Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Και; Που είναι το πρόβλημα;
Την άποψή τους γράφουν, όπως εγώ κι εσύ.
Ο κόσμος εξελίσσεται. Αν μείνει στατικός θα σβήσει.
Ενα κλασσικό αφήγημα του ρεμπέτικου είναι τα εγκλήματα "τιμής".
Μορτες, κουτσαβάκια, αγαπητικοί και νταβατζηδες μαχαιρωναν μέχρι θανάτου κοπέλες που έβγαζαν στο πεζοδρόμιο, τις χαρακωναν, τις βιτριολιζαν και την έβγαζαν καθαρή, γιατί στο δικαστήριο επικαλουντο λόγους "τιμής" για την πράξη τους. Σε μια κοινωνία βυθισμένη στην υποκρισία και την ψευδοηθικη της, οι τύποι έβρισκαν καταφύγιο και επιβράβευση.
Που παρεβλεπε ότι το μεγαλύτερο μέρος των κοριτσιών που αποκαλούσε με περιφρόνηση "παστρικιες", το είχε σύρει στην πορνεία το ίδιο το ελληνικό κράτος, γεμίζοντας τα Bουρλα με ασυνόδευτα ορφανά κορίτσια, που ηρθαν εδώ για να γλιτώσουν τη σφαγή από τους Τσέτες στη Μικρασία.
Και τα υποχρέωσαν να εκδίδονται αντί να τα περιθάλψουν.
Ε, καλύτερα τα σημερινά παιδιά με το δικαιωματισμό τους, παρά αυτός ο βόθρος των "ηθικών" και των υποκριτών.
Φίλε και η παρακμή είναι μια μορφή εξέλιξης. Κάτι έχει πάει πολύ στραβά και είναι θέμα επιλογών. Ο Πούτιν πχ λέει ότι η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια και η Δύση όχι απλώς επικροτεί την ομοφυλοφιλία αλλά προσπαθεί να την επιβάλει. Η αλήθεια πάντως είναι ότι αμιγώς συμφεροντολογικά συμφέρει να αποδέχεσαι όλη αυτήν την ελευθερογαμία γιατί αν δει κάποια ότι έχεις τέτοια μυαλά είναι πολύ πιο πιθανό να σου κάτσει από το να της πεις μωρή καριολα πόσες έχεις φάει;
Ναι ρε ρεμάλια...ξεκολλήστε και βγάλτε τις στο «κλαρί». Κοινοκτημοσύνη ρε...
Έτσι τύπε ακριβώς να πίνουμε ο ένας τα χύσια του άλλου. Εννοείται ειρωνεύομαι και συμφωνώ μαζί σου.
Αυτό κατάλαβες? ότι ναναι!
Μια απορία. Αν χύσω σε ένα ποτήρι θα έπινες μετά από αυτό;
Το τι κατάλαβα εγώ και τι εσύ...άσε το ;-) θα πικραθούμε
Αδερφέ νομίζω έθεσες τέλεια. Κοινοκτημοσύνη, δικαιώματα, ανοχή και παρακμή.

Πηδήξτε ελεύθερα ρε και μην σκέφτεστε τίποτα, ποιος θα θυμάται σε 100 χρόνια ότι ο ένας έπινε το σπέρμα του άλλου; Μια ζωή την έχουμε. Κάντε τις παρτούζες σας, γεμίστε το έντερο με χύσια, απολαύστε τα κονδυλώματα σας, γλείψτε εκεί που έφταναν άλλοι και μην είστε Ανατολίτες να σφαζεστε για ένα μουνί. Και Πααααανω από όλα ΟΧΙ ΒΙΑ. Η βία είναι το όπλο του αδύναμου.

Giankos2525

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
29
Πόντοι
0
Εγώ πάντως αδερφέ μου εντοπίζω πολύ φεμινισμό και δικαιωματισμό στο φόρουμ. Ειδικά σε αυτούς που φαίνονται να είναι πιο νέοι από τον τρόπο που γράφουν.
Και το πρόβλημα που είναι;

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
425
Πόντοι
21
Φίλε και η παρακμή είναι μια μορφή εξέλιξης. Κάτι έχει πάει πολύ στραβά και είναι θέμα επιλογών. Ο Πούτιν πχ λέει ότι η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια και η Δύση όχι απλώς επικροτεί την ομοφυλοφιλία αλλά προσπαθεί να την επιβάλει. Η αλήθεια πάντως είναι ότι αμιγώς συμφεροντολογικά συμφέρει να αποδέχεσαι όλη αυτήν την ελευθερογαμία γιατί αν δει κάποια ότι έχεις τέτοια μυαλά είναι πολύ πιο πιθανό να σου κάτσει από το να της πεις μωρή καριολα πόσες έχεις φάει;

Έτσι τύπε ακριβώς να πίνουμε ο ένας τα χύσια του άλλου. Εννοείται ειρωνεύομαι και συμφωνώ μαζί σου.

Μια απορία. Αν χύσω σε ένα ποτήρι θα έπινες μετά από αυτό;

Αδερφέ νομίζω έθεσες τέλεια. Κοινοκτημοσύνη, δικαιώματα, ανοχή και παρακμή.

Πηδήξτε ελεύθερα ρε και μην σκέφτεστε τίποτα, ποιος θα θυμάται σε 100 χρόνια ότι ο ένας έπινε το σπέρμα του άλλου; Μια ζωή την έχουμε. Κάντε τις παρτούζες σας, γεμίστε το έντερο με χύσια, απολαύστε τα κονδυλώματα σας, γλείψτε εκεί που έφταναν άλλοι και μην είστε Ανατολίτες να σφαζεστε για ένα μουνί. Και Πααααανω από όλα ΟΧΙ ΒΙΑ. Η βία είναι το όπλο του αδύναμου.
Εξ άλλου τί είναι ο/η σύντροφος μας; Κάτι σημαντικό για να μην το μοιραζόμαστε; :cheesy:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356
Την παρακμή ποιός την ορίζει;
Και κυρίως, με ποια κριτήρια;
Κι εγώ λέω ότι η ψυχασθένεια είναι μια μορφή εξέλιξης. Σήμερα σε διαχειρίζεται ειδικός ψυχικής υγείας, με φαρμακευτική αγωγή, αντί να σε μαντρωσουν σε ίδρυμα και να μείνεις έγκλειστος ώσπου να τα τιναξεις. Και μπορείς να συναναστρεφεσαι κοινωνικά και να εκφέρεις και άποψη. Παρόλο που, εμφανώς, δε στέκεις στα καλά σου.
Κι αυτό παρακμή το λες.
Το ότι η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια το ορίζει ο Πούτιν;
Όχι οι ανάλογοι επιστήμονες;
Ε, αφού το λέει ενας δικτάτορας που εισβάλλει σε ξένες χώρες, ας το δεχθούμε.
Λογικά ψυχίατρος ή παθολόγος ερευνητής θα είναι, για να έχει βαρύτητα η γνώμη του.
Να ρωτήσουμε και Ερντογάν μήπως για την άποψη επί του θέματος;
Δεν έχω ανάγκη να μου κάτσει καμία. Μια χαρά κοπέλες κυκλοφορούν εκεί εξω, με κάποιες από όσες γνωριζομαι μιλάμε στην ίδια γλώσσα, περνάμε καλά όσο διαρκέσει. Αν διαρκέσει πολυ ακόμα καλύτερα.
Αν το δούμε αμιγώς συμφεροντολογικα, όπως λες, συμφέρει να μιλάς για καριόλες, γιατί κάπως πρέπει να δικαιολογήσεις τους κάλους που έχει βγάλει η χούφτα σου.
Γιατι ποια να σου κάτσει άμα ακούσει τα λογυδρια περί της αξίας της παρθενίας;

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.761
Πόντοι
3.656
Φανταστητε την γυναικα σας να τη γαμαγε ο καθε βρομιαρης εκει εξω με τα απλυτα δοντια ιδροτηλα μασκαληλα χυσιματα στο στομα προσωπο και νιμου βυζια κωλο κτλπ και εσι την εχεις κανει κυρια με παιδι

Δεν είναι να το φανταστείς ή όχι,οποιαδήποτε που δεν είσαι ο πρώτος της,δεν ξέρεις τι παρελθον κουβαλάει

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Να σας ενημερώσω πως πλέον καλό θα είναι να αλλάξετε τον τίτλο του νήματος ...σε "πειράζει τη γυναίκα σας να έχετε πάει με μια ντουζίνα άντρες πριν "....εμφανώς έχουμε γεμίσει μπουστηδες.....

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
:thumbsup:

Ο πούτιν στα μάτια των ''αφυπνισμένων'' είναι ο στρατηλάτης που πάει κόντρα στην ΝΤΠ και θα λυτρώσει την Ελλάδα από τα κακά της Δύσης και της δυτικής παρακμής (τα ωφέλη της οποίας απολαμβάνουν βέβαια...) και θα φέρει ξανά στον ίσιο δρόμο τον Έλληνα θα τον ξανά κάνει σπαρτιάτη....

βέβαια το κακό είναι ότι ο πούτιν που είναι χριστιανός αδερφός μας τα κάνει μια χαρά πλακάκια με όλους εκτός από τους Έλληνες και αν ήταν συμφέρον για αυτόν θα μας άφηνε να γίνουμε καμπούλ :confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.761
Πόντοι
3.656
Να τσεκάρετε 2-3 πράγματα,αν πήγαν σε ΕΠΑΛ,αν έχουν υπάρξει φοιτήτριες σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη κι αν έχουν κάνει και κανα εράσμους.Τότε σίγουρα το παρελθόν τους θα'ναι γεμάτο πούτσες...χύσια...ίσως εκτρώσεις...κλπ κλπ

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Την παρακμή ποιός την ορίζει;
Και κυρίως, με ποια κριτήρια;
Κι εγώ λέω ότι η ψυχασθένεια είναι μια μορφή εξέλιξης. Σήμερα σε διαχειρίζεται ειδικός ψυχικής υγείας, με φαρμακευτική αγωγή, αντί να σε μαντρωσουν σε ίδρυμα και να μείνεις έγκλειστος ώσπου να τα τιναξεις. Και μπορείς να συναναστρεφεσαι κοινωνικά και να εκφέρεις και άποψη. Παρόλο που, εμφανώς, δε στέκεις στα καλά σου.
Κι αυτό παρακμή το λες.
Λογικά ψυχίατρος ή παθολόγος ερευνητής θα είναι, για να έχει βαρύτητα η γνώμη του.
Να ρωτήσουμε και Ερντογάν μήπως για την άποψη επί του θέματος;
Δεν έχω ανάγκη να μου κάτσει καμία. Μια χαρά κοπέλες κυκλοφορούν εκεί εξω, με κάποιες από όσες γνωριζομαι μιλάμε στην ίδια γλώσσα, περνάμε καλά όσο διαρκέσει. Αν διαρκέσει πολυ ακόμα καλύτερα.
Αν το δούμε αμιγώς συμφεροντολογικα, όπως λες, συμφέρει να μιλάς για καριόλες, γιατί κάπως πρέπει να δικαιολογήσεις τους κάλους που έχει βγάλει η χούφτα σου.
Γιατι ποια να σου κάτσει άμα ακούσει τα λογυδρια περί της αξίας της παρθενίας;
Η ψυχασθένεια που λες είναι μια αρρώστια. Τα υπόλοιπα είναι επιλογές. Δεν με ενδιαφέρει η ομοφυλοφιλία ούτε και ο Πούτιν. Τους έφερα σαν παραδείγματα.
Τώρα το αν γαμάμε νομίζω πως όλοι εδώ μέσα έχουμε το 20€ να ρίξουμε μια πούτσα όποτε θέλουμε οπότε τα περί μαλακίας νομίζω δεν στέκουν.

Το πρόβλημα ξεκινάει από το όταν πρόκειται να βάλεις κάποιον στην ζωή σου. Θέλω όμως να μου εξηγήσεις κάτι. Αν θεωρείς ότι γυναίκα και άντρας είναι το ίδιο τότε γιατί σε όλες τις κοινωνίες εδώ και 1000αδες χρόνια με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η έννοια του αγοραίου έρωτα αφορά τους άντρες και όχι τις γυναίκες; Με βάση τη λογική της ισότητας θα έπρεπε να έχουμε και μπουρδέλα για γυναίκες.

Όσο για το τι είναι παρακμή νομίζω το είπε ο Πλάτωνας. Μια κοινωνία παρακμάζει όταν απομακρύνεται από τις αξίες της... Βλέπεις καμία αξία στις μέρες μας;
Να σας ενημερώσω πως πλέον καλό θα είναι να αλλάξετε τον τίτλο του νήματος ...σε "πειράζει τη γυναίκα σας να έχετε πάει με μια ντουζίνα άντρες πριν "....εμφανώς έχουμε γεμίσει μπουστηδες.....
Μαλθακούς άντρες έχουμε γεμίσει που τους μπερδεύεις για πουστηδες.
:thumbsup:

Ο πούτιν στα μάτια των ''αφυπνισμένων'' είναι ο στρατηλάτης που πάει κόντρα στην ΝΤΠ και θα λυτρώσει την Ελλάδα από τα κακά της Δύσης και της δυτικής παρακμής (τα ωφέλη της οποίας απολαμβάνουν βέβαια...) και θα φέρει ξανά στον ίσιο δρόμο τον Έλληνα θα τον ξανά κάνει σπαρτιάτη....

βέβαια το κακό είναι ότι ο πούτιν που είναι χριστιανός αδερφός μας τα κάνει μια χαρά πλακάκια με όλους εκτός από τους Έλληνες και αν ήταν συμφέρον για αυτόν θα μας άφηνε να γίνουμε καμπούλ :confused:
Πω πω πω έφερα ένα παράδειγμα τον Πούτιν και πέσατε να με φάτε. Έπρεπε να είχα δώσει το παράδειγμα που η Αμερική έκοψε το δικαίωμα στην άμβλωση κι αυτό κόντρα στα ανθρώπινα δικαιώματα είναι. Δεν σου επιτρέπουν να κάνεις το κορμί σου ότι θες.
Να τσεκάρετε 2-3 πράγματα,αν πήγαν σε ΕΠΑΛ,αν έχουν υπάρξει φοιτήτριες σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη κι αν έχουν κάνει και κανα εράσμους.Τότε σίγουρα το παρελθόν τους θα'ναι γεμάτο πούτσες...χύσια...ίσως εκτρώσεις...κλπ κλπ
Δεν είναι απαραίτητο αυτό τύπε. Πλέον όλες γαμιουνται. Αυτό που λες ίσχυε 15-20 χρόνια πριν.

Το θέμα είναι πλέον ποιος αριθμός είναι το όριο του καθενός μας.

Giankos2525

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
29
Πόντοι
0
Ρε πούστη μου ειλικρινά ποιο είναι το πρόβλημα σας; Εδώ ο άλλος παραθέτει σαν παράδειγμα τον Πούτιν στις ανθρώπινες σχέσεις. Άσε δε και για το παραμύθι ότι η δύση "επιβάλει" κάτι επειδή απλώς το επιτρέπει. Ξέρετε πολλές δουλειές που θα έπαιρναν κάποιον τρανς να φανταστώ, ή ένας ανοιχτά gay πόσο ανεκτός θα γίνονταν στον στρατό. Κατά τα άλλα η Δύση τα "επιβάλει". Όσο "φίλε" μου Οργασμικε όχι η παρακμή δεν είναι εξέλιξη. Η παρακμή είναι να διατηρείς απόψεις που ανήκουν στο παρελθόν. Όταν κατηγορείται η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία για παρακμή δεν είναι επειδή πίνανε, τρώγανε και γαμιοντουσαν κάθε μέρα, αλλά γιατί παράτησαν τους θεσμούς του κράτους που έφτιαξαν, που η Pax Romana σε όλη την επικράτεια έγινε ανέκδοτο. Εσύ για ποιες αξίες μιλάς; Για την ανωτερότητα του φύλου σου και που θεωρείς αδιανόητο τον φεμινισμό; Δηλαδή θεωρείς αδιανόητη την ισότητα. Ζητάς όμως ισότητα για περισσότερα φράγκα, επειδή αισθάνεσαι αδικημένος σε σχέση με τον χ-ψ πρεζεμπορα μιντιάρχη. Εκεί γιατί αυτός να μην είναι το ανώτερο είδος και εσύ κατώτερος του; Ίδια αντιστοιχία είναι. Εκτός και αν θεωρείς ότι η μάνα σου ήταν κατώτερη από τον πατέρα σου και θα έπρεπε όλη την μέρα να του πλένει τα ποδαράκια και να του παίρνει πίπες χωρίς άλλη ζωή και ο μπερμπαντης ο πατέρας σου να πηδάει Ρωσίδες και Βουλγάρες, γιατί έτσι πρέπει. Εκεί σε ενοχλεί όμως.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
Πω πω πω έφερα ένα παράδειγμα τον Πούτιν και πέσατε να με φάτε. Έπρεπε να είχα δώσει το παράδειγμα που η Αμερική έκοψε το δικαίωμα στην άμβλωση κι αυτό κόντρα στα ανθρώπινα δικαιώματα είναι. Δεν σου επιτρέπουν να κάνεις το κορμί σου ότι θες.
Δεν πάει μόνο σε σένα είναι πολλοί που βλέπουν τον πούτιν ως σωτήρα ότι θα κατατροπώσει τις δυτικές αδερφές και θα φέρει την τάξη και την ηθική στην χώρα μας αφού είναι χριστιανός και κρυφά μάλλον θαυμάζει και αρχαία Ελλάδα...έχει από όλα το αφήγημα.

Απλά ο τύπος είναι δικτάτορας ευθύνεται για τον θάνατο εκατομυρίων ανθρώπων (δεν τον λες και χριστιανό...) και θα τα έκανε πλακάκια ακόμα και με τους τζιχαντιστές :confused:

αλλά οι δικοί μας οι επιστήμονες εδώ περιμένουν να έρθει ο βλαδίμηρος να τους σώσει :rockon:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Τελικώς και γενικώς ας έχει πάει με όποιον και όσους θέλει. Το σίγουρο είναι ότι την προσδιορίζει σε μεγάλο βαθμό σαν άνθρωπο, ανεξάρτητα αν ενοχλεί κάποιον ή όχι, με τι είδους κόσμο έχει πάει αλλά και με πόσους.
Αν εσύ θεωρείς το ίδιο μια κοπέλα που ήδη μέχρι τα 19 έχει πάει με 20. Μέχρι τα 25 φοιτήτρια έχει αρπάξει άλλες 50-100 πούτσες από τελειωμένους, πρεζάκηδες, πλατειακούς μεθύστακες, στα κάμπινγκ και διακοπές να δείτε τι γίνεται χαχα, έχει κολλήσει σμν και τα χει στείλει με φράγκα, έπαιρνε χάπια μόνιμα για να μη γκαστρώνεται για να την χύνουν μέσα όλη η πλέμπα της Αθήνας, έχει κάνει έκτρωση αν όχι εκτρώσεις και μετά που γυρνάει σταδιακά το κυριλίκι νέα σειρά κουστουμάτων και πετυχημένων. Νέα σελίδα σου λέει, μηδένισε το κοντέρ τώρα. Αν τέτοιο άτομο είναι το ίδιο με μια συμαζεμένη κοπέλα που ξέρεις τι ρόλο βαράει και πώς έχει κινηθεί στα χρόνια, είχε 2-3 σοβαρές σχέσεις και κοίταζε τη δουλειά της και να μην είναι ρεντίκολο της κονωνίας ε τότε έχετε θέμα. Και πριν αρχίσει ο καθένας και αραδιάζει τα τρελά του να ενημερώσω: έχω υπάρξει φοιτητής κάμποσα χρόνια, έχω γνωρίσει κάθε καρυδιάς καρύδι και ήμουν και σε πολύ σκατιάρικους κύκλους. Επίλογος: ένα τεράστιο ποσοστό μετά τα 25-27 γυρνάνε τελείως σελίδα και προσπαθούν να γίνουν νορμάλ ακολουθώντας αυτά που ακολοθούν οι ''δεξιοί καπιταλιστές'', καλή δουλειά, ρούχα, ταξίδια, έναν ματσωμένος σα να μη τρέχει τίποτα και όσες παραμένουν σε αυτό το σκοτεινό τρυπάκι που προανάφερα φτάνουν ως ένα σημείο, άλλες τα 28 άλλες τα 30 άλλες πιο μετά και μετά αρχίζουν και σαλεύουν τελείως. Όπου τους βαρέσει η πετριά,
Αυτό που λες είναι αντιφεμινιστικό και κόντρα στα δικαιώματα μιας γυναίκας. Έχει και αυτή το δικαίωμα να έχει πάει με όσους θέλει και να μην την χαρακτηρίζει αυτό. Μπορεί να αποφασίσει και αυτή να αποκατασταθεί όπως όλοι μας. Είναι λογικό να έχει κάποιες εμπειρίες μέχρι τα 28-30 και δεν έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε μια γυναίκα είτε είχε 500 είτε 5. Είναι δική της απόφαση το πώς θα διαχειριστεί το κορμί της και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο αυτό μπορεί να αφορά έναν τρίτο τι κάνει κάποια με το κορμί της. Δεν τον αναγκάζει κανένας να μείνει μαζί της και φυσικά δεν επιτρέπεται να ρωτάει για το παρελθόν της.

Ωραία καλή η πλάκα αλλά αν κάποιος πιστεύει το οτιδήποτε από τα παραπάνω καλό είναι να χτυπήσει λίγο το κεφάλι του στον τοίχο.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ρε πούστη μου ειλικρινά ποιο είναι το πρόβλημα σας; Εδώ ο άλλος παραθέτει σαν παράδειγμα τον Πούτιν στις ανθρώπινες σχέσεις. Άσε δε και για το παραμύθι ότι η δύση "επιβάλει" κάτι επειδή απλώς το επιτρέπει. Ξέρετε πολλές δουλειές που θα έπαιρναν κάποιον τρανς να φανταστώ, ή ένας ανοιχτά gay πόσο ανεκτός θα γίνονταν στον στρατό. Κατά τα άλλα η Δύση τα "επιβάλει". Όσο "φίλε" μου Οργασμικε όχι η παρακμή δεν είναι εξέλιξη. Η παρακμή είναι να διατηρείς απόψεις που ανήκουν στο παρελθόν. Όταν κατηγορείται η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία για παρακμή δεν είναι επειδή πίνανε, τρώγανε και γαμιοντουσαν κάθε μέρα, αλλά γιατί παράτησαν τους θεσμούς του κράτους που έφτιαξαν, που η Pax Romana σε όλη την επικράτεια έγινε ανέκδοτο. Εσύ για ποιες αξίες μιλάς; Για την ανωτερότητα του φύλου σου και που θεωρείς αδιανόητο τον φεμινισμό; Δηλαδή θεωρείς αδιανόητη την ισότητα. Ζητάς όμως ισότητα για περισσότερα φράγκα, επειδή αισθάνεσαι αδικημένος σε σχέση με τον χ-ψ πρεζεμπορα μιντιάρχη. Εκεί γιατί αυτός να μην είναι το ανώτερο είδος και εσύ κατώτερος του; Ίδια αντιστοιχία είναι. Εκτός και αν θεωρείς ότι η μάνα σου ήταν κατώτερη από τον πατέρα σου και θα έπρεπε όλη την μέρα να του πλένει τα ποδαράκια και να του παίρνει πίπες χωρίς άλλη ζωή και ο μπερμπαντης ο πατέρας σου να πηδάει Ρωσίδες και Βουλγάρες, γιατί έτσι πρέπει. Εκεί σε ενοχλεί όμως.

Φρικάρατε τόσο πολύ με τον Πούτιν ρε μάγκες; Δεν το χρησιμοποίησα για τις ανθρώπινες σχέσεις. Έλεος. Είπα ότι δεν δέχεται την ομοφυλοφιλία. Διαβάστε λίγο τι έγραψα.
Επίσης δεν αναφέρθηκα σστα δικαιώματα εργασίας των gay. Δεν ανέφερα την ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Δεν μίλησα για οικονομικούς παράγοντες.

Έχω πει άπειρες φορές πόσο παραδέχομαι τη Μέρκελ που κατάφερε ότι κανείς άλλος (ψάξε τα μηνύματα μου). Επίσης δεν είπα ποτέ ότι οι γυναίκες οφείλουν να μας υπηρετούν ούτε ότι δεν έχουν δικαιώματα. Ένα γαμημένο πράγμα είπα και με δικάζετε μέρες τώρα.

ΔΕΝ είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας να έχει γίνει το πουτανάκι και η χυσαποθήκη του κάθε παρακμιακού που θέλει αυτή να βάλει μέσα της ΚΑΙ εν πάσι περιπτώσει να μάθουν να δέχονται τις συνέπειες των πράξεών τους. Όχι στα 20 το καργιολάκι του κάθε μπάρμαν και στα 30 κυρία μανούλα με ψέματα και υποκρισία για αποφάσισε να αλλάξει σελίδα και να μηδενίσει το κοντέρ έπειτα από κάνα δυο εκτρώσεις, αντισυλληπτικά, και μερικούς τόνους σπέρμα.
Και κάτι τελευταίο από εμένα.

Η καλύτερη επιλογή που έκανα ήταν να πληρώνω τις βυζιτες. 0 προσπάθεια, 0 ρίσκο, 0 υποκρισία, και πάντα τουλάχιστον μέτρια απόλαυση.

Όχι δωράκια σε γκόμενες, όχι ταξιδακια, όχι χορηγία και ποτέ μα ποτέ γλωσσόφιλα στο mouthfucking που έκανε ο προηγούμενος και γλείψιμο σε χύσια πρώην (γιατί παραδεχτείτε πως οι περισσότερες πλέον το ζητάνε).

Τύπε μεγάλωσα με αυτό
και αυτό
Αδερφέ μου σε νιώθω.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356
Η ψυχασθένεια που λες είναι μια αρρώστια. Τα υπόλοιπα είναι επιλογές. Δεν με ενδιαφέρει η ομοφυλοφιλία ούτε και ο Πούτιν. Τους έφερα σαν παραδείγματα.
Τώρα το αν γαμάμε νομίζω πως όλοι εδώ μέσα έχουμε το 20€ να ρίξουμε μια πούτσα όποτε θέλουμε οπότε τα περί μαλακίας νομίζω δεν στέκουν.

Το πρόβλημα ξεκινάει από το όταν πρόκειται να βάλεις κάποιον στην ζωή σου. Θέλω όμως να μου εξηγήσεις κάτι. Αν θεωρείς ότι γυναίκα και άντρας είναι το ίδιο τότε γιατί σε όλες τις κοινωνίες εδώ και 1000αδες χρόνια με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η έννοια του αγοραίου έρωτα αφορά τους άντρες και όχι τις γυναίκες; Με βάση τη λογική της ισότητας θα έπρεπε να έχουμε και μπουρδέλα για γυναίκες.

Όσο για το τι είναι παρακμή νομίζω το είπε ο Πλάτωνας. Μια κοινωνία παρακμάζει όταν απομακρύνεται από τις αξίες της... Βλέπεις καμία αξία στις μέρες μας;

Έφερες ένα χαζό παράδειγμα με τον Πούτιν, γιατί το πιστεύεις και παίρνεις τις ανάλογες απαντήσεις. Η ψυχασθένεια κολλάει στο παράδειγμα που έφερες.
Για πολλούς αμφιβάλλω αν έχουν αυτά τα 20€ όποτε θέλουν, δύσκολοι καιροί, και το ζητούμενο δεν είναι τα 20€ αλλά αν είσαι σε θέση να βρεις κάποια χωρίς αυτά τα 20€. Που για πολλούς περισσότερους αμφιβάλλω.
Εξ ου και το χειρογλυκανο.

Θεωρώ ότι είναι ισότιμοι. Οχι ίδιοι.
Άλλωστε και η βάση κύριων θρησκειών είναι η ισότητα.
Ο Θεός έπλασε την Εύα από το πλευρό του Αδάμ, για να τονίσει ότι τα μέλη του ζευγαριού είναι ίσα.
Αλλιώς θα την έφτιαχνε από το πόδι αν ηταν κατώτερη ή από το κεφάλι αν ήταν ανώτερη.
Δε μπορεί κι ο Ορθόδοξος χριστιανός ο Πούτιν, θα τα ξέρει αυτά.
Το αν υπάρχει πορνεία μόνον για ανδρες, που το ζιγκολικι πάει σύννεφο αλλά οκ, είναι ηλίου φαεινοτερο ότι η προσφορά της καλύπτει μία ζήτηση. Προφανώς στην από δω πλευρά η ζήτηση είναι μεγαλύτερη.
Εσύ ο ίδιος μας παρέθεσες ερευνα οπου οι άντρες προτιμούν το ευκαιριακό σεξ και οι γυναίκες το πιο στοχευμένο σεξ με συναισθηματική εμπλοκή.
Οπότε είναι ή παρτόλες όπως μας λες ή μετρημένες όπως μας λέει η έρευνα που παρεθεσες. Διάλεξε τι ισχύει τελικά.

Ενα σωρό αξίες βλέπω.
Εσύ ποια δε βλέπεις πλέον;
Την αξία του παρθενικού υμένα;

Το δικαίωμα στην άμβλωση το έχουν καταργησει χώρες στην Αμερική, οπου το θύμα βιασμού πάει φυλακή αν διακόψει την κύηση του παιδιού του βιαστή του. Ακόμα και ανήλικα κοριτσάκια δεν έχουν αυτό το δικαιωμα. Και πάνε στη στενή, σε δυτικές χριστιανικές κοινωνίες.
Τέτοιες αξίες σου τις χαρίζω.
Και μιας και εθιξες τα χιλιάδες χρόνια της πορνείας, για χιλιάδες χρόνια ο βιασμός δεν υπήρχε καν σαν έννοια ή έγκλημα.
Να τον καταργήσουμε κι αυτόν γιατί τον τιμωρεί η παρακμιακή κοινωνία μας;
Να γυρίσουμε στις παραδοσιακές αξίες αιώνων;

Τελευταία τροποποίηση:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.747
Πόντοι
736
Φρικάρατε τόσο πολύ με τον Πούτιν ρε μάγκες; Δεν το χρησιμοποίησα για τις ανθρώπινες σχέσεις. Έλεος. Είπα ότι δεν δέχεται την ομοφυλοφιλία. Διαβάστε λίγο τι έγραψα.
Επίσης δεν αναφέρθηκα σστα δικαιώματα εργασίας των gay. Δεν ανέφερα την ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Δεν μίλησα για οικονομικούς παράγοντες.

Έχω πει άπειρες φορές πόσο παραδέχομαι τη Μέρκελ που κατάφερε ότι κανείς άλλος (ψάξε τα μηνύματα μου). Επίσης δεν είπα ποτέ ότι οι γυναίκες οφείλουν να μας υπηρετούν ούτε ότι δεν έχουν δικαιώματα. Ένα γαμημένο πράγμα είπα και με δικάζετε μέρες τώρα.

ΔΕΝ είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας να έχει γίνει το πουτανάκι και η χυσαποθήκη του κάθε παρακμιακού που θέλει αυτή να βάλει μέσα της ΚΑΙ εν πάσι περιπτώσει να μάθουν να δέχονται τις συνέπειες των πράξεών τους. Όχι στα 20 το καργιολάκι του κάθε μπάρμαν και στα 30 κυρία μανούλα με ψέματα και υποκρισία για αποφάσισε να αλλάξει σελίδα και να μηδενίσει το κοντέρ έπειτα από κάνα δυο εκτρώσεις, αντισυλληπτικά, και μερικούς τόνους σπέρμα.
Και κάτι τελευταίο από εμένα.

Η καλύτερη επιλογή που έκανα ήταν να πληρώνω τις βυζιτες. 0 προσπάθεια, 0 ρίσκο, 0 υποκρισία, και πάντα τουλάχιστον μέτρια απόλαυση.

Όχι δωράκια σε γκόμενες, όχι ταξιδακια, όχι χορηγία και ποτέ μα ποτέ γλωσσόφιλα στο mouthfucking που έκανε ο προηγούμενος και γλείψιμο σε χύσια πρώην (γιατί παραδεχτείτε πως οι περισσότερες πλέον το ζητάνε).

Αδερφέ μου σε νιώθω.
Μερες προσπαθουν να σου πουν να ωριμάσεις και να δεις την πραγματικότητα ..Δεν ειναι θεμα κοντρας ..

Οπως εσυ θες να χαίρεσαι το σωμα σου σε διαφορες απολαυσεις που επιλεγεις ετσι και οι γυναίκες...

Το προβλημα ειναι οτι καποιοι ζητάνε πραγματα που δεν μπορουν να στιριξουν ουτε οι ιδιοι..και αρχιζουν την μανουρα ...Γιατι απο την στιγμη καλος η κακως εχει τα παντα..... οποτε δεν ξερεις δεν γνωριζεις τον ευαυτο σου μικρουλι μου γιατι αν τον γνώριζες θα ηξερες και απο που και τι θες να ψωνίσεις ..

Εσυ τωρα ειναι σαν να εισαι σε ενα σουπερ μαρκετ και αντι να παρεις αυτα που θες κάθεσαι και κραζεις για ολα τα προιοντα και το καλαθι σου συνεχίζει να ειναι άδειο:coffee: ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom