Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.382
- Πόντοι
- 7.046
Τύποι μου την ρώτησα και είπε, "κάπου στις 36.000 άνδρες". Καλά είναι; Να την στεφανωθώ;
Είχα registered partnership και όταν χώρισα πήγε όλο με βάση την προσυμφωνία. Αυτά που γράφεις είναι για μπάρμπες και αγράμματους. Όταν παντρεύεσαι το 2024 (και υπάρχει στοιχειώδες χρήμα στη μέση) κάνεις prenup, learn who this world works.Φιλε μου καλε, καλε μου φιλε.εγω εδωσα ερευνες πιο πανω που εξηγουν.αν εσυ δεν τις καταλαβαινεις οκ δεν εχει προβλημα ,κατανοω οτι ειμαστε διαφορετικοι.αλλωστε και οι δικηγοροι θελουν τυπους σαν εσενα να γεμιζουν τα ταμεια τους ,διατροφες επιμελεια περιουσια ,ξερεις για τι λεφτα μιλαμε....τα.διαζυγια ειναι η καλυτερη μπιζνα για τους δικηγορους.παρε εσυ τη φοιτητρια την μαρια την παρτολα που τα καταπινε στο καμπινγκ και ασε τα υπολοιπα θα στα πει ο δικηγορος της
Σε ποιά χώρα έκανες προσύμφωνο;Είχα registred partnership για χρόνια και όταν χώρισα πήγε όλο με βάση την προσυμφωνία. Αυτά που γράφεις είναι για μπάρμπες και αγράμματους. Όταν παντρεύεσαι το 2024 (και υπάρχει στοιχειώδες χρήμα στη μέση) κάνεις prenup, learn who this world works.
δεν ισχυει Ελλαδα να ξερεις το προσυμφωνοΕίχα registered partnership και όταν χώρισα πήγε όλο με βάση την προσυμφωνία. Αυτά που γράφεις είναι για μπάρμπες και αγράμματους. Όταν παντρεύεσαι το 2024 (και υπάρχει στοιχειώδες χρήμα στη μέση) κάνεις prenup, learn who this world works.
Εννοείται. Αλλά τα περιουσιακά πάνε εξ ημισείας αν έχουν αποκτηθεί μετά το γάμο. Που κι αυτό, όπως απέδειξε ο Κούγιας στη Βατιδου, μαχητο είναι.δεν ισχυει Ελλαδα να ξερεις το προσυμφωνο
Δεν το είχα κάνει Ελλάδα αλλά μιλάμε για registered partnership που στη συμφωνία βάζεις και στην Ελλάδα ό,τι θέλεις.δεν ισχυει Ελλαδα να ξερεις το προσυμφωνο
εδω δεν ισχυει τιποταΔεν το είχα κάνει Ελλάδα αλλά μιλάμε για registered partnership που στη συμφωνία βάζεις και στην Ελλάδα ό,τι θέλεις.
εάν κανείς σύμφωνο συμβίωσης ισχύει μια χαρά,λες στην συμβολαιογράφο να βάλει όρο ότι ,ότι μετά το σύμφωνο ότι είναι στο όνομα σου παραμένει στο όνομα σου και το άλλο μέλος δεν έχει καμία απαίτησηδεν ισχυει Ελλαδα να ξερεις το προσυμφωνο
το αποκλειω...κανενα συμφωνο συμβιωσης δεν μετραει εδω εκτος αν εχει αλλαξει κατι και δεν το ξερωεάν κανείς σύμφωνο συμβίωσης ισχύει μια χαρά,λες στην συμβολαιογράφο να βάλει όρο ότι ,ότι μετά τ ασύμφωνο είναι στο όνομα σου παραμένει στο όνομα σου και το άλλο μέλος δεν έχει καμία απαίτηση
Τύπε τι λες,οτι το σύμφωνο συμβίωσης δεν μετράει?εδώ μετράει κανονικά και στο gov.,και ισχύει τουλάχιστον 7 χρόνια αυτό,την ίδια ισχυει με το χαρτί του γάμου,ρωτα μια συμβολαιογράφοτο αποκλειω...κανενα συμφωνο συμβιωσης δεν μετραει εδω εκτος αν εχει αλλαξει κατι και δεν το ξερω
Άσχετο παράδειγμα χωρίς κανένα νόημα. Απλά να πεις κάτι. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές στην κοινωνία μας κ από άντρες που πετάνε τις γυναίκες του έξω, δεν σημαίνει κάτιΕιχα ενα αφεντικο καποια χρονια πριν.ειχε μια γυναικα ,καλο μουνακι πεταχτουλα.ντυνοταν σπεσιαλ γκαβλιαρικα ειχε καινφιλες καλες γνωστες.φαινοταν οτι στα νιατα της ηταν "δραστηρια". Ηταν ενεργη στα social. Το αφεντικο καλονπαιδι δουλευε απο το πρωι μεχρι το βραδυ αυτη δημοσιος υπαλληλος.γυρναγε γυμναστηρια beauty saloon.βρηκε γκομενο γυμναστηριακο τον δοκιμασε καλα και πεταξε εξω απο το σπιτι το αφεντικο.αλλα τυχερο το αφεντικο,ο μοναχογιος του ηταν 17.μετα μας ελεγε ποσο δυσκολευοταν πouεψαχνε σπιτι να νοικιασει μονος κτλ.
συγνωμη προγαμιαιο συμβολαιο ηθελα να γραψωΤύπε τι λες,οτι το σύμφωνο συμβίωσης δεν μετράει?εδώ μετράει κανονικά και στο gov.,και ισχύει τουλάχιστον 7 χρόνια αυτό,την ίδια ισχθει με το χαρτί του γάμου
Όχι το αναφέρεις σαν όρο όταν συντάξεις το συμφωνώ συμβίωσηςπρογαμιαιο συμβολαιο λετε...
στειλε 1 διαρκειας Πανανθας ποδοσφαιρο και 1 μπασκετ στις θεσεις vipπρογαμιαιο συμβολαιο λετε...
ειμαι μνηστευμενοςθα σου παρει το μισο σαξο η κυρα αν ο μη γενοιτο
Αυτο που σημαινει φιλε μου ειναι οτι προσεχουμε τι κοπελες εχουμε για σοβαρες σχεσεις.αυτο που λεμε τοσες σελιδες.μια παρτολα με bodycount 50 το τμημα νεων μπασκετ του τει δηλαδη,δεν ειναι καλη επιλογη και η πορεια σου μαζι της ειναι προδιαγεγραμμενη.η ερευνα πιο πανω στο ειπε και πιο επιστημονικα.αλλα δεν πειραζει.παρε εσυ τη μαιρουλα που εδινε κωλο πριν τα γλωσσοφυλα και ασε τα υπολοιπα στο δικαστηριο.σαν και εσενα βλεπουν 100 το μηναΆσχετο παράδειγμα χωρίς κανένα νόημα. Απλά να πεις κάτι. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές στην κοινωνία μας κ από άντρες που πετάνε τις γυναίκες του έξω, δεν σημαίνει κάτι