orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Αρχικά με περιγράφεις απολύτως. Δεν μπορώ να βγάλω γκόμενα με τίποτα. Είναι εμφανισιακό; Όχι! Είμαι 1.90 100 κιλά γυμνασμένος μελαχρινός. Νομίζω αυτό είναι αρκετό. Οικονομικά; Δεν είμαι πλούσιος αλλά ζω καλά.Έφερες ένα χαζό παράδειγμα με τον Πούτιν, γιατί το πιστεύεις και παίρνεις τις ανάλογες απαντήσεις. Η ψυχασθένεια κολλάει στο παράδειγμα που έφερες.
Για πολλούς αμφιβάλλω αν έχουν αυτά τα 20€ όποτε θέλουν, δύσκολοι καιροί, και το ζητούμενο δεν είναι τα 20€ αλλά αν είσαι σε θέση να βρεις κάποια χωρίς αυτά τα 20€. Που για πολλούς περισσότερους αμφιβάλλω.
Εξ ου και το χειρογλυκανο.
Θεωρώ ότι είναι ισότιμοι. Οχι ίδιοι.
Άλλωστε και η βάση κύριων θρησκειών είναι η ισότητα.
Ο Θεός έπλασε την Εύα από το πλευρό του Αδάμ, για να τονίσει ότι τα μέλη του ζευγαριού είναι ίσα.
Αλλιώς θα την έφτιαχνε από το πόδι αν ηταν κατώτερη ή από το κεφάλι αν ήταν ανώτερη.
Δε μπορεί κι ο Ορθόδοξος χριστιανός ο Πούτιν, θα τα ξέρει αυτά.
Το αν υπάρχει πορνεία μόνον για ανδρες, που το ζιγκολικι πάει σύννεφο αλλά οκ, είναι ηλίου φαεινοτερο ότι η προσφορά της καλύπτει μία ζήτηση. Προφανώς στην από δω πλευρά η ζήτηση είναι μεγαλύτερη.
Εσύ ο ίδιος μας παρέθεσες ερευνα οπου οι άντρες προτιμούν το ευκαιριακό σεξ και οι γυναίκες το πιο στοχευμένο σεξ με συναισθηματική εμπλοκή.
Οπότε είναι ή παρτόλες όπως μας λες ή μετρημένες όπως μας λέει η έρευνα που παρεθεσες. Διάλεξε τι ισχύει τελικά.
Ενα σωρό αξίες βλέπω.
Εσύ ποια δε βλέπεις πλέον;
Την αξία του παρθενικού υμένα;
Το δικαίωμα στην άμβλωση το έχουν καταργησει χώρες στην Αμερική, οπου το θύμα βιασμού πάει φυλακή αν διακόψει την κύηση του παιδιού του βιαστή του. Ακόμα και ανήλικα κοριτσάκια δεν έχουν αυτό το δικαιωμα. Και πάνε στη στενή, σε δυτικές χριστιανικές κοινωνίες.
Τέτοιες αξίες σου τις χαρίζω.
Και μιας και εθιξες τα χιλιάδες χρόνια της πορνείας, για χιλιάδες χρόνια ο βιασμός δεν υπήρχε καν σαν έννοια ή έγκλημα.
Να τον καταργήσουμε κι αυτόν γιατί τον τιμωρεί η παρακμιακή κοινωνία μας;
Να γυρίσουμε στις παραδοσιακές αξίες αιώνων;
Βγαίνω ραντεβού αλλά μόλις ανοίξω το στοματακι μου σε 1 ώρα η γκόμενα εξαφανίζεται (στην καλύτερη περίπτωση). Θα μπορούσα να είχα γαμήσει αν έκανα τον καραγκιοζακο; Πολύ πιθανόν!
Ε ρε φίλε δεν γίνεται να αποδεχτώ να ακούω για το παρελθόν της λες και είμαι κάνα ευνούχος ή gay φίλος.
Το λες και μόνος σου. Ισότιμοι. Όχι ίδιοι. Βρες μου μια έρευνα που να λέει ότι το mating είναι ίδιο για άντρα και γυναίκα και θα σκάσω.
Η γυναίκα δεν νιώθει το ίδιο στο σεξ με εμάς. Πως να το κάνουμε; Δεν χρειάζεται επιστήμη. Μια σεξεργάτρια ικανοποιεί 50 πούτσες τη μέρα. Μπορεί μια πούτσα να ικανοποιήσει έστω 5 μουνιά την ίδια μέρα; ΟΧΙ.
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι για αυτές είναι διαφορετικό.
Η έρευνα που παρέθεσα το λέει ξεκάθαρα. Η γυναίκα επιλέγει με βάση το πορτοφόλι. Ο ωραίος σε σχέση με τον φραγκάτο χάνει. Βλέπεις ότι και πάλι για αυτές είναι διαφορετικό. Μην μου ζητάς να αποδεχτώ έναν τέτοιο άνθρωπο επειδή απλά έτσι είναι η πραγματικότητα... Στην πραγματικότητα είναι και η φτώχια και ο θάνατος. Το παλεύουμε όμως. Η λογική αυτή του αποδέξου το και μην κάνεις τίποτα είναι σαν να λες αποδέξου το ότι μόλις αρρωστήσεις πεθαίνεις. Ούτε καν ντεπον δεν θα είχαμε.
Τι να πεις ρε τύπε αφού οι νέοι τα αποδέχονται αυτά τα πράγματα. Αν αυτή αντιμετώπιζε bullying νομίζεις θα μιλούσε;
Νομίζω ότι την πραγματικότητα όλοι τη βλέπουμε. Το είπα και πιο πάνω. Υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά στο γνωρίζω την πραγματικότητα και την αποδέχομαι χωρίς να κάνω κάτι για να την αλλάξω.Μερες προσπαθουν να σου πουν να ωριμάσεις και να δεις την πραγματικότητα ..Δεν ειναι θεμα κοντρας ..
Οπως εσυ θες να χαίρεσαι το σωμα σου σε διαφορες απολαυσεις που επιλεγεις ετσι και οι γυναίκες...
Το προβλημα ειναι οτι καποιοι ζητάνε πραγματα που δεν μπορουν να στιριξουν ουτε οι ιδιοι..και αρχιζουν την μανουρα ...Γιατι απο την στιγμη καλος η κακως εχει τα παντα..... οποτε δεν ξερεις δεν γνωριζεις τον ευαυτο σου μικρουλι μου γιατι αν τον γνώριζες θα ηξερες και απο που και τι θες να ψωνίσεις ..
Εσυ τωρα ειναι σαν να εισαι σε ενα σουπερ μαρκετ και αντι να παρεις αυτα που θες κάθεσαι και κραζεις για ολα τα προιοντα και το καλαθι σου συνεχίζει να ειναι άδειο ...
Αν ήμουν ο μόνος που έχει αυτές τις απόψεις εσύ πιστεύεις ότι θα κάναμε αυτό το διάλογο τώρα ή ότι θα υπήρχε τον συγκεκριμένο νήμα; Απλά τυχαίνει να μιλάω περισσότερο από τους υπόλοιπους.
Για τις γυναίκες επίσης το σεξ δεν είναι το ίδιο που είναι για τον άντρα. ( Αν διαφωνείς θα σου παραθέσω 6 επιστημονικές έρευνες αμέσως). Η πλειοψηφία των γυναικών δεν έχει καν οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ άρα για ποια απόλαυση μιλάμε; Ικανοποιεί τα ναρκισσιστικά της με το φλερτ, τις σχέσεις και το σεξ. Άλλη η απόλαυση για τον άντρα άλλη για τη γυναίκα.
Το ότι είμαι εδώ μέσα και τιμάω την οδό Φυλής εβδομαδιαίως από μόνο του δείχνει και ότι ξέρω από πού ψωνίζω και ότι το καλαθάκι μου είναι γεμάτο.
Να δώσω ένα τελευταίο παράδειγμα. Γιατί νομίζεις ότι έχουν αναπτυχθεί αυτά τα κινήματα MGTOW από Ιαπωνία μέχρι και Αμερική; Σε όλους τους άντρες δηλαδή αρέσει το πως είναι η γυναίκα στις μέρες μας, το αποδέχονται και απλά ξετρυπωσα εγώ εδώ σε ένα φόρουμ και λέω πίπες.