Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.410
Πόντοι
1.196
Άρα τύπε δια της σιωπής σου παραδέχεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις αντίλογο, πετάς ένα ψυχιατρείο και δεν μπορείς ούτε να το τεκμηριώσεις.

Ξεκάθαρα ad hominem επιχείρημα του στυλ δεν μιλάω με τρελούς. Όπως άλλοι λένε δεν μιλάω με φασίστες, δεν μιλάω με κομμουνιστές κτλ.

Απίστευτα αδύναμη ρητορική ικανότητα. Έκθεση τι έγραψες; 15?

ΑΡΧΙΚΗ - Ψυχιατρική Κλινική Σινούρη

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Νομίζω ότι την χρειάζεσαι. Αφού βρήκες τη διεύθυνση πρέπει να τους επισκεφτείς αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει θεραπεία για την ευήθεια. Με λίγη τύχη θα σε χαλαρώσουν λίγο για να μπορείς να μιλήσεις.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Άρα τύπε δια της σιωπής σου παραδέχεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις αντίλογο, πετάς ένα ψυχιατρείο και δεν μπορείς ούτε να το τεκμηριώσεις.

Ξεκάθαρα ad hominem επιχείρημα του στυλ δεν μιλάω με τρελούς. Όπως άλλοι λένε δεν μιλάω με φασίστες, δεν μιλάω με κομμουνιστές κτλ.

Απίστευτα αδύναμη ρητορική ικανότητα. Έκθεση τι έγραψες; 15?
και αλλος εδω που διαβασε Σοπενχαουερ για να μας καταπληξει με την ικανοτητα του να κερδιζει σε διαφωνιες
:jerking::jerking:

andy85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2018
Κριτικές
4
Like
547
Πόντοι
280
Επειδη πηγε η κουβεντα απο τους πολλους εραστες στο κερατο και απο το κερατο στον χωρισμο και απο τον χωρισμο στο οτι μια τετοια γυναικα θα σου καταστρεψει τη ζωη, θα στα παρει ολα, σπιτια, λεφτα, παιδια, ηθελα μονο να πω πως οταν επιλεγεις συντροφο ζωης, κοιτας πανω απ’ολα τον χαρακτηρα. Καμια δεν θα σε καταστρεψει επειδη πριν απο εσενα ειχε παει με 100 αλλους αλλα πολλες και πολλοι μπορουν να σου κανουν τη ζωη πατινι, γιατι εχουν αλυτα προβληματα, σοβαρα θεματα στο χαρακτηρα τους και ελλειψη σεβασμου προς ανθρωπους με τους οποιους μοιραστηκαν καποτε τοσα πολλα. Τα γραφω αυτα ως χωρισμενος με παιδια, εχοντας εξαιρετικη σχεση με την πρωην γυναικα μου, η οποια ουδεποτε επεδιωξε να μου προκαλεσει την παραμικρη ζημια. Κρινετε τις γυναικες απο τις προτερες εμπειριες τους και μετα ξεροσταλιαζετε εδω, γιατι κατα βαθος αυτες τις γυναικες γουσταρετε, αλλο που φοβαστε να τις παντρευτειτε

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.410
Πόντοι
1.196
Επειδη πηγε η κουβεντα απο τους πολλους εραστες στο κερατο και απο το κερατο στον χωρισμο και απο τον χωρισμο στο οτι μια τετοια γυναικα θα σου καταστρεψει τη ζωη, θα στα παρει ολα, σπιτια, λεφτα, παιδια, ηθελα μονο να πω πως οταν επιλεγεις συντροφο ζωης, κοιτας πανω απ’ολα τον χαρακτηρα. Καμια δεν θα σε καταστρεψει επειδη πριν απο εσενα ειχε παει με 100 αλλους αλλα πολλες και πολλοι μπορουν να σου κανουν τη ζωη πατινι, γιατι εχουν αλυτα προβληματα, σοβαρα θεματα στο χαρακτηρα τους και ελλειψη σεβασμου προς ανθρωπους με τους οποιους μοιραστηκαν καποτε τοσα πολλα. Τα γραφω αυτα ως χωρισμενος με παιδια, εχοντας εξαιρετικη σχεση με την πρωην γυναικα μου, η οποια ουδεποτε επεδιωξε να μου προκαλεσει την παραμικρη ζημια. Κρινετε τις γυναικες απο τις προτερες εμπειριες τους και μετα ξεροσταλιαζετε εδω, γιατι κατα βαθος αυτες τις γυναικες γουσταρετε, αλλο που φοβαστε να τις παντρευτειτε
Πήγε επειδή κάποιος βρήκε μια ντεμέκ έρευνα ότι όσοι έχουν πάει με πολλές κλπ χωρίζουν πιο εύκολα. H έρευνα είναι prepub στo blog ενός ινστιτούτου για την οικογένεια, δε βγήκε ποτέ σε paper και ως blogpost έχει 15cit σε τόσα χρόνια, δηλαδή bollocks, αλλά τι να εξηγήσεις, για να καταλάβει κανείς πρέπει να έχει μια ιδέα πώς αξιολογείται η γνώση. Αν κάποιος απεδείκνυε επιστημονικά ένα τέτοιο συσχετισμό θα είχε βγάλει βιβλίο blockbuster δε θα έγραφε σε blog. Δες και θα καταλάβεις:

Τελευταία τροποποίηση:
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: andy85

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
826
Πόντοι
86
Πήγε επειδή κάποιος βρήκε μια ντεμέκ έρευνα ότι όσοι έχουν πάει με πολλές κλπ χωρίζουν πιο εύκολα. H έρευνα είναι prepub στo blog ενός ινστιτούτου για την οικογένεια, δε βγήκε ποτέ σε paper και ως blogpost έχει 15cit σε τόσα χρόνια, δηλαδή bollocks, αλλά τι να εξηγήσεις, για να καταλάβει κανείς πρέπει να έχει μια ιδέα πώς αξιολογείται η γνώση. Αν κάποιος απεδείκνυε επιστημονικά ένα τέτοιο συσχετισμό θα είχε βγάλει βιβλίο blockbuster δε θα έγραφε σε blog. Δες και θα καταλάβεις:

Παρε οποιο link θελεις και ανοιξε το utah research on bodycount divorse - Google Suche γελοιοποιεις τον εαυτο σου,ειναι απο πανεπιστημιο και εχει γινειναναφορα και σε πολλα ινστιτουτα κυβερνητικα. Εχει και αλλες που δινουν αλλα νουμερα

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
826
Πόντοι
86
Λες βλακειες.καμια γυναικα δεν θα σε καταστρεψει επειδη πηγε με 100.ρε επειδη πηγε με 100 ο 101 εισαι εσυ και ο 102 ο κουμπαρος σου.και τοτε θα στη καταστρεψει.οσο για την πρωην σου συγχαρητηρια μπραβο.πες μας ομως γιατι χωρισατε.γιατι αν πηδηξες την αδερφη της ,η αν πηδουσε αυτη το γειτονα εεε δεν νομιζω να ησασταν τοσο πολυτισμενοι οσο το περιγραφεις. Οταν πεφτει κερατο γινεται της πουτανας στο διαζυγιο.εκδικηση στο full.και ναι αν γαμιοταν πριν θα γαμιεται και μετα,θα στα φορεσει.οι ανθρωποι δεν αλλαζουν ποτε.κουβαλανε οτι εμαθαν. Πες μας εσυ που χωρισες γιατι χωρισες τι κανατε με τα παιδια ποτε και ποσο ταβλεπεις αν εχετε εναλλαγη κατοικιας κοινη κηδεμονια ποιος πληρωνει τα κοινα δανεια και διατροφη κυριε πολυτισμενε

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.715
Πόντοι
2.356

Ρε συ, η συγκεκριμένη έρευνα είναι για ηλιθιους.
Που στεκονται στον τίτλο και την αναπαράγουν ακριτα.
Ο "ερευνητής" δηλώνει ότι το 7% των γυναικων και το 9% των ανδρών απάντησαν 0 στον αριθμό ερωτικών συντροφων.
Αλλά αυτός θεωρεί ότι μάλλον δεν κατάλαβαν την ερώτηση, οπότε θα λάβει το 0 ως 1. Απαντάει αυτός για τους ερωτηθέντες, αφού δε βολεύουν οι απαντήσεις τους.
Ε, με λίγη κοπτοραπτική θα βγάλει και το συμπέρασμα που έχει προαποφασίσει.
Ποιός επιστήμονας με στοιχειώδη αυτοσεβασμό θα πάρει στα σοβαρά τέτοια έρευνα;

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.203
Πόντοι
456
Λες βλακειες.καμια γυναικα δεν θα σε καταστρεψει επειδη πηγε με 100.ρε επειδη πηγε με 100 ο 101 εισαι εσυ και ο 102 ο κουμπαρος σου.και τοτε θα στη καταστρεψει.οσο για την πρωην σου συγχαρητηρια μπραβο.πες μας ομως γιατι χωρισατε.γιατι αν πηδηξες την αδερφη της ,η αν πηδουσε αυτη το γειτονα εεε δεν νομιζω να ησασταν τοσο πολυτισμενοι οσο το περιγραφεις. Οταν πεφτει κερατο γινεται της πουτανας στο διαζυγιο.εκδικηση στο full.και ναι αν γαμιοταν πριν θα γαμιεται και μετα,θα στα φορεσει.οι ανθρωποι δεν αλλαζουν ποτε.κουβαλανε οτι εμαθαν. Πες μας εσυ που χωρισες γιατι χωρισες τι κανατε με τα παιδια ποτε και ποσο ταβλεπεις αν εχετε εναλλαγη κατοικιας κοινη κηδεμονια ποιος πληρωνει τα κοινα δανεια και διατροφη κυριε πολυτισμενε

Φίλε όσες παρτολες ξέρω που έχουν πάει με 50-100-150 αντρες είναι φουλ στα ψυχολογικά και δεν μπορείς να συνεννοηθεις μαζί τους ούτε στα βασικά. Το ότι μια γυναίκα έχει πάρει αμέτρητες πουτσες είναι και αυτό από μόνο του ένα σημάδι για τον χαρακτήρα της

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.058
Πόντοι
456
Ο αριθμός θα με πείραζε μόνο αν πρόκειται για τη μάνα των παιδιών μου.

Εμένα με πειράζει κυρίως με τι σόι άντρες έχει πάει.
Άμα έχει πάει με τίποτα σκούρους και μωχαμέτια, έχει φάει άκυρο όποια και αν είναι.

Πάντως ισχύει ότι όσες έχουν γαμηθεί με πολλούς έχουν διάφορα θέματα.
Όσες γυναίκες στον περίγυρό μου είχαν μια σταθερή προσωπική ζωή, ήταν και πιο ευτυχισμένες.

Κάτι μαλακιστήρια που την είχαν δει Sex and the City, είχαν ψυχολογικά και μετά αγόραζαν κανά σκύλο,
άρχιζαν τα τατουάζ, τα σαμπάτικαλ, τις γιόγκες και κάτι σεμινάρια μαζί με άλλες τρελές ντελούζιοναλ

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.410
Πόντοι
1.196
Ρε συ, η συγκεκριμένη έρευνα είναι για ηλιθιους.
Που στεκονται στον τίτλο και την αναπαράγουν ακριτα.
Ο "ερευνητής" δηλώνει ότι το 7% των γυναικων και το 9% των ανδρών απάντησαν 0 στον αριθμό ερωτικών συντροφων.
Αλλά αυτός θεωρεί ότι μάλλον δεν κατάλαβαν την ερώτηση, οπότε θα λάβει το 0 ως 1. Απαντάει αυτός για τους ερωτηθέντες, αφού δε βολεύουν οι απαντήσεις τους.
Ε, με λίγη κοπτοραπτική θα βγάλει και το συμπέρασμα που έχει προαποφασίσει.
Ποιός επιστήμονας με στοιχειώδη αυτοσεβασμό θα πάρει στα σοβαρά τέτοια έρευνα;
Αδελφέ, εγώ δεν είμαι κοινωνικός επιστήμονας, ούτε ερευνητής. Αλλά πήρα πτυχίο κάποτε και διαβάζω papers για τη δουλειά που και που, χονδρικά ξέρω πώς μετριέται η αξία μιας έρευνας. Αυτή δημοσιεύτηκε αρχικά το 2016 (και μετά στο blog το 2018) και έχει 15 cit., δηλαδή μηδενική επιρροή στην επιστημονική κοινότητα του τύπου. Μια καλά τεκμηριωμένη έρευνα για κάτι τόσο σημαντικό θα δημοσιευόταν σε κορυφαίο περιοδικό και θα είχε πολλά cit. σε τόσα χρόνια. Μάλλον ο τύπος ξεκίνησε ένα προτζεκτ και δεν του βγήκε.

Συνημμένα

• Cit.png
    Cit.png
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 17
Τελευταία τροποποίηση:

Tzonis13

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Κριτικές
2
Like
353
Πόντοι
20
Φανταστητε την γυναικα σας να τη γαμαγε ο καθε βρομιαρης εκει εξω με τα απλυτα δοντια ιδροτηλα μασκαληλα χυσιματα στο στομα προσωπο και νιμου βυζια κωλο κτλπ και εσι την εχεις κανει κυρια με παιδι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Φανταστητε την γυναικα σας να τη γαμαγε ο καθε βρομιαρης εκει εξω με τα απλυτα δοντια ιδροτηλα μασκαληλα χυσιματα στο στομα προσωπο και νιμου βυζια κωλο κτλπ και εσι την εχεις κανει κυρια με παιδι
Ναι, ενώ εσύ που γαμας την κάθε άχρηστη επί πληρωμή, που την έχουν σκυλογαμησει και χύσει όλες οι φυλές του πλανήτη και μετα προσπαθείς να βρεις κοπέλα για σχέση, είσαι καλύτερος ;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Η μαιρουλα η τσιμπουκλου που τωρα σοβαρεψε και δεν δινει κωλο πριν το γλωσσοφυλο(μονο μετα) θα θελει γαμο με ζουρναδες και νυφικο κεντημενο απο παρθενα με 1000 κομπους το χιλιοστο. Και εσυ σαν καλος large θα της τον δωσεις γιατι αγαπας τη μαιρουλα και βρηκες τον ερωτα της ζωης σου

Ένας τύπος εδώ μέσα είχε πει ότι αν εγώ έχω παρελθόν τότε θέλω να έχει και η γυναίκα. Αν σπίτι τους μεγαλώνουν και τους λένε καλό είναι η γυναίκα να έχει τις εμπειρίες της εσύ λες ότι θα τους ενοχλήσουν τα σκατά στο στόμα; Μην σου πω ότι άμα τους την κατηγορήσεις θα πέσουν να σε φάνε κιόλας.

Πάψε ιδρυματικέ βλάκα.
Κοίτα να δεις τι λέει για σένα γνωστός νευροχειρουργός, με ειδικότητα σε όγκους εγκεφαλου. Που στο διάολο σε ξετρυπωσε κι εδώ μεσα;
Θα του 'χεις ζαλίσει τ'αρχιδια προφανώς με τις μαλακίες σου.
"Άλλος ένας αναξιοπαθής μισογύνης συνάνθρωπος που έχει ξεχειλώσει το χερογλύκανο γιατί από τότε που γεννήθηκε τα μόνα θηλυκά πόδια που τον έχουν δεχθεί εκουσίως ανάμεσά τους είναι αυτά της Χαλκιδικής"

Αχ γιατρέ μου, να 'ξερες πόσο σε καταλαβαίνουμε.....

Άρα σε ενοχλεί που ο τύπος είναι μισογύνης; Αυτό βλέπεις ως πρόβλημα;

Ο τύπος δεν κόβει μαν, let it go.

Ε παραδέξου ότι είσαι λευκός ιππότης να τελειώνουμε.

Αδελφέ, εγώ δεν είμαι κοινωνικός επιστήμονας, ούτε ερευνητής. Αλλά πήρα πτυχίο κάποτε και διαβάζω papers για τη δουλειά που και που, χονδρικά ξέρω πώς μετριέται η αξία μιας έρευνας. Αυτή δημοσιεύτηκε αρχικά το 2016 (και μετά στο blog το 2018) και έχει 15 cit., δηλαδή μηδενική επιρροή στην επιστημονική κοινότητα του τύπου. Μια καλά τεκμηριωμένη έρευνα για κάτι τόσο σημαντικό θα δημοσιευόταν σε κορυφαίο περιοδικό και θα είχε πολλά cit. σε τόσα χρόνια. Μάλλον ο τύπος ξεκίνησε ένα προτζεκτ και δεν του βγήκε.

Αυτή σου κάνει για απόδειξη ότι το δίνουν εκεί που μυρίζονται κέρδος; Αποδεικνύουν ότι άσχημοι φραγκάτοι προτιμούνται σε βάρος ωραίων αντρών. Αν εσύ σε ένα πλάσμα που σκέφτεται έτσι αναγνωρίζεις και δικαιώματα τύπε να πας σε καμιά φεμινιστική οργάνωση.

Ποιος φταίει όμως αδερφέ μου; Μην κατηγορείς σκύλο που δαγκώνει. Το αφεντικό του φταίει, ο σκύλος κάνει αυτό που του έμαθαν

Ναι, ενώ εσύ που γαμας την κάθε άχρηστη επί πληρωμή, που την έχουν σκυλογαμησει και χύσει όλες οι φυλές του πλανήτη και μετα προσπαθείς να βρεις κοπέλα για σχέση, είσαι καλύτερος ;

Η γνωστή καραμέλα. Αφού επιτρέπεται για εμένα τότε μπορεί και αυτή. Δημιουργείτε πρόβλημα. Μαζευτείτε!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.715
Πόντοι
2.356
Άρα σε ενοχλεί που ο τύπος είναι μισογύνης; Αυτό βλέπεις ως πρόβλημα;
Εμένα δε με ενοχλεί τίποτα. Εσάς ενοχλεί.
Μαλλον "σας πειράζει".
Κι ο τύπος είναι ιδρυματικός βλάκας.
Και δεν είναι ο μόνος προβληματικός που κυκλοφορεί εκεί έξω.

Giankos2525

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
29
Πόντοι
0
Ο protaris παίζει να έχει φάει πολύ πίκρα στη ζωή του.
Εντωμεταξυ πλάθουν όλοι σενάρια λες και παίζουν σε τσόντες. Σου κοπανάνε και μια έρευνα και ξεμπέρδεψαν. Σου παραθέτουν και τις νομικές τους γνώσεις γιατί όλοι έχουν βγάλει μια νομική στην Ελλάδα, σου επικαλούνται και τον Κούγια ως καλό δικηγόρο (από εκεί καταλαβαίνεις).
Για να τα πάρουμε ένα ένα. Εφόσον προβλέπεται το σύμφωνο συμβίωσης περιουσιακά στοιχεία μπορούν να καθορίζονται ποια ανήκουν στον κάθε ένα, είναι μια σύμβαση μεταξύ δύο ατόμων και εφόσον δεν υπάρχει νόμος που να ορίζει το αντίθετο ισχύει ως έχει. Από κει και πέρα όταν λέτε ότι η γυναίκα στα παίρνει κλπ, αυτό γίνεται με δικαστική απόφαση η οποία συνεκτιμά πολλά πράγματα. Κατ' αρχάς λογίζεται το εισόδημα του κάθε ενός αυτός που βγάζει τα περισσότερα οφείλει στον άλλο γιατί πρέπει να υπάρχει μια συνέχεια μετα το διαζύγιο.

Αλλά όπως και να χει δεν ξέρω τι συνειρμούς κάνετε. Το thread αφορά το πλήθος των παρτενέρ όχι αν θα σε κερατωσει κάποια. Το κέρατο είναι θέμα χαρακτήρα και μόνο. Βέβαια ο κάθε protaris4 θεωρεί ότι το κέρατο είναι ανδρικό προνόμιο και η γυναίκα που το κάνει είναι πουτανα. Βέβαια μπορεί να την κοπανάει κιόλας αλλά στο τέλος θα είναι πουτανα που πήγε με τον γυμναστή. Μπορεί να μην την αφήνει να βγει από το σπίτι , να δουλεύει, να έχει φιλοδοξίες γιατί αυτός είναι το αρσενικό και πρέπει να φέρνει τα λεφτά στο σπίτι για να του μαγειρεύει και να του παίρνει πίπες όταν γυρνάει. Αλλά όταν θα πάει με τον περιπτερά θα είναι πουτανα. Και για να πάω στο πιο πιθανό. Μπορεί να δουλεύουν και οι δύο, πάνω κάτω την ίδια δουλειά, να έχουν και κανένα παιδί αλλά αυτή θα μαγειρεύει, αυτή θα καθαρίζει όσο ο "πασακας" protaris4 κράζει τον Λουτσέσκου που δεν βάζει τον Τσιγγάρα ή πάει για τσίπουρα με το παρεάκι γιατί έσκασε στο σπίτι. Θα γυρίσει και ντίρλα θα ζητήσει και τσιμπούκι από την γυναίκα του που όλη μέρα δούλευε και θα τα πάρει στο κρανίο που δεν γουστάρει. Αλλά αν αύριο μεθαύριο όταν θα πηδηχτεί με τον συνάδελφό που όλη τη μέρα στη δουλειά της συμπεριφέρεται σωστά και την βοηθάει και της μιλά ευγενικά θα φταίει για τον χ-ψ protaris4 ότι είχε πάει με 100 πριν από αυτόν.

Όλες οι γυναίκες είναι πουτανες εκτός από τις μάνες τους. Βέβαια δεδομένου ότι όλοι είναι γιοι κάποιων μανάδων το στατιστικό δεν βγαίνει.

Και για να πω κάτι σχετικό με το thread η ποσότητα δεν παίζει κανένα ρόλο αλλά η ποιότητα. Προσωπικά θα προτιμούσα μεγάλη ποσότητα και ποιότητα γιατί και απωθημένα δεν θα έχει και θα έχει περάσει καλά και σε διάλεξε μέσα από σκληρό ανταγωνισμό. Μικρή ποσότητα και μικρή ποιότητα, μάλλον έχει κάποιο θέμα (θρησκεία, εμφάνιση, χαζομάρα στο κεφάλι). Μικρή ποσότητα αλλά μεγάλη ποιότητα. Μάλλον θα έχει κάποια πονεμένη ιστορία πίσω της και αν κατάφερες να την κερδίσεις θα έχει πολλές απαιτήσεις από εσένα και ίσως και κάποια απωθημένα. Τώρα μεγάλη ποσότητα και κακή ποιότητα, τι να πω. Η κοπέλα μάλλον σε διάλεξε γιατί απλά ετυχες εσύ μπροστά της, αλλά λογικά θα είσαι και εσύ της ίδιας φάσης οπότε θα τσακωθείτε λίγο μέχρι να κάνει ο πρώτος την χοντράδα που θα ανακαλύψει ο άλλος.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Εμένα δε με ενοχλεί τίποτα. Εσάς ενοχλεί.
Μαλλον "σας πειράζει".
Κι ο τύπος είναι ιδρυματικός βλάκας.
Και δεν είναι ο μόνος προβληματικός που κυκλοφορεί εκεί έξω.

Εγώ πάντως αδερφέ μου εντοπίζω πολύ φεμινισμό και δικαιωματισμό στο φόρουμ. Ειδικά σε αυτούς που φαίνονται να είναι πιο νέοι από τον τρόπο που γράφουν.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.715
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως αδερφέ μου εντοπίζω πολύ φεμινισμό και δικαιωματισμό στο φόρουμ. Ειδικά σε αυτούς που φαίνονται να είναι πιο νέοι από τον τρόπο που γράφουν.
Και; Που είναι το πρόβλημα;
Την άποψή τους γράφουν, όπως εγώ κι εσύ.
Ο κόσμος εξελίσσεται. Αν μείνει στατικός θα σβήσει.
Ενα κλασσικό αφήγημα του ρεμπέτικου είναι τα εγκλήματα "τιμής".
Μορτες, κουτσαβάκια, αγαπητικοί και νταβατζηδες μαχαιρωναν μέχρι θανάτου κοπέλες που έβγαζαν στο πεζοδρόμιο, τις χαρακωναν, τις βιτριολιζαν και την έβγαζαν καθαρή, γιατί στο δικαστήριο επικαλουντο λόγους "τιμής" για την πράξη τους. Σε μια κοινωνία βυθισμένη στην υποκρισία και την ψευδοηθικη της, οι τύποι έβρισκαν καταφύγιο και επιβράβευση.
Που παρεβλεπε ότι το μεγαλύτερο μέρος των κοριτσιών που αποκαλούσε με περιφρόνηση "παστρικιες", το είχε σύρει στην πορνεία το ίδιο το ελληνικό κράτος, γεμίζοντας τα Bουρλα με ασυνόδευτα ορφανά κορίτσια, που ηρθαν εδώ για να γλιτώσουν τη σφαγή από τους Τσέτες στη Μικρασία.
Και τα υποχρέωσαν να εκδίδονται αντί να τα περιθάλψουν.
Ε, καλύτερα τα σημερινά παιδιά με το δικαιωματισμό τους, παρά αυτός ο βόθρος των "ηθικών" και των υποκριτών.

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
425
Πόντοι
21
Ξεκολληστε ρε με τα κομπλεξ. Ανατολιτες που θελετε την γυναικα σας παρθενα ενω εσεις εισαστε ολοι μπηχτες. Ξεκολληστε κ απολαυστε το σεξ με την γυναικα σας χωρις ταμπου. Οτι γουστα αρεσει στον καθενα
Ναι ρε ρεμάλια...ξεκολλήστε και βγάλτε τις στο «κλαρί». Κοινοκτημοσύνη ρε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom