Αρχικά με περιγράφεις απολύτως. Δεν μπορώ να βγάλω γκόμενα με τίποτα. Είναι εμφανισιακό; Όχι! Είμαι 1.90 100 κιλά γυμνασμένος μελαχρινός. Νομίζω αυτό είναι αρκετό. Οικονομικά; Δεν είμαι πλούσιος αλλά ζω καλά.
Βγαίνω ραντεβού αλλά μόλις ανοίξω το στοματακι μου σε 1 ώρα η γκόμενα εξαφανίζεται (στην καλύτερη περίπτωση). Θα μπορούσα να είχα γαμήσει αν έκανα τον καραγκιοζακο; Πολύ πιθανόν!
Ε ρε φίλε δεν γίνεται να αποδεχτώ να ακούω για το παρελθόν της λες και είμαι κάνα ευνούχος ή gay φίλος.
Το λες και μόνος σου. Ισότιμοι. Όχι ίδιοι. Βρες μου μια έρευνα που να λέει ότι το mating είναι ίδιο για άντρα και γυναίκα και θα σκάσω.
Η γυναίκα δεν νιώθει το ίδιο στο σεξ με εμάς. Πως να το κάνουμε; Δεν χρειάζεται επιστήμη. Μια σεξεργάτρια ικανοποιεί 50 πούτσες τη μέρα. Μπορεί μια πούτσα να ικανοποιήσει έστω 5 μουνιά την ίδια μέρα; ΟΧΙ.
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι για αυτές είναι διαφορετικό.
Η έρευνα που παρέθεσα το λέει ξεκάθαρα. Η γυναίκα επιλέγει με βάση το πορτοφόλι. Ο ωραίος σε σχέση με τον φραγκάτο χάνει. Βλέπεις ότι και πάλι για αυτές είναι διαφορετικό. Μην μου ζητάς να αποδεχτώ έναν τέτοιο άνθρωπο επειδή απλά έτσι είναι η πραγματικότητα... Στην πραγματικότητα είναι και η φτώχια και ο θάνατος. Το παλεύουμε όμως. Η λογική αυτή του αποδέξου το και μην κάνεις τίποτα είναι σαν να λες αποδέξου το ότι μόλις αρρωστήσεις πεθαίνεις. Ούτε καν ντεπον δεν θα είχαμε.
Να σε περιγράψω μου είναι δύσκολο, γιατί δε σε γνωρίζω.
Αν δεν έχεις εμφανισιακο πρόβλημα και δε σταυρώνεις γυναίκα, κάτι φταίει.
Προφανώς η μιζέρια που αποπνεεις μόλις αρχίσεις να μιλάς.
Εδώ δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά του ισότιμου με του ιδίου, γιατί θεωρείς, για κάποιο άγνωστο λόγο, ότι εσύ είσαι κάτι ανώτερο από όλα αυτά τα θηλυκά και τις τσουπρες που "ψάχνουν τον Ωνάση" να γαμηθουν.
Κατ' εσε πάντα.
Η έρευνα που παρέθεσες λέει το εξής:
Townsend's studies also indicate that men are predisposed to value casual sex, whereas women cannot easily separate sexual relations from the need for emotional attachment.
Αρα ή παίρνουν όλη την πλατεία και η έρευνα λέει μαλακίες ή εμπλέκονται συναισθηματικα, στις σαφώς λιγότερες επαφές τους, και τις μαλακίες τις λετε εσύ κι οι ομοϊδεάτες σου.
Επειδή δε μπορεί να ισχύουν και τα δύο, διάλεξε τι ισχύει.
Εγώ δε σου ζητάω τίποτα. Ουτε να αποδεχτείς κάτι. Εσύ προσπαθείς να μας πείσεις να δεχτούμε τη δική σου μίζερη πραγματικότητα, σε μια επανάληψη αυτού που ο Αίσωπος, μιας και σου αρέσουν οι αρχαίοι από ότι είδα, μας περιέγραψε παραστατικά στο μύθο του με την κομμένη ουρά της αλεπούς.
Στην έφαγε το δοκανο τη ρημαδα;
Οκ. Ζήσε μ' αυτό.
Δε χρειάζεται να ζήσουν κι όλοι οι υπολοιποι έτσι.