
Βασικες αρχές αυτές.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Συμφωνώ απόλυτα.
To thread πρέπει να κλείσει εδώ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κρίνεις από σένα και μόνο. Δες και τη γενικότερη εικόνα, ξέρω δεκάδες παντρεμένες που εχουν "σχέση" ή και "σχέσεις" και δεν χωρίσαν ποτέ.
Θες να σου πω και το ανέκδοτο με τη γυναίκα του κοινοτάρχη λίγο πριν πεθάνει ο άντρας της?  :grin:
Kαι δεν το λες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όταν το 80% των παντρεμένων ανδρών και 60% των αντιστοίχων γυναικών κάτω των 50 έχουν ομολογήσει σε σοβαρή κοινωνιολογική έρυνα τουλάχιστον μία "απιστία" μετά τον γάμο, θα έπρεπε να είχαμε περί το 60% διαζύγια, όπως τα λες...
Δεν εχουμε? ;)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Μόνο από την προσωπική μου εμπειρία ,τους 2 τελευταίους μήνες έχω κάνει σεξ με 3 παντρεμένες.Ούτε μία δε χώρισε,ούτε μία δε δημιούργησε πρόβλημα.Δεν θα αναφερθώ σε αντίστοιχες συναδέλφων μου..Οι παντρεμένες πηδιούνται ασύστολα και μετά γυρνάνε στο σπιτάκι..Όπως και οι άνδρες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Και λίγες και λίγους λες ( αυτοί μαρτύρησαν χωρίς "ξύλο" όμως )γιατρέ.

Και τον ανέκδοτο για τον αλεξ.
Ενας κονοτάρχης ετοιμοθάνατος στο κρεβάτι σε μεγάλη ηλικία ρωτάει τη γυναίκα του αν στα 40 χρόνια γάμου τον απάτησε ποτέ. Τρεις  φορές άντρα μου απαντάει εκείνη. Μία με το διοικητή στο στρατό για να πάρεις μετάθεση, μία με τ αφεντικό σου για να σε πάρει πρώτη φορά στη δουλεια και...
Και τη τρίτη ρωτάει ο φουκαράς?
Ε θυμάσαι στις εκλογές για την κοινότητα που σου έλειπαν για να εκλεγείς 300 ψήφοι?  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μόνο από την προσωπική μου εμπειρία ,τους 2 τελευταίους μήνες έχω κάνει σεξ με 3 παντρεμένες.Ούτε μία δε χώρισε,ούτε μία δε δημιούργησε πρόβλημα.Δεν θα αναφερθώ σε αντίστοιχες συναδέλφων μου..Οι παντρεμένες πηδιούνται ασύστολα και μετά γυρνάνε στο σπιτάκι..Όπως και οι άνδρες.
Τι να σου πω ρε φιλε.
Μια παντρεμενη που ειχα περσι, μου ειπε οτι αποφασισε να ξενοπηδηχτει επειδη πλεον εχει αποφασισει και να χωρισει κιολας, και περιμενει την καταλληλη στιγμη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
60% και ο λόγος ήταν πάντα πως η γυναίκα καψουρεύτηκε και αποφάσισε να διαλύσει το σπίτι της;
Υπερβολικό σε βρίσκω...
60% εχουμε παντως.
Και επειδη ειμαι ΠΑΝΤΑ της αποψης οτι η γυναικα κραταει τον γαμο, αν τον αφησει να διαλυθει ο λογος ειναι οτι αρχισε να ξενοπηδιεται.
Τελος παντων, δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνησουμε.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
60% εχουμε παντως.
Και επειδη ειμαι ΠΑΝΤΑ της αποψης οτι η γυναικα κραταει τον γαμο, αν τον αφησει να διαλυθει ο λογος ειναι οτι αρχισε να ξενοπηδιεται.
Τελος παντων, δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνησουμε.
Ελάχιστες γυναίκες χωρίζουν επειδή ξενοπηδιούνται, για χίλιους αλλους λόγους χωρίζουν αλλά το πηδημα είναι πολύ μικρό ποσοστό σαν αιτία. Το ξαναλέω μην κρίνεις εξ ιδίων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ελάχιστες γυναίκες χωρίζουν επειδή ξενοπηδιούνται, για χίλιους αλλους λόγους χωρίζουν αλλά το πηδημα είναι πολύ μικρό ποσοστό σαν αιτία. Το ξαναλέω μην κρίνεις εξ ιδίων.
Το λεω λιγο διαφορετικα.
Οτι ΑΝ ξενοπηδιουνται, ειναι πολυ λιγοτερο διατεθειμενες να "πολεμησουν" για να ξεπεραστουν ζητηματα του γαμου και τα αφηνουν να τον διαλυσουν.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τι να σου πω ρε φιλε.
Μια παντρεμενη που ειχα περσι, μου ειπε οτι αποφασισε να ξενοπηδηχτει επειδη πλεον εχει αποφασισει και να χωρισει κιολας, και περιμενει την καταλληλη στιγμη.
Κατάλαβες τι σου είπε? Πρωτα αποφάσισε να χωρίσει και μετά άρχισε να πηδιέται. Δεν ηταν το πήδημα η αιτία του χωρισμού αλλοι ηταν οι λόγοι, το πήδημα ήταν η αντανακλαστική αντίδραση, το αιτιατό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom