TheRambaldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η ψύχωση με τον αριθμό είναι λανθασμένη και δείχνει μια δυσανεξία στη σύγκριση με τους άλλους άνδρες, δηλαδή δεν θες να έχει μεγάλη αποθήκη αναμνήσεων και κριτηρίων για να μην νιώθεις πως ανταγωνίζεσαι τους προηγούμενους. Για μένα η αλήθεια είναι στη μέση, δηλαδή λες ούτε παρθένα να πρέπει να της μάθεις τα βασικά και να μην μπορεί να συνεισφέρει στον αγώνα αλλά ούτε και Κινέζα comfort girl που είχαν οι Ιάπωνες σε τραίνα και τις έκαναν βόλτες στο μέτωπο και τις βίαζαν 20+ στρατιώτες τη μέρα πριν τις επιθέσεις για να ξελαμπικάρουν. Τραβηγμένο παράδειγμα αλλά δείχνει το νόημα.
Κάποιοι μπορεί να θέλουν τη γυναίκα tabula rasa, εγώ προσωπικά διαφωνώ αλλά σεβαστό.
Πχ δικιά μου σύντροφος που τον προηγούμενο εραστή της τον έπαιρνε ο ύπνος μετά, εκτιμούσε περισσότερο που μετά τον αγώνα έμενα ξύπνιος, που άν δεν είχε προηγούμενο δεν θα το εκτιμούσε.
Στο τέλος της μέρας, μπορεί να έχει πάει με 5 σε δυο μέρες που λέει μια σε ένα podcast της lifo και να είναι οκ και μπορεί να είναι με το κρίνο στο χέρι και να είναι πουτάνα στη ψυχή. Καθε μια κρίνεται ξεχωριστά.
Κάποιοι μπορεί να θέλουν τη γυναίκα tabula rasa, εγώ προσωπικά διαφωνώ αλλά σεβαστό.
Πχ δικιά μου σύντροφος που τον προηγούμενο εραστή της τον έπαιρνε ο ύπνος μετά, εκτιμούσε περισσότερο που μετά τον αγώνα έμενα ξύπνιος, που άν δεν είχε προηγούμενο δεν θα το εκτιμούσε.
Στο τέλος της μέρας, μπορεί να έχει πάει με 5 σε δυο μέρες που λέει μια σε ένα podcast της lifo και να είναι οκ και μπορεί να είναι με το κρίνο στο χέρι και να είναι πουτάνα στη ψυχή. Καθε μια κρίνεται ξεχωριστά.