Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.591
Πόντοι
736
Έχω κάνει και γω τύπε μου δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανένα. Για αυτό έχω αηδιάσει έτσι. Έχει τύχει να ξεσκεπάσω αρκετές (4 για την ακρίβεια). Οι 3 από αυτές ήταν φίλες που ήξερα το μοτίβο τους στο κινητό, η άλλη δυστυχώς δικιά μου γκόμενα. Οι κολλητές λοιπόν συζητούσαν η μία με την άλλη για την καυλάντα που έκαναν και ότι με ένα παιδί πήγε καλά και θα σκέφτονταν να ξαναδοκιμάσουν ΟΛΟΙ μαζί. Η κολλητή λοιπόν είχε σχέση και τα έστειλα το επόμενο λεπτό στον γκόμενο όλα σε screenshot. Η βλαμμένη είπε ότι της χακαραν το προφίλ και δεν ήταν αυτή στις συνομιλίες. Φυσικά χώρισαν σε ένα μήνα και μου έκοψαν και οι 2 την καλημέρα.

Τύπε αμάξι παίρνεις και το πας συνεργείο να ελέγξει αν σε κοροϊδεύουν. Αν το έχουν τρακάρει κτλ.
Βάζεις άνθρωπο στο κρεβάτι σου με μακροπρόθεσμη προοπτική και δεν ξέρεις καν το παρελθόν του; Ποιος είναι ο αφελής; Δηλαδή αν έχει ποινικό μητρώο δεν σε νοιάζει. Εσύ εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που βλέπεις.

Τύπε άλλο πράγμα η ανωμαλία και άλλο η πολυσυντροφικότητα. Επίσης άλλο άντρας και άλλο γυναίκα νομίζω το έχουμε πει 500 φορές εδώ μέσα. Δεν πειράζει τις απορρίπτει η αγορά από μόνη της αλλιώς δεν θα το έκρυβαν. 3000 χρόνια πολιτισμός αυτό συμβαίνει, είναι ανθρώπινο και λογικό. Κάποιες ελάχιστες κοινωνίες που είναι στα δέντρα ακόμα γαμάνε όλοι την ίδια γυναίκα και κάτι τέτοια τρελά.

Αδερφέ άσε τι θέλουμε. Το τι υπάρχει είναι το θέμα και εδώ συζητάμε, ότι όχι απλά μισή ντουζίνα έχουν φάει, αλλά ψάχνεις να βρεις από ποια τρύπα ΔΕΝ τον έχουν φάει. Στόμα, κώλος, μήτρα δεν έχουν πάτο. Ο αφαλός λογικά πρέπει να είναι παρθένος αλλά δεν ξέρω και τις ανωμαλίες του καθενός.

Σωστός ο παίχτης. Άντε πες τα, ότι γίνονται γιατί κάποιοι εδώ μέσα λένε πως τα βγάζουμε από το μυαλό μας. Μην το θεωρείς απίθανο να έβαλε τα παιδιά για νάνι και μετά το γλέντησε την ίδια κιόλας νύχτα.

Ποια επίθεση; Τα γιδάκο, κερασάκι και βλάκας τι είναι;

Είδες απλά ότι δεν μπορείς να μου τη βγεις και άρχισες τα κοσμητικά επίθετα.

Νομίζεις ότι παίζω παιχνίδια μυαλού και φαντάζεσαι πράγματα. Δεν θα πέσω στο επίπεδο σου γιατί σίγουρα θα με κερδίσεις λόγω εμπειρίας.

Για να μιλήσω την γλώσσα σου και να καταλάβεις, πες απλά ότι είμαι ένα φαλλοκρατικό γουρούνι που δεν αναγνωρίζει τα γυναικεία δικαιώματα. Ίσως έτσι καταλάβεις...

Μια απορία έχω μόνο. Είχες ποτέ οργασμό με κανέναν άλλον εκτός από μπίλιες, δονητές και δάχτυλα;

Φαντάζομαι ότι η πρώτη σου σκέψη θα είναι να μου πεις να τα βάλω στον κώλο μου και ότι εγώ χρειάζομαι κάνα στραπονάρισμα μπας και ηρεμήσω... IQ ραδικιού.
ξανα παρτο απο την αρχη και δεν θα εχεις ταχα απορίες ...νταντεμα δευτεριάτικα το λες και κλοτσιές:coffee:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.591
Πόντοι
736

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196
Έχω κάνει και γω τύπε μου δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανένα. Για αυτό έχω αηδιάσει έτσι. Έχει τύχει να ξεσκεπάσω αρκετές (4 για την ακρίβεια). Οι 3 από αυτές ήταν φίλες που ήξερα το μοτίβο τους στο κινητό, η άλλη δυστυχώς δικιά μου γκόμενα. Οι κολλητές λοιπόν συζητούσαν η μία με την άλλη για την καυλάντα που έκαναν και ότι με ένα παιδί πήγε καλά και θα σκέφτονταν να ξαναδοκιμάσουν ΟΛΟΙ μαζί. Η κολλητή λοιπόν είχε σχέση και τα έστειλα το επόμενο λεπτό στον γκόμενο όλα σε screenshot. Η βλαμμένη είπε ότι της χακαραν το προφίλ και δεν ήταν αυτή στις συνομιλίες. Φυσικά χώρισαν σε ένα μήνα και μου έκοψαν και οι 2 την καλημέρα.
Αν δουλέψεις chain of events έχεις μέλλον φίλε. Δε σου είπα τυχαία να ρωτήσεις άλλον, I had seen the signs :cheesy:

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
817
Πόντοι
86

Τύπε αμάξι παίρνεις και το πας συνεργείο να ελέγξει αν σε κοροϊδεύουν. Αν το έχουν τρακάρει κτλ.
Βάζεις άνθρωπο στο κρεβάτι σου με μακροπρόθεσμη προοπτική και δεν ξέρεις καν το παρελθόν του; Ποιος είναι ο αφελής; Δηλαδή αν έχει ποινικό μητρώο δεν σε νοιάζει. Εσύ εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που βλέπεις.

Τύπε άλλο πράγμα η ανωμαλία και άλλο η πολυσυντροφικότητα. Επίσης άλλο άντρας και άλλο γυναίκα νομίζω το έχουμε πει 500 φορές εδώ μέσα. Δεν πειράζει τις απορρίπτει η αγορά από μόνη της αλλιώς δεν θα το έκρυβαν. 3000 χρόνια πολιτισμός αυτό συμβαίνει, είναι ανθρώπινο και λογικό. Κάποιες ελάχιστες κοινωνίες που είναι στα δέντρα ακόμα γαμάνε όλοι την ίδια γυναίκα και κάτι τέτοια τρελά.

Αδερφέ άσε τι θέλουμε. Το τι υπάρχει είναι το θέμα και εδώ συζητάμε, ότι όχι απλά μισή ντουζίνα έχουν φάει, αλλά ψάχνεις να βρεις από ποια τρύπα ΔΕΝ τον έχουν φάει. Στόμα, κώλος, μήτρα δεν έχουν πάτο. Ο αφαλός λογικά πρέπει να είναι παρθένος αλλά δεν ξέρω και τις ανωμαλίες του καθενός.

Σωστός ο παίχτης. Άντε πες τα, ότι γίνονται γιατί κάποιοι εδώ μέσα λένε πως τα βγάζουμε από το μυαλό μας. Μην το θεωρείς απίθανο να έβαλε τα παιδιά για νάνι και μετά το γλέντησε την ίδια κιόλας νύχτα.

Ποια επίθεση; Τα γιδάκο, κερασάκι και βλάκας τι είναι;

Είδες απλά ότι δεν μπορείς να μου τη βγεις και άρχισες τα κοσμητικά επίθετα.

Νομίζεις ότι παίζω παιχνίδια μυαλού και φαντάζεσαι πράγματα. Δεν θα πέσω στο επίπεδο σου γιατί σίγουρα θα με κερδίσεις λόγω εμπειρίας.

Για να μιλήσω την γλώσσα σου και να καταλάβεις, πες απλά ότι είμαι ένα φαλλοκρατικό γουρούνι που δεν αναγνωρίζει τα γυναικεία δικαιώματα. Ίσως έτσι καταλάβεις...

Μια απορία έχω μόνο. Είχες ποτέ οργασμό με κανέναν άλλον εκτός από μπίλιες, δονητές και δάχτυλα;

Φαντάζομαι ότι η πρώτη σου σκέψη θα είναι να μου πεις να τα βάλω στον κώλο μου και ότι εγώ χρειάζομαι κάνα στραπονάρισμα μπας και ηρεμήσω... IQ ραδικιού.
Η κοπελα στο πλοιο που λες μαλλον ηταν χωρισμενη με 3 παιδια.οχι οτι ελειπε ο αντρας της και πηγαινε διακοπες μονη της.ναι παντως φιλε οι χωρισμενες ειναι ευκολος στοχος.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Αν δουλέψεις chain of events έχεις μέλλον φίλε. Δε σου είπα τυχαία να ρωτήσεις άλλον, I had seen the signs :cheesy:

Ρε αδελφέ, αν δεν είσαι πολύ πιτσιρικάς που, ΟΚ, δικαιολογείσαι γιατί μικροί we all live in bubbles είσαι αφελής. Όταν λες θα ψάξω το κινητό και θα καταλάβω το παρελθόν της άλλης και άλλα περίεργα δε μπορώ να σε πάρω σοβαρά, με συγχωρείς.

Φάσκεις - αντιφάσκεις και προσπαθείς να το σώσεις.

Είχες δει τα σημάδια για κάτι που δεν το δέχεσαι αλλά στην πραγματικότητα το δέχεσαι, όμως υποκρίθηκες πως δεν, έτσι με σκοπό να εκμαιέυσεις το μεγάαααλο μυστικό.

Παίχτη σόρρυ αλλά θα με τρελάνεις δεν μπορώ να συννενοηθώ. Αν όντως ζεις Αγγλία, εκεί αποδέχονται ακόμη και το να βγάλει μια λεσβία τα ωάρια της, να τα γονιμοποιήσει με ξένο σπόρο και να τα φυτέψει στη μήτρα της λεσβίας Β που είναι η θηλυκή του λεσβιακού ζευγαριού.
Όσο δυνατός χαρακτήρας και να είσαι μια επιρροή θα την έχεις όταν ζεις σε τέτοιο περιβάλλον. Άμα είσαι Λονδίνο κάνε τον κόπο να πας στο ministy of sound ή σε κάνα garden με ανώμαλο dress code και έλα και πες μου μετά ότι όλα αυτά είναι νορμάλ.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196
Φάσκεις - αντιφάσκεις και προσπαθείς να το σώσεις.

Είχες δει τα σημάδια για κάτι που δεν το δέχεσαι αλλά στην πραγματικότητα το δέχεσαι, όμως υποκρίθηκες πως δεν, έτσι με σκοπό να εκμαιέυσεις το μεγάαααλο μυστικό.

Παίχτη σόρρυ αλλά θα με τρελάνεις δεν μπορώ να συννενοηθώ. Αν όντως ζεις Αγγλία, εκεί αποδέχονται ακόμη και το να βγάλει μια λεσβία τα ωάρια της, να τα γονιμοποιήσει με ξένο σπόρο και να τα φυτέψει στη μήτρα της λεσβίας Β που είναι η θηλυκή του λεσβιακού ζευγαριού.
Όσο δυνατός χαρακτήρας και να είσαι μια επιρροή θα την έχεις όταν ζεις σε τέτοιο περιβάλλον. Άμα είσαι Λονδίνο κάνε τον κόπο να πας στο ministy of sound ή σε κάνα garden με ανώμαλο dress code και έλα και πες μου μετά ότι όλα αυτά είναι νορμάλ.
Δυστυχώς φίλε μου είσαι άλλος ένας που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Στα 53 μου έχω γαμήσει μόνο 2 ελλεηνιδες αλλά σαν νέος είχα γαμήσει αρκετές τουρίστριες και σχετικά εύκολα.
Έφαγα γερά άκυρα και από αυτές αλλά όπως είπες και εσύ η συμπεριφορά τους είναι διαφορετική.
Εξηγούν ή δικαιολογούνται και αποφεύγουν ευγενικά άμα δεν θέλουν. Αυτό είναι που με βοήθησε και εμένα να συνεχίσω το καμάκι μου και να γαμήσω.
Όποτε μίλησα με Ελλεηνίδα με έκανε χώμα για μέρες.
34 είμαι φίλε μου και οι γκόμενες τις ηλικίας μου μια χαρά κοιτάνε όλα αυτά που περιγράφω. Δεν φαντάζεσαι πόσοι συνομήλικοι μου γαμάνε με αυτά που σου λέω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
38 είμαι τύπε αλλά σε τι θα σε βοηθήσει αυτό; Και γω στα 18 μου έλεγα ότι είναι ωραίο η γκόμενα να έχει εμπειρία για να περάσω καλά. Η διαφορά είναι ότι στα 18 μου είχα αρνητικό IQ

Άλλο πράγμα εννοούσα με τα signs, αλλά δεν το έπιασες γιατί δεν κόβεις, δεν πειράζει.

Από περιέργεια, σε σκρόλαρα γιατί μου έκαναν εντύπωση οι τόσες ασυναρτησίες που γράφεις. Με 5-10 λεπτά ψάξιμο βλέπω ότι:
- ξεσκεπάζεις γκόμενες από τα ONS (που φαντάζεσαι ότι κάνεις)
- είσαι 53ρης που έχει γαμήσει δυο Ελληνίδες στη ζωή του γιατί τον έχουν ρημάξει στη χυλόπιτα
- είσαι 34 και κρίνεις τους συνομηλίκους σου που γαμάνε ενώ εσύ τον παίζεις
- είσαι 38 και ψάχνεις παρθένες γιατί έγινες εξυπνότερος από τα 18

Ούτε την ηλικία σου δεν μπορείς να αποφασίσεις και θες να μας κάνεις μαθήματα για την ηθική και το σεξ.
Παίκτη, πήγαινε σε ψυχίατρο μπας και σώζεσαι.

Τελευταία τροποποίηση:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Άλλο πράγμα εννοούσα με τα signs, αλλά δεν το έπιασες γιατί δεν κόβεις, δεν πειράζει.

Από περιέργεια, σε σκρόλαρα γιατί μου έκαναν εντύπωση οι τόσες ασυναρτησίες που γράφεις. Με 5-10 λεπτά ψάξιμο βλέπω ότι:
- ξεσκεπάζεις γκόμενες από τα ONS (που φαντάζεσαι ότι κάνεις)
- είσαι 53ρης που έχει γαμήσει δυο Ελληνίδες στη ζωή του γιατί τον έχουν ρημάξει στη χυλόπιτα
- είσαι 34 και κρίνεις τους συνομηλίκους σου που γαμάνε ενώ εσύ τον παίζεις
- είσαι 38 και ψάχνεις παρθένες γιατί έγινες εξυπνότερος από τα 18

Ούτε την ηλικία σου δεν μπορείς να αποφασίσεις και θες να μας κάνεις μαθήματα για την ηθική και το σεξ.
Παίκτη, πήγαινε σε ψυχίατρο μπας και σώζεσαι και άσε τις γκόμενες, this game is not for you.

Τώρα μάγκα μου με στρίμωξες άγρια... Εντόπισες το άλλο μεγάλο μυστικό οτί κρύβω την ηλικία μου. ΟΥΑΟΥ!!!

Το άλλο δεν το πέτυχες; Ήταν ένας τύπος εδώ μέσα που απαντούσε σε ότι του έλεγα ως δεδομένο και επέμενε να καταλάβει εμένα για να τοποθετηθεί. Του παρέθετα την πραγματικότητα και αυτός συνέχιζε να λέει τα δικά του. Στο τέλος επειδή δεν μπορούσε να αντιπαραθέσει κάτι την έκανε με ελαφρά γιατί αποφάσισε πως δεν θέλει να αντιπαρατεθεί άλλο. (Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων γιατί είναι διάφοροι εδώ μέσα και τους μπερδεύω)

Ήμαρτον ρε φίλε αν περιμένεις να μάθεις κάτι για εμένα ώστε να μπορείς να έχεις άποψη. Από μόνο του αυτό δείχνει ότι βλέπεις ΠΟΙΟΣ το λέει και όχι το ΤΙ λέει, το πόσο χαμηλό IQ και κόμπλεξ μπορεί να έχει κάποιος.

Θέτω ένα ζήτημα που δεν χωράει αμφισβήτηση γιατί το βλέπουμε όλοι. Η άλλη από πάνω νομίζει ότι φτιάχνω παιχνίδια και κάτι άλλα κουλά. Κανένας μα κανένας δεν απαντάει στα επιχειρήματα.

Ένας άλλος τώρα είδε ότι δεν έχω ούτε μια κριτική και μου λέει άσε μας που δεν πας καν στα μπουρδέλα και μιλάς κι από πάνω. Του λέω ότι τις αποφεύγω για να μην με πιάσει η γυναίκα μου και βρίσκει άλλα για να κάνει γαβ γαβ. Νομίζω η διάγνωση του ήταν παθολογικός ψεύτης ή κάτι όμοιο.

Σε άλλο τύπο τώρα είχα πει ότι είμαι ταρίφας, σε άλλον ότι θα μεταναστεύσω για την κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα και αντί να τοποθετηθεί στα προβλήματα της χώρα σχολίασε το ότι δεν αγαπάω την πατρίδα μου, ανωμαλία του κερατά δηλαδή... Σε έναν άλλον ότι έχω παιδιά και πολλά άλλα που δεν τα θυμάμαι.

Εν τέλει τύπε επειδή κανείς δεν μπορεί να φέρει αντίλογο με εξαίρεση ελάχιστους εδώ μέσα όλοι κάνετε το ίδιο λάθος. Ad hominem επιχειρήματα. Του στυλ δεν μας νοιάζει τι λέει ο Α Β Γ.

Και κλείνω λέγοντας πως το όλο καφενείο εδώ μέσα είναι μια μικρή είκονα της κοινωνίας, οπότε για αυτό και κάθομαι και συζητάω και απογοητεύομαι από όλα αυτά που διαβάζουν τα μάτια μου. Το μόνο που μπορείς να κρατήσεις για εμένα είναι ότι είπα και στην άλλη. Είμαι φαλλοκρατικό γουρούνι που δεν αποδέχεται την εικόνα της σύγχρονη γυναίκας, εκτός από τις εργαζόμενες που ξέρεις τι παίρνεις και σέβομαι απεριόριστα.

Στον επόμενο γύρο σου εύχομαι να με βρεις και στο FB να πεις αααα καλά μας το παίζεις εδώ μέσα αλλά δες πως είσαι.... IQ ραδικιού και πάλι.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196
Τώρα μάγκα μου με στρίμωξες άγρια... Εντόπισες το άλλο μεγάλο μυστικό οτί κρύβω την ηλικία μου. ΟΥΑΟΥ!!!

Το άλλο δεν το πέτυχες; Ήταν ένας τύπος εδώ μέσα που απαντούσε σε ότι του έλεγα ως δεδομένο και επέμενε να καταλάβει εμένα για να τοποθετηθεί. Του παρέθετα την πραγματικότητα και αυτός συνέχιζε να λέει τα δικά του. Στο τέλος επειδή δεν μπορούσε να αντιπαραθέσει κάτι την έκανε με ελαφρά γιατί αποφάσισε πως δεν θέλει να αντιπαρατεθεί άλλο. (Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων γιατί είναι διάφοροι εδώ μέσα και τους μπερδεύω)

Ήμαρτον ρε φίλε αν περιμένεις να μάθεις κάτι για εμένα ώστε να μπορείς να έχεις άποψη. Από μόνο του αυτό δείχνει ότι βλέπεις ΠΟΙΟΣ το λέει και όχι το ΤΙ λέει, το πόσο χαμηλό IQ και κόμπλεξ μπορεί να έχει κάποιος.

Θέτω ένα ζήτημα που δεν χωράει αμφισβήτηση γιατί το βλέπουμε όλοι. Η άλλη από πάνω νομίζει ότι φτιάχνω παιχνίδια και κάτι άλλα κουλά. Κανένας μα κανένας δεν απαντάει στα επιχειρήματα.

Ένας άλλος τώρα είδε ότι δεν έχω ούτε μια κριτική και μου λέει άσε μας που δεν πας καν στα μπουρδέλα και μιλάς κι από πάνω. Του λέω ότι τις αποφεύγω για να μην με πιάσει η γυναίκα μου και βρίσκει άλλα για να κάνει γαβ γαβ. Νομίζω η διάγνωση του ήταν παθολογικός ψεύτης ή κάτι όμοιο.

Σε άλλο τύπο τώρα είχα πει ότι είμαι ταρίφας, σε άλλον ότι θα μεταναστεύσω για την κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα και αντί να τοποθετηθεί στα προβλήματα της χώρα σχολίασε το ότι δεν αγαπάω την πατρίδα μου, ανωμαλία του κερατά δηλαδή... Σε έναν άλλον ότι έχω παιδιά και πολλά άλλα που δεν τα θυμάμαι.

Εν τέλει τύπε επειδή κανείς δεν μπορεί να φέρει αντίλογο με εξαίρεση ελάχιστους εδώ μέσα όλοι κάνετε το ίδιο λάθος. Ad hominem επιχειρήματα. Του στυλ δεν μας νοιάζει τι λέει ο Α Β Γ.

Και κλείνω λέγοντας πως το όλο καφενείο εδώ μέσα είναι μια μικρή είκονα της κοινωνίας, οπότε για αυτό και κάθομαι και συζητάω και απογοητεύομαι από όλα αυτά που διαβάζουν τα μάτια μου. Το μόνο που μπορείς να κρατήσεις για εμένα είναι ότι είπα και στην άλλη. Είμαι φαλλοκρατικό γουρούνι που δεν αποδέχεται την εικόνα της σύγχρονη γυναίκας, εκτός από τις εργαζόμενες που ξέρεις τι παίρνεις και σέβομαι απεριόριστα.

Στον επόμενο γύρο σου εύχομαι να με βρεις και στο FB να πεις αααα καλά μας το παίζεις εδώ μέσα αλλά δες πως είσαι.... IQ ραδικιού και πάλι.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
365
Πόντοι
20
12 είναι νορμάλ σριθμος για μια 30ρα (αυτό είναι το target group μου) οπότε όχι

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
62
Like
3.293
Πόντοι
2.666
Χμ..σκεφτειτε πως κι ενας αντρας που εχει παει με μια ντουζινα γυναικες?? Πως να το επσιρνε η αλλη πλευρα? Α...εμεις ειμαστε αντρες..και μαγκες..Λοιπον...αν εχει παει πριν απο εσενα με πολλους...χμμ...αν ΔΙΑΛΕΓΕΙ εσενα...και στο μυαλο της εχει σβησει ολους τους αλλους...μηπως αυτο λεει κατι παραπανω για εσενα??? (Εφοσον φυσικα ισχυει αυτο...και δεν εισαι...η τελικη επιλογη με την εννοια" ας παντρευτω τελικα και με καποιον τωρα πια...") Αν ενας αντρας εχει παει επισης με μια ντουζινα γυναικες αλλα καταληγει σε ΜΙΑ.. που αυτη του σβηνει απο το μυαλο ολες τις προηγουμενες...κι αυτο επισης δε λεει κατι παραπανω γι ' αυτην???

Huntwifejim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Like
1.223
Πόντοι
201
Για να δούμε πόσο συντηρητικοί είμαστε σε αυτό το θέμα...
Θελετε ΠΑΡΘΕΝΑ,να έχει πάει με λίγους πχ2-3 η δεν σας νοιάζει ακόμα και με 100 να έχει πάει?
Το θέμα είναι όντας μαζί μου αν έχει πάει...το παρελθόν δε μας νοιάζει.... καλό θα είναι να έχει κάποια χιλιόμετρα...

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196
Χμ..σκεφτειτε πως κι ενας αντρας που εχει παει με μια ντουζινα γυναικες?? Πως να το επσιρνε η αλλη πλευρα? Α...εμεις ειμαστε αντρες..και μαγκες..Λοιπον...αν εχει παει πριν απο εσενα με πολλους...χμμ...αν ΔΙΑΛΕΓΕΙ εσενα...και στο μυαλο της εχει σβησει ολους τους αλλους...μηπως αυτο λεει κατι παραπανω για εσενα??? (Εφοσον φυσικα ισχυει αυτο...και δεν εισαι...η τελικη επιλογη με την εννοια" ας παντρευτω τελικα και με καποιον τωρα πια...") Αν ενας αντρας εχει παει επισης με μια ντουζινα γυναικες αλλα καταληγει σε ΜΙΑ.. που αυτη του σβηνει απο το μυαλο ολες τις προηγουμενες...κι αυτο επισης δε λεει κατι παραπανω γι ' αυτην???
Τι πολλές και πολλούς ρε αδελφέ; Όποιος έχει ζήσει λίγο έντονα ως πιτσιρικάς το 12 το έχει πιάσει στα 20κάτι.
Αν δε μπεις σε long-term σχέσεις, ξεκινήσεις στα 17 και έχεις 2-3 goals το χρόνο, το 12 το έχεις πιάσει ως τα 22-23.

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Καθόλου δε με πειράζει.
Εφόσον έχει πάει με σοβαρούς, ωραίους, νέους, υγιείς και εχέμυθους ανθρώπους, ας έχει πάει και με δύο ντουζίνες.
Αν όμως οι πρώην της ήταν ζάκια,παραβατικοί, μπεκρήδες, τζογαδόροι, γύφτοι, αναρχοάπλυτοι και τριάντα χρόνια μεγαλύτεροί της, υπάρχει πρόβλημα.
Και θα υπάρχει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Γκομενα που έχει φάει πολλές πουτσες δεν είναι εκλεκτική τύπε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.847
Πόντοι
3.656
Ε και εγώ τι λέω ρε τύπε?

Για τον μέσο μπουρδελιάρη που δεν έχει αφήσει πουτάνα για πουτάνα και έχει αντισώματα για τα μισά μικρόβια που γνωρίζει η επιστήμη...

και από τον αφαλό να τον έχει φάει μια χαρά είναι :confused:

Giankos2525

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
29
Πόντοι
0
12 είναι νορμάλ σριθμος για μια 30ρα (αυτό είναι το target group μου) οπότε όχι
Ρε φίλε αν στα 30 έχει πάει με 12 σημαίνει ότι ή κάθε χρόνο έκανε και μια σχέση του έτους, οπότε μιλάμε θα είναι και πιο χαζή από τα λάχανα και δεν θα ξέρει τι θέλει ή είχε μια τεράστια σχέση 10ετιας και μέσα σε ένα-δυο χρόνια ξεσσαλωσε, οπότε και εκείνη η μεγάλη της σχέση της έμεινε απωθημένο για μια ζωή. Να επιλέγετε γυναίκες που έχουν πάει με πολλούς. Είναι τιμη για εμάς που άφησαν την ελεύθερη ζωή τους για να μας ανέχονται και να μας γουστάρουν μετά τον έναν χρόνο που δεν προσέχουμε τον εαυτό μας, όπως είμαστε αμπανιαριστοι και αξυριστοι.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
202
Πόντοι
26
Σε μία σχέση σίγουρα θα υπάρξουν φάσεις που δεν θα πηγαίνει καλά.

Τώρα εάν η γυναίκα της σχέσης έχει την ικανότητα να βρίσκει ερωτικούς συντρόφους εύκολα (πράγμα που υποδεικνύετε απο τους πόσους έχει πάει στο παρελθόν) και δεν έχει ηθικούς φραγμούς στην απιστία (πράγμα που υποδεικνύετε εάν έχει απατήσει στο παρελθόν) τότε πιστεύω ότι η σχέση θα διαλυθεί πολύ εύκολα.

Ως εκ τούτου εγώ προσωπικά δεν θα επένδυα συναισθηματικά και πόσο μάλλον να παντρευτώ μία τέτοια γυναίκα επειδή θεωρώ ότι οι πιθανότατες ενός κακού τέλους μίας τέτοιας σχέσης θα ήταν αυξημένες.

ΥΓ: Τα πιο πάνω είναι μία γενική άποψη. Φαντάζομαι ότι μπορεί να υπάρχουν παραδείγματα που δείχνουν το αντίθετο αλλά σαν γενική εικόνα πιστεύω ότι ισχύουν.

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
17
Like
9.900
Πόντοι
2.036
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ: Σημασία δεν έχει να είσαι ο πρώτος άντρας ή ένας από τους άντρες που γνώρισε μια γυναίκα! Σημασία έχει να είσαι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ άντρας μιας γυναίκας!

Mία γυναίκα ΜΠΟΡΕΙ (αντίθετα με εμάς) να αποφασίσει να μείνει με έναν και μόνο άντρα, όταν κάποιος της κάνει "κλικ" και πεισθεί πως είναι ο κατάλληλος για αυτήν. Βιολογικά αν το δει κανείς, η γυναίκα είναι πλασμένη έτσι ώστε να δοκιμάζει πολλούς αρσενικούς ώστε να επιλέξει στο τέλος (βάσει κριτηρίων γονιδιακής ανωτερώτητας), με ποιόν από όλους θα κάνει δυνατά και υγειή παιδιά και θα δημιουργήσει οικογένεια. Το προηγούμενο ισχύει στη φύση! Αν το προσαρμόσει κανείς στα μέτρα της ανθρώπινης κοινωνίας, μπορεί να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.

ΕΡΩΤΗΣΗ προς όλους: Yπάρχει κανείς που στ' αλήθεια πιστεύει πως μια όμορφη κοπέλα σήμερα (ας πούμε μια ηλικία γύρω στα 25), έχει κάνει sex με λιγότερους από 30 άντρες?
Στις άγριες κάβλες (18-20) κάνει με 30 το χρόνο φίλε μου.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196
Σε μία σχέση σίγουρα θα υπάρξουν φάσεις που δεν θα πηγαίνει καλά.

Τώρα εάν η γυναίκα της σχέσης έχει την ικανότητα να βρίσκει ερωτικούς συντρόφους εύκολα (πράγμα που υποδεικνύετε απο τους πόσους έχει πάει στο παρελθόν) και δεν έχει ηθικούς φραγμούς στην απιστία (πράγμα που υποδεικνύετε εάν έχει απατήσει στο παρελθόν) τότε πιστεύω ότι η σχέση θα διαλυθεί πολύ εύκολα.

Ως εκ τούτου εγώ προσωπικά δεν θα επένδυα συναισθηματικά και πόσο μάλλον να παντρευτώ μία τέτοια γυναίκα επειδή θεωρώ ότι οι πιθανότατες ενός κακού τέλους μίας τέτοιας σχέσης θα ήταν αυξημένες.

ΥΓ: Τα πιο πάνω είναι μία γενική άποψη. Φαντάζομαι ότι μπορεί να υπάρχουν παραδείγματα που δείχνουν το αντίθετο αλλά σαν γενική εικόνα πιστεύω ότι ισχύουν.
Και πώς θα μάθεις με πόσους έχει πάει και πόσους κεράτωσε πριν 5, 10 ή 15 χρόνια ρε αδελφέ; Με χαρτομαντεία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom