Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.497
Πόντοι
4.546
Η ομορφιά έχει αντικειμενικά χαρακτηριστικά, σόρρυ αλλά έτσι είναι. Δεν έχω κάτι να κερδίσω για να το υποστηρίζω.
Όλοι είμαστε όμορφοι στα κατάλληλα μάτια!! Και να ξέρεις, πολλές φορές η ομορφιά πηγάζει και από την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Όσο πιο πολύ σε εξιτάρει το πνεύμα του, τόσο πιο ευάλωτος είσαι στο να τον ερωτευτείς, άρα και να εξυψώσεις την εξωτερική ομορφιά του στα ουράνια.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.858
Πόντοι
216
ό,τι και να λέμε, υπάρχει και ένα όριο που διαχωρίζει τον νορμάλ/υγιή αριθμό ερωτικών συντρόφων που είχε ένας άνθρωπος. Όταν αυτός ο αριθμός παρεκκλίνει -είτε προς τα πανω είτε προς τα κάτω- ενδέχεται να σηματοδοτεί κάποια θέματα.
Μπορεί εμείς οι άνδρες να καυχιόμαστε όταν έχουμε πάει με πολλές γυναίκες γιατί εν μέρει είναι κατόρθωμα για πολλούς ('κυνηγός/παίκτης' κλπ.) αλλά όταν δεν έχουμε κάτι ουσιαστικό να θυμόμαστε από κάποια και είναι όλες αριθμοί, πάει να πει πως κάτι άλλο γυρεύουμε μέσα απτο γαμήσι.

Όσον αφορά τις γυναίκες τώρα, προφανώς και δεν είναι καλό σημάδι να έχει πάει με πολλούς κάποια, καθώς συνήθως οι περισσότερες γυναίκες δεν κάθονται σε κάποιον πάντα μόνο για το καυλί του αποκλειστικά. Το οποίο ίσως σημαίνει πως έχει φάει πολλά Χ από ρόλο γκομενας. Η γυναίκα που δεν είναι συνηθισμένη σε ρόλο γκόμενας, και έχει ζήσει αρκετά ως ξεπέτα δεν κάνει για γκόμενα, μη λέμε παπαριές.
Επίσης, παίζει κομβικό ρόλο το είδος της πούτσας που έφαγε.

Μπορεί μία να χει φάει 35 πούτσες από άνδρες που όντως γούσταρε και τους έζησε λιγάκι ως γκόμενους, κι άλλη να χει φάει 15 από τυχαίους σε τουαλέτες μπαρ και αμάξια κοκαρισμένη και μεθυσμένη. Με ποιά θα μπλέκατε?

Δεν είναι λίγες αυτές που έχουν πάρει δύο λόχους αλλά δεν ξέρουν να γαμιούνται πχ. Συνήθως είναι περιπτώσεις που έκατσαν σε όποιον τους έδωσε σημασία απλά και μόνο για να λάβουν αποδοχή. Αυτές μακριά, προσωπικά θεωρώ πως είναι ό,τι χειρότερο να μπλέξει κανείς.

Ταπεινή μου γνώμη: όταν μια γυναίκα απολαμβάνει το σεξ με την ψυχή της, μην τη φοβάστε τόσο. Κι αν είναι παρτόλα, το κάνει επειδή όντως το γουστάρει, και θα περάσετε καλά μαζί της όπως και να χει. Πιο εύκολα την εμπιστεύεσαι αυτή παρά τις σιγανοπαπαδιές που γαμιούνται με όποιον ναναι λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης.

• Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973

TheRambaldi

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η ψύχωση με τον αριθμό είναι λανθασμένη και δείχνει μια δυσανεξία στη σύγκριση με τους άλλους άνδρες, δηλαδή δεν θες να έχει μεγάλη αποθήκη αναμνήσεων και κριτηρίων για να μην νιώθεις πως ανταγωνίζεσαι τους προηγούμενους. Για μένα η αλήθεια είναι στη μέση, δηλαδή λες ούτε παρθένα να πρέπει να της μάθεις τα βασικά και να μην μπορεί να συνεισφέρει στον αγώνα αλλά ούτε και Κινέζα comfort girl που είχαν οι Ιάπωνες σε τραίνα και τις έκαναν βόλτες στο μέτωπο και τις βίαζαν 20+ στρατιώτες τη μέρα πριν τις επιθέσεις για να ξελαμπικάρουν. Τραβηγμένο παράδειγμα αλλά δείχνει το νόημα.
Κάποιοι μπορεί να θέλουν τη γυναίκα tabula rasa, εγώ προσωπικά διαφωνώ αλλά σεβαστό.
Πχ δικιά μου σύντροφος που τον προηγούμενο εραστή της τον έπαιρνε ο ύπνος μετά, εκτιμούσε περισσότερο που μετά τον αγώνα έμενα ξύπνιος, που άν δεν είχε προηγούμενο δεν θα το εκτιμούσε.
Στο τέλος της μέρας, μπορεί να έχει πάει με 5 σε δυο μέρες που λέει μια σε ένα podcast της lifo και να είναι οκ και μπορεί να είναι με το κρίνο στο χέρι και να είναι πουτάνα στη ψυχή. Καθε μια κρίνεται ξεχωριστά.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
950
Πόντοι
86
Έχεις σκεφτεί ότι ίσως για αυτό δεν βρίσκεις γκόμενα? :coffee:
Διδαξε μας μεγιστε ερωτιαρη.μοιρασε λιγα ψιχουλα γνωσης ελληνα top g.πες μου τι να κανω να εχω επιτυχια σε εσενα

Υποθετω εσυ για να εισαι σε ενα forum για μπουρδελα ψαχνεις καλιεργημενες μορφωμενες με βαθος χαρακτηρα,μεγαλωμενες με γαλλικα κ πιανο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.641
Πόντοι
3.656
πες μου τι να κανω
δεν είμαι σίγουρος αλλά μερικές προτάσεις που μπορεί να βελτιώσουν την τωρινή σου κατάσταση μπορεί να είναι :

- λοβοτομή
- ολική πλαστική
- πρωτοβάθμια εκπαίδευση από την αρχή

:coffee::coffee:

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
950
Πόντοι
86
δεν είμαι σίγουρος αλλά μερικές προτάσεις που μπορεί να βελτιώσουν την τωρινή σου κατάσταση μπορεί να είναι :

- λοβοτομή
- ολική πλαστική
- πρωτοβάθμια εκπαίδευση από την αρχή

:coffee::coffee:
Εισαι μεγιστος με επεισες θα πληρωσω την συνδρομη στο τελεγκραμ σου top g

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
981
Πόντοι
81
Πρόσφατα βρέθηκα με παλιό συμμαθητή μου που μένει μακριά όντας παντρεμένος στην επαρχία και πάνω στην κουβέντα τι θα γίνει με μένα,θα μείνεις μπακουρος στα 40 και;Του λέω ρε φίλε βλέπεις κάποια κοπέλα εκεί έξω,που να σε εμπνέει για σοβαρή σχέση και να έχει σχετικά λίγες εμπειρίες;Α μου λέει,γιατί σε απασχολεί το παρελθόν της κάθε κοπέλας;Δεν έχει σημασία ,ίσα ίσα μπορεί να είναι και καλύτερη και πιο πιστή από μια "νορμάλ"....
Την ίδια μέρα σε ανύποπτο χρόνο μου είχε πει μόνος του ότι νιώθει πολύ τυχερός που γνώρισε την γυναίκα του,μπορεί να έχει προβλήματα αλλά από θέμα γυναίκα είναι "ήσυχος" και ξέρει το ιστορικό της λόγω επαρχίας....
Αυτά έγραφα και τις προάλλες δεν σας απασχολεί το νούμερο της γυναίκας σας αρκεί να αφορα άλλην ή μέχρι να μάθετε ότι έχει αρπάξει 100 και έχετε δώσει 1 κι αυτή με πληρωμή.
Μακριά από τον κωλο μας κι ας είναι 2 πόντοι.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.764
Πόντοι
1.206
Μπορεί μία να χει φάει 35 πούτσες από άνδρες που όντως γούσταρε και τους έζησε λιγάκι ως γκόμενους, κι άλλη να χει φάει 15 από τυχαίους σε τουαλέτες μπαρ και αμάξια κοκαρισμένη και μεθυσμένη. Με ποιά θα μπλέκατε?
Δε θα μάθεις τίποτα από τα δύο ρε φίλε, pointless question. In the real life scenario, αν αυτό που ζεις τώρα σου γουστάρει, σε κάνει να περνάς καλά και πιστεύεις ότι σου κάνει προχωράς, τα άλλα είναι ανασφάλειες.

Τελευταία τροποποίηση:

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
761
Πόντοι
86
Προσωπικά με πειράζει και το βρίσκω άσχημο να έχει πάει με πάρα πολλούς.
Δεν βαριεσαι, "once putana, forever putana" λεει ο απλος λαος στην Μαρτνικα. Αλλα στα νουμερα θα κολαμε τωρα? Εμεις θελουμε την ζωη να περνα δυνατα και να πατα σ' αλλους γαλαξιες

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.858
Πόντοι
216
Δε θα μάθεις τίποτα από τα δύο ρε φίλε, pointless question. In the real life scenario, αν αυτό που ζεις τώρα σου γουστάρει, σε κάνει να περνάς καλά και πιστεύεις ότι σου κάνει προχωράς, τα άλλα είναι ανασφάλειες.
Μωρέ άδικο δεν έχεις, αλλά κάποια λίγα βασικά μπορείς να τα αντιληφθείς, ίσα να καταλάβεις αν η άλλη όντως σε γουστάρει ή απλά σ έχει για βόλεμα. Μέχρι εκεί αρκεί!

Συνήθως η αλήθεια μπροστά στα μάτια μας είναι, άλλο τώρα αν στραβωνόμαστε κλπ.

Γι αυτό καλό είναι αν μπορούμε απλά να στεκόμαστε στο να περνάμε καλά χωρίς δράματα και επιδιώξεις, σκοπούς και μλκς.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.764
Πόντοι
1.206
Μωρέ άδικο δεν έχεις, αλλά κάποια λίγα βασικά μπορείς να τα αντιληφθείς, ίσα να καταλάβεις αν η άλλη όντως σε γουστάρει ή απλά σ έχει για βόλεμα. Μέχρι εκεί αρκεί!
Αυτό αν κόβεις λίγο το καταλαβαίνεις αλλά δεν έχει σχέση με το αν έχει πάει με 5 ή με 25. Μπορεί κάποια να έχει λίγες εμπειρίες και να είναι συμφεροντολόγα και vice versa, δε συνδέονται αιτιολογικά τα δύο.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: cool11

Giankos2525

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
31
Πόντοι
0
Η μαγικη λεξη ειναι αν.το ειπες 5 φορες.αν αν αν αν αν. Πολλοι ελεγαν αν και οταν και ισως...οταν ηρθε η ωρα ομως τα αλλαξαν.λεγε τωρα τα αν και ισως.και οταν η κορη σουναρχισει να γαμιεται.απο τα 15 και σου ερθει γκαστρωμενη και σου πει μπαμπακα παμε να ριξουμε το μωρο τοτε θα δεις πως θα αλλαξεις κυριε φιλελευθερε
Να φανταστώ κάνεις προβολή στο μέλλον μου και γνωρίζεις ήδη την απάντηση στα πιστεύω μου. Πώς θες να απαντήσω εφόσον δεν έχω παιδιά;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.199
Πόντοι
3.656
Πρόσφατα βρέθηκα με παλιό συμμαθητή μου που μένει μακριά όντας παντρεμένος στην επαρχία και πάνω στην κουβέντα τι θα γίνει με μένα,θα μείνεις μπακουρος στα 40 και;Του λέω ρε φίλε βλέπεις κάποια κοπέλα εκεί έξω,που να σε εμπνέει για σοβαρή σχέση και να έχει σχετικά λίγες εμπειρίες;Α μου λέει,γιατί σε απασχολεί το παρελθόν της κάθε κοπέλας;Δεν έχει σημασία ,ίσα ίσα μπορεί να είναι και καλύτερη και πιο πιστή από μια "νορμάλ"....

Βασικά στα 40+ δεν είναι να βρεις γυναίκα να σε εμπνέει...αλλά γυναίκα γενικά.Μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των ελλεεινίδων είναι παντρεμένες ή χωρισμένες με παιδιά.

Στα 40+,αν είσαι σε αναζήτηση γυναίκας,είσαι σαν την ομάδα που προσπαθεί να σκοράρει στις καθυστερήσεις.Οι πιθανοτητες είναι συντριπτικά εναντίον σου...

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Giankos2525

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
31
Πόντοι
0
Εξαιρετικο παραδειγμα.το πιος ειναι καταλληλος .τοτε γιατι δεν παντρευεσαι καμια απο τις εσκορτ?σιγουρα καποια θα σε γουσταρει.ε και τι εγινε οτι τη πηρε ολη η χωρα? Τωρα θα αλλαξει καινθα ειναι φρονιμη.θα αφησει το εσκορτιλικι πισω.αιντε και καλα στεφανε φιλε!
Το εσκορτιλίκι όπως το παρουσιάζεις έτσι υποτιμητικά είναι μια δουλειά. Γράφεις σε ένα φόρουμ το οποίο μιλά κυρίως για αυτή τη δουλειά και ταυτόχρονα το θεωρείς κάτι μιερό. Αν ποτέ βρεθείς με κάποια εσκορτ να το πεις μπροστά της και όχι να την κοιτάς σαν κουτάβι.

Γενικά κουράστηκα με την πάρτη σου. Από φαφλατάδες άλλο τίποτα που σίγουρα θα γίνουν οι μεγαλύτεροι παντοφλακηδες.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Για να βάλουμε την κουβέντα σε σωστή βάση.
Αφήνω στην άκρη αυτά που συμφωνουμε. Τα υποκειμενικά.
Σου παρέθεσα ποιος ξεκίνησε τη συγκεκριμένη θεωρία περί προσώπου και αντικειμενικής μετρησης της ομορφιας του.
Το έκανε για επαγγελματικούς λόγους, σεβαστό.
Τα περί φιλοσοφικών ρευμάτων και μαθηματικών μοντέλων 1000δων ετών, όπως γράφεις, είναι αιολα.
Πες μας εσύ ποιός φιλόσοφος ή μαθηματικος μέτρησε πρόσωπο με τους κανόνες που ισχυριζεσαι και έθεσε τα πρότυπα της αντικειμενικής ομορφιάς κι άρχισαν ολοι να τη μετράνε με αυτα. Παρέθεσέ μας ένα πόνημα που να το αποδεικνύει.
Γιατί αυτό που ισχυρίζεσαι επί του πρακτεου είναι ότι πχ η Γη είναι επίπεδη. Γιατί;
Γιατί έτσι λενε φιλοσοφικά ρεύματα και μαθηματικά μοντέλα 1000δων ετων.
Οπότε εμείς πρέπει να το δεχτούμε. Έτσι απλά.
Χωρίς τεκμηρίωση.
Εγώ έχω την κακή συνήθεια είτε διαφωνώ είτε συμφωνώ με κάποια θεωρία, να διαβάζω και τις δύο απόψεις.
Δε με προσβάλλεις. Απλά πρέπει να δέχεσαι και την πιθανή αλήθεια της αντίθετης άποψης.
Μεντελ, Γαλιλαίος, Κοπέρνικος, ενδεικτικά, αγνόησαν τις καθιερωμενες, καθεστωτικές αντιλήψεις χιλιάδων ετών και ώθησαν την ανθρωπότητα μπροστά.
Αν μία διαφωνία έχει λογική δομή είναι πολυ πιθανό να έχει και αλήθεια μέσα της.
Φίλε μου έχουν γίνει άπειρες έρευνες ότι η συμμετρία σχετίζεται με την ομορφιά. Ας το πάμε ανάποδα. Αντικειμενικά άσχημο υπάρχει; Φαντάζομαι η άποψη σου θα είναι όχι.
Λύσε μου μια απορία. Στις ταινίες γιατί όταν θέλουν να δείξουν έναν χαρακτήρα που είναι άσχημος/η διαλέγουν άσχημη ηθοποιό; Πως συμφώνουν στο casting για το ποιος είναι τι;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.309
Πόντοι
2.356
Φίλε μου έχουν γίνει άπειρες έρευνες ότι η συμμετρία σχετίζεται με την ομορφιά. Ας το πάμε ανάποδα. Αντικειμενικά άσχημο υπάρχει; Φαντάζομαι η άποψη σου θα είναι όχι.
Λύσε μου μια απορία. Στις ταινίες γιατί όταν θέλουν να δείξουν έναν χαρακτήρα που είναι άσχημος/η διαλέγουν άσχημη ηθοποιό; Πως συμφώνουν στο casting για το ποιος είναι τι;
ρωτα τη δαναη μπαρκα τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom