Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Έφερες ένα χαζό παράδειγμα με τον Πούτιν, γιατί το πιστεύεις και παίρνεις τις ανάλογες απαντήσεις. Η ψυχασθένεια κολλάει στο παράδειγμα που έφερες.
Για πολλούς αμφιβάλλω αν έχουν αυτά τα 20€ όποτε θέλουν, δύσκολοι καιροί, και το ζητούμενο δεν είναι τα 20€ αλλά αν είσαι σε θέση να βρεις κάποια χωρίς αυτά τα 20€. Που για πολλούς περισσότερους αμφιβάλλω.
Εξ ου και το χειρογλυκανο.

Θεωρώ ότι είναι ισότιμοι. Οχι ίδιοι.
Άλλωστε και η βάση κύριων θρησκειών είναι η ισότητα.
Ο Θεός έπλασε την Εύα από το πλευρό του Αδάμ, για να τονίσει ότι τα μέλη του ζευγαριού είναι ίσα.
Αλλιώς θα την έφτιαχνε από το πόδι αν ηταν κατώτερη ή από το κεφάλι αν ήταν ανώτερη.
Δε μπορεί κι ο Ορθόδοξος χριστιανός ο Πούτιν, θα τα ξέρει αυτά.
Το αν υπάρχει πορνεία μόνον για ανδρες, που το ζιγκολικι πάει σύννεφο αλλά οκ, είναι ηλίου φαεινοτερο ότι η προσφορά της καλύπτει μία ζήτηση. Προφανώς στην από δω πλευρά η ζήτηση είναι μεγαλύτερη.
Εσύ ο ίδιος μας παρέθεσες ερευνα οπου οι άντρες προτιμούν το ευκαιριακό σεξ και οι γυναίκες το πιο στοχευμένο σεξ με συναισθηματική εμπλοκή.
Οπότε είναι ή παρτόλες όπως μας λες ή μετρημένες όπως μας λέει η έρευνα που παρεθεσες. Διάλεξε τι ισχύει τελικά.

Ενα σωρό αξίες βλέπω.
Εσύ ποια δε βλέπεις πλέον;
Την αξία του παρθενικού υμένα;

Το δικαίωμα στην άμβλωση το έχουν καταργησει χώρες στην Αμερική, οπου το θύμα βιασμού πάει φυλακή αν διακόψει την κύηση του παιδιού του βιαστή του. Ακόμα και ανήλικα κοριτσάκια δεν έχουν αυτό το δικαιωμα. Και πάνε στη στενή, σε δυτικές χριστιανικές κοινωνίες.
Τέτοιες αξίες σου τις χαρίζω.
Και μιας και εθιξες τα χιλιάδες χρόνια της πορνείας, για χιλιάδες χρόνια ο βιασμός δεν υπήρχε καν σαν έννοια ή έγκλημα.
Να τον καταργήσουμε κι αυτόν γιατί τον τιμωρεί η παρακμιακή κοινωνία μας;
Να γυρίσουμε στις παραδοσιακές αξίες αιώνων;
Αρχικά με περιγράφεις απολύτως. Δεν μπορώ να βγάλω γκόμενα με τίποτα. Είναι εμφανισιακό; Όχι! Είμαι 1.90 100 κιλά γυμνασμένος μελαχρινός. Νομίζω αυτό είναι αρκετό. Οικονομικά; Δεν είμαι πλούσιος αλλά ζω καλά.
Βγαίνω ραντεβού αλλά μόλις ανοίξω το στοματακι μου σε 1 ώρα η γκόμενα εξαφανίζεται (στην καλύτερη περίπτωση). Θα μπορούσα να είχα γαμήσει αν έκανα τον καραγκιοζακο; Πολύ πιθανόν!
Ε ρε φίλε δεν γίνεται να αποδεχτώ να ακούω για το παρελθόν της λες και είμαι κάνα ευνούχος ή gay φίλος.
Το λες και μόνος σου. Ισότιμοι. Όχι ίδιοι. Βρες μου μια έρευνα που να λέει ότι το mating είναι ίδιο για άντρα και γυναίκα και θα σκάσω.
Η γυναίκα δεν νιώθει το ίδιο στο σεξ με εμάς. Πως να το κάνουμε; Δεν χρειάζεται επιστήμη. Μια σεξεργάτρια ικανοποιεί 50 πούτσες τη μέρα. Μπορεί μια πούτσα να ικανοποιήσει έστω 5 μουνιά την ίδια μέρα; ΟΧΙ.
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι για αυτές είναι διαφορετικό.
Η έρευνα που παρέθεσα το λέει ξεκάθαρα. Η γυναίκα επιλέγει με βάση το πορτοφόλι. Ο ωραίος σε σχέση με τον φραγκάτο χάνει. Βλέπεις ότι και πάλι για αυτές είναι διαφορετικό. Μην μου ζητάς να αποδεχτώ έναν τέτοιο άνθρωπο επειδή απλά έτσι είναι η πραγματικότητα... Στην πραγματικότητα είναι και η φτώχια και ο θάνατος. Το παλεύουμε όμως. Η λογική αυτή του αποδέξου το και μην κάνεις τίποτα είναι σαν να λες αποδέξου το ότι μόλις αρρωστήσεις πεθαίνεις. Ούτε καν ντεπον δεν θα είχαμε.
Τι να πεις ρε τύπε αφού οι νέοι τα αποδέχονται αυτά τα πράγματα. Αν αυτή αντιμετώπιζε bullying νομίζεις θα μιλούσε;
Μερες προσπαθουν να σου πουν να ωριμάσεις και να δεις την πραγματικότητα ..Δεν ειναι θεμα κοντρας ..

Οπως εσυ θες να χαίρεσαι το σωμα σου σε διαφορες απολαυσεις που επιλεγεις ετσι και οι γυναίκες...

Το προβλημα ειναι οτι καποιοι ζητάνε πραγματα που δεν μπορουν να στιριξουν ουτε οι ιδιοι..και αρχιζουν την μανουρα ...Γιατι απο την στιγμη καλος η κακως εχει τα παντα..... οποτε δεν ξερεις δεν γνωριζεις τον ευαυτο σου μικρουλι μου γιατι αν τον γνώριζες θα ηξερες και απο που και τι θες να ψωνίσεις ..

Εσυ τωρα ειναι σαν να εισαι σε ενα σουπερ μαρκετ και αντι να παρεις αυτα που θες κάθεσαι και κραζεις για ολα τα προιοντα και το καλαθι σου συνεχίζει να ειναι άδειο:coffee: ...
Νομίζω ότι την πραγματικότητα όλοι τη βλέπουμε. Το είπα και πιο πάνω. Υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά στο γνωρίζω την πραγματικότητα και την αποδέχομαι χωρίς να κάνω κάτι για να την αλλάξω.

Αν ήμουν ο μόνος που έχει αυτές τις απόψεις εσύ πιστεύεις ότι θα κάναμε αυτό το διάλογο τώρα ή ότι θα υπήρχε τον συγκεκριμένο νήμα; Απλά τυχαίνει να μιλάω περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Για τις γυναίκες επίσης το σεξ δεν είναι το ίδιο που είναι για τον άντρα. ( Αν διαφωνείς θα σου παραθέσω 6 επιστημονικές έρευνες αμέσως). Η πλειοψηφία των γυναικών δεν έχει καν οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ άρα για ποια απόλαυση μιλάμε; Ικανοποιεί τα ναρκισσιστικά της με το φλερτ, τις σχέσεις και το σεξ. Άλλη η απόλαυση για τον άντρα άλλη για τη γυναίκα.

Το ότι είμαι εδώ μέσα και τιμάω την οδό Φυλής εβδομαδιαίως από μόνο του δείχνει και ότι ξέρω από πού ψωνίζω και ότι το καλαθάκι μου είναι γεμάτο.

Να δώσω ένα τελευταίο παράδειγμα. Γιατί νομίζεις ότι έχουν αναπτυχθεί αυτά τα κινήματα MGTOW από Ιαπωνία μέχρι και Αμερική; Σε όλους τους άντρες δηλαδή αρέσει το πως είναι η γυναίκα στις μέρες μας, το αποδέχονται και απλά ξετρυπωσα εγώ εδώ σε ένα φόρουμ και λέω πίπες.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
202
Πόντοι
26
Μερες προσπαθουν να σου πουν να ωριμάσεις και να δεις την πραγματικότητα ..Δεν ειναι θεμα κοντρας ..

Οπως εσυ θες να χαίρεσαι το σωμα σου σε διαφορες απολαυσεις που επιλεγεις ετσι και οι γυναίκες...

Το προβλημα ειναι οτι καποιοι ζητάνε πραγματα που δεν μπορουν να στιριξουν ουτε οι ιδιοι..και αρχιζουν την μανουρα ...Γιατι απο την στιγμη καλος η κακως εχει τα παντα..... οποτε δεν ξερεις δεν γνωριζεις τον ευαυτο σου μικρουλι μου γιατι αν τον γνώριζες θα ηξερες και απο που και τι θες να ψωνίσεις ..

Εσυ τωρα ειναι σαν να εισαι σε ενα σουπερ μαρκετ και αντι να παρεις αυτα που θες κάθεσαι και κραζεις για ολα τα προιοντα και το καλαθι σου συνεχίζει να ειναι άδειο:coffee: ...

Και όπως εγώ κρίνω ποια γυναικά είναι κατάλληλη για σοβαρή σχέση, έτσι και αυτή είναι σε θέση να κρίνει εάν είμαι εγώ κατάλληλος για σοβαρή σχέση.

Δεν βλέπω που υπάρχει πρόβλημα εάν ένας άνδρας δεν επιθυμεί να κάνει σοβαρή σχέση με γυναίκα που είχε πολλούς ερωτικούς συντρόφους στο παρελθόν.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356
Αρχικά με περιγράφεις απολύτως. Δεν μπορώ να βγάλω γκόμενα με τίποτα. Είναι εμφανισιακό; Όχι! Είμαι 1.90 100 κιλά γυμνασμένος μελαχρινός. Νομίζω αυτό είναι αρκετό. Οικονομικά; Δεν είμαι πλούσιος αλλά ζω καλά.
Βγαίνω ραντεβού αλλά μόλις ανοίξω το στοματακι μου σε 1 ώρα η γκόμενα εξαφανίζεται (στην καλύτερη περίπτωση). Θα μπορούσα να είχα γαμήσει αν έκανα τον καραγκιοζακο; Πολύ πιθανόν!
Ε ρε φίλε δεν γίνεται να αποδεχτώ να ακούω για το παρελθόν της λες και είμαι κάνα ευνούχος ή gay φίλος.
Το λες και μόνος σου. Ισότιμοι. Όχι ίδιοι. Βρες μου μια έρευνα που να λέει ότι το mating είναι ίδιο για άντρα και γυναίκα και θα σκάσω.
Η γυναίκα δεν νιώθει το ίδιο στο σεξ με εμάς. Πως να το κάνουμε; Δεν χρειάζεται επιστήμη. Μια σεξεργάτρια ικανοποιεί 50 πούτσες τη μέρα. Μπορεί μια πούτσα να ικανοποιήσει έστω 5 μουνιά την ίδια μέρα; ΟΧΙ.
Η έρευνα που παρέθεσα το λέει ξεκάθαρα. Η γυναίκα επιλέγει με βάση το πορτοφόλι. Ο ωραίος σε σχέση με τον φραγκάτο χάνει. Βλέπεις ότι και πάλι για αυτές είναι διαφορετικό. Μην μου ζητάς να αποδεχτώ έναν τέτοιο άνθρωπο επειδή απλά έτσι είναι η πραγματικότητα... Στην πραγματικότητα είναι και η φτώχια και ο θάνατος. Το παλεύουμε όμως. Η λογική αυτή του αποδέξου το και μην κάνεις τίποτα είναι σαν να λες αποδέξου το ότι μόλις αρρωστήσεις πεθαίνεις. Ούτε καν ντεπον δεν θα είχαμε.
Να σε περιγράψω μου είναι δύσκολο, γιατί δε σε γνωρίζω.
Αν δεν έχεις εμφανισιακο πρόβλημα και δε σταυρώνεις γυναίκα, κάτι φταίει.
Προφανώς η μιζέρια που αποπνεεις μόλις αρχίσεις να μιλάς.
Εδώ δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά του ισότιμου με του ιδίου, γιατί θεωρείς, για κάποιο άγνωστο λόγο, ότι εσύ είσαι κάτι ανώτερο από όλα αυτά τα θηλυκά και τις τσουπρες που "ψάχνουν τον Ωνάση" να γαμηθουν.
Κατ' εσε πάντα.
Η έρευνα που παρέθεσες λέει το εξής:
Townsend's studies also indicate that men are predisposed to value casual sex, whereas women cannot easily separate sexual relations from the need for emotional attachment.
Αρα ή παίρνουν όλη την πλατεία και η έρευνα λέει μαλακίες ή εμπλέκονται συναισθηματικα, στις σαφώς λιγότερες επαφές τους, και τις μαλακίες τις λετε εσύ κι οι ομοϊδεάτες σου.
Επειδή δε μπορεί να ισχύουν και τα δύο, διάλεξε τι ισχύει.

Εγώ δε σου ζητάω τίποτα. Ουτε να αποδεχτείς κάτι. Εσύ προσπαθείς να μας πείσεις να δεχτούμε τη δική σου μίζερη πραγματικότητα, σε μια επανάληψη αυτού που ο Αίσωπος, μιας και σου αρέσουν οι αρχαίοι από ότι είδα, μας περιέγραψε παραστατικά στο μύθο του με την κομμένη ουρά της αλεπούς.
Στην έφαγε το δοκανο τη ρημαδα;
Οκ. Ζήσε μ' αυτό.
Δε χρειάζεται να ζήσουν κι όλοι οι υπολοιποι έτσι.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.747
Πόντοι
736

Τι να πεις ρε τύπε αφού οι νέοι τα αποδέχονται αυτά τα πράγματα. Αν αυτή αντιμετώπιζε bullying νομίζεις θα μιλούσε;

Νομίζω ότι την πραγματικότητα όλοι τη βλέπουμε. Το είπα και πιο πάνω. Υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά στο γνωρίζω την πραγματικότητα και την αποδέχομαι χωρίς να κάνω κάτι για να την αλλάξω.

Αν ήμουν ο μόνος που έχει αυτές τις απόψεις εσύ πιστεύεις ότι θα κάναμε αυτό το διάλογο τώρα ή ότι θα υπήρχε τον συγκεκριμένο νήμα; Απλά τυχαίνει να μιλάω περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Για τις γυναίκες επίσης το σεξ δεν είναι το ίδιο που είναι για τον άντρα. ( Αν διαφωνείς θα σου παραθέσω 6 επιστημονικές έρευνες αμέσως). Η πλειοψηφία των γυναικών δεν έχει καν οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ άρα για ποια απόλαυση μιλάμε; Ικανοποιεί τα ναρκισσιστικά της με το φλερτ, τις σχέσεις και το σεξ. Άλλη η απόλαυση για τον άντρα άλλη για τη γυναίκα.

Το ότι είμαι εδώ μέσα και τιμάω την οδό Φυλής εβδομαδιαίως από μόνο του δείχνει και ότι ξέρω από πού ψωνίζω και ότι το καλαθάκι μου είναι γεμάτο.

Να δώσω ένα τελευταίο παράδειγμα. Γιατί νομίζεις ότι έχουν αναπτυχθεί αυτά τα κινήματα MGTOW από Ιαπωνία μέχρι και Αμερική; Σε όλους τους άντρες δηλαδή αρέσει το πως είναι η γυναίκα στις μέρες μας, το αποδέχονται και απλά ξετρυπωσα εγώ εδώ σε ένα φόρουμ και λέω πίπες.
Χωρις να θελω να δείξω ασέβεια στην επιστήμη για το συγκεκριμένο θεμα ...θα μου κανεις την χαρη να μιλησουμε απλα με την λογικη ...και θεωρώ οτι θελεις να εισαι στα πλαίσια της λογικης ...

Αγαπητε αν ακουστει η αληθεια για τα ανθρωπινα οντα για οτι αφορα τον ερωτισμο τους θα χαθει ολο το συστημα που μας εχουν απο την κοιλιά της μανας μας ...

Το μουνι λογο ναρκισσισμού οπως πολυ σωστα ειπες μπορει να καυλωσει και να γαμηθει 30 φορες μεσα στην ημερα καπακι το ενα μετα το αλλο...Η πουτσα οσο και να καυλωσει 30 φορες δεν γαμει σε μια μερα και τα κοριτσια στα πορνεια μας αποδεικνύουν οτι μπορουν για το δικο τους λογο να το κανουν για μεγαλα διαστηματα..Για αυτο και στα τραβεστι λιγοι θα χαρουν το σπερμα...

Οποτε βαλε και οτι οι εποχες αλλάξανε δηλαδη πλέον ο καθε ενας πραγματικα καπου βα βρει να κανει αυτο που θελει και ποτε κανεις δεν θα το μαθει...

Οπως βλεπεις εχουμε 2 βασικα στοιχεια που η ηθικη που σου μαθανε και γνωρισες πλεον δεν μπορει να υπαρξει ..Δεν εχει σημασια λαθος σωστο βγαλε το συναίσθημα και δες το υπαρχον οπως ειναι ....

Μεσα στη μαζα λοιπον σιγουρα θα υπαρχει καποια που θα ειναι κοντα στα θελω σου ...και εγω σου λεω την βρηκες και την εχεις δηλαδη θα κρατας ενα πλασμα που δεν εχεις τα προσοντα (ειπαμε η λογικη εχει αρωμα δικαιου αλλιως εισαι μουλος) ενω αυτο το πλασμα θα μπορουσε να το εχει ενας που όντως θελει φακες καθε μερα ...

