Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.973
- Πόντοι
- 3.656
Ξεκίνα εσύ που, εμφανώς, τη χρειάζεσαι περισσότερο, μετέφερέ μας εδώ την εμπειρία σου κι ακολουθώ κι εγώ, αν αποδειχθεί καλός και αποτελεσματικός ο γιατρός σου.Από τα γραφόμενά σου, θα πρότεινα ψυχοθεραπεία, αλλά μάλλον δεν... ;-)
Δεν έχω γράψει τιςΞεκίνα εσύ που, εμφανώς, τη χρειάζεσαι περισσότερο, μετέφερέ μας εδώ την εμπειρία σου κι ακολουθώ κι εγώ, αν αποδειχθεί καλός και αποτελεσματικός ο γιατρός σου.
Αν εσύ έχεις πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου, αδυνατώ να το λύσω εγώ.Δεν έχω γράψει τιςμαλακίεςαρρώστιες που έχεις γράψει εσύ. Επίσης, μάλλον δεν έχεις, ούτε την νοημοσύνη, ούτε την ψυχική ισορροπία για να κατανοήσεις κάτι τέτοιο. Είσαι μέρος του προβλήματος και συνεπώς δεν ...
Περαστικά, αν και σε κόβω για εντελώς «καμμένη υπόθεση».
Αντίο.
Υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που είναι κοινώς αποδεκτά ως όμορφα.Δεν είναι θέμα διαφωνίας. Αναφέρεσαι σε ένα θέμα ως καθολικής αποδοχης.
Δεν είναι.
Υπάρχει τεράστιος διάλογος του τι αντιπροσωπεύει και αν έχει την εφαρμογή που του αποδίδεται, όπου του αποδίδεται.
Μια θεωρία είναι.
Που, όπως όλες, έχει φανατικούς υποστηρικτές αλλά έχει και ανθρώπους που στέκονται κριτικά απέναντί της.
Στο κομμάτι της "αντικειμενικης" ομορφιάς ισχύει αυτό που σου έγραψα.
However, it’s crucial to acknowledge the diversity and uniqueness of individual faces. Ethnicity and facial shape play significant roles in determining what is considered harmonious or aesthetically pleasing. Each ethnic group comes with its distinct facial characteristics, which means that the application of the golden ratio should be adapted to respect these differences. Consulting with an aesthetic professional who understands the nuances of facial diversity can ensure that recommendations are personalised and sensitive to individual characteristics, ensuring outcomes that are both beautiful and respectful of one’s heritage.
εσένα ποιά απάντηση σε συμφέρει;Τελικά ρε παιδιά σε μας που έχουμε πάει με μια ντουζίνα βυζιτες (το τελευταίο 3μηνο) τι γυναίκες αξίζουν; Παρθένες η πηγάδια;
Δεν έχω καταλάβει;![]()
προσπαθείς να βρείς νόημα και λογική; χαρά στο κουράγιο σου...Υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που είναι κοινώς αποδεκτά ως όμορφα.
Με βάση αυτό που λες θα έπρεπε να μην μας αρέσουν οι μαύρες και οι Κινέζες επειδή διαφέρει το όμορφο από κοινωνία σε κοινωνία.
Δεν λέει κανένας ότι οι κοινωνικοί παράγοντες δεν επηρεάζουν τα πρότυπα και δεν τα μεταβάλλουν, αλλά υπάρχουν άπειρες έρευνες που αποδεικνύουν αυτό που σου λέω.
Αλήθεια ως προς αυτό το κομμάτι δεν νομίζω ότι υπάρχει βάση για να διαφωνούμε.
Συγγνώμη κιόλας αλλά δεν μπορώ να συζητάω για θέματα για τα οποία υπάρχει τεράστια βιβλιογραφία που στηρίζει.
Υπάρχουν ορισμένα κοινά στοιχεία που λαμβάνονται ως όμορφα σε όλους τους πολιτισμούς και σε όλες εποχές.
Τώρα αν υπάρχει και ένα ποσοστό που αποκλίνει από αυτό, μάλλον πρέπει να ψάξουμε γιατί αποκλίνει και δεν το δέχεται, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να συνεχίσω διαδικασία να συζητάω αν έξω είναι μέρα ή νύχτα επειδή κάποιοι στέκονται στο απόγευμα και το μεσημέρι και όχι στο φως ή στην απουσία του.
Το αν ο παρατηρητής αντιλαμβάνεται διαφορετικά δεδομένα ή όχι αυτό σχετίζεται με την αντιληπτική του ικανότητα και όχι με την πραγματικότητα. Όταν έχεις έναν ελαττωματικό αισθητήρα αλλάζεις τον αισθητήρα και όχι την πραγματικότητα επειδή υπάρχουν και άλλοι αισθητήρες που παρουσιάζουν την ίδια βλάβη.
Αυτά από εμένα.
Αυτό που λέει το ξενογλωσσο κείμενο είναι απλό. Αν πας στην Κίνα και τη Ρωσία πχ και εφαρμόσεις τον κανόνα στους Μογγολικους πληθυσμούς, η ομορφιά και η αισθητική δε θα είναι αυτά που περίμενες.Υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που είναι κοινώς αποδεκτά ως όμορφα.
Με βάση αυτό που λες θα έπρεπε να μην μας αρέσουν οι μαύρες και οι Κινέζες επειδή διαφέρει το όμορφο από κοινωνία σε κοινωνία.
Δεν λέει κανένας ότι οι κοινωνικοί παράγοντες δεν επηρεάζουν τα πρότυπα και δεν τα μεταβάλλουν, αλλά υπάρχουν άπειρες έρευνες που αποδεικνύουν αυτό που σου λέω.
Αλήθεια ως προς αυτό το κομμάτι δεν νομίζω ότι υπάρχει βάση για να διαφωνούμε.
Συγγνώμη κιόλας αλλά δεν μπορώ να συζητάω για θέματα για τα οποία υπάρχει τεράστια βιβλιογραφία που στηρίζει.
Υπάρχουν ορισμένα κοινά στοιχεία που λαμβάνονται ως όμορφα σε όλους τους πολιτισμούς και σε όλες εποχές.
Τώρα αν υπάρχει και ένα ποσοστό που αποκλίνει από αυτό, μάλλον πρέπει να ψάξουμε γιατί αποκλίνει και δεν το δέχεται, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να συνεχίσω διαδικασία να συζητάω αν έξω είναι μέρα ή νύχτα επειδή κάποιοι στέκονται στο απόγευμα και το μεσημέρι και όχι στο φως ή στην απουσία του.
Το αν ο παρατηρητής αντιλαμβάνεται διαφορετικά δεδομένα ή όχι αυτό σχετίζεται με την αντιληπτική του ικανότητα και όχι με την πραγματικότητα. Όταν έχεις έναν ελαττωματικό αισθητήρα αλλάζεις τον αισθητήρα και όχι την πραγματικότητα επειδή υπάρχουν και άλλοι αισθητήρες που παρουσιάζουν την ίδια βλάβη.
Αυτά από εμένα.
ωραία οταν το παθαίνει καποιος αυτο να νομίζει με το ολοι ειναι για τον κατήφορο ,,,να θυμάται οτι ολοι για καποιους ειναι καλοί για καποιους κακοι...ως γνωστο αυτο συμβαίνει γιατι ο καθε ενας βλεπει τα πραγματα απο την δικη του προσωπική ηθική και για αυτο θελει μικρο καλάθι οταν συλλέγουμε πληροφορίες για το ατομο που μας ενδιαφερει ...Να προσθέσω ότι καμιά φορά όταν τα χνώτα σας δε συμβαδίζουν καθώς άλλα θες εσύ και άλλα αυτή αλλά εξακολουθείτε να είστε μαζί μιας και ο ένας εκμεταλλεύεται τον άλλον για να βγάλει τα γούστα του, φτάνει στο αποτέλεσμα να "καταστρέφει" και την αντίληψή του που έχει για το κοινωνικό σύνολο. Εξού και έχουμε φτάσει να λέμε όλες τις γυναίκες τάνες και όλους τους άντρες μαλάκες...
Ναι σωστά...ενώ το να είναι όλα «επίπεδα» είναι εξέλιξη.ωραία οταν το παθαίνει καποιος αυτο να νομίζει με το ολοι ειναι για τον κατήφορο ,,,να θυμάται οτι ολοι για καποιους ειναι καλοί για καποιους κακοι...ως γνωστο αυτο συμβαίνει γιατι ο καθε ενας βλεπει τα πραγματα απο την δικη του προσωπική ηθική και για αυτο θελει μικρο καλάθι οταν συλλέγουμε πληροφορίες για το ατομο που μας ενδιαφερει ...![]()
Θα έλεγα ότι περιμένουμε απάντηση φωτιά αλλά μάλλον θα κάνει πάλι το κόλπο του υπνοτισμού...
Έκπληξη.... κάτι αρκετά επιθετικό...![]()
οχι ,,θα προτιμήσω να δίνουμε βαση στα στοιχεια αλλα να μην επηρεάζουν την τελικη μας κρίση,,,Ναι σωστά...ενώ το να είναι όλα «επίπεδα» είναι εξέλιξη.
Ποιά είναι τα στοιχεία;οχι ,,θα προτιμήσω να δίνουμε βαση στα στοιχεια αλλα να μην επηρεάζουν την τελικη μας κρίση,,,![]()
Δεν υπάρχει απάντηση γιατί η ερώτηση είναι μάπα εξ αρχής.εσένα ποιά απάντηση σε συμφέρει;
φυσικά και ήταν μάπα, όπως και η απάντησή μου ;-)Δεν υπάρχει απάντηση γιατί η ερώτηση είναι μάπα εξ αρχής.
Όταν κρίνεις την γυναίκα με κριτήριο το πόσους έχει πάει θα πρέπει να κριθείς και εσύ τα ίδια κριτήρια...οπότε καλή τύχη να βρεις κάποια να της περιγράψεις όλες τις εμπειρίες από τις πουτάνες...και να μην φύγει τρέχοντας.
Όπως εσύ μπορείς να έχεις πάει με πουτάνες αλλά να έχεις αξία σαν άνθρωπος γενικότερα έτσι και αυτές μπορεί να έχουν πάει με 200 πριν από σένα και να έχουν αξία γενικότερα.
Ξέρεις τι είναι ενδεικτικό της αξίας ενός ανθρώπου? Να προσπαθεί να μειώσει την αξία ενός άλλου με αυτόν τον τρόπο παραβλέποντας ότι ο ίδιος είναι χειρότερος.
Δεν είναι θέμα λογικής είναι θέμα τιμιότητας προς τον εαυτό μας.φυσικά και ήταν μάπα, όπως και η απάντησή μου ;-)
υ.γ. εκτιμώ την λογική σου πάντως
και αυτό (λογική) και θάρρος θέλειΔεν είναι θέμα λογικής είναι θέμα τιμιότητας προς τον εαυτό μας.
αν υιοθετήσεις τις λογικές που διαβάζουμε σε αυτό το νήμα καταλήγεις χωρίς γκόμενα να γλυκοκοιτάζεις τις κατσίκεςκαι αυτό (λογική) και θάρρος θέλει