Bro μ αλήθεια τώρα; Ότι και να σου πω θα το γυρίσεις αμφισβητώντας τους πάντες από Ευκλείδη με μέχρι Da Vinci, αρκεί να περάσει το δικό σου και πραγματικά δεν αντέχω αυτό. 10 papers να σου παραθέσω τώρα πάλι κάτι θα βρεις να πεις. Αν σου πω για αναλογίες σώματος θα μου πεις σου ζήτησα για πρόσωπο. Αν σου πω για την φύση θα μου πεις σε ρώτησα για πρόσωπο. Αν σου πω για πρόσωπο θα μου πεις είναι μόνο για τη δύση. Αν σου πω για Fibonacci και συμμετρία θα μου πεις το golden ratio χρειάζεται αναπροσαρμογή. Αν σου πω Chris Solomon θα μου πεις ανήκει στη λευκή φυλή.
Βέβαια εδώ υπάρχουν ακόμη ερευνητές που αμφισβητούν τον Einstein. Πραγματικά δεν μπορώ να το υποστώ αυτό. Αποχωρώ. I don't have the guts sorry.
Ο μόνος που προσπαθεί να περάσει το δικό του, αραδιαζοντας γενικότητες, είσαι εσύ.
Ισχυρίστηκες ότι η ομορφιά του ανθρωπίνου προσώπου είναι αντικειμενική και μετρήσιμη.
Σου είπα ότι αυτό δεν ισχύει. Σου ζήτησα να μας παραθέσεις το όνομα ή το έργο κάποιου από τους χιλιαδες φιλοσόφους ή μαθηματικούς που επιβεβαιώνει αυτό που λες, δεν είσαι σε θέση να το κάνεις.
Τον μοναδικό που υποστηρίζει την άποψή σου, εγώ τον παρέθεσα. Εσύ τον αγνοουσες. Που κι αυτός αερολογιες επιβεβαιωμενες λέει. Τουλάχιστον αυτός κονομαει από αυτό, οπότε δικαιολογείται. Ακόμη και τώρα, στις συνεντεύξεις του, τις ίδιες αερολογιες αναπαράγει κι ας έχουν αποδειχτεί μουφες κι όποιος τον πιστέψει.
Δεν είναι τα guts εκείνο που δεν έχεις.
Στοιχεία που να βεβαιώνουν αυτό που λες δεν έχεις.
Γι'αυτό και αναλωνεσαι σε γενικότητες τυπου σόρρυ, γερό στομαχι, guts, αποχωρώ, επανέρχομαι, αποχωρώ ξανά και όλα τα παρόμοια.
Οταν λοιπόν βρεις κάποιον φιλόσοφο ή μαθηματικό που να λέει ότι η ομορφιά του ανθρώπινου προσωπου είναι αντικειμενική και μετριέται με αυτόν τον τρόπο, και βαθμολογείται αυτό κι αυτό κι αυτό να συζητήσουμε ευχαρίστως.
Μέχρι τότε εκθέσεις ιδεών θα γράφεις, που εμένα δε με ενοχλεί, αλλά δε συνιστούν συζήτηση επί αντικειμενικού θεματος.
Οπότε πάμε παρακατω, που λέει και μια χαμένη ψυχή.