poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
σκατοπουστρα είσαι. Επομένη ερώτηση;
Τυπε πες την αλήθεια.Ωραίο ερώτημα.
Εγώ το βλέπω ως φετίχ. Δηλαδή τα γυναικεία χαρακτηριστικά είναι που γουστάρεις, απλώς τα τραβελια έχουν μια αγριάδα στην ομορφιά. Μεγάλα χέρια, ίσως είναι πιο μυώδης κλπ.
Εάν πας με μια κανονική γυναίκα που είναι πιο "τραβελέ" και στον δρόμο θα έλεγαν "τραβελι" τι διαφορά έχει με μια ίδια που είναι όντως τραβελι? Δηλαδή gay σε κάνει το πως γεννήθηκε αυτή με την οποία πας ή το τι γουστάρεις;
Νομίζω πως από την στιγμή που τα γυναικεία χαρακτηριστικά είναι αυτά που γουστάρεις, είναι απλώς ένα φετίχ ενός straight. Αν τα αντρικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που γουστάρεις (π.χ. θες να έχει πούτσα και να μην έχει κάνει εγχείρηση) τότε λογικά πας προς το μπάι.
άντε, τυχερός είσαι, θα σε πληροφορήσω εγώ για τις διαφορές που έχει μια γυναίκα με ανδροπρεπή κάπως χαρακτηριστικά από ένα τράβελο.Ωραίο ερώτημα.
Εγώ το βλέπω ως φετίχ. Δηλαδή τα γυναικεία χαρακτηριστικά είναι που γουστάρεις, απλώς τα τραβελια έχουν μια αγριάδα στην ομορφιά. Μεγάλα χέρια, ίσως είναι πιο μυώδης κλπ.
Εάν πας με μια κανονική γυναίκα που είναι πιο "τραβελέ" και στον δρόμο θα έλεγαν "τραβελι" τι διαφορά έχει με μια ίδια που είναι όντως τραβελι? Δηλαδή gay σε κάνει το πως γεννήθηκε αυτή με την οποία πας ή το τι γουστάρεις;
Νομίζω πως από την στιγμή που τα γυναικεία χαρακτηριστικά είναι αυτά που γουστάρεις, είναι απλώς ένα φετίχ ενός straight. Αν τα αντρικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που γουστάρεις (π.χ. θες να έχει πούτσα και να μην έχει κάνει εγχείρηση) τότε λογικά πας προς το μπάι.
βρε πήγαινε με τρανς, μας είναι αδιάφορο. Μην προσποιείσαι όμως ότι δεν είσαι ΟμοφυλόφιλοςΤι είσαι αν πηγαίνεις με τρανς...???
Απόλυτος φυσιολογικό.
Γιατί πρέπει να μπουμε σε μια κατηγορία δηλαδη?
Δεν το καταλαβαίνω.
Ο έρωτας και η καυλα δεν μπαινουν σε καλούπι .
Με έκανες και γέλασα...βρε πήγαινε με τρανς, μας είναι αδιάφορο. Μην προσποιείσαι όμως ότι δεν είσαι Ομοφυλόφιλος
Είχε μια τέτοια σκηνή σε μια ταινία με τον Μουστάκα!!!Το πραγματικό ερώτημα είναι αν γνωρίζεις οτι το μουνάκι που πας να καβαλήσεις το λέγανε Αντώνη πρίν ονομαστεί Σουζάνα, ας πούμε...
Και, η απάντηση εξαρτάται απο το αν η απάντηση στο πρώτο ερώτημα είναι "ναι" ή "όχι"...
Αν η απάντηση είναι "ναι", είσαι λιγάκι gay... ή κωλομπαράς, αν είσαι μόνο ενεργητικός... στην πραγματικότητα, gay είσαι και στις δύο περιπτώσεις, είτε τον δίνεις, είτε τον παίρνεις, αλλά εντάξει, ας κάνουμε αυτόν τον διαχωρισμό... ξέρεις οτι είχε (ή έχει) πούτσο, σε καυλώνει αυτό, μαγκιά σου, πάνε πέρνα καλά, λόγος δε μας πέφτει... μπορεί να μη συμφωνούμε με την επιλογή, μπορεί να μην το κάνουμε, αλλά τροχονόμοι σε ξένα αρχίδια δε γινόμαστε...
Αν τώρα ΔΕΝ γνώριζες οτι η Σουζάνα ήταν Αντώνης, ή είναι ακόμα Αντώνης, τότε τύπε... τα θέλει ο κώλος σου. Μεταφορικά και, εν δυνάμει, κυριολεκτικά.
Είναι η σκηνή που ετοιμάζεται να γαμηση τη μουναρα αλλά ανακαλύπτει ότι τελικά είναι ο Μήτσος ο κελευστής από το ναυτικόΕίχε μια τέτοια σκηνή σε μια ταινία με τον Μουστάκα!!!
Έτσι ρεεε....Είναι η σκηνή που ετοιμάζεται να γαμηση τη μουναρα αλλά ανακαλύπτει ότι τελικά είναι ο Μήτσος ο κελευστής από το ναυτικό
Μην το αναλυεις φιλε, αμα ο αλλος βλεπει πουτσα και γουσταρει και ποσο μαλλον αν τον τρωει απο κωλο και πιπωνει.. τι αλλο να ειναι εκτος απο gay;Αφου τα τρανς ειναι γυναικες, και να σε γαμαει το τρανς παλι αντρας θεωρεισαι
Ε ρε τρελλα
Επισης αφου τα τρανς ειναι κανονικες γυναικες 100% τι λογο εχουν να ναι στο LGBT κινημα;
Γέλα όσο θέλεις. Μην προσποιείσαι τον Ετεροφυλόφιλο όμωςΜε έκανες και γέλασα...
μην δειτε αντρα να γαμαει και χτυπανε τα αρχιδια του στα αρχιδια του αλλου σαν καμπανες, αμεσως να τους πειτε πουστηδεςΓέλα όσο θέλεις. Μην προσποιείσαι τον Ετεροφυλόφιλο όμως
Μα σε λέμε μπούστη, δεν το αρνείται κανείς άμα γουστάρεις να παίρνεις τσιμπούκια.ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ κούρασε η συζήτηση για το αμα είσαι πουστης η όχι
Δείτε αυτή την φωτο και απαντήστε στον εαυτό σας τι προτιμάτε…Εγώ θα γαμουσα ένα τέτοιο θηλυκό τρανς και ας έχει και πουτσα 25 εκατοστά, και μπορεί να του έπαιρνα και πίπα πάνω στις τρελες καυλες και πείτε με μπούστη
Με την ίδια λογική το να γαμησεις τον καράφλα που έχει μουνι, σε κάνει στρειτ αντράκλα
Καλά από ότι είδα εσύ γαμας αυτές που κάνουν πιάτσα στην Ομόνοια οπότε μη μιλάς καθόλου αν εγώ είμαι μια φορά ανώμαλος εσύ είσαι δέκα φιλαράκιείσαι Ομοφυλόφιλος σε άρνηση. Ακόμα κι αν είναι εγχειρισμένος, και πάλι άντρας θα είναι. Αφού γουστάρεις να γαμάς μια τρύπα την οποία έχει φτιάξει ένας χειρούργος χρησιμοποιώντας την αρχιδοσακούλα άλλου άντρα, εσύ θα είσαι ανώμαλος, πολύ χειρότερος από ένα γνήσιο κωλομπαρά, ο οποίος γαμάει αντρικούς κώλους και το ξέρει. Εσύ προσποιείσαι ότι η αρχιδοσακούλα ενός άλλου άντρα είναι μουνί
Τύπε πουστης είναι αυτός που ερέθιζεται από τον κώλο.. είτε τον γαμαει αράπης είτε του βάζει αγγούρι η Σκάρλετ ΓιόχανσονΜα σε λέμε μπούστη, δεν το αρνείται κανείς άμα γουστάρεις να παίρνεις τσιμπούκια.