Είναι αυτονόητο ότι αν ξέρεις να συμπεριφερθείς καλά, θα τραβήξεις την προσοχή μιας κοπελας κι ας μην είσαι κούκλος. Λογικό κι ανθρώπινο είναι. Αν το μυαλό σου είναι κλουβιο δε πα να είσαι και μοντέλο. Τη χούφτα σου θα γαμάς.Επίτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου. Αρχικά δεν καταλαβαίνω που βρίσκεις τη μιζέρια. Τα γεγονότα είναι γεγονότα. Αλλιώς τα βιώνει ο καθένας αλλά σε κάθε περίπτωση τα γεγονότα είναι αντικειμενικά. Από την έρευνα παρέθεσες ένα κομμάτι. Δες και την έλξη από το χρήμα. Επίσης το συναίσθημα δεν προϋποθέτει ότι είναι λιγότεροι οι σύντροφοι.
Η έρευνα είναι του '98. Σαφώς και τα πράγματα είναι χειρότερα τώρα. Δες το βίντεο παραπάνω. Επίσης δεν μου έφαγε κανένας την ουρά. Να αρχίσω τώρα να ανεβάζω φωτό από την παραλία για το ποιοι γαμάνε ώστε να αποδείξω ότι λέω αλήθεια; Άλλωστε η ομορφιά είναι αντικειμενική και διατυπώνεται μαθηματικά. Ρωτήστε έναν αρχιτέκτονα.
Τέλος δεν είναι δική μου η πραγματικότητα. Εγώ μπορεί να τη βιώνω αρνητικά αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή που είναι.
Κανείς άλλος δε φταίει αν δε γαμάς.
Εσύ μόνον.
Η ομορφιά είναι τελείως υποκειμενική. Σε άλλον αρέσει μια εύσωμη, σε άλλον μια λεπτεπίλεπτη, σε άλλον τα μεγαλα στήθη, σε άλλον τα μικρά, σε άλλον τα κοντά μαλλιά, σε άλλον τα μακριά και πάει λέγοντας.
Ο Ναπολέοντας θα μπορούσε να έχει όποια θέλει και, σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα, είχε την τελειωμένη χυσαποθηκη Ζοζεφίνα. Που την είχαν πάρει όλες οι πλατείες.
Ήταν beta male σύμφωνα με τις μαλακίες που διαβάζω εδώ μέσα.
Η ομορφιά δεν είναι αντικειμενική. Μαθηματικά διατυπώνεται η συμμετρία του προσωπου. Όπου όσο πιο συμμετρικό, τόσο πιο πιθανό να θεωρηθεί όμορφο στην οψη. Και τέλος.
Η πραγματικότητα είναι αυτή που ειναι. Εσύ τη βιώνεις αρνητικά, άλλοι τη βιώνουν θετικά. Εσύ βγήκες να κατηγορήσεις τους δευτερους ως "φεμινιστες", "δικαιωματιστες" και όλα τα παρόμοια.
Αυτή είναι η μιζέρια.