orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.722
- Πόντοι
- 216
Φίλε και η παρακμή είναι μια μορφή εξέλιξης. Κάτι έχει πάει πολύ στραβά και είναι θέμα επιλογών. Ο Πούτιν πχ λέει ότι η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια και η Δύση όχι απλώς επικροτεί την ομοφυλοφιλία αλλά προσπαθεί να την επιβάλει. Η αλήθεια πάντως είναι ότι αμιγώς συμφεροντολογικά συμφέρει να αποδέχεσαι όλη αυτήν την ελευθερογαμία γιατί αν δει κάποια ότι έχεις τέτοια μυαλά είναι πολύ πιο πιθανό να σου κάτσει από το να της πεις μωρή καριολα πόσες έχεις φάει;Και; Που είναι το πρόβλημα;
Την άποψή τους γράφουν, όπως εγώ κι εσύ.
Ο κόσμος εξελίσσεται. Αν μείνει στατικός θα σβήσει.
Ενα κλασσικό αφήγημα του ρεμπέτικου είναι τα εγκλήματα "τιμής".
Μορτες, κουτσαβάκια, αγαπητικοί και νταβατζηδες μαχαιρωναν μέχρι θανάτου κοπέλες που έβγαζαν στο πεζοδρόμιο, τις χαρακωναν, τις βιτριολιζαν και την έβγαζαν καθαρή, γιατί στο δικαστήριο επικαλουντο λόγους "τιμής" για την πράξη τους. Σε μια κοινωνία βυθισμένη στην υποκρισία και την ψευδοηθικη της, οι τύποι έβρισκαν καταφύγιο και επιβράβευση.
Που παρεβλεπε ότι το μεγαλύτερο μέρος των κοριτσιών που αποκαλούσε με περιφρόνηση "παστρικιες", το είχε σύρει στην πορνεία το ίδιο το ελληνικό κράτος, γεμίζοντας τα Bουρλα με ασυνόδευτα ορφανά κορίτσια, που ηρθαν εδώ για να γλιτώσουν τη σφαγή από τους Τσέτες στη Μικρασία.
Και τα υποχρέωσαν να εκδίδονται αντί να τα περιθάλψουν.
Ε, καλύτερα τα σημερινά παιδιά με το δικαιωματισμό τους, παρά αυτός ο βόθρος των "ηθικών" και των υποκριτών.
Έτσι τύπε ακριβώς να πίνουμε ο ένας τα χύσια του άλλου. Εννοείται ειρωνεύομαι και συμφωνώ μαζί σου.Ναι ρε ρεμάλια...ξεκολλήστε και βγάλτε τις στο «κλαρί». Κοινοκτημοσύνη ρε...
Μια απορία. Αν χύσω σε ένα ποτήρι θα έπινες μετά από αυτό;Αυτό κατάλαβες? ότι ναναι!
Αδερφέ νομίζω έθεσες τέλεια. Κοινοκτημοσύνη, δικαιώματα, ανοχή και παρακμή.Το τι κατάλαβα εγώ και τι εσύ...άσε το ;-) θα πικραθούμε
Πηδήξτε ελεύθερα ρε και μην σκέφτεστε τίποτα, ποιος θα θυμάται σε 100 χρόνια ότι ο ένας έπινε το σπέρμα του άλλου; Μια ζωή την έχουμε. Κάντε τις παρτούζες σας, γεμίστε το έντερο με χύσια, απολαύστε τα κονδυλώματα σας, γλείψτε εκεί που έφταναν άλλοι και μην είστε Ανατολίτες να σφαζεστε για ένα μουνί. Και Πααααανω από όλα ΟΧΙ ΒΙΑ. Η βία είναι το όπλο του αδύναμου.