Πού τη βρίσκεις τόση αφέλεια; Ρώτα κανένα φίλο σου που να έχει κάνει μερικά ONS να σου μάθει τα basics.
Έχω κάνει και γω τύπε μου δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανένα. Για αυτό έχω αηδιάσει έτσι. Έχει τύχει να ξεσκεπάσω αρκετές (4 για την ακρίβεια). Οι 3 από αυτές ήταν φίλες που ήξερα το μοτίβο τους στο κινητό, η άλλη δυστυχώς δικιά μου γκόμενα. Οι κολλητές λοιπόν συζητούσαν η μία με την άλλη για την καυλάντα που έκαναν και ότι με ένα παιδί πήγε καλά και θα σκέφτονταν να ξαναδοκιμάσουν ΟΛΟΙ μαζί. Η κολλητή λοιπόν είχε σχέση και τα έστειλα το επόμενο λεπτό στον γκόμενο όλα σε screenshot. Η βλαμμένη είπε ότι της χακαραν το προφίλ και δεν ήταν αυτή στις συνομιλίες. Φυσικά χώρισαν σε ένα μήνα και μου έκοψαν και οι 2 την καλημέρα.
Παιδια εγω ενα ξερω ,τελευταια ολο ακουω για ζευγαρια που χωριζουν,παντρεμενα με παιδια.εχει γινει τοσι συνηθισμενο που τωρα πια δεν το δινεις σημασια. Και 99% παντα λογω κερατου.και απο αντρα κ γυναικα.πηγε η αλλη παντρεμενη με παιδι γνωρισε τυπο στο γυμναστηριο τον δοκιμασε καλα τον εκανε τεστ drive και μετα χωρισε τονσυζυγο.στο ενδιαμεσο γαμιοταν κ με.τους 2.ο ενας εγλυφε εκει που εχυνε ο αλλος.και καταλαβενετε το νεο που ηξερε για το συζυγο...γλωσοφυλα εκει που τσιμπουκωνε ο συζυγος. Γεμισε ο τοπος με παιδια χωρισμενων κερατωμενων χιλιομαλλωμενων γονιων με ψυχολογικα προβληματα.ειχα γνωρισει μια χωρισμενη μου κλαιγοταν για τον πρωην που δεν επαιρνε παππουτσια στο παιδι ενω ειχαν χαλασει. Δυστυχως η κοπελα που θα αγαπησετε και θα παντρευτειτε αν ειχατε μια μαγικη μπαλα και βλεπατε τι ειχε κανει στο παρελθον θα σας πιασει αναγουλα και δεν θα θελετε να τη ξαναδειτε.την αγαπατε λογω αγνοιας του τι εχεινκανει.δεν ξερω και.δεν θελω να μαθω.εσας σας πηρε εβδομαδες να τη ριξετε ενω αλλος τη ξεσκισε στο αμαξι μεσα σε 1 ωρα.ξεχαστε τα περι αγαπης και μαλακιες.καντε μια βολτα εξω απο τα καφενεια κ θα δειτε τους 70αρηδες.οι γυναικες τους σπιτι,δεν θελουν να τις.εχουν μαζι.
Τύπε αμάξι παίρνεις και το πας συνεργείο να ελέγξει αν σε κοροϊδεύουν. Αν το έχουν τρακάρει κτλ.
Βάζεις άνθρωπο στο κρεβάτι σου με μακροπρόθεσμη προοπτική και δεν ξέρεις καν το παρελθόν του; Ποιος είναι ο αφελής; Δηλαδή αν έχει ποινικό μητρώο δεν σε νοιάζει. Εσύ εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που βλέπεις.
Ναι η παρτουζιάρα έριχνε και τα άκυρά της και ήταν ελεύθερη να το κάνει. Δεν υπάρχει κάποια κοινωνικοδικανική διαδικασία που να πρέπει να τιμωρείσαι επειδή κάνεις σεξ, απο την στιγμή που είσαι ελεύθερος να το κάνεις. Και γιατί πρέπει να τιμωρηθεί για κάτι; Σημασία δεν έχει τι κάνεις και τι δεν κάνεις στο σεξ, αλλά τι κάνεις απο εδώ και πέρα με τον/την σύντροφό σου και φυσικά να μην ζείς με αυταπάτες. Δεν χρειάζεται να ξέρεις το παρελθόν της/του συντρόφου σου, αλλά μην νομίζεις ότι δεν είχε. Δεν έκρινα την γυναίκα για τον παρελθόν της, αλλά τον άλλον που επειδή είναι απο το ίδιο χωριό, αν και ζουσαν σε άλλες πόλεις και συνθήκες, νόμιζε ότι έχει την σουπερ παρθένα, γιατί αυτό του πούλησαν και οι συγγενείς και οι φίλοι και η ίδια, η οποία μπορεί να τα βαρέθηκε όλα αυτά και απλά να ηθελε να ηρεμήσει. Ξέρεις αντίστοιχα πόσοι άνδρες κάθονται και τον παίρνουν ασύστολα και μετά το παίζουν ντελαμαγκέν; Πάρα πολλοί.Κάποτε ζούσα στον ίδιο όροφο με μια κοπελιά που δουλευε στο Φ69 με καλλιτεχνικό όνομα Τζουλιάννα (πλέον δεν ζώ ούτε εγώ εκεί, ούτε εκείνη, γιατί τα μάζεψε και πήγε στην πατρίδα της με τις κορώνες και ανοιγοκλεισίματα των μπουρδέλων). Είχαμε αναπτύξει μια φιλία, καθώς ηταν και πολύ καλό άτομο και την πήγαινα. Μου είχε πεί σκηνικά απο τα μπουρδέλα που δούλευε, δεν ηταν και λίγα, πως το στραπονάρισμα πήγαινε συννεφο. Εκεί δεν θα έπρεπε να ξέρει και η άλλη ότι τον ά1ντρα της τον πάνε κωλοφεράτζα στα μπουρδέλα, σινεμάδες κτλ κτλ; Θα έπρεπε. Καλό είναι να επικεντρωθεί κάποιος στο τώρα και αν δεν αντέχει να ακουει για το παρελθόν, καλό είναι να μην το σκαλίζει και πολύ ή αν το σκαλίσει και δεν του αρέσει ή τον χαλάει, επίσης καλό ειναι ο καθένας να πάρει τον δρόμο του όμορφα και ωραία, γιατι δεν είναι όλοι για όλους.
Τύπε άλλο πράγμα η ανωμαλία και άλλο η πολυσυντροφικότητα. Επίσης άλλο άντρας και άλλο γυναίκα νομίζω το έχουμε πει 500 φορές εδώ μέσα. Δεν πειράζει τις απορρίπτει η αγορά από μόνη της αλλιώς δεν θα το έκρυβαν. 3000 χρόνια πολιτισμός αυτό συμβαίνει, είναι ανθρώπινο και λογικό. Κάποιες ελάχιστες κοινωνίες που είναι στα δέντρα ακόμα γαμάνε όλοι την ίδια γυναίκα και κάτι τέτοια τρελά.
Αυτό είναι φοβερό νήμα
πρέπει να υπάρχει και ένα αντίστοιχο στο κοσμοπόλιταν και μπαίνουν οι γκόμενες και γράφουν ''θέλετε παρθένο ή δε σας πειράζει να έχει κάνει ακα τελειωτικό κρεμπιέ με 10/ε + δώρο hpv με το μισό
μεταξουργείο"
Ρε είστε με τα καλά σας θέλετε και παρθένες σε ένα σάιτ που το μέσο μέλος έχει έρθει σε επαφή με άγνωστα και σαρκοβόρα μικρόβια που αναπτύσονται στις υπόγες των μπουρδέλων
και λέτε για τους γκόμενους αυτών που πηδιούνται ενώ εδώ πάνε και ζητάνε φιλιά από τις πουτάνες που πριν τις έχυναν οι πάκιδες στη μούρη?????
Αν σε αυτή τη ζωή υπήρχε μια παρθένα σίγουρα δε θα ήθελε παρτίδες με το μέσο μέλος του σάη....τουλάχιστον χωρίς στολή biohazard
Αδερφέ άσε τι θέλουμε. Το τι υπάρχει είναι το θέμα και εδώ συζητάμε, ότι όχι απλά μισή ντουζίνα έχουν φάει, αλλά ψάχνεις να βρεις από ποια τρύπα ΔΕΝ τον έχουν φάει. Στόμα, κώλος, μήτρα δεν έχουν πάτο. Ο αφαλός λογικά πρέπει να είναι παρθένος αλλά δεν ξέρω και τις ανωμαλίες του καθενός.
To μouvi δεν ειν' αρνί..
Η άλλη χθες σε πλοίο της γραμμής του Αργοσαρωνικού μελαχρινή ωραία γκόμενα τούμπανο,φαινόταν ευκατάστατη δίχως τον άντρα της κάτω των 30, με 3 παιδιά ηλικιακά από 2- 5 έτη, έδωσε το τηλέφωνό της χωρίς αναστολές με την μία σε έναν μπαρπαθόδωρο που της έκανε καiμάκι, με την δικαιολογία ότι την βοηθούσε δήθεν με τα πράγματα και τα παιδιά στον τερματισμό της γραμμής του Πειραιά καθώς κατέβαιναν.Άντε με το καλό και το 4ο. Οπότε το βαρέλι δεν έχει πάτο.
Σωστός ο παίχτης. Άντε πες τα, ότι γίνονται γιατί κάποιοι εδώ μέσα λένε πως τα βγάζουμε από το μυαλό μας. Μην το θεωρείς απίθανο να έβαλε τα παιδιά για νάνι και μετά το γλέντησε την ίδια κιόλας νύχτα.
ποια επίθεση...κλασικος βλακας εισαι που οταν φτασει στο σημειο της μαλακιας του το βλεπει επιθεση και εμμονή..ακου γιδακο οτι εισαι θα παρεις ....αλλα μην μας λες τα τσιμπουκια σου οτι εσυ ο πορνος θελεις και παρθενα απο μονος σου μπαινεις σαν κερασακι στην κατηγορια με τα αισχη ..ο πορνος και η παρθενα ..καυλα εργακι
Ποια επίθεση; Τα γιδάκο, κερασάκι και βλάκας τι είναι;
Είδες απλά ότι δεν μπορείς να μου τη βγεις και άρχισες τα κοσμητικά επίθετα.
Νομίζεις ότι παίζω παιχνίδια μυαλού και φαντάζεσαι πράγματα. Δεν θα πέσω στο επίπεδο σου γιατί σίγουρα θα με κερδίσεις λόγω εμπειρίας.
Για να μιλήσω την γλώσσα σου και να καταλάβεις, πες απλά ότι είμαι ένα φαλλοκρατικό γουρούνι που δεν αναγνωρίζει τα γυναικεία δικαιώματα. Ίσως έτσι καταλάβεις...
Μια απορία έχω μόνο. Είχες ποτέ οργασμό με κανέναν άλλον εκτός από μπίλιες, δονητές και δάχτυλα;
Φαντάζομαι ότι η πρώτη σου σκέψη θα είναι να μου πεις να τα βάλω στον κώλο μου και ότι εγώ χρειάζομαι κάνα στραπονάρισμα μπας και ηρεμήσω... IQ ραδικιού.