Δηλαδη ενώ μονοι μας γαμαμε τις ισορροπίες , οι γυναίκες με το ναρκισσισμο ο αντρας με την απληστία του .Μας γαμει και το σύστημα και ειναι μεγαλη η πιεση για να μην εχουμε αντιδράσεις και εξελιξεις που χαθηκε η μπαλα..

Η ιστορια εδειξε οτι έμεινε στην πιεση μετα εκανε μπαμ ...καποιοι σε καλο καποιοι σε κακο ..οποτε αστο ελευθερο και δεν μενει τιποτα κρυφο ασχετα αν αργει,,,,Η πραξη δειχνει τη ροη και οχι το στομα ...και για αυτο θες δεν θες θα πρεπει να φας χρονο με τον αλλον αλλα και παλι δεν λεει τιποτα απολυτως γιατι η σκεψη ειναι αθόρυβη και αυτη δημιουργεί την επιλογη και παιζει να εξελιχθείτε διαφορετικά και παλι να χαλασει το γλυκο ..

Οποτε απολαυσε χωρις να σκας και οταν στραβωσει φευγεις στο επομενο...απλο το γαμημενο..

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.463
Πόντοι
12.756
παιδια το προβλημα ποιο ειναι;αν καποια εχει παει με πολλους ειναι στανταρ ανικανη να μεινει πιστη η αν η γυναικα εχει παει με πολλους απορριπτεται απο τους σωστους αντρες;

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.747
Πόντοι
736
Και όπως εγώ κρίνω ποια γυναικά είναι κατάλληλη για σοβαρή σχέση, έτσι και αυτή είναι σε θέση να κρίνει εάν είμαι εγώ κατάλληλος για σοβαρή σχέση.

Δεν βλέπω που υπάρχει πρόβλημα εάν ένας άνδρας δεν επιθυμεί να κάνει σοβαρή σχέση με γυναίκα που είχε πολλούς ερωτικούς συντρόφους στο παρελθόν.
αυτο δεν ειναι προβλημα ειναι επιλογη ....το προβλημα ειναι να απασχολείς ανθρωπους που δεν έχετε την ιδια επιλογη..

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
202
Πόντοι
26
αυτο δεν ειναι προβλημα ειναι επιλογη ....το προβλημα ειναι να απασχολείς ανθρωπους που δεν έχετε την ιδια επιλογη..

Απολογούμαι αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν κατάλαβα σωστά.

Τι εννοείς με το ρήμα ''απασχολείς''?

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.710
Πόντοι
1.446

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.747
Πόντοι
736

Για παράδειγμα ...βλεπεις μια ωραια γυναικα η οποία δυσκολα γαμιεται διοτι ψαχνει λεμε αντρα για οικογενεια αλλα εσυ δεν θες αλλα κανεις οτι θες μεχρι να χορτάσεις ....αυτο ειναι ενα μικρο παραδειγμα οτι τζαμπα απασχολεις τον αλλον ... καταλαβαίνω οτι ειναι ευκολη λυση αλλα ομως φερνει την γκρινια και το παραλήρημα ..

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.752
Πόντοι
6.946
Γαμηθηκε με Νιγηρία, Αίγυπτο, Αλβανία... εκεί δεν το επαιξε δύσκολη
Ακομα δεν εχεται καταλάβει ότι ασχοειστε με τελειωμένες ...
Και ο πρώην άντρας της κορασίδος, νόμιζε ότι θα ανοίξει σπιτικό μαζί της, ούτε αυτόν τον ένοιαζε το παρελθόν της, έτσι έλεγε.
Διόρθωση: δεν ξέρω καν αν χώρισε.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
202
Πόντοι
26
Για παράδειγμα ...βλεπεις μια ωραια γυναικα η οποία δυσκολα γαμιεται διοτι ψαχνει λεμε αντρα για οικογενεια αλλα εσυ δεν θες αλλα κανεις οτι θες μεχρι να χορτάσεις ....αυτο ειναι ενα μικρο παραδειγμα οτι τζαμπα απασχολεις τον αλλον ... καταλαβαίνω οτι ειναι ευκολη λυση αλλα ομως φερνει την γκρινια και το παραλήρημα ..

Αν στο παράδειγμα που έδωσες θέλεις να πεις ότι εσύ γνώρισες μια κοπέλα με αρχές και εσύ την κοροϊδεύεις με ψεύτικες υποσχέσεις για να πάει μαζί σου τότε ναι σε αυτό το παράδειγμα συμφωνούμε.

Έχει κάποιον στο νήμα που διαφωνεί δηλαδή ?

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.747
Πόντοι
736
Αν στο παράδειγμα που έδωσες θέλεις να πεις ότι εσύ γνώρισες μια κοπέλα με αρχές και εσύ την κοροϊδεύεις με ψεύτικες υποσχέσεις για να πάει μαζί σου τότε ναι σε αυτό το παράδειγμα συμφωνούμε.

Δεν γνωριζω απο αδυναμιες αγαπητε οποτε εγω δεν εχω αναγκη να πω ψεματα για να κερδισω κατι ...τον χρονο δεν τον φοβάμαι του εχω μεγαλη εμπιστοσύνη φτανει να μην εθελοτυφλώ χαμενος δεν θα παει ..παντα εχω να μαθω...

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
202
Πόντοι
26
Δεν γνωριζω απο αδυναμιες αγαπητε οποτε εγω δεν εχω αναγκη να πω ψεματα για να κερδισω κατι ...τον χρονο δεν τον φοβάμαι του εχω μεγαλη εμπιστοσύνη φτανει να μην εθελοτυφλώ χαμενος δεν θα παει ..παντα εχω να μαθω...

Ρε φίλε πιωμένος είσαι ? Άλλα σου λέω άλλα απαντάς.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.747
Πόντοι
736
Ρε φίλε πιωμένος είσαι ? Άλλα σου λέω άλλα απαντάς.
σου ειπα εγω οτι ειπα ψεμα σε γκομενα να την κερδισω η θα παιζω με τα συμπερασματα σου

εδω αμερικανακι τα συμπερασματα σου χωρις εμενα
Ειναι η μερα για σεντονια σημερα τι να πω ..:coffee:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.752
Πόντοι
6.946
Τύποι προοδευτικοί και μπολιτισμένοι: περάστε έξω από το Μεταξουργείο και στεφανωθείτε όποια κορασίδα σας γυαλίσει. Έτσι και αλλιώς, το παρελθόν της δεν μετράει, σωστά; Δεν είμαστε και πρωτόγονοι.
Γονείς πιστοί στην πυρηνική οικογένεια, που θα στέκονται δίπλα στα παιδιά τους και θα τους μεταδώσουν τις αξίες τους. Άντε και καλό, στέρεο σπιτικό με γερές βάσεις.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.734
Πόντοι
2.306
Επειδη πηγε η κουβεντα απο τους πολλους εραστες στο κερατο και απο το κερατο στον χωρισμο και απο τον χωρισμο στο οτι μια τετοια γυναικα θα σου καταστρεψει τη ζωη, θα στα παρει ολα, σπιτια, λεφτα, παιδια, ηθελα μονο να πω πως οταν επιλεγεις συντροφο ζωης, κοιτας πανω απ’ολα τον χαρακτηρα. Καμια δεν θα σε καταστρεψει επειδη πριν απο εσενα ειχε παει με 100 αλλους αλλα πολλες και πολλοι μπορουν να σου κανουν τη ζωη πατινι, γιατι εχουν αλυτα προβληματα, σοβαρα θεματα στο χαρακτηρα τους και ελλειψη σεβασμου προς ανθρωπους με τους οποιους μοιραστηκαν καποτε τοσα πολλα. Τα γραφω αυτα ως χωρισμενος με παιδια, εχοντας εξαιρετικη σχεση με την πρωην γυναικα μου, η οποια ουδεποτε επεδιωξε να μου προκαλεσει την παραμικρη ζημια. Κρινετε τις γυναικες απο τις προτερες εμπειριες τους και μετα ξεροσταλιαζετε εδω, γιατι κατα βαθος αυτες τις γυναικες γουσταρετε, αλλο που φοβαστε να τις παντρευτειτε
ειναι απο πανω σου ο δικηγορος της οπως τα γραφεις?
Αν ναι στειλε :rockon::hi:
και θα καταλαβουμε , θα στειλουμε τα ΟΥΚ του σαϊτ να σε απεγκλωβισουν.
:confused:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.572
Πόντοι
1.346
Γαμηθηκε με Νιγηρία, Αίγυπτο, Αλβανία... εκεί δεν το επαιξε δύσκολη
Η φουρλάνα (χούψια) λέει ότι γαμήθηκε και με Έλληνα, τώρα παίζει να ήταν και κανένας ηλεκτρολόγος μηχανικός του Πολυτεχνείου Ρώμης ή κλειδαράς από τα Εξαμίλια που δεν έβρισκε αντικλείδια και μπούκαρε από τα παράθυρα :confused:
Έτσι κι αλλιώς, οι γυφτοτράπερς, έχουν πέραση στις χούψιες :headbaning2:

• Like
Αντιδράσεις: The1

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
202
Πόντοι
26
σου ειπα εγω οτι ειπα ψεμα σε γκομενα να την κερδισω η θα παιζω με τα συμπερασματα σου

εδω αμερικανακι τα συμπερασματα σου χωρις εμενα

Ειναι η μερα για σεντονια σημερα τι να πω ..:coffee:

Στο γενικό παράδειγμα που έδωσες αναφέρθηκα. Δεν εννοούσα συγκεκριμένα εσένα.

Αν δεν είσαι σε κατάλληλη πνευματική κατάσταση να το αντιληφθείς αυτό δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η συζήτηση.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.747
Πόντοι
736
Στο γενικό παράδειγμα που έδωσες αναφέρθηκα. Δεν εννοούσα συγκεκριμένα εσένα.

Αν δεν είσαι σε κατάλληλη πνευματική κατάσταση να το αντιληφθείς αυτό δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η συζήτηση.
οκ πατερ

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Να σε περιγράψω μου είναι δύσκολο, γιατί δε σε γνωρίζω.
Αν δεν έχεις εμφανισιακο πρόβλημα και δε σταυρώνεις γυναίκα, κάτι φταίει.
Προφανώς η μιζέρια που αποπνεεις μόλις αρχίσεις να μιλάς.
Εδώ δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά του ισότιμου με του ιδίου, γιατί θεωρείς, για κάποιο άγνωστο λόγο, ότι εσύ είσαι κάτι ανώτερο από όλα αυτά τα θηλυκά και τις τσουπρες που "ψάχνουν τον Ωνάση" να γαμηθουν.
Κατ' εσε πάντα.
Η έρευνα που παρέθεσες λέει το εξής:
Townsend's studies also indicate that men are predisposed to value casual sex, whereas women cannot easily separate sexual relations from the need for emotional attachment.
Αρα ή παίρνουν όλη την πλατεία και η έρευνα λέει μαλακίες ή εμπλέκονται συναισθηματικα, στις σαφώς λιγότερες επαφές τους, και τις μαλακίες τις λετε εσύ κι οι ομοϊδεάτες σου.
Επειδή δε μπορεί να ισχύουν και τα δύο, διάλεξε τι ισχύει.

Εγώ δε σου ζητάω τίποτα. Ουτε να αποδεχτείς κάτι. Εσύ προσπαθείς να μας πείσεις να δεχτούμε τη δική σου μίζερη πραγματικότητα, σε μια επανάληψη αυτού που ο Αίσωπος, μιας και σου αρέσουν οι αρχαίοι από ότι είδα, μας περιέγραψε παραστατικά στο μύθο του με την κομμένη ουρά της αλεπούς.
Στην έφαγε το δοκανο τη ρημαδα;
Οκ. Ζήσε μ' αυτό.
Δε χρειάζεται να ζήσουν κι όλοι οι υπολοιποι έτσι.
Επίτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου. Αρχικά δεν καταλαβαίνω που βρίσκεις τη μιζέρια. Τα γεγονότα είναι γεγονότα. Αλλιώς τα βιώνει ο καθένας αλλά σε κάθε περίπτωση τα γεγονότα είναι αντικειμενικά. Από την έρευνα παρέθεσες ένα κομμάτι. Δες και την έλξη από το χρήμα. Επίσης το συναίσθημα δεν προϋποθέτει ότι είναι λιγότεροι οι σύντροφοι.
Η έρευνα είναι του '98. Σαφώς και τα πράγματα είναι χειρότερα τώρα. Δες το βίντεο παραπάνω. Επίσης δεν μου έφαγε κανένας την ουρά. Να αρχίσω τώρα να ανεβάζω φωτό από την παραλία για το ποιοι γαμάνε ώστε να αποδείξω ότι λέω αλήθεια; Άλλωστε η ομορφιά είναι αντικειμενική και διατυπώνεται μαθηματικά. Ρωτήστε έναν αρχιτέκτονα.

Τέλος δεν είναι δική μου η πραγματικότητα. Εγώ μπορεί να τη βιώνω αρνητικά αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή που είναι.
Χωρις να θελω να δείξω ασέβεια στην επιστήμη για το συγκεκριμένο θεμα ...θα μου κανεις την χαρη να μιλησουμε απλα με την λογικη ...και θεωρώ οτι θελεις να εισαι στα πλαίσια της λογικης ...

Αγαπητε αν ακουστει η αληθεια για τα ανθρωπινα οντα για οτι αφορα τον ερωτισμο τους θα χαθει ολο το συστημα που μας εχουν απο την κοιλιά της μανας μας ...

Το μουνι λογο ναρκισσισμού οπως πολυ σωστα ειπες μπορει να καυλωσει και να γαμηθει 30 φορες μεσα στην ημερα καπακι το ενα μετα το αλλο...Η πουτσα οσο και να καυλωσει 30 φορες δεν γαμει σε μια μερα και τα κοριτσια στα πορνεια μας αποδεικνύουν οτι μπορουν για το δικο τους λογο να το κανουν για μεγαλα διαστηματα..Για αυτο και στα τραβεστι λιγοι θα χαρουν το σπερμα...

Οποτε βαλε και οτι οι εποχες αλλάξανε δηλαδη πλέον ο καθε ενας πραγματικα καπου βα βρει να κανει αυτο που θελει και ποτε κανεις δεν θα το μαθει...

Οπως βλεπεις εχουμε 2 βασικα στοιχεια που η ηθικη που σου μαθανε και γνωρισες πλεον δεν μπορει να υπαρξει ..Δεν εχει σημασια λαθος σωστο βγαλε το συναίσθημα και δες το υπαρχον οπως ειναι ....

Μεσα στη μαζα λοιπον σιγουρα θα υπαρχει καποια που θα ειναι κοντα στα θελω σου ...και εγω σου λεω την βρηκες και την εχεις δηλαδη θα κρατας ενα πλασμα που δεν εχεις τα προσοντα (ειπαμε η λογικη εχει αρωμα δικαιου αλλιως εισαι μουλος) ενω αυτο το πλασμα θα μπορουσε να το εχει ενας που όντως θελει φακες καθε μερα ...

Δηλαδη ενώ μονοι μας γαμαμε τις ισορροπίες , οι γυναίκες με το ναρκισσισμο ο αντρας με την απληστία του .Μας γαμει και το σύστημα και ειναι μεγαλη η πιεση για να μην εχουμε αντιδράσεις και εξελιξεις που χαθηκε η μπαλα..

Η ιστορια εδειξε οτι έμεινε στην πιεση μετα εκανε μπαμ ...καποιοι σε καλο καποιοι σε κακο ..οποτε αστο ελευθερο και δεν μενει τιποτα κρυφο ασχετα αν αργει,,,,Η πραξη δειχνει τη ροη και οχι το στομα ...και για αυτο θες δεν θες θα πρεπει να φας χρονο με τον αλλον αλλα και παλι δεν λεει τιποτα απολυτως γιατι η σκεψη ειναι αθόρυβη και αυτη δημιουργεί την επιλογη και παιζει να εξελιχθείτε διαφορετικά και παλι να χαλασει το γλυκο ..

Οποτε απολαυσε χωρις να σκας και οταν στραβωσει φευγεις στο επομενο...απλο το γαμημενο..
Συμφωνούμε εν μέρει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έχω παρερμηνευτεί και νομίζετε ότι το παίζω ηθικό στοιχείο και ηθικολογώ. Δεν είναι θέμα ηθικής τα θέλω του καθενός. Εγώ ο ίδιος ΔΕΝ έχω καμία ιδιαίτερη ηθική. Το να θέλει ένας άντρας γυναίκα με λίγα χιλιόμετρα είναι εξελικτική βιολογία. Γυναίκα που έχει φάει πολύ πούτσα δεν είναι ασφαλής επένδυση. Να δώσω και για αυτό έρευνα; Το θέμα έχει να κάνει με την διασφάλιση της πατρότητας και τη διαιώνιση του γονιδίου. Ψάξτε το. Το ίδιο ισχύει και για τους πόρους.
Το να ενοχλούν κάποιον οι γυμνοί κώλοι τι είναι ηθική; Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γαμήσω όπου έβλεπα στρινγκ. Ξέρεις τι δύσκολο είναι να σε προκαλούν και να πρέπει να κρατιέσαι συνέχεια αλλιώς πέφτει κοινωνική κριτική σου λένε να ελέγχεις τα ένστικτα σού τύπε αλλιώς φυλακή; Οι σύγχρονοι νέοι δεν έχουν τις ορμόνες για κάτι τέτοιο αφού σαφώς έχουν λιγότερη τεστοστερόνη από τον παππού τους υπάρχει και για αυτό έρευνα. Ακόμα και τώρα είχα πει εδώ μέσα σε κάποιον ότι μπαίνω θάλασσα για να ξεκαυλώσω από το μουνί που βλέπω.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom