Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.997
Πόντοι
2.356
Φιλε και η καταπιολα με το βαθυ λαρυγγι η σουζι που την πηρε ολο το τει στα νιατα της και εσυ τη παντρευτηκες επειδη βρηκες τον αγγελο ,οταν ερθει η στιγμη του διαζυγιου που θα σε εχει κερασει 10κερατα,τοτε θα τα θεωρει ολα δικα της.παιδια σπιτι διατροφη. Το πιο αγαπημενο μου σεναριο ειναι η γυναικα κερατωνει το μαθαινει ο συζυγος χωριζουν και η κηδεμονια συν το σπιτι συν διατροφη παει στη γυναικα.και το στεγαστικο συνεχιζει κ το πληρωνει ο κερατας ενω η πρωην σπιτωσε το νεο γαμια.ετσι εσυ δεν θα βλεπεις τα παιδια θα πληρωνεις διατροφη,δοση στεγαστικου και το ενοικιο σου και το βραδυ πριν κοιμηθεις θα πρπσευχεσαι στον αγ παυλο ο νεος γκομενος να μην δερνει τα παιδια σου. Τοτε θα μαθεις τι σημαινει,οπως το ειπες,περιουσιακο στοιχειο.αλλα εγω ειμαι μεγαλος τι να ξερω εγω...απο το μυαλο μου τα βγαλα ολα...
Παψε ιδρυματικέ βλάκα!
Βρες το κουράγιο να κάνεις ένα βήμα στη ζωή σου.
Ενημέρωσε τη δεξιά σου χούφτα ότι την απατησες με την κολλητή της αριστερή.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Beluga

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.469
Πόντοι
6.946
Τύποι μου την ρώτησα και είπε, "κάπου στις 36.000 άνδρες". Καλά είναι; Να την στεφανωθώ;

couple24

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2024
Like
9
Πόντοι
0
προσωπικα δεν με πειραζει καθολου..εχει γινει πλεον το μ@υνι και τ γαμηση καθημερινο φαινομενο μια ζωη εχουμε.κακο μεν αλλα το θεμα ειναι που καταληγει στο τελος

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.906
Πόντοι
1.446
Φιλε μου καλε, καλε μου φιλε.εγω εδωσα ερευνες πιο πανω που εξηγουν.αν εσυ δεν τις καταλαβαινεις οκ δεν εχει προβλημα ,κατανοω οτι ειμαστε διαφορετικοι.αλλωστε και οι δικηγοροι θελουν τυπους σαν εσενα να γεμιζουν τα ταμεια τους ,διατροφες επιμελεια περιουσια ,ξερεις για τι λεφτα μιλαμε....τα.διαζυγια ειναι η καλυτερη μπιζνα για τους δικηγορους.παρε εσυ τη φοιτητρια την μαρια την παρτολα που τα καταπινε στο καμπινγκ και ασε τα υπολοιπα θα στα πει ο δικηγορος της
Είχα registered partnership και όταν χώρισα πήγε όλο με βάση την προσυμφωνία. Αυτά που γράφεις είναι για μπάρμπες και αγράμματους. Όταν παντρεύεσαι το 2024 (και υπάρχει στοιχειώδες χρήμα στη μέση) κάνεις prenup, learn who this world works.

• Like
Αντιδράσεις: andy85

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.469
Πόντοι
6.946
Είχα registred partnership για χρόνια και όταν χώρισα πήγε όλο με βάση την προσυμφωνία. Αυτά που γράφεις είναι για μπάρμπες και αγράμματους. Όταν παντρεύεσαι το 2024 (και υπάρχει στοιχειώδες χρήμα στη μέση) κάνεις prenup, learn who this world works.
Σε ποιά χώρα έκανες προσύμφωνο;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.843
Πόντοι
12.756
Είχα registered partnership και όταν χώρισα πήγε όλο με βάση την προσυμφωνία. Αυτά που γράφεις είναι για μπάρμπες και αγράμματους. Όταν παντρεύεσαι το 2024 (και υπάρχει στοιχειώδες χρήμα στη μέση) κάνεις prenup, learn who this world works.
δεν ισχυει Ελλαδα να ξερεις το προσυμφωνο

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.997
Πόντοι
2.356
Εννοείται. Αλλά τα περιουσιακά πάνε εξ ημισείας αν έχουν αποκτηθεί μετά το γάμο. Που κι αυτό, όπως απέδειξε ο Κούγιας στη Βατιδου, μαχητο είναι.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
399
Πόντοι
36
εάν κανείς σύμφωνο συμβίωσης ισχύει μια χαρά,λες στην συμβολαιογράφο να βάλει όρο ότι ,ότι μετά το σύμφωνο ότι είναι στο όνομα σου παραμένει στο όνομα σου και το άλλο μέλος δεν έχει καμία απαίτηση

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.843
Πόντοι
12.756
εάν κανείς σύμφωνο συμβίωσης ισχύει μια χαρά,λες στην συμβολαιογράφο να βάλει όρο ότι ,ότι μετά τ ασύμφωνο είναι στο όνομα σου παραμένει στο όνομα σου και το άλλο μέλος δεν έχει καμία απαίτηση
το αποκλειω...κανενα συμφωνο συμβιωσης δεν μετραει εδω εκτος αν εχει αλλαξει κατι και δεν το ξερω

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
399
Πόντοι
36
το αποκλειω...κανενα συμφωνο συμβιωσης δεν μετραει εδω εκτος αν εχει αλλαξει κατι και δεν το ξερω
Τύπε τι λες,οτι το σύμφωνο συμβίωσης δεν μετράει?εδώ μετράει κανονικά και στο gov.,και ισχύει τουλάχιστον 7 χρόνια αυτό,την ίδια ισχυει με το χαρτί του γάμου,ρωτα μια συμβολαιογράφο

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.652
Πόντοι
201
Ειχα ενα αφεντικο καποια χρονια πριν.ειχε μια γυναικα ,καλο μουνακι πεταχτουλα.ντυνοταν σπεσιαλ γκαβλιαρικα ειχε καινφιλες καλες γνωστες.φαινοταν οτι στα νιατα της ηταν "δραστηρια". Ηταν ενεργη στα social. Το αφεντικο καλονπαιδι δουλευε απο το πρωι μεχρι το βραδυ αυτη δημοσιος υπαλληλος.γυρναγε γυμναστηρια beauty saloon.βρηκε γκομενο γυμναστηριακο τον δοκιμασε καλα και πεταξε εξω απο το σπιτι το αφεντικο.αλλα τυχερο το αφεντικο,ο μοναχογιος του ηταν 17.μετα μας ελεγε ποσο δυσκολευοταν πouεψαχνε σπιτι να νοικιασει μονος κτλ.
Άσχετο παράδειγμα χωρίς κανένα νόημα. Απλά να πεις κάτι. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές στην κοινωνία μας κ από άντρες που πετάνε τις γυναίκες του έξω, δεν σημαίνει κάτι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.843
Πόντοι
12.756
Τύπε τι λες,οτι το σύμφωνο συμβίωσης δεν μετράει?εδώ μετράει κανονικά και στο gov.,και ισχύει τουλάχιστον 7 χρόνια αυτό,την ίδια ισχθει με το χαρτί του γάμου
συγνωμη προγαμιαιο συμβολαιο ηθελα να γραψω

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.017
Πόντοι
206
Μην ακουω χαζα .δεν υπαρχει στην ελληνικη ουτε στην κυπριακη νομοθεσια η εννοια του προγαμιαιου συμβολαιου.οτι νομιζεις οτινυπεγραψες δεν ισχυει στο ελλαντα.θα στα φαει ολα.θα σου ριξει το κερατο με τα γαλατα και θα σου φαει τα παιδια κ το σπιτι,αν σς λυπηθει ισως σου αφησει τη μιση εταιρεια σου.λεμε τωρα...δικα σου ειναι μονο οτι ειχες πριν το γαμο και παλι με προυποθεσεις. Και στην ελλαδικη νομοθεσια προσφατα μπηκε η κοινη κηδεμονια με ενναλλαγης κατοικια που πολλοι δικαστες το κανουν γαργαρα. Πες με ποτε ακουσες ελληνιδα να πληρωσε διατροφη σε αντρα να γελασω.αυτα τα περι "περιουσιακο στοιχειο" που ανεφερε ο συναγωνιστης πιο πανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom