Καλημεριζω τα μέλη του σάιτ
Και με αυτό έρχομαι να σπάσω μερικά στερεότυπα
Έχοντας μια μεγάλη απορία και αναζητοντας να δω τι άλλες γνώμες έχουν υπάρξει σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα θέτω το εξής ερώτημα Τι είσαι αν γουστάρεις να γαμας τραβελια ?
Αυτό το θέμα κατά την γνώμη μου είναι πολύ αμφιλεγόμενο ο κόσμος π.χ λέει
"Ήταν πρωιν άντρας άρα είσαι γκέι" : Ναι αλλά γκέι δεν είναι αυτός που γουστάρει τους άντρες δηλαδή να έχει μια αντρική ύπαρξη δίπλα του και όχι γυναικεία ?
" Έχει πουτσα άρα είσαι πουστης και γουστάρεις πουτσες "
: Ναι αλλά αν είναι εγχειρησμενη ? Η αν γαμας και είσαι ενεργητικός και δεν ασχολείσαι καν με το τι υπάρχει μπροστά ?
Και πολλά άλλου είδους τέτοιες γνώμες που όλες οι γνώμες είναι δέκτες
Φτιάχνοντας το θέμα αυτό και μη θέλοντας να μακρυγορω Θα πω την δικιά μου φάση και την γνώμη μου πάνω σε αυτό το τομέα ώστε τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ να ακολουθήσουν με την δικιά τους γνώμη , ιστορία , επεξήγηση όπως θέλει να το πει κανείς
Καταρχάς είμαι στρέιτ διότι πάντα μούμια γαμουσα και θα γαμαω μέχρι να σβήσω από τον κόσμο αυτό αλλά εγώ θα το πω ως μια ανωμαλία του εγκεφάλου που έχω που κάποιες φορές καυλώνω και να ίσως τον έδινα επιλεκτικά και σε τραβελι
Εγώ έχω πάει 4 φορές με τρανς ως ενεργητικός πάντα και μη θέλοντας να δοκιμάσω την απέραντη όχθη να σημειώσω και δεν ντρέπομαι να το πω γιατί δεν το θεωρώ κάτι το τρομερό .
Τελειώνοντας να πω πως η γνώμη μου είναι πως πιστεύω ότι ο καθένας το έχει διαφορετικά στο μυαλό του και δεν είναι όλοι πουστηδες η κουιρ η οτιδήποτε άλλο
άλλοι μπορεί να γουστάρουν πουτσες
Άλλοι μπορεί να γουστάρουν να τις βλέπουν
Άλλοι μπορεί να έχουν την ψευδαίσθηση στο μυαλό τους
Άλλοι μπορεί απλώς να τους φτιάχνει χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο.
Και πολλά άλλα ...
Τελειώνοντας θέλω να πω πως για εμένα προσωπικά είναι μια ανωμαλια που μου έρχεται μια στο τόσο και που να μη την κάνω δεν χάθηκε και ο κόσμος .
Πείτε μου εσείς