Νέα

Αυτός που έχει πάει με μια trans σαν Elissavet Barbie πως προσδιορίζεται σεξουαλικά;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αυτός που έχει πάει με μια trans σαν Elissavet Barbie πως προσδιορίζεται σεξουαλικά;

• Straight

• Gay

• Bi

• Ηeteroflexible

• Genderfluid

• Πούστης

• Μπινές

• Επισκέπτες γαμιέστε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ κούρασε η συζήτηση για το αμα είσαι πουστης η όχι

Δείτε αυτή την φωτο και απαντήστε στον εαυτό σας τι προτιμάτε…Εγώ θα γαμουσα ένα τέτοιο θηλυκό τρανς και ας έχει και πουτσα 25 εκατοστά, και μπορεί να του έπαιρνα και πίπα πάνω στις τρελες καυλες και πείτε με μπούστη :confused::confused:

Με την ίδια λογική το να γαμησεις τον καράφλα που έχει μουνι, σε κάνει στρειτ αντράκλα
Πέστα ρε τύπε. Να μην δουν τα μέλη του Μπου κάποιον να παίρνει πίπες σε τραβεστί, ΑΜΕΣΩΣ να τον χαρακτηρίσουν πούστη. Μια χαρά στρέιτ είσαι άμα παίρνεις πίπες, ψέματα θα λέμε τώρα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Υπάρχουν πολύ όμορφες τρανς που πολλές απο αυτές δεν το καταλαβαίνεις καν οτι ειναι τρανς. Μπορει και να έχουμε πάει με μια τέτοια κάποιοι απο εμας και να μην το καταλάβαμε και ποτε . Για μένα ομοφυλόφιλος θεωρείται μόνο κάποιος που ελκύεται απο το ίδιο φύλο. Αν ελκύεσαι και απο τα δυο φύλα τότε εισαι bi.
Αν σε ελκύει τρανς γυναικα δεν θεωρώ οτι εισαι ομοφυλόφιλος, αφού και πάλι τα γυναικεία χαρακτηριστικά προτιμάς κυρίως. Θα συμφωνησω και με την άποψη συναγωνιστή παραπάνω, οτι είναι κάτι σαν φετίχ σε αυτη την περίπτωση.
Αυτη εδώ για παράδειγμα δεν υπάρχει σαν εμφάνιση , αν ειναι βέβαια οντως ετσι και απο κοντά.
.....πολλές απο αυτές δεν το καταλαβαίνεις καν οτι ειναι τρανς....
το ότι έχει καρούτζο και της λείπει η κλειτορίδα, δεν θα σε κάνει να το καταλάβεις; ο τόνος της φωνής της;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Καλά από ότι είδα εσύ γαμας αυτές που κάνουν πιάτσα στην Ομόνοια οπότε μη μιλάς καθόλου αν εγώ είμαι μια φορά ανώμαλος εσύ είσαι δέκα φιλαράκι
'ολα τα μέλη εδώ γαμάνε πουτάνες, γι αυτό και γράφτηκαν στο σάιτ. Έλα όμως που γαμάμε γυναίκες, ενώ εσύ τη βρίσκεις με άντρες, άλλες φορές μεταμφιεσμένους, άλλες όχι. Κια γούστο σου και καπέλο σου, μην μας πουλάς τρέλα όμως για ετεροφυλοφιλία

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ κούρασε η συζήτηση για το αμα είσαι πουστης η όχι

Δείτε αυτή την φωτο και απαντήστε στον εαυτό σας τι προτιμάτε…Εγώ θα γαμουσα ένα τέτοιο θηλυκό τρανς και ας έχει και πουτσα 25 εκατοστά, και μπορεί να του έπαιρνα και πίπα πάνω στις τρελες καυλες και πείτε με μπούστη :confused::confused:

Με την ίδια λογική το να γαμησεις τον καράφλα που έχει μουνι, σε κάνει στρειτ αντράκλα
Μπουστης και ανωμαλος εισαι οποιο και απο τα δυο γαμησεις
Νταξει σου λυθηκε η απορια;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Μπουστης και ανωμαλος εισαι οποιο και απο τα δυο γαμησεις
Νταξει σου λυθηκε η απορια;
τι να γαμήσει ρε τύπε; έτοιμος για αλλαξοκωλιές είναι ο άνθρωπος, το έγραψε καθαρά ότι θα του έπαιρνε πίπα

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.153
Πόντοι
446
Πέστα ρε τύπε. Να μην δουν τα μέλη του Μπου κάποιον να παίρνει πίπες σε τραβεστί, ΑΜΕΣΩΣ να τον χαρακτηρίσουν πούστη. Μια χαρά στρέιτ είσαι άμα παίρνεις πίπες, ψέματα θα λέμε τώρα;

εαν παιρνεις πιπα σε τετοιο τραβελι ειναι σαν να γλυφεις απλα μια διογκωμενη κλιτοριδα :confused::confused::confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
εαν παιρνεις πιπα σε τετοιο τραβελι ειναι σαν να γλυφεις απλα μια διογκωμενη κλιτοριδα :confused::confused::confused:
δεν έχω ακούσει ποτέ για κλειτορίδα με μήκος 25 πόντους, και η οποία εκσπερματώνει. Για δώσε πληροφορίες

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Τη δεκαετία του 90 "έπαιζε" μια στο Φ69 που ήταν τρομερή κουκλάρα.Πιτσιρικάδες τότε και χωρίς ίντερνετ δεν ξέραμε αν είναι τραβέλι ή όχι.Και δε θυμάμαι να είχε πει η τσατσά ποτέ τι ήταν.Είχε κάνει αλλαγή φύλου.Εγώ δεν είχα μπει,προτιμούσα τις Ρωσίδες που ήταν πολλές και κουκλάρες,αλλά είχαν μπει φίλοι μου και ο ξαδερφός μου.Δε θυμάμαι το όνομά της...Μετά από κάποια χρόνια την είχε σε συνέντευξη ο Τράγκας και εκεί αποκάλυψε ότι πριν την αλλαγή φύλου λεγόταν Βαγγέλης.Δεν κάνω πλάκα!Μόλις το άκουσα τηλεφώνησα σε όλους και το είπα,δεν πίστευαν ότι γαμούσαν το Βαγγέλη!!!
Κάποιος θα θυμηθεί το όνομά της,μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή...Ήταν και μια άλλη μετά το Φ200 σε ένα που είχε μια πόρτα σαν Saloon η Κάρμεν.Και αυτή ίδια περίπτωση...Ούτε σε αυτήν είχα πάει...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Τη δεκαετία του 90 "έπαιζε" μια στο Φ69 που ήταν τρομερή κουκλάρα.Πιτσιρικάδες τότε και χωρίς ίντερνετ δεν ξέραμε αν είναι τραβέλι ή όχι.Και δε θυμάμαι να είχε πει η τσατσά ποτέ τι ήταν.Είχε κάνει αλλαγή φύλου.Εγώ δεν είχα μπει,προτιμούσα τις Ρωσίδες που ήταν πολλές και κουκλάρες,αλλά είχαν μπει φίλοι μου και ο ξαδερφός μου.Δε θυμάμαι το όνομά της...Μετά από κάποια χρόνια την είχε σε συνέντευξη ο Τράγκας και εκεί αποκάλυψε ότι πριν την αλλαγή φύλου λεγόταν Βαγγέλης.Δεν κάνω πλάκα!Μόλις το άκουσα τηλεφώνησα σε όλους και το είπα,δεν πίστευαν ότι γαμούσαν το Βαγγέλη!!!
Κάποιος θα θυμηθεί το όνομά της,μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή...Ήταν και μια άλλη μετά το Φ200 σε ένα που είχε μια πόρτα σαν Saloon η Κάρμεν.Και αυτή ίδια περίπτωση...Ούτε σε αυτήν είχα πάει...
οι εν λόγω δεν ήξεραν ότι τα μουνιά έχουν ΚΑΙ κλειτορίδες σαν στάνταρ εξοπλισμό;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Τι εννοείς;Για διατύπωσε καλύτερα την ερώτηση σου...
εννοώ τύπε ότι το γυναικείο μουνί έχει ψηλά ένα εξάρτημα που το λένε κλειτορίδα. Όσοι έχουν φτιάξει μουνί με εγχείριση, έχουν γυρίσει απλά την αρχιδοσακούλα προς τα μέσα, κι έχουν κάνει μια τρύπα. πως και δεν είδαν την έλλειψη; πως και νόμισαν για είσοδο κόλπου μια τρύπα που δεν έχει καν βλενογόνο;

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
εννοώ τύπε ότι το γυναικείο μουνί έχει ψηλά ένα εξάρτημα που το λένε κλειτορίδα. Όσοι έχουν φτιάξει μουνί με εγχείριση, έχουν γυρίσει απλά την αρχιδοσακούλα προς τα μέσα, κι έχουν κάνει μια τρύπα. πως και δεν είδαν την έλλειψη; πως και νόμισαν για είσοδο κόλπου μια τρύπα που δεν έχει καν βλενογόνο;
Σε ένα μπουρδέλο με πολύ χαμηλό φωτισμό,που οι περισσότερες πουτάνες τότε ούτε χέρι δεν άφηναν,ένας 17-18χρονος ή και μεγαλύτερος δε θα μπορούσε να ψάξει τέτοιες "λεπτομέρειες".Την έβλεπαν κουκλάρα,και είχε και ουρά για τα δωμάτια και έμπαιναν.

kostakourtas_33

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αυτοί που πάνε με εγχειρισμένες τρανσέξουαλ οκ ας το παραβλέψουμε και ας μην χαρακτηριστούν κάπως.

Το να πάει κάποιος με μια τρανσέξουαλ που δεν έχει εγχειριστεί έχει πολλά παράδοξα.

Καταρχήν γιατί δεν πάει και με άντρες αφού του αρέσει ο παθητικός ρόλος.
Δεύτερο οι τρανσέξουαλ εφόσον έχουν ενεργητικό ρόλο γιατί ντύνονται γυναίκες αφου ενεργούν καθαρά σαν άντρες.
Δλδ θα μου φαίνονταν πιο φυσιολογικό αυτοι που έχουν παθητικό ρόλο να ντύνονται γυναίκες
Διαβάζω κάτι κρητικές εδώ και μου φαίνονται πολύ περίεργα όλα αυτα

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Δεν παιρνουν ολοι γλυφομουνια τυπε
Εγω ξαπλαρω γυμνος και περιμενω την πουτανα να αρχισει την πιπα
Μετα η με καβαλαει η τη βαζω στα 4
Συνηθως το βαζει και μονη της μεσα στο μουνι
Με το μουνι οπτικα δεν εχω σχεδον καθολου επαφη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Δεν παιρνουν ολοι γλυφομουνια τυπε
Εγω ξαπλαρω γυμνος και περιμενω την πουτανα να αρχισει την πιπα
Μετα η με καβαλαει η τη βαζω στα 4
Συνηθως το βαζει και μονη της μεσα στο μουνι
Με το μουνι οπτικα δεν εχω σχεδον καθολου επαφη
αλίμονο να εννοούσα ότι έκαναν γλυφομούνι στην πουτάνα. Χέρι δεν έβαζαν; αυτή την απορία είχα. Κι όντως, στα 17 και καυλωμένος δεν θα είχες τέτοιες ευαισθησίες και απορίες

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
αλίμονο να εννοούσα ότι έκαναν γλυφομούνι στην πουτάνα. Χέρι δεν έβαζαν; αυτή την απορία είχα. Κι όντως, στα 17 και καυλωμένος δεν θα είχες τέτοιες ευαισθησίες και απορίες
Εγω την εχω πατησει παντως
Με τρανς εγχειρισμενο
Ημουν νεος, απειρος και καβλωμενος
Εδινε και κωλο
Ηταν και "μουναρα" :confused:
Μουνι δεν αγγιξα καν
Μου τοπαν μετα εδω στο site οτι ηταν τρανς
Ξαναπηγα μια φορα γιατι δεν τους πιστευα να επιβεβαιωσω
Και οντως παρατηρησα λεπτομερειες και πρεπει να ταν
Οταν της τοπα μου φερε και ταυτοτητα να μου αποδειξει πως δεν ειναι
Οι ταυτοτητες αλλαζουν ομως ετσι δεν ειναι;
Πριν 15 χρονια μιλαμε τωρα

Εγγρ.
14 Ιουν 2023
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
0
'ολα τα μέλη εδώ γαμάνε πουτάνες, γι αυτό και γράφτηκαν στο σάιτ. Έλα όμως που γαμάμε γυναίκες, ενώ εσύ τη βρίσκεις με άντρες, άλλες φορές μεταμφιεσμένους, άλλες όχι. Κια γούστο σου και καπέλο σου, μην μας πουλάς τρέλα όμως για ετεροφυλοφιλία
Και εγώ γυναίκες γαμω φιλαράκι δεν είδες καλά μάλλον τι έχω γράψει και ούτε σε νοιάζει τι κάνω αλλά και να μη γαμουσα γυναίκες και να γαμουσα μόνο τραβελια π.χ καλύτερα να γαμαω τα τραβελια παρά τα πρεζόνια που γαμας εσύ αλλά λογικά για να γαμεις τις πρεζουδες και εσύ τελειωμένος θα είσαι και αν όχι στη ζωή θα Σάι στο μυαλό

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.525
Πόντοι
456
τελικα αυτη η μπαρμπι που λετε ποια ειναι;μπηκα για λιγο μπαχαλο,περιμενα καποιο λινκ αλλα τιποτα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Εγω την εχω πατησει παντως
Με τρανς εγχειρισμενο
Εδινε και κωλο
Ηταν και "μουναρα" :confused:
Μουνι δεν αγγιξα καν
Μου τοπαν μετα εδω στο site οτι ηταν τρανς
Ξαναπηγα μια φορα γιατι δεν τους πιστευα να επιβεβαιωσω
Και οντως παρατηρησα λεπτομερειες και πρεπει να ταν
Οταν της τοπα μου φερε και ταυτοτητα να μου αποδειξει πως δεν ειναι
Οι ταυτοτητες αλλαζουν ομως ετσι δεν ειναι;
Πριν 15 χρονια μιλαμε τωρα
.....
Εδινε και κωλο.....
Ναι, αυτό που έγραψες τα εξηγεί όλα

Anubis_OP

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2017
Like
40
Πόντοι
0
Νομίζω ότι μερικοί εδώ δεν έχεις καταλάβει την διαφορά τρανσεξουαλ, με τραβεστί. Γιατί αυτό που περιγράφεις είναι άντρας τραβεστί.
άντε, τυχερός είσαι, θα σε πληροφορήσω εγώ για τις διαφορές που έχει μια γυναίκα με ανδροπρεπή κάπως χαρακτηριστικά από ένα τράβελο.

1. Το πρόσωπό της είναι άτριχο, ενώ ο τράβελος θα ξυρίζεται και σε λίγες ώρες θα τρίβετε τα γένια σας όταν πας να τον φιλήσεις (σιχαμάρα)
2. Η φωνή της θα είναι λεπτή, ενώ ο τράβελος θα προσπαθεί να λεπτύνει τη φωνή του με κωμικοτραγικά αποτελέσματα
3. Δεν θα έχει καρούτζο
4. Τα βυζιά της θα είναι πραγματικά, και δεν θα πρέπει να τα προσθέσει κάποιος χειρούργος
5. Αν ιδρώσει στο σεξ, θα μυρίζει γυναικίλα, κι όχι στρατώνα, όπως ο τράβελος
6. Ανάμεσα στα πόδια της θα έχει ένα φυσικό άνοιγμα, δεν θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί μια πούτσα, όπως θα έχει κάνει ο τράβελος, αν είναι εγχειρισμένος
7. Το Μουνί της θα έχει κλειτορίδα, δεν θα είναι απλά μια τρύπα, φτιαγμένη από την αρχιδοσακούλα, όπως θα έχει κάνει ο τράβελος, αν είναι εγχειρισμένος
8. Τα πόδια της θα έχουν ελάχιστες τρίχες, κι όχι γουρουνότριχες, όπως ο Τράβελος

Αρκούν όλες αυτές οι διαφορές για να μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι όποιος πάει με τράβελους, έστω και εγχειρισμένους, είναι Ομοφυλόφιλος;
Φίλε, αυτό που περιγράφεις είναι άντρας τραβεστί. Δηλαδή αυτός που την μέρα είναι Μπάμπης φορτιγατζής και το βράδυ του αρέσει να φοράει γυναικεία ρούχα.
Μου κάνει εντύπωση που είσαι αρχαίο μέλος του μπου και ακόμα τσουβαλιάζεις τραβεστί και τρανσέξουαλ. Ναι, μπορεί να έχουν πούτσα και οι δύο αλλα η διαφορά είναι οτι οι τρανσέξουαλ κάνουν ορμονοθεραπεία και μοιάζουν με γυναίκες περισσότερο. Οπότε αυτά που λες για αξύριστα γένια, και μυρίζει στρατώνα είναι αντιλήψεις και στερεότυπα του μεσαίωνα.

Πάρε και ενα δείγμα ακόμα δικό μας εγχώριο μήπως και προσγειωθείς στο 2023.

Συνημμένα

• large-6ea2da3c8fa5d3ba04fd3fd3130416c8.png
    large-6ea2da3c8fa5d3ba04fd3fd3130416c8.png
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 65

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom