Άλλο πράγμα εννοούσα με τα signs, αλλά δεν το έπιασες γιατί δεν κόβεις, δεν πειράζει.
Από περιέργεια, σε σκρόλαρα γιατί μου έκαναν εντύπωση οι τόσες ασυναρτησίες που γράφεις. Με 5-10 λεπτά ψάξιμο βλέπω ότι:
- ξεσκεπάζεις γκόμενες από τα ONS (που φαντάζεσαι ότι κάνεις)
- είσαι 53ρης που έχει γαμήσει δυο Ελληνίδες στη ζωή του γιατί τον έχουν ρημάξει στη χυλόπιτα
- είσαι 34 και κρίνεις τους συνομηλίκους σου που γαμάνε ενώ εσύ τον παίζεις
- είσαι 38 και ψάχνεις παρθένες γιατί έγινες εξυπνότερος από τα 18
Ούτε την ηλικία σου δεν μπορείς να αποφασίσεις και θες να μας κάνεις μαθήματα για την ηθική και το σεξ.
Παίκτη, πήγαινε σε ψυχίατρο μπας και σώζεσαι και άσε τις γκόμενες, this game is not for you.
Τώρα μάγκα μου με στρίμωξες άγρια... Εντόπισες το άλλο μεγάλο μυστικό οτί κρύβω την ηλικία μου. ΟΥΑΟΥ!!!
Το άλλο δεν το πέτυχες; Ήταν ένας τύπος εδώ μέσα που απαντούσε σε ότι του έλεγα ως δεδομένο και επέμενε να καταλάβει εμένα για να τοποθετηθεί. Του παρέθετα την πραγματικότητα και αυτός συνέχιζε να λέει τα δικά του. Στο τέλος επειδή δεν μπορούσε να αντιπαραθέσει κάτι την έκανε με ελαφρά γιατί αποφάσισε πως δεν θέλει να αντιπαρατεθεί άλλο. (Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων γιατί είναι διάφοροι εδώ μέσα και τους μπερδεύω)
Ήμαρτον ρε φίλε αν περιμένεις να μάθεις κάτι για εμένα ώστε να μπορείς να έχεις άποψη. Από μόνο του αυτό δείχνει ότι βλέπεις ΠΟΙΟΣ το λέει και όχι το ΤΙ λέει, το πόσο χαμηλό IQ και κόμπλεξ μπορεί να έχει κάποιος.
Θέτω ένα ζήτημα που δεν χωράει αμφισβήτηση γιατί το βλέπουμε όλοι. Η άλλη από πάνω νομίζει ότι φτιάχνω παιχνίδια και κάτι άλλα κουλά. Κανένας μα κανένας δεν απαντάει στα επιχειρήματα.
Ένας άλλος τώρα είδε ότι δεν έχω ούτε μια κριτική και μου λέει άσε μας που δεν πας καν στα μπουρδέλα και μιλάς κι από πάνω. Του λέω ότι τις αποφεύγω για να μην με πιάσει η γυναίκα μου και βρίσκει άλλα για να κάνει γαβ γαβ. Νομίζω η διάγνωση του ήταν παθολογικός ψεύτης ή κάτι όμοιο.
Σε άλλο τύπο τώρα είχα πει ότι είμαι ταρίφας, σε άλλον ότι θα μεταναστεύσω για την κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα και αντί να τοποθετηθεί στα προβλήματα της χώρα σχολίασε το ότι δεν αγαπάω την πατρίδα μου, ανωμαλία του κερατά δηλαδή... Σε έναν άλλον ότι έχω παιδιά και πολλά άλλα που δεν τα θυμάμαι.
Εν τέλει τύπε επειδή κανείς δεν μπορεί να φέρει αντίλογο με εξαίρεση ελάχιστους εδώ μέσα όλοι κάνετε το ίδιο λάθος. Ad hominem επιχειρήματα. Του στυλ δεν μας νοιάζει τι λέει ο Α Β Γ.
Και κλείνω λέγοντας πως το όλο καφενείο εδώ μέσα είναι μια μικρή είκονα της κοινωνίας, οπότε για αυτό και κάθομαι και συζητάω και απογοητεύομαι από όλα αυτά που διαβάζουν τα μάτια μου. Το μόνο που μπορείς να κρατήσεις για εμένα είναι ότι είπα και στην άλλη. Είμαι φαλλοκρατικό γουρούνι που δεν αποδέχεται την εικόνα της σύγχρονη γυναίκας, εκτός από τις εργαζόμενες που ξέρεις τι παίρνεις και σέβομαι απεριόριστα.
Στον επόμενο γύρο σου εύχομαι να με βρεις και στο FB να πεις αααα καλά μας το παίζεις εδώ μέσα αλλά δες πως είσαι.... IQ ραδικιού και πάλι.