Νέα

Αυτός που έχει πάει με μια trans σαν Elissavet Barbie πως προσδιορίζεται σεξουαλικά;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αυτός που έχει πάει με μια trans σαν Elissavet Barbie πως προσδιορίζεται σεξουαλικά;

• Straight

• Gay

• Bi

• Ηeteroflexible

• Genderfluid

• Πούστης

• Μπινές

• Επισκέπτες γαμιέστε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.410
Πόντοι
3.296
ρε τυποι ακομη και τα συναισθηματα μας ουσιες ειναι. ορμονες. κλπ... πινεις αλκοολ ολα καλα. πινεις ναρκωτικα ολα καλα... ολα σχετικα ειναι.

γαμας χυνεις και μετα θες να παρεις ενα πιστολι και να την καθαρισεις την αλλη και να κανεις τσιγαρο... και αναρωτιεσαι γιατι τραβαμε ολο αυτο σαν φυλο μεχρι να σε ξαναπιασουν οι επομενες καβλες.
Σωστός
Υπάρχουν ορμόνες ευτυχίας(λένε ότι είναι η ντοπαμίνη) ορμόνες θυμού η εγρήγορσης(αδρεναλίνη)ορμόνες τρυφερότητας
επίσης έχω ακούσει ότι η κατάθλιψη οφείλεται πάλι σε ορμόνες όπως ότι παράγεται λίγη ποσότητα σεροτονίνης που όταν υπάρχει σε επάρκεια οδηγεί σε μείωση του πόνου ψυχικού και σωματικού κτλ
Ότι έχω διαβάσει μεταφέρω έτσι;
Ας μας πουν οι βιολόγοι,ερευνητές γιατροί ή ψυχιάτροι του σαιτ τι συμβαίνει ακριβώς

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.930
Πόντοι
2.356
Σωστός
Υπάρχουν ορμόνες ευτυχίας(λένε ότι είναι η ντοπαμίνη) ορμόνες θυμού η εγρήγορσης(αδρεναλίνη)ορμόνες τρυφερότητας
επίσης έχω ακούσει ότι η κατάθλιψη οφείλεται πάλι σε ορμόνες όπως ότι παράγεται λίγη ποσότητα σεροτονίνης που όταν υπάρχει σε επάρκεια οδηγεί σε μείωση του πόνου ψυχικού και σωματικού κτλ
Ότι έχω διαβάσει μεταφέρω έτσι;
Ας μας πουν οι βιολόγοι,φαρμακολογίας,ερευνητές γιατροί,ψυχιάτροι του σαιτ τι συμβαίνει ακριβώς
ακομη και οι "μη ναρκωτικες" ουσιες δηλαδη το φαγητο μας επηραζει τη διαθεση και τη συμπεριφορα μας...

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.749
Πόντοι
2.816
Υπαρχουν απειρες πηγες στο ιντερνετ που μιλανε για ερμαφορδιτισμο δηλαδη πως γεννηθηκε και με τα δυο χαρακτηριστικα(ανδρικα και γυναικεια)στα γεννητικα της οργανα.
Αλλες παλι λενε πως γενετικα ηταν αγορι απλα δε λειτουργησαν οι ανδρικες ορμονες της και εμεινε γυναικα.
Ψαξε να βρεις αξιζει.
Κυριως ομως αξιζει να κατανοησει καποιος πως ο ανθρωπος γεννιεται και δεν αρκει μονο το γενετικο του υλικο να ειναι ανδρος αλλα και η εκφραση του στα εξωτερικα γεννητικα οργανα η στα αλλα χαρακτηριστικα του(φωνη,υψος,βυζια,τριχοφυια κτλ)
Ας μας πει ένας αυτόπτης μάρτυρας έχει αρχιδια ή μουνι;
Γιατί αν έχει αρχιδια είμαστε όλοι ομοφυλόφιλοι

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
11.513
Πόντοι
2.256
Καλημεριζω τα μέλη του σάιτ
Και με αυτό έρχομαι να σπάσω μερικά στερεότυπα

Έχοντας μια μεγάλη απορία και αναζητοντας να δω τι άλλες γνώμες έχουν υπάρξει σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα θέτω το εξής ερώτημα Τι είσαι αν γουστάρεις να γαμας τραβελια ?

Αυτό το θέμα κατά την γνώμη μου είναι πολύ αμφιλεγόμενο ο κόσμος π.χ λέει

"Ήταν πρωιν άντρας άρα είσαι γκέι" : Ναι αλλά γκέι δεν είναι αυτός που γουστάρει τους άντρες δηλαδή να έχει μια αντρική ύπαρξη δίπλα του και όχι γυναικεία ?

" Έχει πουτσα άρα είσαι πουστης και γουστάρεις πουτσες "
: Ναι αλλά αν είναι εγχειρησμενη ? Η αν γαμας και είσαι ενεργητικός και δεν ασχολείσαι καν με το τι υπάρχει μπροστά ?

Και πολλά άλλου είδους τέτοιες γνώμες που όλες οι γνώμες είναι δέκτες

Φτιάχνοντας το θέμα αυτό και μη θέλοντας να μακρυγορω Θα πω την δικιά μου φάση και την γνώμη μου πάνω σε αυτό το τομέα ώστε τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ να ακολουθήσουν με την δικιά τους γνώμη , ιστορία , επεξήγηση όπως θέλει να το πει κανείς

Καταρχάς είμαι στρέιτ διότι πάντα μούμια γαμουσα και θα γαμαω μέχρι να σβήσω από τον κόσμο αυτό αλλά εγώ θα το πω ως μια ανωμαλία του εγκεφάλου που έχω που κάποιες φορές καυλώνω και να ίσως τον έδινα επιλεκτικά και σε τραβελι
Εγώ έχω πάει 4 φορές με τρανς ως ενεργητικός πάντα και μη θέλοντας να δοκιμάσω την απέραντη όχθη να σημειώσω και δεν ντρέπομαι να το πω γιατί δεν το θεωρώ κάτι το τρομερό .

Τελειώνοντας να πω πως η γνώμη μου είναι πως πιστεύω ότι ο καθένας το έχει διαφορετικά στο μυαλό του και δεν είναι όλοι πουστηδες η κουιρ η οτιδήποτε άλλο
άλλοι μπορεί να γουστάρουν πουτσες
Άλλοι μπορεί να γουστάρουν να τις βλέπουν
Άλλοι μπορεί να έχουν την ψευδαίσθηση στο μυαλό τους
Άλλοι μπορεί απλώς να τους φτιάχνει χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο.
Και πολλά άλλα ...

Τελειώνοντας θέλω να πω πως για εμένα προσωπικά είναι μια ανωμαλια που μου έρχεται μια στο τόσο και που να μη την κάνω δεν χάθηκε και ο κόσμος .

Πείτε μου εσείς

:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Coffee Shop GIF by coffeebrands

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.410
Πόντοι
3.296
ακομη και οι "μη ναρκωτικες" ουσιες δηλαδη το φαγητο μας επηραζει τη διαθεση και τη συμπεριφορα μας...
Φυσικά
Εδώ βλέπεις ότι όταν είμαστε σε ένταση ζητάμε κάτι γλυκό πχ και ηρεμεί κάπως το άγχος.
Επίσης όταν βαρυστομαχιαζουμε έχουμε υπνηλία και αδυνατούμε να σκεφτούμε με διαύγεια
Το φαγητό και η άσκηση μαζί επηρρεάζουν τη συμπεριφορά μας
Ας μας πουν οι ειδικοί όπως ο @Marquis_de_Sade που είναι επαγγελματίας αθλητής και γνωρίζει την ισορροπία αυτών των παραγόντων.

Τελευταία τροποποίηση:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.410
Πόντοι
3.296
Ας μας πει ένας αυτόπτης μάρτυρας έχει αρχιδια ή μουνι;
Γιατί αν έχει αρχιδια είμαστε όλοι ομοφυλόφιλοι
Έλεος ρε τυπε πάλι εσύ εδώ;
:2funny:
Θα σου πω ένα ανέκδοτο κι ας ελπίσουμε να μη μου κάνεις μήνυση :2funny::headbang:
Κάποτε δύο φίλοι συναντιώνται μετά από καιρό
-Που χάθηκες ρε φίλε τόσο καιρό;
-Πηγα Αμερική για σπουδές
-Ελα ρε τι σπούδασες
-Α καλά μια φοβερή επιστήμη.Λεγεται "λογική"
-Λογικη;
-Ναι.Θα σου κάνω κάποιες απλές ερωτήσεις για να καταλάβεις οκ;
-Οκ πάμε
-Εχεις γυάλα με ψάρια στο σπίτι σου;
-Ναι εχω μια...που τη θυμήθηκες ρε μπράβο
-αρα αγαπάς τα ψάρια;
-φυσικα!!
-Αρα αγαπάς και τα ζώα ναι;
-Βεβαια!!
-Συνεπως αγαπάς και τους ανθρώπους που είναι εξέλιξη των ζώων σωστά;
-ε ναι ρε εννοείται
-αρα αγαπάς και τις γυναίκες ναι;
-αυτες κι αν τις αγαπάω!!
-αρα δεν είσαι πουστης;
-οχι βέβαια ρε μαλακά τι λες;
Φυσικά και ΔΕΝ είμαι πουστης!

Πάει λοιπόν εντυπωσιασμένος ο φίλος σε ένα άλλο και του λέει
-ασε ρε ο Τάκης γύρισε από Αμέρικα και σπούδασε κάτι φοβερό μιλάμε!
-Ελα ρε γύρισε αυτή η ψυχή;Είχε χαθεί καιρό!Τι σπούδασε;
-Λογικη!
-Λογικη;;Τι θες να πεις;
-Ακου άκου
Έχεις στο σπίτι γυάλα με ψάρια;
-ο..οχι
-Ε είσαι πουστης!
:tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Όλα σχετικά είναι την δεκαετία του 80 εάν δεν γαμαγες ένα αντρικό κωλαρακι δεν λεγόσουνα άντρας .
Τότε άνθιζε ο κωλομπαρισμος τώρα δυστυχώς λίγοι είναι οι πραγματικοί κωλομπαραδες άμα πας με τρανς όλα και καμία πίπα μπορεί να φας

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.749
Πόντοι
2.816
Έλεος ρε τυπε πάλι εσύ εδώ;
:2funny:
Θα σου πω ένα ανέκδοτο κι ας ελπίσουμε να μη μου κάνεις μήνυση :2funny::headbang:
Κάποτε δύο φίλοι συναντιώνται μετά από καιρό
-Που χάθηκες ρε φίλε τόσο καιρό;
-Πηγα Αμερική για σπουδές
-Ελα ρε τι σπούδασες
-Α καλά μια φοβερή επιστήμη.Λεγεται "λογική"
-Λογικη;
-Ναι.Θα σου κάνω κάποιες απλές ερωτήσεις για να καταλάβεις οκ;
-Οκ πάμε
-Εχεις γυάλα με ψάρια στο σπίτι σου;
-Ναι εχω μια...που τη θυμήθηκες ρε μπράβο
-αρα αγαπάς τα ψάρια;
-φυσικα!!
-Αρα αγαπάς και τα ζώα ναι;
-Βεβαια!!
-Συνεπως αγαπάς και τους ανθρώπους που είναι εξέλιξη των ζώων σωστά;
-ε ναι ρε εννοείται
-αρα αγαπάς και τις γυναίκες ναι;
-αυτες κι αν τις αγαπάω!!
-αρα δεν είσαι πουστης;
-οχι βέβαια ρε μαλακά τι λες;
Φυσικά και ΔΕΝ είμαι πουστης!

Πάει λοιπόν εντυπωσιασμένος ο φίλος σε ένα άλλο και του λέει
-ασε ρε ο Τάκης γύρισε από Αμέρικα και σπούδασε κάτι φοβερό μιλάμε!
-Ελα ρε γύρισε αυτή η ψυχή;Είχε χαθεί καιρό!Τι σπούδασε;
-Λογικη!
-Λογικη;;Τι θες να πεις;
-Ακου άκου
Έχεις στο σπίτι γυάλα με ψάρια;
-ο..οχι
-Ε είσαι πουστης!
:tooth:
Τύπε το κοιτάω με το δικηγόρο μου για μήνυση γιατί ούτε εγώ έχω γυάλα με ψάρια...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.410
Πόντοι
3.296
Τύπε το κοιτάω με το δικηγόρο μου για μήνυση γιατί ούτε εγώ έχω γυάλα με ψάρια...
Πιο φτηνά θα σου έρθει να αγοράσεις μια από το να μπλέξεις με δικαστικά έξοδα κτλ σκέψου το
:woldman:

• Like
Αντιδράσεις: sTeL77

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Τελειώνοντας θέλω να πω πως για εμένα προσωπικά είναι μια ανωμαλια που μου έρχεται μια στο τόσο και που να μη την κάνω δεν χάθηκε και ο κόσμος
απο οσο ξερω ο ανθρωπος ειναι το μονο ζωο που θα κανει σεξ για ευχαριστηση.
μενει λοιπον να μας δωσεις ενα ορισμο για το τι σημαινει ανωμαλια.
γιατι με βαση τον ορισμο οτι το σεξ γινεται για τη διαιωνηση του ειδους τοτε ανωμαλια ειναι η μαλακια,το οθωμανικο,το στοματικο τελειωτικο κλπ.
γιατι να μας απασχολει λοιπον; οσο δεν πειραζουμε καποιον οτι μας ευχαριστει ειναι καλο

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Ρε μεγάλε σε νοιάζει τόσο πολύ τι γουστάρω εγώ και τι όχι δε διαβάζεις τον τιτλο ?μάλλον εσένα τρώει ο κωλος σου και ψάχνεις τον Μπουστη που θα στον ξύσει :2funny::2funny::2funny:
Εγώ δεν ψάχνω τίποτα, εσυ μωρή λουκριτια ψάχνεις και ανοίγεις θέματα…

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.410
Πόντοι
3.296
απο οσο ξερω ο ανθρωπος ειναι το μονο ζωο που θα κανει σεξ για ευχαριστηση.
μενει λοιπον να μας δωσεις ενα ορισμο για το τι σημαινει ανωμαλια.
γιατι με βαση τον ορισμο οτι το σεξ γινεται για τη διαιωνηση του ειδους τοτε ανωμαλια ειναι η μαλακια,το οθωμανικο,το στοματικο τελειωτικο κλπ.
γιατι να μας απασχολει λοιπον; οσο δεν πειραζουμε καποιον οτι μας ευχαριστει ειναι καλο
Και τα ζωα ευχαριστιουνται απλα αυτα τα υποκινει πολυ παραπανω το ενστικτο!
Δε το πιστευα και νομιζα πως ενα αρσενικο σκυλι αν το βαλεις με ενα θηλυκο θα γαμηθουν οπωσδηποτε αλλα μπορει καλλιστα να εκδηλωσουν προτιμηση για αλλο σκυλι!
Δηλαδη μπορει η θηλυκια να ριξει ακυρο στον αρσενικο αν παει να την καβαλησει!
Ισως προλαβει βεβαια να της πετυχει κανα δυο γαμιες πριν φαει τη χυλοπιτα!
Στον ανθρωπο αυτο σπανια γινεται.
Μου χει τυχει μια φορα να ψαρεψω γκομενακι να παμε ξενοδοχειο και να της τον χωσω για μερικα δευτερολεπτα και να τραβηχτει να σηκωθει να φυγει φορωντας βρακι και παντελονι!
Μετα απο λιγο τη ρωταω τι επαθε
Μου λεει σορυ αλλα ειμαι ερωτευμενη με αλλον και μου λειπει!Ειμαστε μαζι δυο χρονια!...
Ισως ηθελε να κανει σεξ απο ενστικτο αλλα μολις καταλαβε τι παει να κανει γεμισε τυψεις και το σταματησε!
Αρα τοσο τα ζωα οσο και οι ανθρωποι υποκινούνται,οχι μονο από ενστικτο αλλα και από την επιλογη(η την απόρριψη)ενός παρτενερ,άρα από ευχαριστηση!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Gay GIF

9 στους 10 τραβελογαμηδες ρουφανε τις πουτσες των "γυναικων" που γουσταρουν. Τις εγχειρισμενες τρανς ουτε οι στρεητ τις βλεπουμε σαν γυναικες ουτε οι πουστηδες τις βλεπουν σαν αντρες. Και εδω στο φορουμ αλλωστε, ολοι οι τραβελογαμηδες παθητικοι ειναι, νευριαζουν κιολας αν δεν τους χυσουν στη μαπα ή δεν δουλευει το εργαλειο του τραβελου απτις ορμονες που παιρνει :tooth:

Κρυφοπουστηδες (ή αντε μερικοι να ειναι κατι σαν μπαισεξουαλ) με καταπιεσμενα συναισθηματα ειναι, δεν θελουν να αποδεχτουν την γκευ φυση τους και συμβιβαζονται με "γυναικες απο τη μεση και πανω".

Οσα και να παραβλεψουμε σαν κοινωνια, η ουσια ειναι μια. Στρεητ δεν ειναι. Μπορειτε αν θελετε να τους δωσετε καποια αλλη ιδιοτητα περαν των γκευ ή μπαισεξουαλ που εγω δινω με το μικρο μου λεξιλογιο επι των 500 φυλων του lgdtbgq+++, αλλα ενας τραβελακιας, Στρεητ (δηλαδη "νορμαλ", "φυσιολογικος", "ετεροφυλοφιλος") δεν ειναι.

• Like
Αντιδράσεις: ALX79

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Έχει κουράσει αυτή η ερώτηση.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Γαμάω τραβέλια επειδή μου αρέσει, τόσο απλά.
Γυναίκες επίσης.
Άντρες όχι.

Για τους περισσότερους εδώ που θα το διαβάσουν είμαι πούστης ,κρυφόπουστας,ανώμαλος και πάει λέγοντας.

Ξύδι...Τόσο απλά.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Κανονικός είναι μόνο ο άνθρωπος που έχει αξιοπρέπεια και δεν ενοχλεί, από εκεί και πέρα το τι κάνει στο κρεββάτι του είναι θέμα δικό του. Εξαίρεση οι παιδέρες προφανώς.

Κανονικότητα με βάση τις προτιμήσεις στο σεξ δεν υπάρχει Τραβελια υπήρχαν από την αρχαιότητα εν τω μεταξύ, απλά για να μαθαίνουν κάποιοι.

• Like
Αντιδράσεις: sTeL77

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.424
Πόντοι
11.956
Straight ΔΕΝ είσαι!! Δεν το λέω για κακό, αλλά ΔΕΝ είσαι!!! Σύμφωνα με τα στερεότυπα που υπάρχουν, straight θεωρείται κάποιος ή κάποια που έλκεται μόνο από το αντίθετο φύλο. Αν σε καυλώνει να πας με trans και πας, είσαι ενεργητικός ομοφυλόφιλος. Προσοχή, δεν κρίνω κανέναν, απλά εξηγώ. Τα παλιά χρόνια τους έλεγαν κωλομπαράδες. Σήμερα ενεργητικούς ομοφυλόφιλους. Οι ξενικοί όροι, gay, queer, trans, κλπ είναι συμπληρωματικοί.
Σήμερα τους λένε από μία ηλικία και πάνω μερακλήδες!!!!!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.424
Πόντοι
11.956
Αν η τρανς μοιάζει εντελώς γυναίκα και φυσικά έχει μουνί και τη γαμησεις αλλά σε ξενερώσουν ορισμένα χαρακτηριστικά της όπως πχ τα μεγάλα άκρα η η στενή λεκάνη κτλ και φυσικά πας εν αγνοία σου ότι είναι όντως τρανς δε τρέχει μια.
Το βιολογικό σου ένστικτο θα σε οδηγήσει να νοιώσεις απέχθεια για αυτά τα χαρακτηριστικά δλδ
-μακρια χειροδυναμα άκαμπτα σχετικά άκρα
-στενη λεκάνη
-απουσια θηλυκοτητας στο κορμί γενικότερα πχ να κόβει μέση να είναι σχετικά αδύναμη και μικροκαμωμένη κτλ να χει αφρατουλικο καλοσχηματισμένο κωλαρακι και όχι γλουτούς Ερμή του Πραξιτέλους.
Αν αυτή η απέχθεια δε προκύψει και προτιμάς κατ εξακολούθηση να πηγαίνεις με τρανς αντί κανονικές γυναίκες,τότε δε λέγεσαι staight αλλά ενεργητικός ομοφυλόφιλος.
Στο σημείο αυτό να γράψω πως υπάρχουν τα εξής φύλα:
-το γενετικό σου φύλο δηλαδή αυτο που είναι γραμμένο στο dna σου και αποτέλεσμα αυτού είναι όπως μεγαλώνεις στην κοιλιά της μαμάς σου να γεννηθείς με πουλί και όχι ας πούμε με μουνί και μεγαλώνοντας να βγάλεις πιο πολλές τρίχες παρά να μεγαλώσουν τα βυζιά σου,η φωνή σου να μην παραμείνει παιδική αλλά να χοντρυνει,να ψηλώσεις κτλ.
-αν η βιολογία δε δουλέψει όπως πρέπει και δε λειτουργήσουν σωστά οι ορμόνες τότε μπορεί να βγεις με μουνί και βυζιά ενώ να έχεις αρχιδια που δε λειτουργούν και δε παράγουν ανδρικές ορμόνες.Τοτε θα έχεις εμφάνιση γυναίκας αλλά θα είσαι άνδρας γενετικά όπως η Τζειμι Λι Κέρτις
Διαβάστε σχετικά.Εμφανησιακα είναι γυναίκα και μουνάρα απλά επειδή τα αρχιδια της δε δούλεψαν δε παρήγαγε ανδρικές ορμόνες και έτσι φαινοτυπικα είναι γυναίκα.
Ας πούμε ότι αυτό είναι το φύλο που φαίνεται, δηλαδή το φαινοτυπικο φύλο.
-τελος το κοινωνικό φύλο:δηλαδή ένα αγόρι που έχει θηλυπρεπή συμπεριφορά,ανάλαφρη ομιλία γεμάτη ναζί ενώ μεγάλωσε παίζοντας με κούκλες και μαγειρεύοντας τότε λέμε ότι έχει θήλυ κοινωνικό φύλο
Για κάποιο άγνωστο λόγο μερικοί βιολογικά και εμφανησιακα άνδρες έχουν συμπεριφορά που παραπέμπει σε θηλυκό
Υπάρχουν διαβαθμίσεις και διαβαθμίσεις εδώ
-ο άνδρας που είναι αδύναμος και υποχωρητικός είναι η πρώτη σκάλα της κλίμακας
Τα άλλα αρσενικά εύκολα τον υποσκελιζουν στις διάφορες διεκδικήσεις του.Αυτο δε σημαίνει πως απαραίτητα είναι θηλυπρεπής.Μπορει απλά να έχει και χαμηλή αυτοεκτίμηση χωρίς να είναι γκευ.
-το επόμενο στάδιο είναι να σ αρέσουν οι άνδρες είτε όπως είναι είτε οι εγχειρισμενοι αλλά να κρύβεις την προτίμηση σου από την κοινωνία.
Είναι η λεγόμενοι χαριτωμένοι,δροσεροί,καλύτεροι φίλοι της γυναίκας...γιατί δε μπαίνει εμπόδιο η καύλα τους για εκείνες, στην κοινωνικοποίηση μαζί τους.
Ενώ ένας στρέιτ δε μπορεί εύκολα να μείνει φίλος με γυναίκα γιατί οι ορμόνες του του προκαλούν ορμές και θολώνουν το επικοινωνιακό τοπίο.
Δεν είναι τυχαίο που αμέσως μετά το χύσιμο και αφού έχεις γαμησει ήδη τη γκόμενα μπορείς να πας και για ένα φιλικό ποτάκι ξέρω γω αφού θα έχουν αδειάσει τα αρχιδια σου.
-Το επόμενο στάδιο είναι ο φανερός γκευ με εμφάνιση άνδρα και σύναψη ομοφυλοφιλικών σχέσεων με άλλους παρόμοιους σα και εκείνον.
Κάνουν στοματικό και πρωκτικό σεξ όπως φυσικά και η προηγούμενη κατηγορία που όμως επειδή έχει το φόβο της κοινωνικής επίκρισης δε μπορεί να συνάψει ερωτικές σχέσεις με την ίδια ευκολία η ακόμη χειρότερα κρύβεται πίσω από ετεροφυλοφιλικες σχέσεις.
Ανάμεσα σε αυτές τις δύο κατηγορίες δηλαδή του κρυφό ομοφυλόφιλου και του φανερού βρίσκονται και οι bi sexual που γαμανε κατά βούληση ότι κάτσει άνδρα η γυναίκα.
Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και όσοι γαμανε τρανς η τραβεστί.
Σημείωση:
Τραβεστί είναι ένας άνδρας ντυμένος γυναίκα και έχει πουτσα
Ενώ τρανσέξουαλ:είναι ο άνδρας που έχει χειρουργηθεί και δεν έχει πια ανδρικά γεννητικά όργανα.
Πάμε παρακάτω:
-Επομενο στάδιο ομοφυλοφιλιας από τον φανερό γκευ είναι η τραβεστί.
Ο άνδρας νοιώθει 100% γυναίκα.
Θέλει να τους μοιάσει.
Ντύνεται σαν κι αυτές,μακιγιαρεται σαν κι αυτές και προσπαθεί να μιλά σα κι αυτές.
Οι σεξουαλικές προτιμήσεις παραμένουν ενεργητικοπαθητικες αλλά όσο περνάει ο καιρός και αρχίζουν να παίρνουν φάρμακα με θηλυκές ορμόνες γέρνουν προς παθητικες.
Διαμορφώνουν ένα κύκλωμα ερεθισμού κι εκσπερμάτωσης μέσω ερεθισμού του προστάτη από την πρωκτική διείσδυση δαχτύλου,φαλλόμορφων αντικειμένων πχ δονητών η τέλος του ανδρικου μορίου.
-το τελευταίο στάδιο είναι το χειρουργείο αλλαγής φύλου που γίνεται σταδιακά πάλι.
Ο ομοφυλόφιλος τραβεστί αρχικά κάνει προσθετική μαστών παίρνει ορμονες και τελικά οδηγείται στο να αφαιρέσει το πεος και τους όρχεις του αφού πλέον δεν αποτελούν για εκείνον σημεία διέγερσης όσο μια πρωκτική η μία κολπική διείσδυση που θα ακουμπά τον προστάτη τους και θα ερεθίζονται απ'εκεί.
Θέλουμε ιστορία όχι την Κυριακή είναι εκλογές και μετά όλοι θάλασσα...με τρανς ...δεν ξέρω πως θα την φτιάξεις ...ότι νόμιζες ότι ήταν γυναίκα αλλά κάτι δεν σου κολαγε....ξέρεις εσύ...!!!!

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Καλημεριζω τα μέλη του σάιτ
Και με αυτό έρχομαι να σπάσω μερικά στερεότυπα

Έχοντας μια μεγάλη απορία και αναζητοντας να δω τι άλλες γνώμες έχουν υπάρξει σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα θέτω το εξής ερώτημα Τι είσαι αν γουστάρεις να γαμας τραβελια ?

Αυτό το θέμα κατά την γνώμη μου είναι πολύ αμφιλεγόμενο ο κόσμος π.χ λέει

"Ήταν πρωιν άντρας άρα είσαι γκέι" : Ναι αλλά γκέι δεν είναι αυτός που γουστάρει τους άντρες δηλαδή να έχει μια αντρική ύπαρξη δίπλα του και όχι γυναικεία ?

" Έχει πουτσα άρα είσαι πουστης και γουστάρεις πουτσες "
: Ναι αλλά αν είναι εγχειρησμενη ? Η αν γαμας και είσαι ενεργητικός και δεν ασχολείσαι καν με το τι υπάρχει μπροστά ?

Και πολλά άλλου είδους τέτοιες γνώμες που όλες οι γνώμες είναι δέκτες

Φτιάχνοντας το θέμα αυτό και μη θέλοντας να μακρυγορω Θα πω την δικιά μου φάση και την γνώμη μου πάνω σε αυτό το τομέα ώστε τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ να ακολουθήσουν με την δικιά τους γνώμη , ιστορία , επεξήγηση όπως θέλει να το πει κανείς

Καταρχάς είμαι στρέιτ διότι πάντα μούμια γαμουσα και θα γαμαω μέχρι να σβήσω από τον κόσμο αυτό αλλά εγώ θα το πω ως μια ανωμαλία του εγκεφάλου που έχω που κάποιες φορές καυλώνω και να ίσως τον έδινα επιλεκτικά και σε τραβελι
Εγώ έχω πάει 4 φορές με τρανς ως ενεργητικός πάντα και μη θέλοντας να δοκιμάσω την απέραντη όχθη να σημειώσω και δεν ντρέπομαι να το πω γιατί δεν το θεωρώ κάτι το τρομερό .

Τελειώνοντας να πω πως η γνώμη μου είναι πως πιστεύω ότι ο καθένας το έχει διαφορετικά στο μυαλό του και δεν είναι όλοι πουστηδες η κουιρ η οτιδήποτε άλλο
άλλοι μπορεί να γουστάρουν πουτσες
Άλλοι μπορεί να γουστάρουν να τις βλέπουν
Άλλοι μπορεί να έχουν την ψευδαίσθηση στο μυαλό τους
Άλλοι μπορεί απλώς να τους φτιάχνει χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο.
Και πολλά άλλα ...

Τελειώνοντας θέλω να πω πως για εμένα προσωπικά είναι μια ανωμαλια που μου έρχεται μια στο τόσο και που να μη την κάνω δεν χάθηκε και ο κόσμος .

Πείτε μου εσείς

:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Να σου απαντήσει ο νιπλή που είναι και κρυφή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom