Νέα

Αυτός που έχει πάει με μια trans σαν Elissavet Barbie πως προσδιορίζεται σεξουαλικά;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αυτός που έχει πάει με μια trans σαν Elissavet Barbie πως προσδιορίζεται σεξουαλικά;

• Straight

• Gay

• Bi

• Ηeteroflexible

• Genderfluid

• Πούστης

• Μπινές

• Επισκέπτες γαμιέστε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Αφου τα τρανς ειναι γυναικες, και να σε γαμαει το τρανς παλι αντρας θεωρεισαι
Ε ρε τρελλα :headbang:
Επισης αφου τα τρανς ειναι κανονικες γυναικες 100% τι λογο εχουν να ναι στο LGBT κινημα;
Αφου ειναι γυναικες χωρις καμια διαφορα απο τις αλλες :think:

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Επισης αφου τα τρανς ειναι κανονικες γυναικες 100% τι λογο εχουν να ναι στο LGBT κινημα;
Έτσι όπως πάει η κοινωνία… σε λίγο θα μας λένε ανώμαλους εμάς τους straight που γαμαμε μόνο γυναίκες…

Cumeleon

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
580
Πόντοι
81
Είτε αυτοαποκαλούνται τρανς, είτε γυναίκες, είτε ντομάτες, είτε πατάτες παραμένουν άντρες απλά είναι άντρες που είτε απλά ντύνονται σα γυναίκες ή έχουν προχωρήσει σε εγχειρήσεις και πρόσθεσαν ή αφαίρεσαν μέλη. Το σώμα ότι και να κάνουν θα παραμένει αντρικό απλά θα έχει μέλη που έχουν αφαιρεθεί ή έχουν προστεθεί, από εκεί και πέρα αν ο άλλος έχει επίγνωση ότι άλλος είναι άντρας τότε θεωρείται ομοφυλόφιλος, αν δεν το γνωρίζει τότε απλά άτυχος.

Εγγρ.
14 Ιουν 2023
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
0
Ναι ναι ετσι ακριβώς όπως τα λες είναι…
Άλλος ένας που γουστάρει πουτσες και στραποναρισμα είσαι… απλά πας να μας βάλεις βούτυρο στα μάτια ότι και καλά έχεις γαμησει μόνο trans (που κόψανε το πουλάκι τους)

Σαλτα γαμησου… γιατί είναι πρωί και δεν εχω πιει ακόμα τον 2ο καφέ στο γραφειο.
Ρε μεγάλε σε νοιάζει τόσο πολύ τι γουστάρω εγώ και τι όχι δε διαβάζεις τον τιτλο ?μάλλον εσένα τρώει ο κωλος σου και ψάχνεις τον Μπουστη που θα στον ξύσει :2funny::2funny::2funny:

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.753
Πόντοι
2.816
Καταρχάς για να δείτε πόσο τρομπες είστε μερικοί
Εμενα η ερώτηση μου είναι αυτό που λέει ο τίτλος
Και όλοι μου επιτίθεστε σε προσωπικό τόνο με αυτό τον τρόπο δείχνεται ότι κάτι σας τρώει μέσα σας και πώς είστε και βλάκες εγώ δεν είπα σε κανέναν να μου πει τι είμαι εγώ η τι γουστάρω εγώ εγώ μια χαρά είμαι ζωαρα κάνω την γνώμη σας στο θέμα ζήτησα τρομπες ε τρομπες
@kachaplias @ALX79 @xenitemenos @gamawmetiskaltses
Τύπε όταν ρωτάς κάτι πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις και την άλλη άποψη.. με το να επεμβαίνεις συνέχεια επειδή δεν σου αρέσει οι εξήγηση που δίνουν οι τύποι στο ερώτημα σου δεν βοηθάει.. κ δεν θα μακροημερευσει το νήμα σου έτσι ..
Άσε τον κόσμο να εκφραστεί...
Βέβαια θα μου πεις δεν έχει τις γνώσεις να εκφραστεί και θα έχεις και τα δίκια σου.. Γιατί άλλο πράγμα ο ομοφυλόφιλος, άλλο ο πουστης, άλλο ο κωλομπαρας. Για τον πολύ κόσμο τα παραπάνω είναι όλα το ίδιο..
Κάποιος παραπάνω σε λέει ενεργητικό ομοφυλόφιλο.. αφού πας και με γυναίκες θα έπρεπε να σε λέει ενεργητικό αμφιφυλόφιλο.. τώρα ή στόκος είναι που του ξεχυλιζει η αντριλα ή απλά θέλει να σε μπριζωσει..
Οπότε καταλήγουμε στο ίδιο.... Άσε το νήμα να κάνει το ταξίδι του

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.950
Πόντοι
2.356
Καταρχάς για να δείτε πόσο τρομπες είστε μερικοί
Εμενα η ερώτηση μου είναι αυτό που λέει ο τίτλος
Και όλοι μου επιτίθεστε σε προσωπικό τόνο με αυτό τον τρόπο δείχνεται ότι κάτι σας τρώει μέσα σας και πώς είστε και βλάκες εγώ δεν είπα σε κανέναν να μου πει τι είμαι εγώ η τι γουστάρω εγώ εγώ μια χαρά είμαι ζωαρα κάνω την γνώμη σας στο θέμα ζήτησα τρομπες ε τρομπες
@kachaplias @ALX79 @xenitemenos @gamawmetiskaltses
σου ειπαμε τι εισαι. θα σου πουμε και τι ΔΕΝ εισαι. ΔΕΝ εισαι στρειτ.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.950
Πόντοι
2.356
τι προσδοκιμο ζωης να εχουν τα τρανς αραγε? λες να μη παθαινουν καρκινο στον προστατη επειδη ειναι γυναικες? λες να παθαινουν καρκινο στο στηθος επειδη ειναι γυναικες? περιοδο καθε ποτε εχουν?

κοιταξτε να βγει καμια πουτανα με μειωμενη συνταξη στα 62 της!!!

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
τι προσδοκιμο ζωης να εχουν τα τρανς αραγε? λες να μη παθαινουν καρκινο στον προστατη επειδη ειναι γυναικες? λες να παθαινουν καρκινο στο στηθος επειδη ειναι γυναικες? περιοδο καθε ποτε εχουν?

κοιταξτε να βγει καμια πουτανα με μειωμενη συνταξη στα 62 της!!!
Στην Αμερικη που εχει πολλα τρανς ο κυριος λογος ειναι η αυτοκτονια
Θυμαμαι πιο παλια που ειχαν βγει τα στατιστικα το 41% αυτοκτονουσε
Αλλα απο τοτε νομιζω εχει ανεβει αρκετα και εχει περασει και το 50%

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.950
Πόντοι
2.356
Τύπε όταν ρωτάς κάτι πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις και την άλλη άποψη.. με το να επεμβαίνεις συνέχεια επειδή δεν σου αρέσει οι εξήγηση που δίνουν οι τύποι στο ερώτημα σου δεν βοηθάει.. κ δεν θα μακροημερευσει το νήμα σου έτσι ..
Άσε τον κόσμο να εκφραστεί...
Βέβαια θα μου πεις δεν έχει τις γνώσεις να εκφραστεί και θα έχεις και τα δίκια σου.. Γιατί άλλο πράγμα ο ομοφυλόφιλος, άλλο ο πουστης, άλλο ο κωλομπαρας. Για τον πολύ κόσμο τα παραπάνω είναι όλα το ίδιο..
Κάποιος παραπάνω σε λέει ενεργητικό ομοφυλόφιλο.. αφού πας και με γυναίκες θα έπρεπε να σε λέει ενεργητικό αμφιφυλόφιλο.. τώρα ή στόκος είναι που του ξεχυλιζει η αντριλα ή απλά θέλει να σε μπριζωσει..
Οπότε καταλήγουμε στο ίδιο.... Άσε το νήμα να κάνει το ταξίδι του
τυπε ολα τα λοατκι δεν ακουνε ποτε αλλες αποψεις. μονο το δικο τους να γινει με καθε κοστος! αν δε πας με τα νερα τους θα πεταξουν οτι βρουν κατα πανω σου... μετα θα πανε να κλαψουν σε εμβρυακη σταση γιατι δε τους αποδεχομαστε οπως αυτοι θελουν να δηλωσουν οτι ειναι και να τους αποδεχθουμε.

και εγω ειμαι ο αορατος ροζ μονοκερος γιατι δε με αποδεχεστε? γιατι δε με πιστευετε? γιατι γελατε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στην Αμερικη που εχει πολλα τρανς ο κυριος λογος ειναι η αυτοκτονια
Θυμαμαι πιο παλια που ειχαν βγει τα στατιστικα το 41% αυτοκτονουσε
Αλλα απο τοτε νομιζω εχει ανεβει αρκετα και εχει περασει και το 50%
εγω εννοουσα αν εχουν το αντρικο προσδοκιμο η το γυναικειο :Ρ

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.753
Πόντοι
2.816

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.950
Πόντοι
2.356
Ενώ οι στρέιτ ακούνε... Μια ζούγκλα είμαστε τύπε μου
οι στρεητ ειναι οι μονοι ζημιωμενοι με τον καθε τυχαρπαστο που ζηταει δικαιωματα απο εδω και δικαιωματα απο εκει σε ΒΑΡΟΣ αυτων...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αν η τρανς μοιάζει εντελώς γυναίκα και φυσικά έχει μουνί και τη γαμησεις αλλά σε ξενερώσουν ορισμένα χαρακτηριστικά της όπως πχ τα μεγάλα άκρα η η στενή λεκάνη κτλ και φυσικά πας εν αγνοία σου ότι είναι όντως τρανς δε τρέχει μια.
Το βιολογικό σου ένστικτο θα σε οδηγήσει να νοιώσεις απέχθεια για αυτά τα χαρακτηριστικά δλδ
-μακρια χειροδυναμα άκαμπτα σχετικά άκρα
-στενη λεκάνη
-απουσια θηλυκοτητας στο κορμί γενικότερα πχ να κόβει μέση να είναι σχετικά αδύναμη και μικροκαμωμένη κτλ να χει αφρατουλικο καλοσχηματισμένο κωλαρακι και όχι γλουτούς Ερμή του Πραξιτέλους.
Αν αυτή η απέχθεια δε προκύψει και προτιμάς κατ εξακολούθηση να πηγαίνεις με τρανς αντί κανονικές γυναίκες,τότε δε λέγεσαι staight αλλά ενεργητικός ομοφυλόφιλος.
Στο σημείο αυτό να γράψω πως υπάρχουν τα εξής φύλα:
-το γενετικό σου φύλο δηλαδή αυτο που είναι γραμμένο στο dna σου και αποτέλεσμα αυτού είναι όπως μεγαλώνεις στην κοιλιά της μαμάς σου να γεννηθείς με πουλί και όχι ας πούμε με μουνί και μεγαλώνοντας να βγάλεις πιο πολλές τρίχες παρά να μεγαλώσουν τα βυζιά σου,η φωνή σου να μην παραμείνει παιδική αλλά να χοντρυνει,να ψηλώσεις κτλ.
-αν η βιολογία δε δουλέψει όπως πρέπει και δε λειτουργήσουν σωστά οι ορμόνες τότε μπορεί να βγεις με μουνί και βυζιά ενώ να έχεις αρχιδια που δε λειτουργούν και δε παράγουν ανδρικές ορμόνες.Τοτε θα έχεις εμφάνιση γυναίκας αλλά θα είσαι άνδρας γενετικά όπως η Τζειμι Λι Κέρτις
Διαβάστε σχετικά.Εμφανησιακα είναι γυναίκα και μουνάρα απλά επειδή τα αρχιδια της δε δούλεψαν δε παρήγαγε ανδρικές ορμόνες και έτσι φαινοτυπικα είναι γυναίκα.
Ας πούμε ότι αυτό είναι το φύλο που φαίνεται, δηλαδή το φαινοτυπικο φύλο.
-τελος το κοινωνικό φύλο:δηλαδή ένα αγόρι που έχει θηλυπρεπή συμπεριφορά,ανάλαφρη ομιλία γεμάτη ναζί ενώ μεγάλωσε παίζοντας με κούκλες και μαγειρεύοντας τότε λέμε ότι έχει θήλυ κοινωνικό φύλο
Για κάποιο άγνωστο λόγο μερικοί βιολογικά και εμφανησιακα άνδρες έχουν συμπεριφορά που παραπέμπει σε θηλυκό
Υπάρχουν διαβαθμίσεις και διαβαθμίσεις εδώ
-ο άνδρας που είναι αδύναμος και υποχωρητικός είναι η πρώτη σκάλα της κλίμακας
Τα άλλα αρσενικά εύκολα τον υποσκελιζουν στις διάφορες διεκδικήσεις του.Αυτο δε σημαίνει πως απαραίτητα είναι θηλυπρεπής.Μπορει απλά να έχει και χαμηλή αυτοεκτίμηση χωρίς να είναι γκευ.
-το επόμενο στάδιο είναι να σ αρέσουν οι άνδρες είτε όπως είναι είτε οι εγχειρισμενοι αλλά να κρύβεις την προτίμηση σου από την κοινωνία.
Είναι η λεγόμενοι χαριτωμένοι,δροσεροί,καλύτεροι φίλοι της γυναίκας...γιατί δε μπαίνει εμπόδιο η καύλα τους για εκείνες, στην κοινωνικοποίηση μαζί τους.
Ενώ ένας στρέιτ δε μπορεί εύκολα να μείνει φίλος με γυναίκα γιατί οι ορμόνες του του προκαλούν ορμές και θολώνουν το επικοινωνιακό τοπίο.
Δεν είναι τυχαίο που αμέσως μετά το χύσιμο και αφού έχεις γαμησει ήδη τη γκόμενα μπορείς να πας και για ένα φιλικό ποτάκι ξέρω γω αφού θα έχουν αδειάσει τα αρχιδια σου.
-Το επόμενο στάδιο είναι ο φανερός γκευ με εμφάνιση άνδρα και σύναψη ομοφυλοφιλικών σχέσεων με άλλους παρόμοιους σα και εκείνον.
Κάνουν στοματικό και πρωκτικό σεξ όπως φυσικά και η προηγούμενη κατηγορία που όμως επειδή έχει το φόβο της κοινωνικής επίκρισης δε μπορεί να συνάψει ερωτικές σχέσεις με την ίδια ευκολία η ακόμη χειρότερα κρύβεται πίσω από ετεροφυλοφιλικες σχέσεις.
Ανάμεσα σε αυτές τις δύο κατηγορίες δηλαδή του κρυφό ομοφυλόφιλου και του φανερού βρίσκονται και οι bi sexual που γαμανε κατά βούληση ότι κάτσει άνδρα η γυναίκα.
Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και όσοι γαμανε τρανς η τραβεστί.
Σημείωση:
Τραβεστί είναι ένας άνδρας ντυμένος γυναίκα και έχει πουτσα
Ενώ τρανσέξουαλ:είναι ο άνδρας που έχει χειρουργηθεί και δεν έχει πια ανδρικά γεννητικά όργανα.
Πάμε παρακάτω:
-Επομενο στάδιο ομοφυλοφιλιας από τον φανερό γκευ είναι η τραβεστί.
Ο άνδρας νοιώθει 100% γυναίκα.
Θέλει να τους μοιάσει.
Ντύνεται σαν κι αυτές,μακιγιαρεται σαν κι αυτές και προσπαθεί να μιλά σα κι αυτές.
Οι σεξουαλικές προτιμήσεις παραμένουν ενεργητικοπαθητικες αλλά όσο περνάει ο καιρός και αρχίζουν να παίρνουν φάρμακα με θηλυκές ορμόνες γέρνουν προς παθητικες.
Διαμορφώνουν ένα κύκλωμα ερεθισμού κι εκσπερμάτωσης μέσω ερεθισμού του προστάτη από την πρωκτική διείσδυση δαχτύλου,φαλλόμορφων αντικειμένων πχ δονητών η τέλος του ανδρικου μορίου.
-το τελευταίο στάδιο είναι το χειρουργείο αλλαγής φύλου που γίνεται σταδιακά πάλι.
Ο ομοφυλόφιλος τραβεστί αρχικά κάνει προσθετική μαστών παίρνει ορμονες και τελικά οδηγείται στο να αφαιρέσει το πεος και τους όρχεις του αφού πλέον δεν αποτελούν για εκείνον σημεία διέγερσης όσο μια πρωκτική η μία κολπική διείσδυση που θα ακουμπά τον προστάτη τους και θα ερεθίζονται απ'εκεί.

Τελευταία τροποποίηση:

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.559
Πόντοι
456
Αν η τρανς μοιάζει εντελώς γυναίκα και φυσικά έχει μουνί και τη γαμησεις αλλά σε ξενερώσουν ορισμένα χαρακτηριστικά της όπως πχ τα μεγάλα άκρα η η στενή λεκάνη κτλ και φυσικά πας εν αγνοία σου ότι είναι όντως τρανς δε τρέχει μια.
Το βιολογικό σου ένστικτο θα σε οδηγήσει να νοιώσεις απέχθεια για αυτά τα χαρακτηριστικά δλδ
-στενη λεκάνη
-απουσια θηλυκοτητας στο κορμί γενικότερα πχ να κόβει μέση να είναι σχετικά αδύναμη και μικροκαμωμένη κτλ να χει αφρατουλικο καλοσχηματισμένο κωλαρακι και όχι γλουτούς Ερμή του Πραξιτέλους.
Αν αυτή η απέχθεια δε προκύψει και προτιμάς κατ εξακολούθηση να πήγαινες με τρανς τότε δε λέγεσαι staight αλλά ενεργητικός ομοφυλόφιλος.
-το γενετικό σου φύλο δηλαδή αυτο που είναι γραμμένο στο dna σου και αποτέλεσμα αυτού είναι όπως μεγαλώνεις στην κοιλιά της μαμάς σου να γεννηθείς με πουλί και όχι ας πούμε με μουνί και μεγαλώνοντας να βγάλεις πιο πολλές τρίχες παρά να μεγαλώσουν τα βυζιά σου,η φωνή σου να μην παραμείνει παιδική αλλά να χοντρυνει,να ψηλώσεις κτλ.
-αν η βιολογία δε δουλέψει όπως πρέπει και δε λειτουργήσουν σωστά οι ορμόνες τότε μπορεί να βγεις με μουνί και βυζιά ενώ να έχεις αρχιδια που δε λειτουργούν και δε παράγουν ανδρικές ορμόνες.Τοτε θα έχεις εμφάνιση γυναίκας αλλά θα είσαι άνδρας γενετικά όπως η Τζειμι Λι Κέρτις
Διαβάστε σχετικά.Εμφανησιακα είναι γυναίκα και μουνάρα απλά επειδή τα αρχιδια της δε δούλεψαν δε παρήγαγε ανδρικές ορμόνες και έτσι φαινοτυπικα είναι γυναίκα.
Ας πούμε ότι αυτό είναι το φύλο που φαίνεται το φαινοτυπικο φύλο
-τελος το κοινωνικό φύλο:δηλαδή ένα αγόρι που έχει θηλυπρεπή συμπεριφορά,ανάλαφρη ομιλία γεμάτη ναζί και μεγάλωσε παίζοντας με κούκλες και μαγειρεύοντας τότε λέμε ότι έχει θήλυ κοινωνικό φύλο
Για κάποιο άγνωστο λόγο μερικοί βιολογικά και εμφανησιακα άνδρες έχουν συμπεριφορά που παραπέμπει σε θηλυκό
Τα άλλα αρσενικά εύκολα τον υποσκελιζουν στις διάφορες διεκδικήσεις του.Αυτο δε σημαίνει πως απαραίτητα είναι θηλυπρεπής.Μπορει να έχει και χαμηλή αυτοεκτίμηση απλά.
-το επόμενο στάδιο είναι να σ αρέσουν οι άνδρες είτε όπως είναι είτε οι εγχειρισμενοι αλλά να κρύβεις την προτίμηση σου από την κοινωνία.
Είναι η λεγόμενοι χαριτωμένοι,δροσεροί,καλύτεροι φίλοι της γυναίκας...γιατί δε μπαίνει εμπόδιο η καύλα τους στην κοινωνικοποίηση μαζί τους.
Ενώ ένας στρέιτ δε μπορεί εύκολα να μείνει φίλος με γυναίκα γιατί οι ορμόνες του του προκαλούν ορμές και θολώνουν το επικοινωνιακό τοπίο.
Δεν είναι τυχαίο που αμέσως μετά το χύσιμο και αφού έχεις γαμησει ήδη τη γκόμενα μπορείς να πας και για ένα φιλικό ποτάκι ξέρω γω αφού θα έχουν αδειάσει τα αρχιδια σου.
-Το επόμενο στάδιο είναι ο φανερός γκευ με εμφάνιση άνδρα και σύναψη ομοφυλοφιλικών σχέσεων με άλλους παρόμοιους σε και εκείνον.
Κάνουν στοματικό και πρωκτικό σεξ όπως φυσικά και η προηγούμενη κατηγορία που όμως επειδή έχει το φόβο της κοινωνικής και επίκρισης δε μπορεί να συνάψει ερωτικές σχέσεις με την ίδια ευκολία η ακόμη χειρότερα κρύβεται πίσω από ετεροφυλοφιλικες σχέσεις.
Ανάμεσα σε αυτές τις δύο κατηγορίες δηλαδή του κρυφό ομοφυλόφιλου και του φανερού βρίσκονται και οι bi sexual που γαμανε κατά βούληση ότι κάτσει άνδρα η γυναίκα.
Σημείωση:
Ενώ τρανσέξουαλ:είναι ο άνδρας που έχει χειρουργηθεί και δεν έχει πια ανδρικά γεννητικά όργανα.
Πάμε παρακάτω:
Θέλει να τους μοιάσει.
Ντύνεται σαν κι αυτές,μακιγιαρεται σαν κι αυτές και προσπαθεί να μιλά σα κι αυτές.
Οι σεξουαλικές προτιμήσεις παραμένουν ενεργητικοπαθητικες αλλά όσο περνάει ο καιρός και αρχίζουν να παίρνουν φάρμακα με θηλυκές ορμόνες γέρνουν προς παθητικες.
Διαμορφώνουν ένα κύκλωμα ερεθισμού κι εκσπερμάτωσης μέσου ερεθισμού του προστάτη από την πρωκτική διείσδυση δαχτύλου,φαλλόμορφων ντικειμένων πχ δονητών η τέλος ανδρικου μορίου.
-το τελευταίο στάδιο είναι το χειρουργείο αλλαγής φύλου που γίνεται σταδιακά πάλι.
Ο ομοφυλόφιλος τραβεστί αρχικά κάνει προσθετική μαστών παίρνει ορμονες και τελικά οδηγείται στις να αφαιρέσει το πεος και τους όρχεις του αφού πλέον δεν αποτελούν για εκείνον σημεία διέγερσης όσο μια πρωκτική η μία κολπική διείσδυση που θα ακουμπά τον προστάτη τους και θα ερεθίζονται απ'εκεί.
Ακρως επιστημονικη και τεκμηριωμενη αναλυση ! ευγε !

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656
Καλημεριζω τα μέλη του σάιτ
Και με αυτό έρχομαι να σπάσω μερικά στερεότυπα

Έχοντας μια μεγάλη απορία και αναζητοντας να δω τι άλλες γνώμες έχουν υπάρξει σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα θέτω το εξής ερώτημα Τι είσαι αν γουστάρεις να γαμας τραβελια ?

πιπαλεκος/ντοπας τυπε :confused::confused::confused:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.151
Πόντοι
1.346
πιπαλεκος/ντοπας τυπε :confused::confused::confused:
Πρόσεξε μην εισπράξεις μήνυση παλιοφασίστα από την τωρινή (και μελλοντική) εξουσία που είναι υπέρ των ΛΟΑΤΑτέτοιων δικαιωμάτων και ως πλουσιος ζητιάνος θα εργαστείς υπερωρίες :confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
-στενη λεκάνη
Αν αυτή η απέχθεια δε προκύψει και προτιμάς κατ εξακολούθηση να πηγαίνεις με τρανς αντί κανονικές γυναίκες,τότε δε λέγεσαι staight αλλά ενεργητικός ομοφυλόφιλος.
Ας πούμε ότι αυτό είναι το φύλο που φαίνεται, δηλαδή το φαινοτυπικο φύλο.
-τελος το κοινωνικό φύλο:δηλαδή ένα αγόρι που έχει θηλυπρεπή συμπεριφορά,ανάλαφρη ομιλία γεμάτη ναζί ενώ μεγάλωσε παίζοντας με κούκλες και μαγειρεύοντας τότε λέμε ότι έχει θήλυ κοινωνικό φύλο
Τα άλλα αρσενικά εύκολα τον υποσκελιζουν στις διάφορες διεκδικήσεις του.Αυτο δε σημαίνει πως απαραίτητα είναι θηλυπρεπής.Μπορει απλά να έχει και χαμηλή αυτοεκτίμηση χωρίς να είναι γκευ.
Είναι η λεγόμενοι χαριτωμένοι,δροσεροί,καλύτεροι φίλοι της γυναίκας...γιατί δε μπαίνει εμπόδιο η καύλα τους για εκείνες, στην κοινωνικοποίηση μαζί τους.
-Το επόμενο στάδιο είναι ο φανερός γκευ με εμφάνιση άνδρα και σύναψη ομοφυλοφιλικών σχέσεων με άλλους παρόμοιους σα και εκείνον.
Κάνουν στοματικό και πρωκτικό σεξ όπως φυσικά και η προηγούμενη κατηγορία που όμως επειδή έχει το φόβο της κοινωνικής επίκρισης δε μπορεί να συνάψει ερωτικές σχέσεις με την ίδια ευκολία η ακόμη χειρότερα κρύβεται πίσω από ετεροφυλοφιλικες σχέσεις.
Σημείωση:
Πάμε παρακάτω:
Θέλει να τους μοιάσει.
Διαμορφώνουν ένα κύκλωμα ερεθισμού κι εκσπερμάτωσης μέσω ερεθισμού του προστάτη από την πρωκτική διείσδυση δαχτύλου,φαλλόμορφων αντικειμένων πχ δονητών η τέλος του ανδρικου μορίου.
Ο ομοφυλόφιλος τραβεστί αρχικά κάνει προσθετική μαστών παίρνει ορμονες και τελικά οδηγείται στο να αφαιρέσει το πεος και τους όρχεις του αφού πλέον δεν αποτελούν για εκείνον σημεία διέγερσης όσο μια πρωκτική η μία κολπική διείσδυση που θα ακουμπά τον προστάτη τους και θα ερεθίζονται απ'εκεί.
Καλά όλα τα άλλα αλλά με μπέρδεψες με την Κερτις.
Αυτή στα νιατα της είχε κορμί θανατηφόρο.
Ποια αρχιδια της δε δούλεψαν;
Είχε ποτέ αρχιδια;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Καλά όλα τα άλλα αλλά με μπέρδεψες με την Κερτις.
Αυτή στα νιατα της είχε κορμί θανατηφόρο.
Ποια αρχιδια της δε δούλεψαν;
Είχε ποτέ αρχιδια;
Υπαρχουν απειρες πηγες στο ιντερνετ που μιλανε για ερμαφορδιτισμο δηλαδη πως γεννηθηκε και με τα δυο χαρακτηριστικα(ανδρικα και γυναικεια)στα γεννητικα της οργανα.
Αλλες παλι λενε πως γενετικα ηταν αγορι απλα δε λειτουργησαν οι ανδρικες ορμονες της και εμεινε γυναικα.
Ψαξε να βρεις αξιζει.
Κυριως ομως αξιζει να κατανοησει καποιος πως ο ανθρωπος γεννιεται και δεν αρκει μονο το γενετικο του υλικο να ειναι ανδρος αλλα και η εκφραση του στα εξωτερικα γεννητικα οργανα η στα αλλα χαρακτηριστικα του(φωνη,υψος,βυζια,τριχοφυια κτλ)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.950
Πόντοι
2.356
Υπαρχουν απειρες πηγες στο ιντερνετ που μιλανε για ερμαφορδιτισμο δηλαδη πως γεννηθηκε και με τα δυο χαρακτηριστικα(ανδρικα και γυναικεια)στα γεννητικα της οργανα.
Αλλες παλι λενε πως γενετικα ηταν αγορι απλα δε λειτουργησαν οι ανδρικες ορμονες της και εμεινε γυναικα.
Ψαξε να βρεις αξιζει.
Κυριως ομως αξιζει να κατανοησει καποιος πως ο ανθρωπος γεννιεται και δεν αρκει μονο το γενετικο του υλικο να ειναι ανδρος αλλα και η εκφραση του στα εξωτερικα γεννητικα οργανα η στα αλλα χαρακτηριστικα του(φωνη,υψος,βυζια,τριχοφυια κτλ)
ρε τυποι ακομη και τα συναισθηματα μας ουσιες ειναι. ορμονες. κλπ... πινεις αλκοολ ολα καλα. πινεις ναρκωτικα ολα καλα... ολα σχετικα ειναι.

γαμας χυνεις και μετα θες να παρεις ενα πιστολι και να την καθαρισεις την αλλη και να κανεις τσιγαρο... και αναρωτιεσαι γιατι τραβαμε ολο αυτο σαν φυλο μεχρι να σε ξαναπιασουν οι επομενες καβλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom