Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.689
Πόντοι
2.356
Επίτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου. Αρχικά δεν καταλαβαίνω που βρίσκεις τη μιζέρια. Τα γεγονότα είναι γεγονότα. Αλλιώς τα βιώνει ο καθένας αλλά σε κάθε περίπτωση τα γεγονότα είναι αντικειμενικά. Από την έρευνα παρέθεσες ένα κομμάτι. Δες και την έλξη από το χρήμα. Επίσης το συναίσθημα δεν προϋποθέτει ότι είναι λιγότεροι οι σύντροφοι.
Η έρευνα είναι του '98. Σαφώς και τα πράγματα είναι χειρότερα τώρα. Δες το βίντεο παραπάνω. Επίσης δεν μου έφαγε κανένας την ουρά. Να αρχίσω τώρα να ανεβάζω φωτό από την παραλία για το ποιοι γαμάνε ώστε να αποδείξω ότι λέω αλήθεια; Άλλωστε η ομορφιά είναι αντικειμενική και διατυπώνεται μαθηματικά. Ρωτήστε έναν αρχιτέκτονα.

Τέλος δεν είναι δική μου η πραγματικότητα. Εγώ μπορεί να τη βιώνω αρνητικά αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή που είναι.
Είναι αυτονόητο ότι αν ξέρεις να συμπεριφερθείς καλά, θα τραβήξεις την προσοχή μιας κοπελας κι ας μην είσαι κούκλος. Λογικό κι ανθρώπινο είναι. Αν το μυαλό σου είναι κλουβιο δε πα να είσαι και μοντέλο. Τη χούφτα σου θα γαμάς.
Κανείς άλλος δε φταίει αν δε γαμάς.
Εσύ μόνον.
Η ομορφιά είναι τελείως υποκειμενική. Σε άλλον αρέσει μια εύσωμη, σε άλλον μια λεπτεπίλεπτη, σε άλλον τα μεγαλα στήθη, σε άλλον τα μικρά, σε άλλον τα κοντά μαλλιά, σε άλλον τα μακριά και πάει λέγοντας.
Ο Ναπολέοντας θα μπορούσε να έχει όποια θέλει και, σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα, είχε την τελειωμένη χυσαποθηκη Ζοζεφίνα. Που την είχαν πάρει όλες οι πλατείες.
Ήταν beta male σύμφωνα με τις μαλακίες που διαβάζω εδώ μέσα.
Η ομορφιά δεν είναι αντικειμενική. Μαθηματικά διατυπώνεται η συμμετρία του προσωπου. Όπου όσο πιο συμμετρικό, τόσο πιο πιθανό να θεωρηθεί όμορφο στην οψη. Και τέλος.
Η πραγματικότητα είναι αυτή που ειναι. Εσύ τη βιώνεις αρνητικά, άλλοι τη βιώνουν θετικά. Εσύ βγήκες να κατηγορήσεις τους δευτερους ως "φεμινιστες", "δικαιωματιστες" και όλα τα παρόμοια.
Αυτή είναι η μιζέρια.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.384
Πόντοι
1.196
Γονείς πιστοί στην πυρηνική οικογένεια, που θα στέκονται δίπλα στα παιδιά τους και θα τους μεταδώσουν τις αξίες τους. Άντε και καλό, στέρεο σπιτικό με γερές βάσεις.
Ποιά πυρηνική οικογένεια ρε αδελφέ; Αυτά είναι παραμύθια για ρομαντικούς και ίσχυαν το 1970 και αν. Αν δεις στοιχεία για την απιστία στην Ελλάδα από φορείς που ασχολούνται 3 στις 5 παντρεμένες και 4 στους 5 παντρεμένους γαμιούνται με άλλους. Πήγαινε σε κανένα hotel κοντά σε εταιρίες ένα απογευματάκι καθημερινής να δεις τι γίνεται.

Τελευταία τροποποίηση:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Είναι αυτονόητο ότι αν ξέρεις να συμπεριφερθείς καλά, θα τραβήξεις την προσοχή μιας κοπελας κι ας μην είσαι κούκλος. Λογικό κι ανθρώπινο είναι. Αν το μυαλό σου είναι κλουβιο δε πα να είσαι και μοντέλο. Τη χούφτα σου θα γαμάς.
Κανείς άλλος δε φταίει αν δε γαμάς.
Εσύ μόνον.
Η ομορφιά είναι τελείως υποκειμενική. Σε άλλον αρέσει μια εύσωμη, σε άλλον μια λεπτεπίλεπτη, σε άλλον τα μεγαλα στήθη, σε άλλον τα μικρά, σε άλλον τα κοντά μαλλιά, σε άλλον τα μακριά και πάει λέγοντας.
Ο Ναπολέοντας θα μπορούσε να έχει όποια θέλει και, σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα, είχε την τελειωμένη χυσαποθηκη Ζοζεφίνα. Που την είχαν πάρει όλες οι πλατείες.
Ήταν beta male σύμφωνα με τις μαλακίες που διαβάζω εδώ μέσα.
Η ομορφιά δεν είναι αντικειμενική. Μαθηματικά διατυπώνεται η συμμετρία του προσωπου. Όπου όσο πιο συμμετρικό, τόσο πιο πιθανό να θεωρηθεί όμορφο στην οψη. Και τέλος.
Η πραγματικότητα είναι αυτή που ειναι. Εσύ τη βιώνεις αρνητικά, άλλοι τη βιώνουν θετικά. Εσύ βγήκες να κατηγορήσεις τους δευτερους ως "φεμινιστες", "δικαιωματιστες" και όλα τα παρόμοια.
Αυτή είναι η μιζέρια.

Αδερφέ αφού οι φεμινιστές και οι δικαιωματιστές είναι αυτοί που επικροτούν τέτοιες συμπεριφορές. Οι φεμινίστριες είναι αυτές που θέλουν τη γυναικεία κυριαρχία, όχι οι συντηρητικοί φαλλοκράτες. Αυτό είναι πραγματικό.

Τώρα επιστρέφω στο θέμα της ομορφιάς. Εσύ μιλάς για γούστα. Αυτά είναι κοινωνικά μοτίβα. Στην Ιαπωνία για παράδειγμα το προτυπο είναι μαύρα μαλλιά μαύρα μάτια. Δεν έχουν σχέση με την ομορφιά. Σε παρακαλώ αλήθεια googlare το και όταν γυρίσω σπίτι θα σου βρω 4 papers τουλάχιστον πάνω σε αυτό.
Η ομορφιά είναι αντικειμενική. Ο όρος "κλασσική" ομορφιά πχ. περιγράφει ακριβώς αυτό. Ψάξε το και ως ετυμολογία.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.689
Πόντοι
2.356
Αδερφέ αφού οι φεμινιστές και οι δικαιωματιστές είναι αυτοί που επικροτούν τέτοιες συμπεριφορές. Οι φεμινίστριες είναι αυτές που θέλουν τη γυναικεία κυριαρχία, όχι οι συντηρητικοί φαλλοκράτες. Αυτό είναι πραγματικό.

Τώρα επιστρέφω στο θέμα της ομορφιάς. Εσύ μιλάς για γούστα. Αυτά είναι κοινωνικά μοτίβα. Στην Ιαπωνία για παράδειγμα το προτυπο είναι μαύρα μαλλιά μαύρα μάτια. Δεν έχουν σχέση με την ομορφιά. Σε παρακαλώ αλήθεια googlare το και όταν γυρίσω σπίτι θα σου βρω 4 papers τουλάχιστον πάνω σε αυτό.
Η ομορφιά είναι αντικειμενική. Ο όρος "κλασσική" ομορφιά πχ. περιγράφει ακριβώς αυτό. Ψάξε το και ως ετυμολογία.
Για να μη λέμε τα ίδια και ανακυκλωνουμε τους εαυτούς μας.
Ο κάθε ένας κάνει κάποιες επιλογές για τον εαυτό του.
Εσύ τις απορρίπτεις άλλοι το βρίσκουν αδιάφορο. Εσύ θεωρείς ότι είσαι κάτι ανώτερο λόγω φύλου, που αρχίδια είσαι, άλλοι θεωρούν τα φύλα ισότιμα.
Όχι ίδια, ισότιμα.
Ότι διεκδικούν για τον εαυτό τους, το αποδέχονται ως διεκδίκηση για το άλλο φύλο.
Διότι δε μπορεί εσύ να απαιτείς να ρίχνεις έναν πούτσο και να φεύγεις και όλα καλά. Και μετά να ψάχνεις την παρθένα, γιατί αυτή που μοιράστηκες ηδονή μίας ή δύο φορών είναι πουτάνα κλπ,κλπ.
Γιατί έτσι βγαίνει η βρώμα του μαλακα που ψάχνει τρύπα να τον χώσει κι ενα σωρό κόσμος μένει με το καβλι στο χέρι.
Σέβεσαι για να σε σεβαστούν.
Αυτά από μένα.

Στα της ομορφιάς σου είπα τι ισχύει. Δε χρειάζεται να ρωτήσω αρχιτέκτονα. Πολυτεχνείο τελείωσα κι εγώ.
Κάθε εποχή, κάθε λαός, καθε κουλτούρα έχει συγκεκριμένη άποψη για το τι είναι όμορφο. Που διαφέρει, ως προς το τι είναι όμορφο, από των υπολοίπων.
Μετρησιμες είναι οι συμμετρίες προσώπου για λόγους καθορισμού ενός προτύπου.
Αν αλλάξεις φυλή κολοκύθια πρότυπα θα βρεις.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
819
Πόντοι
86
Φρικάρατε τόσο πολύ με τον Πούτιν ρε μάγκες; Δεν το χρησιμοποίησα για τις ανθρώπινες σχέσεις. Έλεος. Είπα ότι δεν δέχεται την ομοφυλοφιλία. Διαβάστε λίγο τι έγραψα.
Επίσης δεν αναφέρθηκα σστα δικαιώματα εργασίας των gay. Δεν ανέφερα την ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Δεν μίλησα για οικονομικούς παράγοντες.

Έχω πει άπειρες φορές πόσο παραδέχομαι τη Μέρκελ που κατάφερε ότι κανείς άλλος (ψάξε τα μηνύματα μου). Επίσης δεν είπα ποτέ ότι οι γυναίκες οφείλουν να μας υπηρετούν ούτε ότι δεν έχουν δικαιώματα. Ένα γαμημένο πράγμα είπα και με δικάζετε μέρες τώρα.

ΔΕΝ είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας να έχει γίνει το πουτανάκι και η χυσαποθήκη του κάθε παρακμιακού που θέλει αυτή να βάλει μέσα της ΚΑΙ εν πάσι περιπτώσει να μάθουν να δέχονται τις συνέπειες των πράξεών τους. Όχι στα 20 το καργιολάκι του κάθε μπάρμαν και στα 30 κυρία μανούλα με ψέματα και υποκρισία για αποφάσισε να αλλάξει σελίδα και να μηδενίσει το κοντέρ έπειτα από κάνα δυο εκτρώσεις, αντισυλληπτικά, και μερικούς τόνους σπέρμα.
Και κάτι τελευταίο από εμένα.

Η καλύτερη επιλογή που έκανα ήταν να πληρώνω τις βυζιτες. 0 προσπάθεια, 0 ρίσκο, 0 υποκρισία, και πάντα τουλάχιστον μέτρια απόλαυση.

Όχι δωράκια σε γκόμενες, όχι ταξιδακια, όχι χορηγία και ποτέ μα ποτέ γλωσσόφιλα στο mouthfucking που έκανε ο προηγούμενος και γλείψιμο σε χύσια πρώην (γιατί παραδεχτείτε πως οι περισσότερες πλέον το ζητάνε).

Αδερφέ μου σε νιώθω.
Φιλε ενα πραγμα δεν καταλαβαινω με αυτους τους τυπους...αν πανε να αγορασουνε αμαξι και τους πει ο αλλος...ειναι 3ο χερι,το ειχε ενας πιτσιρικας,ενας οικογενειαρχης και ενας φοιτητης,150.000 km...δεν θα τους αρεσει.αν ομως η αγάπη τους εχει περασει 30 χερια πουτσα εδωσε σε 20 κωλο και τα καταπιε απο 25 εεε εκεινο δεν πειραζει ρε αδερφε,πως κανεις ετσι

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
819
Πόντοι
86
Αν στο παράδειγμα που έδωσες θέλεις να πεις ότι εσύ γνώρισες μια κοπέλα με αρχές και εσύ την κοροϊδεύεις με ψεύτικες υποσχέσεις για να πάει μαζί σου τότε ναι σε αυτό το παράδειγμα συμφωνούμε.

Έχει κάποιον στο νήμα που διαφωνεί δηλαδή ?
Φιλε 99.9% των αρσενικων αυτο κανουμε.λεμε ψεματα μικρα η μεγαλα για να πηδηξουμε.καλα τι τις λες εσυ,μωρο μου ηρθα γιατι εχεις βυζαρες καινθελω να σου χυσω μεσα στη κωλαρα? Η μηπως,"μου φανηκες ενδιαφερον χαρακτηρας, με χιουμορ και ηθελα να σε γνωρισω"?

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
819
Πόντοι
86
Ο protaris παίζει να έχει φάει πολύ πίκρα στη ζωή του.
Εντωμεταξυ πλάθουν όλοι σενάρια λες και παίζουν σε τσόντες. Σου κοπανάνε και μια έρευνα και ξεμπέρδεψαν. Σου παραθέτουν και τις νομικές τους γνώσεις γιατί όλοι έχουν βγάλει μια νομική στην Ελλάδα, σου επικαλούνται και τον Κούγια ως καλό δικηγόρο (από εκεί καταλαβαίνεις).
Για να τα πάρουμε ένα ένα. Εφόσον προβλέπεται το σύμφωνο συμβίωσης περιουσιακά στοιχεία μπορούν να καθορίζονται ποια ανήκουν στον κάθε ένα, είναι μια σύμβαση μεταξύ δύο ατόμων και εφόσον δεν υπάρχει νόμος που να ορίζει το αντίθετο ισχύει ως έχει. Από κει και πέρα όταν λέτε ότι η γυναίκα στα παίρνει κλπ, αυτό γίνεται με δικαστική απόφαση η οποία συνεκτιμά πολλά πράγματα. Κατ' αρχάς λογίζεται το εισόδημα του κάθε ενός αυτός που βγάζει τα περισσότερα οφείλει στον άλλο γιατί πρέπει να υπάρχει μια συνέχεια μετα το διαζύγιο.

Αλλά όπως και να χει δεν ξέρω τι συνειρμούς κάνετε. Το thread αφορά το πλήθος των παρτενέρ όχι αν θα σε κερατωσει κάποια. Το κέρατο είναι θέμα χαρακτήρα και μόνο. Βέβαια ο κάθε protaris4 θεωρεί ότι το κέρατο είναι ανδρικό προνόμιο και η γυναίκα που το κάνει είναι πουτανα. Βέβαια μπορεί να την κοπανάει κιόλας αλλά στο τέλος θα είναι πουτανα που πήγε με τον γυμναστή. Μπορεί να μην την αφήνει να βγει από το σπίτι , να δουλεύει, να έχει φιλοδοξίες γιατί αυτός είναι το αρσενικό και πρέπει να φέρνει τα λεφτά στο σπίτι για να του μαγειρεύει και να του παίρνει πίπες όταν γυρνάει. Αλλά όταν θα πάει με τον περιπτερά θα είναι πουτανα. Και για να πάω στο πιο πιθανό. Μπορεί να δουλεύουν και οι δύο, πάνω κάτω την ίδια δουλειά, να έχουν και κανένα παιδί αλλά αυτή θα μαγειρεύει, αυτή θα καθαρίζει όσο ο "πασακας" protaris4 κράζει τον Λουτσέσκου που δεν βάζει τον Τσιγγάρα ή πάει για τσίπουρα με το παρεάκι γιατί έσκασε στο σπίτι. Θα γυρίσει και ντίρλα θα ζητήσει και τσιμπούκι από την γυναίκα του που όλη μέρα δούλευε και θα τα πάρει στο κρανίο που δεν γουστάρει. Αλλά αν αύριο μεθαύριο όταν θα πηδηχτεί με τον συνάδελφό που όλη τη μέρα στη δουλειά της συμπεριφέρεται σωστά και την βοηθάει και της μιλά ευγενικά θα φταίει για τον χ-ψ protaris4 ότι είχε πάει με 100 πριν από αυτόν.

Όλες οι γυναίκες είναι πουτανες εκτός από τις μάνες τους. Βέβαια δεδομένου ότι όλοι είναι γιοι κάποιων μανάδων το στατιστικό δεν βγαίνει.

Και για να πω κάτι σχετικό με το thread η ποσότητα δεν παίζει κανένα ρόλο αλλά η ποιότητα. Προσωπικά θα προτιμούσα μεγάλη ποσότητα και ποιότητα γιατί και απωθημένα δεν θα έχει και θα έχει περάσει καλά και σε διάλεξε μέσα από σκληρό ανταγωνισμό. Μικρή ποσότητα και μικρή ποιότητα, μάλλον έχει κάποιο θέμα (θρησκεία, εμφάνιση, χαζομάρα στο κεφάλι). Μικρή ποσότητα αλλά μεγάλη ποιότητα. Μάλλον θα έχει κάποια πονεμένη ιστορία πίσω της και αν κατάφερες να την κερδίσεις θα έχει πολλές απαιτήσεις από εσένα και ίσως και κάποια απωθημένα. Τώρα μεγάλη ποσότητα και κακή ποιότητα, τι να πω. Η κοπέλα μάλλον σε διάλεξε γιατί απλά ετυχες εσύ μπροστά της, αλλά λογικά θα είσαι και εσύ της ίδιας φάσης οπότε θα τσακωθείτε λίγο μέχρι να κάνει ο πρώτος την χοντράδα που θα ανακαλύψει ο άλλος.
Δεν ξερω σε ποια απο τις ανοησιες που αραδιασες να απαντησω...στην ελλαδα κ κυπρο δεν υπαρχει προνοια για προγαμιαιο συμβολαιο.το συμφωνο συμβιωσης δεν το αλλαζει οτι κ να εχεις γραψει εκει. Τα αλλα περι ηθικης ωραια τα λες θα σε δω οταν κανεις κορη και γιο...να δουμε αν θα σε πειραξει η...ποσοτητα των ερωτικων τους συντροφων και ελα μετα κανε κυρηγμα για τα φυλα. Τελος το οτι εχω φαει πικρα φυσικα,ειμαι μεγαλος σε ηλικια επαθα και ειδα και απο αλλους τι επαθαν.δεν πειραζει παθε και εσυ για να μαθεις.εκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θα ρθεις.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
Για παράδειγμα ...βλεπεις μια ωραια γυναικα η οποία δυσκολα γαμιεται διοτι ψαχνει λεμε αντρα για οικογενεια αλλα εσυ δεν θες αλλα κανεις οτι θες μεχρι να χορτάσεις ....αυτο ειναι ενα μικρο παραδειγμα οτι τζαμπα απασχολεις τον αλλον ... καταλαβαίνω οτι ειναι ευκολη λυση αλλα ομως φερνει την γκρινια και το παραλήρημα ..
Να προσθέσω ότι καμιά φορά όταν τα χνώτα σας δε συμβαδίζουν καθώς άλλα θες εσύ και άλλα αυτή αλλά εξακολουθείτε να είστε μαζί μιας και ο ένας εκμεταλλεύεται τον άλλον για να βγάλει τα γούστα του, φτάνει στο αποτέλεσμα να "καταστρέφει" και την αντίληψή του που έχει για το κοινωνικό σύνολο. Εξού και έχουμε φτάσει να λέμε όλες τις γυναίκες τάνες και όλους τους άντρες μαλάκες...

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.384
Πόντοι
1.196
Τελος το οτι εχω φαει πικρα φυσικα,ειμαι μεγαλος σε ηλικια επαθα και ειδα και απο αλλους τι επαθαν.δεν πειραζει παθε και εσυ για να μαθεις.εκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θα ρθεις.

:angel:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.708
Πόντοι
6.946
Aν παίρνει 3 άνδρες την ημέρα επί 30 χρόνια βγαίνει το νούμερο
Είναι ιερόδουλη, για αυτό και ο μεγάλος αριθμός, τουλάχιστον από ότι μου λέει... πρώην (είμαι καλοπροαίρετος τύπος, ανοιχτόμυαλος και προοδευτικός, οπότε θα πιστέψω ότι σταμάτησε για να σοβαρευτεί, να κάνει οικογένεια και να ανοίξει σπίτι) . Αφού πολλοί τύποι εδώ λένε ότι το παρελθόν δεν μετράει, πιστεύω ότι θα αποδεχτούν αυτήν μου την απόφαση.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Για να μη λέμε τα ίδια και ανακυκλωνουμε τους εαυτούς μας.
Ο κάθε ένας κάνει κάποιες επιλογές για τον εαυτό του.
Εσύ τις απορρίπτεις άλλοι το βρίσκουν αδιάφορο. Εσύ θεωρείς ότι είσαι κάτι ανώτερο λόγω φύλου, που αρχίδια είσαι, άλλοι θεωρούν τα φύλα ισότιμα.
Όχι ίδια, ισότιμα.
Ότι διεκδικούν για τον εαυτό τους, το αποδέχονται ως διεκδίκηση για το άλλο φύλο.
Διότι δε μπορεί εσύ να απαιτείς να ρίχνεις έναν πούτσο και να φεύγεις και όλα καλά. Και μετά να ψάχνεις την παρθένα, γιατί αυτή που μοιράστηκες ηδονή μίας ή δύο φορών είναι πουτάνα κλπ,κλπ.
Γιατί έτσι βγαίνει η βρώμα του μαλακα που ψάχνει τρύπα να τον χώσει κι ενα σωρό κόσμος μένει με το καβλι στο χέρι.
Σέβεσαι για να σε σεβαστούν.
Αυτά από μένα.

Στα της ομορφιάς σου είπα τι ισχύει. Δε χρειάζεται να ρωτήσω αρχιτέκτονα. Πολυτεχνείο τελείωσα κι εγώ.
Κάθε εποχή, κάθε λαός, καθε κουλτούρα έχει συγκεκριμένη άποψη για το τι είναι όμορφο. Που διαφέρει, ως προς το τι είναι όμορφο, από των υπολοίπων.
Μετρησιμες είναι οι συμμετρίες προσώπου για λόγους καθορισμού ενός προτύπου.
Αν αλλάξεις φυλή κολοκύθια πρότυπα θα βρεις.
Εντάξει τύπε μου συμφωνούμε ότι διαφωνούμε στο κοινωνικό κομμάτι. Δεν γίνεται όμως να διαφωνούμε στο μαθηματικό.

Φιλε ενα πραγμα δεν καταλαβαινω με αυτους τους τυπους...αν πανε να αγορασουνε αμαξι και τους πει ο αλλος...ειναι 3ο χερι,το ειχε ενας πιτσιρικας,ενας οικογενειαρχης και ενας φοιτητης,150.000 km...δεν θα τους αρεσει.αν ομως η αγάπη τους εχει περασει 30 χερια πουτσα εδωσε σε 20 κωλο και τα καταπιε απο 25 εεε εκεινο δεν πειραζει ρε αδερφε,πως κανεις ετσι
Ας το ήδη φαντάζομαι την κλασσική άπλυτη να λέει: Αυτό είναι αντικειμενοποίηση του θηλυκού και η λεκτική βία που μας ασκείτε ισοδυναμεί με σωματική και ως γνωστόν η βία είναι το όπλο του αδύναμου.

Με αυτά τα πλάσματα τύπε δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη. Καλός ο Πακιστανός αλλά δεν τον θέλουν σπίτι τους, καλός ο gay αλλά όχι το παιδί τους. Καλή η καριολα αλλά όχι και η κόρη τους, καλό το αμάξι αλλά έχει πολλά χιλιόμετρα και η γυναίκα τους καλή ψυχή αλλά όταν χαλάσει η φάση απλά σπάνε και χωρίζουν.

(Και για να μην παρεξηγηθώ πάλι τυχαίο παράδειγμα ο Πακιστανός και οι gay, σας παρακαλώ μην αρχίσετε πάλι).

Συνημμένα

• IMG_20240823_002934.jpg
    IMG_20240823_002934.jpg
    155,4 KB · Εμφανίσεις: 9

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
425
Πόντοι
21
Την παρακμή ποιός την ορίζει;
Και κυρίως, με ποια κριτήρια;
Κι εγώ λέω ότι η ψυχασθένεια είναι μια μορφή εξέλιξης. Σήμερα σε διαχειρίζεται ειδικός ψυχικής υγείας, με φαρμακευτική αγωγή, αντί να σε μαντρωσουν σε ίδρυμα και να μείνεις έγκλειστος ώσπου να τα τιναξεις. Και μπορείς να συναναστρεφεσαι κοινωνικά και να εκφέρεις και άποψη. Παρόλο που, εμφανώς, δε στέκεις στα καλά σου.
Κι αυτό παρακμή το λες.
Το ότι η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια το ορίζει ο Πούτιν;
Όχι οι ανάλογοι επιστήμονες;
Ε, αφού το λέει ενας δικτάτορας που εισβάλλει σε ξένες χώρες, ας το δεχθούμε.
Λογικά ψυχίατρος ή παθολόγος ερευνητής θα είναι, για να έχει βαρύτητα η γνώμη του.
Να ρωτήσουμε και Ερντογάν μήπως για την άποψη επί του θέματος;
Δεν έχω ανάγκη να μου κάτσει καμία. Μια χαρά κοπέλες κυκλοφορούν εκεί εξω, με κάποιες από όσες γνωριζομαι μιλάμε στην ίδια γλώσσα, περνάμε καλά όσο διαρκέσει. Αν διαρκέσει πολυ ακόμα καλύτερα.
Αν το δούμε αμιγώς συμφεροντολογικα, όπως λες, συμφέρει να μιλάς για καριόλες, γιατί κάπως πρέπει να δικαιολογήσεις τους κάλους που έχει βγάλει η χούφτα σου.
Γιατι ποια να σου κάτσει άμα ακούσει τα λογυδρια περί της αξίας της παρθενίας;
Πέρα από την πλάκα, με αυτό που λες το «χοντραίνεις» και το πας σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια. Εκτός αν δεν συναισθάνεσαι τί έχεις γράψει...

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.384
Πόντοι
1.196
Αφού πολλοί τύποι εδώ λένε ότι το παρελθόν δεν μετράει, πιστεύω ότι θα αποδεχτούν αυτήν μου την απόφαση.
Ρε αδελφέ, αυτό που λέμε είναι ότι το παρελθόν μιας γυναίκας δεν το ξέρεις. Κάτι που δε ξέρεις δε γίνεται να μετράει ή να μη μετράει, u have no data. Αυτή που στα 35 της φαίνεται σεμνό και μετρημένο στέλεχος σε μια εταιρία στην Αθήνα και υποθέτεις ότι έχει πάει με 5-6 ως τώρα, μπορεί πριν 10 χρόνια όταν ήταν φοιτήτρια στην Αγγλία π.χ. να γαμιόταν με διαφορετικό κάθε τόσο στα clubs και να μέτρησε 20 στο BA και 10 στο Master. Δε θα το μάθεις, δεν έχουμε πρόσβαση σε όσες info θέλουμε, that's fucking life. Επομένως, τα πρακτικά μυαλά αντί να στεναχωριούνται και να χαλάνε χρόνο και διάθεση για ένα νούμερο που δε μπορούν να μάθουν απλά κοιτάνε αν με τη Χ γυναίκα περνάνε καλά τώρα και γράφουν τα υπόλοιπα στ' αρχίδια τους.

Τελευταία τροποποίηση:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.708
Πόντοι
6.946
Ρε αδελφέ, αυτό που λέμε είναι ότι το παρελθόν μιας γυναίκας δεν το ξέρεις. Κάτι που δε ξέρεις δε γίνεται να μετράει ή να μη μετράει, u have no data. Αυτή που στα 35 της φαίνεται σεμνό και μετρημένο στέλεχος σε μια εταιρία στην Αθήνα και υποθέτεις ότι έχει πάει με 5-6 ως τώρα, μπορεί πριν 10 χρόνια όταν ήταν φοιτήτρια στην Αγγλία π.χ. να γαμιόταν με διαφορετικό κάθε τόσο στα clubs και να μέτρησε 20 στο BA και 10 στο Master. Δε θα το μάθεις, δεν έχουμε πρόσβαση σε όσες info θέλουμε, that's fucking life. Επομένως, τα πρακτικά μυαλά αντί να στεναχωριούνται και να χαλάνε χρόνο και διάθεση για ένα νούμερο που δε μπορούν να μάθουν απλά κοιτάνε αν με τη Χ γυναίκα περνάνε καλά τώρα και γράφουν τα υπόλοιπα στ' αρχίδια τους.
Συμφωνώ απολύτως, δεν θα το μάθουμε ποτέ το παρελθόν της γυναίκας.

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
425
Πόντοι
21
Να παίζει και «αδελφό νήμα», με τίτλο: «Σαν πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα γυναίκες;»

:rockon:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.384
Πόντοι
1.196
Συμφωνώ απολύτως, δεν θα το μάθουμε ποτέ το παρελθόν της γυναίκας.
Ε, άρα όσοι λέμε ότι δε μας νοιάζει έχουμε δίκιο. Δεν έχει νόημα να ασχολείσαι με μια info που δε μπορείς να μάθεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467
Ε, άρα όσοι λέμε ότι δε μας νοιάζει έχουμε δίκιο. Δεν έχει νόημα να ασχολείσαι με μια info που δε μπορείς να μάθεις.

Λείπει και ο έχων την εμπειρία, για να σας διαφωτίσει.

Δηλαδή δεν λείπει, μπαίνει, γράφει δύο τρία ποστ και μετά τα σβήνει, για να μην αφήνει ίχνη. :coffee:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.708
Πόντοι
6.946
Ναι, δεν έχει νόημα.
Απλά το πράγμα είναι υποθετικό, έτσι όπως ερμηνεύεται η ερώτηση από πολλούς και εξελίχθηκε η συζήτηση. Δηλαδή, "αν μπορούσατε να διαλέξετε την γυναίκας σας με βάση το παρελθόν της, τι θα θα προτιμούσατε/διαλέγατε;"

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.689
Πόντοι
2.356
Πέρα από την πλάκα, με αυτό που λες το «χοντραίνεις» και το πας σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια. Εκτός αν δεν συναισθάνεσαι τί έχεις γράψει...
Εγώ ξέρω πολύ καλά τι έχω γράψει. Και το εξηγησα αναλυτικά.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom