Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.395
Πόντοι
2.356
Υπάρχει άπειρος κόσμος που δεν του αρέσουν οι μαύρες; Ναι οκ! Πάμε πάλι.

Αλλο το όμορφο άλλο το τι είναι του γούστου κάποιου. Το όμορφο δεν το καθορίζει το σε πόσους αρέσει. Αυτό είναι απήχηση. Μπορείς λοιπόν να πεις για μια Κινέζα ότι δεν μου αρέσει, όχι ότι δεν είναι όμορφη. Μην συγχέετε τις έννοιες. Είναι ευθύνη του καθενός να ανεβάσει το πνευματικό του επίπεδο ώστε να μπορεί να αντιληφθεί κάτι σε όλους τους τομείς της ζωής.
Αν το ισότιμος, ισάξιος ίσος και διος κάποιος το αντιλαμβάνεται ως την ίδια έννοια χέσε μέσα, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να γίνει διάλογος.
........

Το golden ratio έχει εφαρμογή στη λευκή φυλή επειδή πάνω της σχεδιάστηκε;

Sorry bro μου σταματάω εδώ.
Ρίξε μια ματιά κι εδώ.

As a clarification, beauty is not something you “calculate,” but rather perceive and appreciate as part of our experience as human beings.

“Calculating beauty,” or a beauty score though is becoming more popular in certain software apps and in various articles showing different people with a beauty score or a certain beauty percentage.

The way this is being done is to determine specific facial markers whose positions and/or proportions are commonly related to phi (aka, the golden ratio or 1.618…) and to then measure an individual’s markers in relation to that ideal golden ratio standard.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.395
Πόντοι
2.356
Υπάρχει άπειρος κόσμος που δεν του αρέσουν οι μαύρες; Ναι οκ! Πάμε πάλι.

Αλλο το όμορφο άλλο το τι είναι του γούστου κάποιου. Το όμορφο δεν το καθορίζει το σε πόσους αρέσει. Αυτό είναι απήχηση. Μπορείς λοιπόν να πεις για μια Κινέζα ότι δεν μου αρέσει, όχι ότι δεν είναι όμορφη. Μην συγχέετε τις έννοιες. Είναι ευθύνη του καθενός να ανεβάσει το πνευματικό του επίπεδο ώστε να μπορεί να αντιληφθεί κάτι σε όλους τους τομείς της ζωής.
Αν το ισότιμος, ισάξιος ίσος και διος κάποιος το αντιλαμβάνεται ως την ίδια έννοια χέσε μέσα, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να γίνει διάλογος.
........

Το golden ratio έχει εφαρμογή στη λευκή φυλή επειδή πάνω της σχεδιάστηκε;

Sorry bro μου σταματάω εδώ.
Κι ένα ακόμα, τροφή για σκέψη. Φτάνουν αυτά για σήμερα για μελέτη.

The Golden Ratio Test For Beauty Is Completely Bogus. An Expert Explains Why

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.720
Πόντοι
216
Κι ένα ακόμα, τροφή για σκέψη. Φτάνουν αυτά για σήμερα για μελέτη.

The Golden Ratio Test For Beauty Is Completely Bogus. An Expert Explains Why
Αδερφέ οι αρχές της ομορφιάς έχουν αντικειμενική βάση. Η εμπειρία και η αντίληψη της ομορφιάς είναι υποκειμενικές και ατομικές, δηλαδή η έλξη ή το γούστο είναι υποκειμενικό. Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό τουλάχιστον;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.395
Πόντοι
2.356
Αδερφέ οι αρχές της ομορφιάς έχουν αντικειμενική βάση. Η εμπειρία και η αντίληψη της ομορφιάς είναι υποκειμενικές και ατομικές, δηλαδή η έλξη ή το γούστο είναι υποκειμενικό. Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό τουλάχιστον;
Συμφωνούμε στο δεύτερο και διαφωνούμε στο πρώτο.
Όλη την ιστορία της συνδεσης της ομορφιάς με το φ τη δημιούργησε ο Marquardt.
Πασίγνωστος λόγω αυτής της θεωρίας και όντας ο ίδιος επανορθωτικός χειρουργός, δημιούργησε ένα πρότυπο όμορφου προσώπου και με βάση αυτό απευθύνθηκε στους συναδέλφους του.
Όντως έκανε μεγάλο θόρυβο το πρότυπό του. Και πολλοί ορκίζονται σε αυτό.
Έλα μου ομως που για να το δημιουργήσει και να στηρίξει τη σύνδεσή του με το φ, χρησιμοποίησε πρόσωπα πολύ γνωστών ηθοποιών και μοντελων. Που όλως τυχαίως ήταν λευκοί. Πριν από αυτόν δεν υπήρχαν θεωρίες περί προσώπου, ομορφιάς, μέτρησής της και φ.
Ποιο ήταν το πρόβλημα του προτύπου που δημιούργησε και της θεωρίας του;

In order to study "attractive" faces, Marquardt measured the facial proportions of movie actors and models. So it was his research on this select group of people that led to his claims and the mask.

But Marquardt's claims have since been disproven, and the Golden Ratio test debunked.

Studies show Marquardt's mask does not represent sub-Saharan Africans or East Asians, nor does it represent South Indians.

In fact, it mostly represents the facial features of the small population of masculinized Northwestern European women. This is a look, as one study notes, "seen in fashion models".

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.080
Πόντοι
206
Η ιερόδουλη θα είχε τα κότσια να σου πει για το παρελθόν της (αν στο έλεγε)

εσύ έχεις τα κότσια να πεις στις γκόμενες που πας να βγάλεις τις ιστορίες σου από το μεταξουργείο για να δούμε αν θα σε διαλέξει? :confused:
Φιλε ερχεσε πισω σε προηγουμενο σχολιο και παλι λανθανεσε.κανενας αρσενικος δεν λεει αληθεια,ολοι λεμε ψεματα.δεν ακουσα κανεναν να τη πεφτει σε γκομενα και να της πει ηρθα να σε γνωρισω γιατι εχεις μεγαλα βυζια και θελω να σε χυσω στο στομα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.924
Πόντοι
3.656
Φιλε ερχεσε πισω σε προηγουμενο σχολιο και παλι λανθανεσε.κανενας αρσενικος δεν λεει αληθεια,ολοι λεμε ψεματα.δεν ακουσα κανεναν να τη πεφτει σε γκομενα και να της πει ηρθα να σε γνωρισω γιατι εχεις μεγαλα βυζια και θελω να σε χυσω στο στομα
Έχεις σκεφτεί ότι ίσως για αυτό δεν βρίσκεις γκόμενα? :coffee:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.075
Πόντοι
3.446
Η ιερόδουλη θα είχε τα κότσια να σου πει για το παρελθόν της (αν στο έλεγε)

εσύ έχεις τα κότσια να πεις στις γκόμενες που πας να βγάλεις τις ιστορίες σου από το μεταξουργείο για να δούμε αν θα σε διαλέξει? :confused:
ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή. ανεκτίμητες, πολύ θα το χαρούν :confused::confused::confused:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.720
Πόντοι
216
Συμφωνούμε στο δεύτερο και διαφωνούμε στο πρώτο.
Όλη την ιστορία της συνδεσης της ομορφιάς με το φ τη δημιούργησε ο Marquardt.
Πασίγνωστος λόγω αυτής της θεωρίας και όντας ο ίδιος επανορθωτικός χειρουργός, δημιούργησε ένα πρότυπο όμορφου προσώπου και με βάση αυτό απευθύνθηκε στους συναδέλφους του.
Όντως έκανε μεγάλο θόρυβο το πρότυπό του. Και πολλοί ορκίζονται σε αυτό.
Έλα μου ομως που για να το δημιουργήσει και να στηρίξει τη σύνδεσή του με το φ, χρησιμοποίησε πρόσωπα πολύ γνωστών ηθοποιών και μοντελων. Που όλως τυχαίως ήταν λευκοί. Πριν από αυτόν δεν υπήρχαν θεωρίες περί προσώπου, ομορφιάς, μέτρησής της και φ.
Ποιο ήταν το πρόβλημα του προτύπου που δημιούργησε και της θεωρίας του;

In order to study "attractive" faces, Marquardt measured the facial proportions of movie actors and models. So it was his research on this select group of people that led to his claims and the mask.

But Marquardt's claims have since been disproven, and the Golden Ratio test debunked.

Studies show Marquardt's mask does not represent sub-Saharan Africans or East Asians, nor does it represent South Indians.

In fact, it mostly represents the facial features of the small population of masculinized Northwestern European women. This is a look, as one study notes, "seen in fashion models".
Το αν θα αρέσει ένας άνθρωπος σε ένα άλλο είναι πολυπαραγοντικό και ΞΕΚΑΘΑΡΑ υποκειμενικό. Και εμένα δεν μου άρεσε ποτέ η Τζολί δεν μπορώ όμως να την πω άσχημη γυναίκα τι, να κάνουμε;
Η ομορφιά έχει αντικειμενικά χαρακτηριστικά, σόρρυ αλλά έτσι είναι. Δεν έχω κάτι να κερδίσω για να το υποστηρίζω.
Δεν είναι μόνο το μοντέλο που αναφέρεις αλλά δεν θα ήθελα να διαφωνήσω άλλο γιατί κάπου έχει χαθεί η λογική και δεν το λέω για να σε προσβάλλω. Το να προσπαθείς να αναιρέσεις μαθηματικά μοντέλα και φιλοσοφικά ρεύματα 1000αδων ετών επειδή υπάρχουν αντίθετες απόψεις εμένα με ξεπερνάει και δεν μπορώ να συνεχίσω το διάλογο πραγματικά. Αισθάνομαι ότι πρέπει να αποδείξω πως η γη είσαι στρογγυλή επειδή υπάρχουν επιχειρήματα και μια παράλογη λογική δομή πίσω από αυτό. Συγγνώμη πραγματικά αλλά δεν έχω το στομάχι για κάτι τέτοιο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.924
Πόντοι
3.656
Η ομορφιά έχει αντικειμενικά χαρακτηριστικά, σόρρυ αλλά έτσι είναι. Δεν έχω κάτι να κερδίσω για να το υποστηρίζω.
Ρε τύπε...αντικειμενικά....υπάρχει μόνο για τους νόμους της φυσικής....

ανάλογα με τον πολιτισμό το τι θεωρείται ''όμορφο'' διαφέρει πάρα πολύ.....αυτό που θεωρούμε εμείς αντικειμενικά όμορφο το θεωρούμε επειδή έχει περάσει μέσα μας....αν μέσα μας είχε περάσει ότι όμορφες είναι οι χοντρές αυτό θα θεωρούσες.

παράδειγμα ότι σήμερα το πρότυπο ομορφιάς είναι οι μεγάλοι κώλοι και οι σιλικόνες.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.720
Πόντοι
216
Ρε τύπε...αντικειμενικά....υπάρχει μόνο για τους νόμους της φυσικής....

ανάλογα με τον πολιτισμό το τι θεωρείται ''όμορφο'' διαφέρει πάρα πολύ.....αυτό που θεωρούμε εμείς αντικειμενικά όμορφο το θεωρούμε επειδή έχει περάσει μέσα μας....αν μέσα μας είχε περάσει ότι όμορφες είναι οι χοντρές αυτό θα θεωρούσες.

παράδειγμα ότι σήμερα το πρότυπο ομορφιάς είναι οι μεγάλοι κώλοι και οι σιλικόνες.
Ε στους τύπους που αρέσουν τα χείλια τύπου με τσίμπησαν μέλισσες μάντεψε ποιος έχει το πρόβλημα.

greenreaper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Κριτικές
5
Like
235
Πόντοι
280
Προσωπικά με πειράζει και το βρίσκω άσχημο να έχει πάει με πάρα πολλούς. Όπως και εγώ αντίστοιχα αν είχα βρει αυτή που ήθελα από νωρίς δε θα με ένοιαζε να έχω πάει με πολλές. Τα τελευταία χρόνια δεν τις ρωτάω με πόσους έχουν πάει. Αν θέλουν να το συζητήσουν από μόνες τους έχει καλώς. Αν και στην τελευταία μου σχέση όταν άκουσα το πάνω απο 15 έπαθα σοκ. Στο τέλος κατάλαβα ότι και εγώ ήμουν ένας αριθμός για αυτή, ενώ εγώ ήθελα να την παντρευτώ. Στους μετά τα 30, θεωρώ ότι η πιο κομβική ερώτηση που αξίζει να κάνουμε είναι αν έχουν ξεκαθαρίσει με το παρελθόν τους.

Γιατί βλέπω πολλές που δεν έχουν ξεπεράσει παλιές τους σχέσεις, ακόμα και κακές και κακοποιητικές και τρώμε τα σκατά τους οι επόμενοι. Δε χρειάζεται να πας με 100 μουνιά για να καταλάβεις πως σου αρέσει το γαμήσι ούτε αντίστοιχα χρειάζεται να φας 100 πούτσες για να δεις πως θες να τον τρως. Αυτά είναι άτομα που δεν τα έχουν καλά με τον εαυτό τους και δεν ξέρουν πως θέλουν να ζήσουν. Εγώ σας άνθρωπος που θέλω να κάνω οικογένεια, θα ελπίζω να έχει τόσα χιλιόμετρα ώστε να της είναι αρκετά και να μη θέλει να το ψάξει και άλλο και να μπορεί να εκτιμήσει το ότι θα έχει δίπλα της ένα καλό και πιστό σύντροφο.

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
797
Πόντοι
81
OXI ! Εαν σας Αγαπαει και κλεισει Σε Εσας Και Σταθει στην Οικογενεια της... Το Τι ενανε Πριν Δεν Εχει ΚΑΜΙΑ συμασια !!

• Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.395
Πόντοι
2.356
Το αν θα αρέσει ένας άνθρωπος σε ένα άλλο είναι πολυπαραγοντικό και ΞΕΚΑΘΑΡΑ υποκειμενικό. Και εμένα δεν μου άρεσε ποτέ η Τζολί δεν μπορώ όμως να την πω άσχημη γυναίκα τι, να κάνουμε;
Δεν είναι μόνο το μοντέλο που αναφέρεις αλλά δεν θα ήθελα να διαφωνήσω άλλο γιατί κάπου έχει χαθεί η λογική και δεν το λέω για να σε προσβάλλω. Το να προσπαθείς να αναιρέσεις μαθηματικά μοντέλα και φιλοσοφικά ρεύματα 1000αδων ετών επειδή υπάρχουν αντίθετες απόψεις εμένα με ξεπερνάει και δεν μπορώ να συνεχίσω το διάλογο πραγματικά. Αισθάνομαι ότι πρέπει να αποδείξω πως η γη είσαι στρογγυλή επειδή υπάρχουν επιχειρήματα και μια παράλογη λογική δομή πίσω από αυτό. Συγγνώμη πραγματικά αλλά δεν έχω το στομάχι για κάτι τέτοιο.
Για να βάλουμε την κουβέντα σε σωστή βάση.
Αφήνω στην άκρη αυτά που συμφωνουμε. Τα υποκειμενικά.
Σου παρέθεσα ποιος ξεκίνησε τη συγκεκριμένη θεωρία περί προσώπου και αντικειμενικής μετρησης της ομορφιας του.
Το έκανε για επαγγελματικούς λόγους, σεβαστό.
Τα περί φιλοσοφικών ρευμάτων και μαθηματικών μοντέλων 1000δων ετών, όπως γράφεις, είναι αιολα.
Πες μας εσύ ποιός φιλόσοφος ή μαθηματικος μέτρησε πρόσωπο με τους κανόνες που ισχυριζεσαι και έθεσε τα πρότυπα της αντικειμενικής ομορφιάς κι άρχισαν ολοι να τη μετράνε με αυτα. Παρέθεσέ μας ένα πόνημα που να το αποδεικνύει.
Γιατί αυτό που ισχυρίζεσαι επί του πρακτεου είναι ότι πχ η Γη είναι επίπεδη. Γιατί;
Γιατί έτσι λενε φιλοσοφικά ρεύματα και μαθηματικά μοντέλα 1000δων ετων.
Οπότε εμείς πρέπει να το δεχτούμε. Έτσι απλά.
Χωρίς τεκμηρίωση.
Εγώ έχω την κακή συνήθεια είτε διαφωνώ είτε συμφωνώ με κάποια θεωρία, να διαβάζω και τις δύο απόψεις.
Δε με προσβάλλεις. Απλά πρέπει να δέχεσαι και την πιθανή αλήθεια της αντίθετης άποψης.
Μεντελ, Γαλιλαίος, Κοπέρνικος, ενδεικτικά, αγνόησαν τις καθιερωμενες, καθεστωτικές αντιλήψεις χιλιάδων ετών και ώθησαν την ανθρωπότητα μπροστά.
Αν μία διαφωνία έχει λογική δομή είναι πολυ πιθανό να έχει και αλήθεια μέσα της.

Fet_jim

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Like
482
Πόντοι
21
Ωραιο θεμα και ακρως φιλοσοφικο . Ειναι ενα παιχνιδι της φυσης . Οσο πιο πολλες εμπειριες εχει μια γυναικα τοσο πιο ποθητη ειναι στους αντρες ....αλλα τοσο πιο απωθητικη για το κοινωνικο του προφιλ ! Η αληθεια ομως ...η σκοτεινη αληθεια του αντρικου υποσυνειδητου ειναι οτι ο αντρας ενδομυχα παντα θελει και επιθυμει την Πουτανα .

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.895
Πόντοι
4.546
Όλοι είμαστε όμορφοι στα κατάλληλα μάτια!! Και να ξέρεις, πολλές φορές η ομορφιά πηγάζει και από την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Όσο πιο πολύ σε εξιτάρει το πνεύμα του, τόσο πιο ευάλωτος είσαι στο να τον ερωτευτείς, άρα και να εξυψώσεις την εξωτερική ομορφιά του στα ουράνια.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.879
Πόντοι
216
ό,τι και να λέμε, υπάρχει και ένα όριο που διαχωρίζει τον νορμάλ/υγιή αριθμό ερωτικών συντρόφων που είχε ένας άνθρωπος. Όταν αυτός ο αριθμός παρεκκλίνει -είτε προς τα πανω είτε προς τα κάτω- ενδέχεται να σηματοδοτεί κάποια θέματα.
Μπορεί εμείς οι άνδρες να καυχιόμαστε όταν έχουμε πάει με πολλές γυναίκες γιατί εν μέρει είναι κατόρθωμα για πολλούς ('κυνηγός/παίκτης' κλπ.) αλλά όταν δεν έχουμε κάτι ουσιαστικό να θυμόμαστε από κάποια και είναι όλες αριθμοί, πάει να πει πως κάτι άλλο γυρεύουμε μέσα απτο γαμήσι.

Όσον αφορά τις γυναίκες τώρα, προφανώς και δεν είναι καλό σημάδι να έχει πάει με πολλούς κάποια, καθώς συνήθως οι περισσότερες γυναίκες δεν κάθονται σε κάποιον πάντα μόνο για το καυλί του αποκλειστικά. Το οποίο ίσως σημαίνει πως έχει φάει πολλά Χ από ρόλο γκομενας. Η γυναίκα που δεν είναι συνηθισμένη σε ρόλο γκόμενας, και έχει ζήσει αρκετά ως ξεπέτα δεν κάνει για γκόμενα, μη λέμε παπαριές.
Επίσης, παίζει κομβικό ρόλο το είδος της πούτσας που έφαγε.

Μπορεί μία να χει φάει 35 πούτσες από άνδρες που όντως γούσταρε και τους έζησε λιγάκι ως γκόμενους, κι άλλη να χει φάει 15 από τυχαίους σε τουαλέτες μπαρ και αμάξια κοκαρισμένη και μεθυσμένη. Με ποιά θα μπλέκατε?

Δεν είναι λίγες αυτές που έχουν πάρει δύο λόχους αλλά δεν ξέρουν να γαμιούνται πχ. Συνήθως είναι περιπτώσεις που έκατσαν σε όποιον τους έδωσε σημασία απλά και μόνο για να λάβουν αποδοχή. Αυτές μακριά, προσωπικά θεωρώ πως είναι ό,τι χειρότερο να μπλέξει κανείς.

Ταπεινή μου γνώμη: όταν μια γυναίκα απολαμβάνει το σεξ με την ψυχή της, μην τη φοβάστε τόσο. Κι αν είναι παρτόλα, το κάνει επειδή όντως το γουστάρει, και θα περάσετε καλά μαζί της όπως και να χει. Πιο εύκολα την εμπιστεύεσαι αυτή παρά τις σιγανοπαπαδιές που γαμιούνται με όποιον ναναι λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης.

• Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom