Η συναδελφος σου σου ειπε οτι τον επαιρνε απο το κωλο και το επαιζε παρθενα.που δουλευεις ρε φιλε να ερθω και εγω γιατι στις δικες μου δουλειες ολο για παιδικες αρρωστιες ,παιδικες τροφες εμβολια και διακοπες μιλανεΤράβα ρε ναυάγιο παρακάτω.
Τη μία την είχα συνάδελφο.
Τελεμέ που θα μιλήσεις και για φαντασία.
Μαλακίες λέτε, γιατί είστε ψυχοπαθεις.
Φυσιολογικός είναι όλος αυτός ο κόσμος που ζει και κινείται εκεί έξω, γνωρίζεται, γαμιέται, ερωτεύεται, κανει σχέσεις, χωρίζει και πάλι από την αρχή.
Αλλά εσείς δεν ανήκετε σε αυτόν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 138K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Α, σε νηπιαγωγείο δουλεύεις.Η συναδελφος σου σου ειπε οτι τον επαιρνε απο το κωλο και το επαιζε παρθενα.που δουλευεις ρε φιλε να ερθω και εγω γιατι στις δικες μου δουλειες ολο για παιδικες αρρωστιες ,παιδικες τροφες εμβολια και διακοπες μιλανε
Οκ. Πάμε παρακάτω.
Εσυ σε κωλομπαρο να υποθεσω?Α, σε νηπιαγωγείο δουλεύεις.
Οκ. Πάμε παρακάτω.
Σε ελαιοτριβείο.Εσυ σε κωλομπαρο να υποθεσω?
Και ρε συ, για πες μας.
Στο νηπιαγωγείο λέτε για αυτές που έχει πάρει ο κυρ Γιάννης από το περίπτερο, εκτός από τις κουβέντες για τις μαγουλάδες και την ανεμοβλογιά και τις φρουτοκρεμες;
Nikos Papafiggos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2024
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Εννοείται και ισχύει ότι λες και δεν αμφισβητώ τίποτε. Τις ζώες τους τις έκαναν και τους γαμιάδες τους είχαν. Έτσι γινόταν απο πάντα και θα συνεχίσει να γίνεται. Ακομα και σε χώρες με "αυστηρότητα" και "πειθαρχία" που οι γυναίκες πρέπει να είναι παρθένες, όπως κάτι σκατότρυπες της μέσης ανατολής και αντίστοιχα της νοτιοανατολικής Ασίας, οι παρθενοραφές πάνε με 2 turbo και χαίρονται οι πίθηκοι. Όταν έκανα ένα μεταπτυχιακό στην Αγγλία, τα είχα με μια απο το Ντουμπάι. Τότε το Ντουμπάι ακόμα ήταν στην αρχή της ανάπτυξης και λεφτά υπήρχαν σε συγκεκριμένο κόσμο. Η οικογένειά της ανήκε στον κόσμο αυτό... Σπούδαζε και όσα χάλαγε το μήνα τα χάλασα εγω σε 2 χρόνια εκεί. Η τύπισσα πολύ όμορφη και με χρήματα να φτιασιδώνεται και να προσέχει τον εαυτό της ακόμα περισσότερο. Γαμήσι απο άλλο πλανήτη, προφανώς δεν ήμουν ο πρώτος, έδινε κώλο και τα πάντα όλα. Η εξήγα ήταν ότι θα είμαστε μαζί όσο είμαστε εκεί και μετά τέλος, γιατί επρεπε να παντρευτεί στην πατρίδα της.Καποια στιγμή έπρεπε να φύγει, γιατί εκείνη είχε τελειώσει τις σπουδές της (διοίκηση επιχειρήσεων) και θα την πάντρευαν εκεί με έναν αντίστοιχο λεφτά. Κανα μήνα πριν τα μαζέψει και φύγει πετάχτησε Παρίσι σε έναν γιατρό που ήταν ο μάστερ στις παρθενοραφές και γύρισε πίσω αγνή και αμόλυντη. Κώλο βεβαια έδινε κάργα, προφανώς, οπότε βολεύτηκα και εγώ. Δεν χάσαμε επαφή, αλλά στην αρχη με emails και τηλέφωνα. Πλέον facebook απο το 2009 και έχουμε βρεθεί πολλές φορές απο τότε. Πάει για ψώνια στο Λονδίνο, όπου κάθεται θεωρητικά 10 μέρες, αλλά τις 2 τις πέρναγε εδω και στην Αγγλία θα έχει κανέναν γαμιά. Ο σύζυγος ευχαριστημένος και ευτυχισμένος. Εκείνη ήταν παρθένα και του έκανε παιδιά. Οι οικογένειες χαρούμενες για την επιτυχή ένωση του ζευγαριου και όλα καλά και ανθηρά.Εχω γνωρίσει τρεις κοπέλες μέχρι τώρα, που έμειναν παρθένες μέχρι το γάμο. Μέχρι να παντρευτούν το αξιοθρηνητο ναυάγιο που έψαχνε "παρθένα" για σπίτι, έδιναν κώλο ασύστολα.
Η μια είχε "μεταφέρει" τα κέντρα ηδονής στο σφιγκτήρα της, από το συνεχόμενο πρωκτικό σεξ, οπότε δεν ένιωθε τίποτα με το κολπικό.
Κάπου της ήταν αδιάφορο κιόλας, γιατί αυτός που έψαχνε παρθένα ήταν και νουλα στο κρεβάτι.
Και οι τρεις καλοπαντρευτηκαν, έκαναν οικογένεια, αφού βρήκαν το ναυάγιο της αρεσκείας τους και τα ναυάγια καμαρωναν στους γύρω, που βρήκαν "παρθένα" και "γυναίκα για σπίτι".
Να πω ότι τους λυπάμαι;
Μπα.....
Ναυάγια ήταν, ναυάγια παρέμειναν.
Κι η "κυρά" στο σπίτι. Να φροντίζει τα παιδιά. Λέμε τώρα.....
Κι αφού έχω γνωρίσει εγώ, σίγουρα έχουν γνωρίσει κι άλλοι.
Κοινωνικά είναι όλα σουπερ και ειναι δουλα και κυρά. Πρακτικά κάνει την ζωούλα της μακριά απο την μουσουλμανική σκατοτρυπα (ναι, είναι 200 χρόνια πίσω ακόμα οι μουσλίμηδες, αλλά έχουν λεφτά, οπότε όλα καλά.)
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.844
- Πόντοι
- 3.656
Αυτό είναι φοβερό νήμα
πρέπει να υπάρχει και ένα αντίστοιχο στο κοσμοπόλιταν και μπαίνουν οι γκόμενες και γράφουν ''θέλετε παρθένο ή δε σας πειράζει να έχει κάνει ακα τελειωτικό κρεμπιέ με 10/ε + δώρο hpv με το μισό μεταξουργείο"
Ρε είστε με τα καλά σας θέλετε και παρθένες σε ένα σάιτ που το μέσο μέλος έχει έρθει σε επαφή με άγνωστα και σαρκοβόρα μικρόβια που αναπτύσονται στις υπόγες των μπουρδέλων
και λέτε για τους γκόμενους αυτών που πηδιούνται ενώ εδώ πάνε και ζητάνε φιλιά από τις πουτάνες που πριν τις έχυναν οι πάκιδες στη μούρη?????
Αν σε αυτή τη ζωή υπήρχε μια παρθένα σίγουρα δε θα ήθελε παρτίδες με το μέσο μέλος του σάη....τουλάχιστον χωρίς στολή biohazard
πρέπει να υπάρχει και ένα αντίστοιχο στο κοσμοπόλιταν και μπαίνουν οι γκόμενες και γράφουν ''θέλετε παρθένο ή δε σας πειράζει να έχει κάνει ακα τελειωτικό κρεμπιέ με 10/ε + δώρο hpv με το μισό μεταξουργείο"
Ρε είστε με τα καλά σας θέλετε και παρθένες σε ένα σάιτ που το μέσο μέλος έχει έρθει σε επαφή με άγνωστα και σαρκοβόρα μικρόβια που αναπτύσονται στις υπόγες των μπουρδέλων
και λέτε για τους γκόμενους αυτών που πηδιούνται ενώ εδώ πάνε και ζητάνε φιλιά από τις πουτάνες που πριν τις έχυναν οι πάκιδες στη μούρη?????
Αν σε αυτή τη ζωή υπήρχε μια παρθένα σίγουρα δε θα ήθελε παρτίδες με το μέσο μέλος του σάη....τουλάχιστον χωρίς στολή biohazard
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.356
- Πόντοι
- 12.756
μικρε μου Χαρτοπολεμε προσεχε την ευλογια που ερχεται να πας να εμβολιαστειςΑυτό είναι φοβερό νήμα
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.844
- Πόντοι
- 3.656
έχω κάνει και αντιλυσσικάμικρε μου Χαρτοπολεμε προσεχε την ευλογια που ερχεται να πας να εμβολιαστεις
Είναι πραγματικά σουρεαλιστικό να συζητάμε για το ότι θα θέλαμε να έχει απει με πολύ λίγους η γυναίκα μας και να το συζητάμε εδώ, στο bourdela, εμείς που δεν μας φτάνει ούτε η σχέση μας ούτε τα ξενογαμησάκια, αλλά συμπληρώνουμε με σεξ με αμοιβή.
Η κοινωνική υποκρισία, πίσω από την οποία βολεύονται όλοι, είναι θεσμός αιώνων.Εννοείται και ισχύει ότι λες και δεν αμφισβητώ τίποτε. Τις ζώες τους τις έκαναν και τους γαμιάδες τους είχαν. Έτσι γινόταν απο πάντα και θα συνεχίσει να γίνεται. Ακομα και σε χώρες με "αυστηρότητα" και "πειθαρχία" που οι γυναίκες πρέπει να είναι παρθένες, όπως κάτι σκατότρυπες της μέσης ανατολής και αντίστοιχα της νοτιοανατολικής Ασίας, οι παρθενοραφές πάνε με 2 turbo και χαίρονται οι πίθηκοι. Όταν έκανα ένα μεταπτυχιακό στην Αγγλία, τα είχα με μια απο το Ντουμπάι. Τότε το Ντουμπάι ακόμα ήταν στην αρχή της ανάπτυξης και λεφτά υπήρχαν σε συγκεκριμένο κόσμο. Η οικογένειά της ανήκε στον κόσμο αυτό... Σπούδαζε και όσα χάλαγε το μήνα τα χάλασα εγω σε 2 χρόνια εκεί. Η τύπισσα πολύ όμορφη και με χρήματα να φτιασιδώνεται και να προσέχει τον εαυτό της ακόμα περισσότερο. Γαμήσι απο άλλο πλανήτη, προφανώς δεν ήμουν ο πρώτος, έδινε κώλο και τα πάντα όλα. Η εξήγα ήταν ότι θα είμαστε μαζί όσο είμαστε εκεί και μετά τέλος, γιατί επρεπε να παντρευτεί στην πατρίδα της.Καποια στιγμή έπρεπε να φύγει, γιατί εκείνη είχε τελειώσει τις σπουδές της (διοίκηση επιχειρήσεων) και θα την πάντρευαν εκεί με έναν αντίστοιχο λεφτά. Κανα μήνα πριν τα μαζέψει και φύγει πετάχτησε Παρίσι σε έναν γιατρό που ήταν ο μάστερ στις παρθενοραφές και γύρισε πίσω αγνή και αμόλυντη. Κώλο βεβαια έδινε κάργα, προφανώς, οπότε βολεύτηκα και εγώ. Δεν χάσαμε επαφή, αλλά στην αρχη με emails και τηλέφωνα. Πλέον facebook απο το 2009 και έχουμε βρεθεί πολλές φορές απο τότε. Πάει για ψώνια στο Λονδίνο, όπου κάθεται θεωρητικά 10 μέρες, αλλά τις 2 τις πέρναγε εδω και στην Αγγλία θα έχει κανέναν γαμιά. Ο σύζυγος ευχαριστημένος και ευτυχισμένος. Εκείνη ήταν παρθένα και του έκανε παιδιά. Οι οικογένειες χαρούμενες για την επιτυχή ένωση του ζευγαριου και όλα καλά και ανθηρά.
Κοινωνικά είναι όλα σουπερ και ειναι δουλα και κυρά. Πρακτικά κάνει την ζωούλα της μακριά απο την μουσουλμανική σκατοτρυπα (ναι, είναι 200 χρόνια πίσω ακόμα οι μουσλίμηδες, αλλά έχουν λεφτά, οπότε όλα καλά.)
Το ότι κάποια ναυάγια προσπαθούν να παρουσιάσουν τη μιζέρια τους ως κανονικότητα, γιατί αλλιώς δε μπορούν να την αντέξουν ούτε αυτά, δε σημαίνει οτι θα το δεχτούμε κιόλας.
Η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι ευκολη.πες οτι σε λενε κυρ νικο.ο κυρ νικος εχει 2 παιδια το μπαμπη και τη μερουλα.ο μπαμπης μεγαλος γαμιας πηδαει ρωσικοουκρανες 3 καθε φορα.η μερουλα αρχιπουταναριο,γαμιεται στις τουαλετες του club με οποιον τη κερασει 2.σφηνακια.δινει κωλο πριν τα γλωσσοφυλα. Πες μου εσυ κυρ νικο πως θα ενιωθες αν εμαθες τι κανει ο μπαμπης σου και μετα πως αν μαθαινες η μερουλα σου.πως θα ενιωθες αν επρεπε να πληρωσεις την εκτρωση της ουκρανης που εχυσε ο μπαμπης σου η της μερουλας που τον εφαγε απο εναν αραπη μεταναστη...Είναι πραγματικά σουρεαλιστικό να συζητάμε για το ότι θα θέλαμε να έχει απει με πολύ λίγους η γυναίκα μας και να το συζητάμε εδώ, στο bourdela, εμείς που δεν μας φτάνει ούτε η σχέση μας ούτε τα ξενογαμησάκια, αλλά συμπληρώνουμε με σεξ με αμοιβή.
Μια ντουζινα και ειναι 18ετων η μια ντουζινα και ειναι 35?στην πρωτη περιπτωση θα ελεγα οτι μαλλον το φροντιστηριο μαθηματικων εχει μεγαλες ταξειςεάν έχει πάει με μια ντουζίνα, εγώ είμαι ο 13ος;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρεπει να εισαι ο john rambo του σεξ για να εχεις σχεση ξενογαμησακια και επι πληρωμη ταυτοχροναΕίναι πραγματικά σουρεαλιστικό να συζητάμε για το ότι θα θέλαμε να έχει απει με πολύ λίγους η γυναίκα μας και να το συζητάμε εδώ, στο bourdela, εμείς που δεν μας φτάνει ούτε η σχέση μας ούτε τα ξενογαμησάκια, αλλά συμπληρώνουμε με σεξ με αμοιβή.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
To μouvi δεν ειν' αρνί..
Η άλλη χθες σε πλοίο της γραμμής του Αργοσαρωνικού μελαχρινή ωραία γκόμενα τούμπανο,φαινόταν ευκατάστατη δίχως τον άντρα της κάτω των 30, με 3 παιδιά ηλικιακά από 2- 5 έτη, έδωσε το τηλέφωνό της χωρίς αναστολές με την μία σε έναν μπαρπαθόδωρο που της έκανε καiμάκι, με την δικαιολογία ότι την βοηθούσε δήθεν με τα πράγματα και τα παιδιά στον τερματισμό της γραμμής του Πειραιά καθώς κατέβαιναν.Άντε με το καλό και το 4ο. Οπότε το βαρέλι δεν έχει πάτο.
Η άλλη χθες σε πλοίο της γραμμής του Αργοσαρωνικού μελαχρινή ωραία γκόμενα τούμπανο,φαινόταν ευκατάστατη δίχως τον άντρα της κάτω των 30, με 3 παιδιά ηλικιακά από 2- 5 έτη, έδωσε το τηλέφωνό της χωρίς αναστολές με την μία σε έναν μπαρπαθόδωρο που της έκανε καiμάκι, με την δικαιολογία ότι την βοηθούσε δήθεν με τα πράγματα και τα παιδιά στον τερματισμό της γραμμής του Πειραιά καθώς κατέβαιναν.Άντε με το καλό και το 4ο. Οπότε το βαρέλι δεν έχει πάτο.
Αυτα που λες δεν ειναι σοβαρα και δεν το καταλαβαινεις.ειχες μιανσυναφελφο και μιλουσατε για το αν τον πηρε απο το κωλο.ειναι κλασικο topic συζητησης σε ολες τις εταιρειες..Σε ελαιοτριβείο.
Και ρε συ, για πες μας.
Στο νηπιαγωγείο λέτε για αυτές που έχει πάρει ο κυρ Γιάννης από το περίπτερο, εκτός από τις κουβέντες για τις μαγουλάδες και την ανεμοβλογιά και τις φρουτοκρεμες;
Αυτο που περιγραφεις ανηκει στην κατηγορια τυχερα.μπραβο εισαινωραιος.το οτι ομως το χρησιμοποιεις για να εξηγησεις ολη τη κοινωνια οχι.και εγω μια.φορα πηδηξα τη κολητη της δικιας μου.τι σημαινει αυτο οτι ολοι πηδανε τις κολητες των κοριτσιων τους η οτι εγω θα το ξανακαταφερω?αυτα εγιναν μια φοραΕννοείται και ισχύει ότι λες και δεν αμφισβητώ τίποτε. Τις ζώες τους τις έκαναν και τους γαμιάδες τους είχαν. Έτσι γινόταν απο πάντα και θα συνεχίσει να γίνεται. Ακομα και σε χώρες με "αυστηρότητα" και "πειθαρχία" που οι γυναίκες πρέπει να είναι παρθένες, όπως κάτι σκατότρυπες της μέσης ανατολής και αντίστοιχα της νοτιοανατολικής Ασίας, οι παρθενοραφές πάνε με 2 turbo και χαίρονται οι πίθηκοι. Όταν έκανα ένα μεταπτυχιακό στην Αγγλία, τα είχα με μια απο το Ντουμπάι. Τότε το Ντουμπάι ακόμα ήταν στην αρχή της ανάπτυξης και λεφτά υπήρχαν σε συγκεκριμένο κόσμο. Η οικογένειά της ανήκε στον κόσμο αυτό... Σπούδαζε και όσα χάλαγε το μήνα τα χάλασα εγω σε 2 χρόνια εκεί. Η τύπισσα πολύ όμορφη και με χρήματα να φτιασιδώνεται και να προσέχει τον εαυτό της ακόμα περισσότερο. Γαμήσι απο άλλο πλανήτη, προφανώς δεν ήμουν ο πρώτος, έδινε κώλο και τα πάντα όλα. Η εξήγα ήταν ότι θα είμαστε μαζί όσο είμαστε εκεί και μετά τέλος, γιατί επρεπε να παντρευτεί στην πατρίδα της.Καποια στιγμή έπρεπε να φύγει, γιατί εκείνη είχε τελειώσει τις σπουδές της (διοίκηση επιχειρήσεων) και θα την πάντρευαν εκεί με έναν αντίστοιχο λεφτά. Κανα μήνα πριν τα μαζέψει και φύγει πετάχτησε Παρίσι σε έναν γιατρό που ήταν ο μάστερ στις παρθενοραφές και γύρισε πίσω αγνή και αμόλυντη. Κώλο βεβαια έδινε κάργα, προφανώς, οπότε βολεύτηκα και εγώ. Δεν χάσαμε επαφή, αλλά στην αρχη με emails και τηλέφωνα. Πλέον facebook απο το 2009 και έχουμε βρεθεί πολλές φορές απο τότε. Πάει για ψώνια στο Λονδίνο, όπου κάθεται θεωρητικά 10 μέρες, αλλά τις 2 τις πέρναγε εδω και στην Αγγλία θα έχει κανέναν γαμιά. Ο σύζυγος ευχαριστημένος και ευτυχισμένος. Εκείνη ήταν παρθένα και του έκανε παιδιά. Οι οικογένειες χαρούμενες για την επιτυχή ένωση του ζευγαριου και όλα καλά και ανθηρά.
Σωστά ρε ναυαγιο. Στις εταιρείες κλασικό τοπικ συζήτησης είναι ποιες πηδάει ο κυρ-Γιαννης ο περιπτεράς.Αυτα που λες δεν ειναι σοβαρα και δεν το καταλαβαινεις.ειχες μιανσυναφελφο και μιλουσατε για το αν τον πηρε απο το κωλο.ειναι κλασικο topic συζητησης σε ολες τις εταιρειες..
Το αν είναι σοβαρά ή όχι άσε να το κρίνει κάποιος που πραγματικά έχει δουλέψει σε εταιρεία.
Ή καποιος που έχει πραγματική ζωή.
Εσύ ναυάγιο ούτε απέξω δεν έχεις περάσει.
Πες μας και αλλες ιστοριες φτιαξε μας. Τιπορα σε anime εχεις?Σωστά ρε ναυαγιο. Στις εταιρείες κλασικό τοπικ συζήτησης είναι ποιες πηδάει ο κυρ-Γιαννης ο περιπτεράς.
Το αν είναι σοβαρά ή όχι άσε να το κρίνει κάποιος που πραγματικά έχει δουλέψει σε εταιρεία.
Ή καποιος που έχει πραγματική ζωή.
Εσύ ναυάγιο ούτε απέξω δεν έχεις περάσει.
Μάθε να γράφεις πρώτα ρε ναυάγιο. Κάνουμε τιτάνια προσπάθεια να διαβάσουμε τις μαλακίες που αραδιαζεις.Πες μας και αλλες ιστοριες φτιαξε μας. Τιπορα σε anime εχεις?
Σε σωστα ελληνικα,μηπως εχεις να μας πεις καποια αλλη ιστορια με παλιες συναδελφους να μας φτιαξεις?τιποτα σε 20χρονο 1.8υψος DD βυζι?Μάθε να γράφεις πρώτα ρε ναυάγιο. Κάνουμε τιτάνια προσπάθεια να διαβάσουμε τις μαλακίες που αραδιαζεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 65