Καταλαβα μιλαω με 17xrono.okΝα φανταστώ κάνεις προβολή στο μέλλον μου και γνωρίζεις ήδη την απάντηση στα πιστεύω μου. Πώς θες να απαντήσω εφόσον δεν έχω παιδιά;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 146K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.125
- Πόντοι
- 2.356
εχω μπει σε μπαζα αλλα σε αυτη οχι φιλε φοβαμαι μη μου φαει το πουλι το μηχανημα....Έλα παραδέξου ότι έμπαινες .. χαχαχα![]()
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.722
- Πόντοι
- 216
Bro μ αλήθεια τώρα; Ότι και να σου πω θα το γυρίσεις αμφισβητώντας τους πάντες από Ευκλείδη με μέχρι Da Vinci, αρκεί να περάσει το δικό σου και πραγματικά δεν αντέχω αυτό. 10 papers να σου παραθέσω τώρα πάλι κάτι θα βρεις να πεις. Αν σου πω για αναλογίες σώματος θα μου πεις σου ζήτησα για πρόσωπο. Αν σου πω για την φύση θα μου πεις σε ρώτησα για πρόσωπο. Αν σου πω για πρόσωπο θα μου πεις είναι μόνο για τη δύση. Αν σου πω για Fibonacci και συμμετρία θα μου πεις το golden ratio χρειάζεται αναπροσαρμογή. Αν σου πω Chris Solomon θα μου πεις ανήκει στη λευκή φυλή.Υποκειμενικά καθαρά. Βάσει του τι θεωρούν ο σκηνοθέτης κι ο κάστινγκ νταϊρέκτορ το τι είναι όμορφο.
Ποιός φιλόσοφος ή μαθηματικος εξέφρασε θεωρία ότι το πρόσωπο μετράται αντικειμενικά ως όμορφο;
Βάλε μας όνομα.
Βέβαια εδώ υπάρχουν ακόμη ερευνητές που αμφισβητούν τον Einstein. Πραγματικά δεν μπορώ να το υποστώ αυτό. Αποχωρώ. I don't have the guts sorry.
Ο μόνος που προσπαθεί να περάσει το δικό του, αραδιαζοντας γενικότητες, είσαι εσύ.Bro μ αλήθεια τώρα; Ότι και να σου πω θα το γυρίσεις αμφισβητώντας τους πάντες από Ευκλείδη με μέχρι Da Vinci, αρκεί να περάσει το δικό σου και πραγματικά δεν αντέχω αυτό. 10 papers να σου παραθέσω τώρα πάλι κάτι θα βρεις να πεις. Αν σου πω για αναλογίες σώματος θα μου πεις σου ζήτησα για πρόσωπο. Αν σου πω για την φύση θα μου πεις σε ρώτησα για πρόσωπο. Αν σου πω για πρόσωπο θα μου πεις είναι μόνο για τη δύση. Αν σου πω για Fibonacci και συμμετρία θα μου πεις το golden ratio χρειάζεται αναπροσαρμογή. Αν σου πω Chris Solomon θα μου πεις ανήκει στη λευκή φυλή.
Βέβαια εδώ υπάρχουν ακόμη ερευνητές που αμφισβητούν τον Einstein. Πραγματικά δεν μπορώ να το υποστώ αυτό. Αποχωρώ. I don't have the guts sorry.
Ισχυρίστηκες ότι η ομορφιά του ανθρωπίνου προσώπου είναι αντικειμενική και μετρήσιμη.
Σου είπα ότι αυτό δεν ισχύει. Σου ζήτησα να μας παραθέσεις το όνομα ή το έργο κάποιου από τους χιλιαδες φιλοσόφους ή μαθηματικούς που επιβεβαιώνει αυτό που λες, δεν είσαι σε θέση να το κάνεις.
Τον μοναδικό που υποστηρίζει την άποψή σου, εγώ τον παρέθεσα. Εσύ τον αγνοουσες. Που κι αυτός αερολογιες επιβεβαιωμενες λέει. Τουλάχιστον αυτός κονομαει από αυτό, οπότε δικαιολογείται. Ακόμη και τώρα, στις συνεντεύξεις του, τις ίδιες αερολογιες αναπαράγει κι ας έχουν αποδειχτεί μουφες κι όποιος τον πιστέψει.
Δεν είναι τα guts εκείνο που δεν έχεις.
Στοιχεία που να βεβαιώνουν αυτό που λες δεν έχεις.
Γι'αυτό και αναλωνεσαι σε γενικότητες τυπου σόρρυ, γερό στομαχι, guts, αποχωρώ, επανέρχομαι, αποχωρώ ξανά και όλα τα παρόμοια.
Οταν λοιπόν βρεις κάποιον φιλόσοφο ή μαθηματικό που να λέει ότι η ομορφιά του ανθρώπινου προσωπου είναι αντικειμενική και μετριέται με αυτόν τον τρόπο, και βαθμολογείται αυτό κι αυτό κι αυτό να συζητήσουμε ευχαρίστως.
Μέχρι τότε εκθέσεις ιδεών θα γράφεις, που εμένα δε με ενοχλεί, αλλά δε συνιστούν συζήτηση επί αντικειμενικού θεματος.
Οπότε πάμε παρακατω, που λέει και μια χαμένη ψυχή.
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.722
- Πόντοι
- 216
Έγινε μαν καλή συνέχειαΟ μόνος που προσπαθεί να περάσει το δικό του, αραδιαζοντας γενικότητες, είσαι εσύ.
Ισχυρίστηκες ότι η ομορφιά του ανθρωπίνου προσώπου είναι αντικειμενική και μετρήσιμη.
Σου είπα ότι αυτό δεν ισχύει. Σου ζήτησα να μας παραθέσεις το όνομα ή το έργο κάποιου από τους χιλιαδες φιλοσόφους ή μαθηματικούς που επιβεβαιώνει αυτό που λες, δεν είσαι σε θέση να το κάνεις.
Τον μοναδικό που υποστηρίζει την άποψή σου, εγώ τον παρέθεσα. Εσύ τον αγνοουσες. Που κι αυτός αερολογιες επιβεβαιωμενες λέει. Τουλάχιστον αυτός κονομαει από αυτό, οπότε δικαιολογείται. Ακόμη και τώρα, στις συνεντεύξεις του, τις ίδιες αερολογιες αναπαράγει κι ας έχουν αποδειχτεί μουφες κι όποιος τον πιστέψει.
Δεν είναι τα guts εκείνο που δεν έχεις.
Στοιχεία που να βεβαιώνουν αυτό που λες δεν έχεις.
Γι'αυτό και αναλωνεσαι σε γενικότητες τυπου σόρρυ, γερό στομαχι, guts, αποχωρώ, επανέρχομαι, αποχωρώ ξανά και όλα τα παρόμοια.
Οταν λοιπόν βρεις κάποιον φιλόσοφο ή μαθηματικό που να λέει ότι η ομορφιά του ανθρώπινου προσωπου είναι αντικειμενική και μετριέται με αυτόν τον τρόπο, και βαθμολογείται αυτό κι αυτό κι αυτό να συζητήσουμε ευχαρίστως.
Μέχρι τότε εκθέσεις ιδεών θα γράφεις, που εμένα δε με ενοχλεί, αλλά δε συνιστούν συζήτηση επί αντικειμενικού θεματος.
Οπότε πάμε παρακατω, που λέει και μια χαμένη ψυχή.
Επίσης.Έγινε μαν καλή συνέχεια.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.731
- Πόντοι
- 5.916
εδώ μας ενοχλεί η "δική" μας προσωπική πουτάνα να πηγαίνει με άλλους ομοίους μας πουτανιάρηδες!!!!!!!
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.909
- Πόντοι
- 7.046
Σας βρήκα νύφη τύποι μου!
Overcoming My 20 Year Addiction To Sex | Minutes With
Και άμα τελειώσεις το πανεπιστήμειο καλό είναι να πας και σε ενα πανεπιστήμιο να πάρεις και πτυχίο.νομιζω οτι δεν καταλαβες τι ηθελα να πω... ενοω οτι δεν σεβονται το γεγονος οτι εχω διαλεξει καποιον και θελω να ειμαι με εκεινον κι οχι με καποιον αλλον και δεν με θεωρω περιουσια κανενος.
και δεν εχω τελειωσει ακομα το πανεπιστημειο
MelaxrinosPeirasmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2012
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Στείλε μου ένα μήνυμα ΆγγελεΕμένα είχε πάει με αρκετούς πριν παντρευτουμε....δεν έχω τέτοιο πρόβλημα
It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 2.474
- Πόντοι
- 456
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.494
- Πόντοι
- 4.746
Μαρία Σολωμού: «Έχω κάνει 12 χρόνια ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε»
«Σκασίλα μου, αν θα χάσω τον άνθρωπο, απλά δεν μπορώ να φταίω» συμπλήρωσε η ηθοποιός
«Είχα πει πολλά χρόνια πριν ότι όλες μου τις σχέσεις τις έχω κερατώσει. Ο λόγος όμως που το είχα πει, ήταν γιατί και μένα πολλές φορές μου έχουν πει ότι με έχουν κερατώσει πρώτοι και όλοι με έχουν κερατώσει. Δεν ψάχνω κινητά ποτέ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κοιτάω κινητά συντρόφων. Σε μικρότερη ηλικία φλέρταρα πάρα πολύ. Εκεί γύρω στα 20-25 είχα 3-4 άνδρες την ίδια περίοδο. Μεγαλώνοντας κατά περιόδους… με πιάνει πάλι. Θεωρώ ότι πάντα ανά περιόδους δρούμε διαφορετικά στη ζωή», ανέφερε η Μαρία Σολωμού.
--------------------------------------
Cucks γελάμε πάλι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις γυναίκες.
Το πρόβλημα το έχετε εσείς που νομίζετε ότι θα είστε ο τελευταίος και θα κάνετε ευτυχισμένη οικογένεια με πεταλουδίτσες και παραμυθάκια. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.
Πάλι καλά βέβαια που υπάρχουν και οι cucks και πληρώνουν περισσότερα και στο οικονομικό και στο ψυχολογικό.
@iceman1988 (για το ελληνικό παράδειγμα)

Μαρία Σολωμού: «Ένας 50αρης, που δεν έχει κάνει οικογένεια, δεν μπορεί να μην έχει κάποιο πρόβλημα»
«Οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι και όσοι δεν είναι παντρεμένοι και είναι 50 χρονών μόνοι τους, δεν μπορεί να είναι καλά»
Eνω αυτή η πσωλοπρζου δεν έχει πρόβλημα.
Πού να μην είχε κάνει 12 χρόνια ψυχοθεραπεία δηλαδή...Το πρόβλημά της είναι ότι ο πετυχημένος πενηντάρης θέλει μικρές και όχι αυτήν την ψυχοπαθή;
Σου έχω νέα ηλίθια, το πρόβλημα το έχεις εσύ και ονομάζεται ανασφάλεια.

athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.917
- Πόντοι
- 12.756
το θεμα ειναι να μην παει με μια ντουζινα οσο ειναι με μας
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.564
- Πόντοι
- 2.596
Ε γιαυτό παίξε κανένα Στοίχημα να καβατζωθ€ί$ κι αν πάει με έναν εσύ να πας με 100 για εκδίκηση 

Ξένος
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2025
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
Αγαπητέ μπουρδελιάρη, το ερώτημα σου, φαινομενικά απλό, αναδύεται μέσα από τις πολυδαίδαλες διαδρομές των κοινωνικών προκαταλήψεων, των ανδρικών ανασφαλειών και της αιώνιας ανάγκης του ανθρώπου να μετρά, να συγκρίνει και—ενίοτε—να φρίττει με αριθμούς που στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία σημασία.
Η σύγχρονη κοινωνία, παρά τη βιτρίνα της προοδευτικότητας, συνεχίζει να αντιμετωπίζει τη γυναικεία σεξουαλικότητα με μια υποβόσκουσα δυσπιστία. Ο άνδρας "ζει", "εξερευνά", "κατακτά", ενώ η γυναίκα εξακολουθεί να υπόκειται σε αξιολογικές κρίσεις, σαν το σώμα της να αποτελεί δημόσιο κτήμα προς κρίση και απόφαση.
Αν η σχέση και η αγάπη εξαρτώνται από το Excel των ερωτικών συντρόφων, τότε δεν μιλάμε για σχέση—μιλάμε για απογραφή. Και αν ο έρωτας ορίζεται από το παρελθόν και όχι από το παρόν, τότε μάλλον μιλάμε για λογιστική και όχι για πάθος. Και αν ο έρωτας δεν είναι αρκετά ισχυρός ώστε να υπερβεί το παρελθόν, τότε ίσως δεν ήταν έρωτας εξαρχής.
Εν τέλει, το ερώτημα δεν είναι αν "μας πειράζει". Είναι γιατί, κάποιοι ακόμα μετρούν την αξία ενός συντρόφου με ένα αόρατο κομπιουτεράκι.
Η σύγχρονη κοινωνία, παρά τη βιτρίνα της προοδευτικότητας, συνεχίζει να αντιμετωπίζει τη γυναικεία σεξουαλικότητα με μια υποβόσκουσα δυσπιστία. Ο άνδρας "ζει", "εξερευνά", "κατακτά", ενώ η γυναίκα εξακολουθεί να υπόκειται σε αξιολογικές κρίσεις, σαν το σώμα της να αποτελεί δημόσιο κτήμα προς κρίση και απόφαση.
Αν η σχέση και η αγάπη εξαρτώνται από το Excel των ερωτικών συντρόφων, τότε δεν μιλάμε για σχέση—μιλάμε για απογραφή. Και αν ο έρωτας ορίζεται από το παρελθόν και όχι από το παρόν, τότε μάλλον μιλάμε για λογιστική και όχι για πάθος. Και αν ο έρωτας δεν είναι αρκετά ισχυρός ώστε να υπερβεί το παρελθόν, τότε ίσως δεν ήταν έρωτας εξαρχής.
Εν τέλει, το ερώτημα δεν είναι αν "μας πειράζει". Είναι γιατί, κάποιοι ακόμα μετρούν την αξία ενός συντρόφου με ένα αόρατο κομπιουτεράκι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 33K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 201