Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Σε σωστα ελληνικα,μηπως εχεις να μας πεις καποια αλλη ιστορια με παλιες συναδελφους να μας φτιαξεις?τιποτα σε 20χρονο 1.8υψος DD βυζι?
Μπα, έχει εδώ ναυάγια που γάμησαν την κολλητή της γκόμενάς τους.
Που να ανταγωνιστώ εγώ τέτοια ταλέντα στον αέρα τον κοπανιστο;
Συνέχισε εσύ. Καλά το πας.
Απλά διευκρίνισέ μας ποια χούφτα σου είναι η γκόμενα και ποια η κολλητή.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.904
Πόντοι
5.506
θα κατσω και εγω για μια μπυρα...

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
140
Πόντοι
0
Αυτο που περιγραφεις ανηκει στην κατηγορια τυχερα.μπραβο εισαινωραιος.το οτι ομως το χρησιμοποιεις για να εξηγησεις ολη τη κοινωνια οχι.και εγω μια.φορα πηδηξα τη κολητη της δικιας μου.τι σημαινει αυτο οτι ολοι πηδανε τις κολητες των κοριτσιων τους η οτι εγω θα το ξανακαταφερω?αυτα εγιναν μια φορα
Δεν έχεις ιδέα μου φαίνεται... Όλες έτσι είναι. Βγές λίγο έξω απο το σκουπιδοντενεκέ σου και δες πως λειτουργεί ο κόσμος... Δεν ειναι τυχερά καθόλου και δεν είμαι ο σουπερ γαμάω και τα λοιπά. Απλά δεν είμαι ναυάγιο για να έχουν προβλήματα και μου εδιναν το μουνί τους. Το ίδιο και οι φίλες των γκομενακίων που είχα, που πάντα μου την έπεφταν και γαμούσα αβέρτα. Χέστηκα. Καλύτερα να φορέσω εγώ κέρατα πρώτος, παρά να μου τα φορέσουν και να πάθω μαλακομπούκωμα σαν εσένα. Επίσης για να απαντήσω σε ότι μαλακίες λες στο @resp , ναι, στα γραφεία αυτά λενε... Εννοείται και πως θα κάτσουν στο διάλλειμα να πούν για το ναυάγιο μπαφιάρη που τις γάμησε το 2008 στη Σέριφο. Φαίνεται πως είσαι άεργος, χωρίς καμία εμπειρία και γενικά προβληματικός και απλά ανήκεις στο περιθώριο, ήτοι ναυάγιο.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
τα γραπτα σου διαβαζω ...δεν εχει κατι το μεταφυσικο...οποτε θα εστιασω στο γεγονος οτι θες να αφησεις το σπορο σου σε κατι που νιωθεις δυσφορια σαν γενικο συνολο ...απο εκει και περα μεσα απο το νημα σου ειναι ενα καλο πεδιο για παιχνιδια μυαλου και στήνεις ενα πλαίσιο με αυτα που θελεις και οτι μπαίνει δημιουργεί τη ροη και εκει αρχίζει το game......

Αυτο ομως το game δεν μπορει να στηθει εξω στη ζωη σου γιατι οι πραγματικες πληροφοριες χακαρουν το πλαισιο που θες για την ροη ...

Για να κανεις μια ερευνα και να εχεις αποτελεσμα τα στοιχεια σου θα πρεπει να ειναι αληθινα ...σε αυτο εδω λοιπον το παιχνιδακι σου δεν εχεις αληθινα στοιχεια ...και στο γιατρο να την πας αν γαμιεται μονο με ψωλες και οχι και παλουκια , ουτε ο γιατρος θα σου πει αριθμο ...

Ο κοσμος γαμιετε γιατι το εχει αναγκη και παει αναλογα με τα γουστα του ..

εσυ μιλας για μια ηθική που ουτε εσυ δεν μπορεις να στηρίξεις αλλα απαιτείς να φορτωθει αλλος την ανικανότητα σου απλα και μονο γιατι ετσι ...

Λοιπον αγαπητε επειδη εγω ειμαι η μανταμ που εχω τα αισχη για ντεκορ στο βαλτο , θες εσυ το αισχος να μου πεις τι?

ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ :coffee:
Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου μαζί μου. Ξεκίνησες αυτή την επίθεση χωρίς να σου απευθύνει καν το λόγο.

Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να απαντήσω.

Αρχικά λοιπόν η φύση μου λέει ότι πρέπει να αφήσω απόγονο. Βασικό ένστικτο και ανάγκη όλων το βιολογικών οργανισμών. Καλά μέχρι εδώ; Δυστυχώς η αναπαραγωγή δεν περνάει από το ζευγάρωμα; Καλό κακό έτσι είναι και πρέπει να το υποστούμε.

Σε όλα όσα λέω και απαντάω είναι με βάση τη λογική. Εσύ θεωρείς ότι παίζω παιχνίδια και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς το φαντάστηκες όλο αυτό. Λες επίσης στην πραγματική ζωή... Όλα όσα συζητάμε στην πραγματική ζωή ΣΥΝΒΑΙΝΟΥΝ.

Ποιο στοιχείο δεν είναι αληθινό; Ότι γαμιουνται με άλλον κάθε βράδυ; Τι θες να στο ηχογραφήσω για να πειστείς;
Τι θέλεις τώρα να αρχίσω να ανεβάζω δεκάδες ζευγάρια με ασχημομέτριους άντρες που γαμάνε μουνάρες;

Πάλι μαλακία θα πεις. Θα κάνεις το άσπρο μαύρο για να σε βολέψει και να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Νομίζεις στην πραγματική ζωή αυτό δεν το κάνω με την παρέα μου; Εσυ τι λες πως όταν πάμε για καφέ δεν σχολιάζουμε τις σερβιτόρες που τους φαίνεται το στριγκάκι και πηδιούνται με τα αφεντικά;
Ποιος θέλω να φορτωθεί ποια μου ανικανότητα; Το να μην είναι του γούστου μου οι γυναίκες που γαμιουνται με τον κάθε πίθηκο; Θες να σου παραθέσω Πλάτωνα και Αριστοτέλη να δεις τι λένε για τις γυναίκες; Η ίδια κοινωνία που έδωσε τις ιερόδουλες και τις εταίρες κατέκρινε τις παντρεμένες που κυκλοφορούσαν.
Τώρα θες να βγάλεις και τον Αριστοτέλη προβληματικό για να ικανοποιήσεις τα κόμπλεξ σου και τις επιλογές σου; Κάνε και αυτό δεν θα απαντήσω αλλά αν προσπαθήσεις να το κάνεις να ξέρεις ότι θέλεις γιατρό.
100 χρόνια πριν θα ντρεπόταν μια γυναίκα να κάνει το 10% από όσα κάνει τώρα. Σήμερα το κάνει, το επιβάλει και απαιτεί και χειροκροτήματα. Γιατί; Επειδή τα αρσενικά έγινα μαλθακά, αδύναμα και μαριονέτες. Τέλος ακριβώς πάνω σε αυτό κουμπώνει το εξής. Αναφέρεσαι στην δική μου ηθική ξεκινώντας από λάθος βάση. Θεωρείς αρσενικό και θηλυκό το ίδιο, δίνεις ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις και αυτό σου χαλάει την εξίσωση. Δεν έχεις άδικο από μια πλευρά επειδή υπάρχουν άντρες που όλα αυτά τα αποδέχονται και βρίσκεις συμμάχους που σου λένε μπράβο καλά κάνεις, σωστά τα λες... Για να κερδίσουν και αυτοί 10 λεπτά ηδονής.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.591
Πόντοι
736
Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου μαζί μου. Ξεκίνησες αυτή την επίθεση χωρίς να σου απευθύνει καν το λόγο.

Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να απαντήσω.

Αρχικά λοιπόν η φύση μου λέει ότι πρέπει να αφήσω απόγονο. Βασικό ένστικτο και ανάγκη όλων το βιολογικών οργανισμών. Καλά μέχρι εδώ; Δυστυχώς η αναπαραγωγή δεν περνάει από το ζευγάρωμα; Καλό κακό έτσι είναι και πρέπει να το υποστούμε.

Σε όλα όσα λέω και απαντάω είναι με βάση τη λογική. Εσύ θεωρείς ότι παίζω παιχνίδια και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς το φαντάστηκες όλο αυτό. Λες επίσης στην πραγματική ζωή... Όλα όσα συζητάμε στην πραγματική ζωή ΣΥΝΒΑΙΝΟΥΝ.

Ποιο στοιχείο δεν είναι αληθινό; Ότι γαμιουνται με άλλον κάθε βράδυ; Τι θες να στο ηχογραφήσω για να πειστείς;
Τι θέλεις τώρα να αρχίσω να ανεβάζω δεκάδες ζευγάρια με ασχημομέτριους άντρες που γαμάνε μουνάρες;

Πάλι μαλακία θα πεις. Θα κάνεις το άσπρο μαύρο για να σε βολέψει και να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Νομίζεις στην πραγματική ζωή αυτό δεν το κάνω με την παρέα μου; Εσυ τι λες πως όταν πάμε για καφέ δεν σχολιάζουμε τις σερβιτόρες που τους φαίνεται το στριγκάκι και πηδιούνται με τα αφεντικά;
Ποιος θέλω να φορτωθεί ποια μου ανικανότητα; Το να μην είναι του γούστου μου οι γυναίκες που γαμιουνται με τον κάθε πίθηκο; Θες να σου παραθέσω Πλάτωνα και Αριστοτέλη να δεις τι λένε για τις γυναίκες; Η ίδια κοινωνία που έδωσε τις ιερόδουλες και τις εταίρες κατέκρινε τις παντρεμένες που κυκλοφορούσαν.
Τώρα θες να βγάλεις και τον Αριστοτέλη προβληματικό για να ικανοποιήσεις τα κόμπλεξ σου και τις επιλογές σου; Κάνε και αυτό δεν θα απαντήσω αλλά αν προσπαθήσεις να το κάνεις να ξέρεις ότι θέλεις γιατρό.
100 χρόνια πριν θα ντρεπόταν μια γυναίκα να κάνει το 10% από όσα κάνει τώρα. Σήμερα το κάνει, το επιβάλει και απαιτεί και χειροκροτήματα. Γιατί; Επειδή τα αρσενικά έγινα μαλθακά, αδύναμα και μαριονέτες. Τέλος ακριβώς πάνω σε αυτό κουμπώνει το εξής. Αναφέρεσαι στην δική μου ηθική ξεκινώντας από λάθος βάση. Θεωρείς αρσενικό και θηλυκό το ίδιο, δίνεις ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις και αυτό σου χαλάει την εξίσωση. Δεν έχεις άδικο από μια πλευρά επειδή υπάρχουν άντρες που όλα αυτά τα αποδέχονται και βρίσκεις συμμάχους που σου λένε μπράβο καλά κάνεις, σωστά τα λες... Για να κερδίσουν και αυτοί 10 λεπτά ηδονής.
ποια επίθεση...κλασικος βλακας εισαι που οταν φτασει στο σημειο της μαλακιας του το βλεπει επιθεση και εμμονή..ακου γιδακο οτι εισαι θα παρεις ....αλλα μην μας λες τα τσιμπουκια σου οτι εσυ ο πορνος θελεις και παρθενα απο μονος σου μπαινεις σαν κερασακι στην κατηγορια με τα αισχη ..ο πορνος και η παρθενα ..καυλα εργακι

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
425
Πόντοι
21
Βεβαίως και πειράζει. Πρέπει να είναι τουλάχιστον από 13 και πάνω. Οι άλλες, δηλαδή, είναι καλύτερες;

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.643
Πόντοι
201
Ξεκολληστε ρε με τα κομπλεξ. Ανατολιτες που θελετε την γυναικα σας παρθενα ενω εσεις εισαστε ολοι μπηχτες. Ξεκολληστε κ απολαυστε το σεξ με την γυναικα σας χωρις ταμπου. Οτι γουστα αρεσει στον καθενα

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
817
Πόντοι
86
Δεν έχεις ιδέα μου φαίνεται... Όλες έτσι είναι. Βγές λίγο έξω απο το σκουπιδοντενεκέ σου και δες πως λειτουργεί ο κόσμος... Δεν ειναι τυχερά καθόλου και δεν είμαι ο σουπερ γαμάω και τα λοιπά. Απλά δεν είμαι ναυάγιο για να έχουν προβλήματα και μου εδιναν το μουνί τους. Το ίδιο και οι φίλες των γκομενακίων που είχα, που πάντα μου την έπεφταν και γαμούσα αβέρτα. Χέστηκα. Καλύτερα να φορέσω εγώ κέρατα πρώτος, παρά να μου τα φορέσουν και να πάθω μαλακομπούκωμα σαν εσένα. Επίσης για να απαντήσω σε ότι μαλακίες λες στο @resp , ναι, στα γραφεία αυτά λενε... Εννοείται και πως θα κάτσουν στο διάλλειμα να πούν για το ναυάγιο μπαφιάρη που τις γάμησε το 2008 στη Σέριφο. Φαίνεται πως είσαι άεργος, χωρίς καμία εμπειρία και γενικά προβληματικός και απλά ανήκεις στο περιθώριο, ήτοι ναυάγιο.
Για νανκαταλαβεις ποσο χαζομαρες λες αν οι γκομενες στο γραφειο μονες τους λενε με ποιον πηδηχτηκαν στον απλο συναδελφο τοτε σε λιγο καιρο ολοι θα ξερουν με ποσους εχει παει.αρα δεν υπαρχει καν λογος να την.ρωτησεις αφου απο.μονες τους τα λενε.ρε τι μας λες ρε συ.εσυ στο.γραφειο δηλαδη ξερεις ποσους και πως εχει παρει η καθεμια.που εδωσε κωλο και που οχι.οκ.φιλος θα ακολουθησω τη συμβουλη σου θα πιασω σε κουβεντα τις συναδελφους στη δουλεια να μιλησουν με ποιους πηδηχτηκαν και πως...ειστε πηγη γνωσης και οι 2 μιλαμε

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196
Το θυμαμαι το irc.αλλα φιλε καλη κοπελα απο online dating δεν θα βρεις ουτε σε 50 χρονια.μονο πουτανακια.πηδα γλεντα αλλα μεχρι εκει. Σοβαρες σχεσεις δεν θα βρεις.οσο ευκολα την εριξες απο εκει ετσι και πιο ευκολαντην εριξαν και αλλοι
Οι ζωές συνήθως δεν είναι linear παίκτη, they have lifecycles που λένε οι Άγγλοι. Δεν έχω χρόνο να στο εξηγήσω, αν το πιάνεις καλώς.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Επίσης για να απαντήσω σε ότι μαλακίες λες στο @resp , ναι, στα γραφεία αυτά λενε... Εννοείται και πως θα κάτσουν στο διάλλειμα να πούν για το ναυάγιο μπαφιάρη που τις γάμησε το 2008 στη Σέριφο. Φαίνεται πως είσαι άεργος, χωρίς καμία εμπειρία και γενικά προβληματικός και απλά ανήκεις στο περιθώριο, ήτοι ναυάγιο.
Δεν υπάρχει εταιρεία που τα γαμησιάτικα να μην είναι κύριο θέμα της κουβέντας.
Ποιος το κάνει, πως το κάνει, είναι φρη ή σε σχέση και πάει το κέρατο σύννεφο, είναι νταλαβερι με συνάδερφο κι αν ναι, είναι ελεύθεροι ή παντρεμενοι και γίνεται ο κακός χαμός;
Χωρια αυτοί που κοκορεύονται για τα όσα έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν. Αρκεί να δείχνεις πρόθυμος να ακούς και μαθαίνεις τα πάντα.

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
140
Πόντοι
0
Ποιος το κάνει, πως το κάνει, είναι φρη ή σε σχέση και πάει το κέρατο σύννεφο, είναι νταλαβερι με συνάδερφο κι αν ναι, είναι ελεύθεροι ή παντρεμενοι και γίνεται ο κακός χαμός;
Χωρια αυτοί που κοκορεύονται για τα όσα έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν. Αρκεί να δείχνεις πρόθυμος να ακούς και μαθαίνεις τα πάντα.
Κζλά σαν κους κους ναι. Χαμός. Και το έθεσες πολύ σωστά. Αν έχεις ανοιχτά τα αυτιά σου, μαθαίνεις και κινείσαι.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
817
Πόντοι
86
Φιλε μην τα αλλαζεις.φυσικα και μιλανε δε σου ειπα οχι.πολλες φορες ακουσα ποιος ειναι σε σχεση ποια ειναι χωρισμενη με παιδια ποιοι τα εφτιαξαν στο γραφειο ακουσα μεχρι και οτι βρεθηκαν καποτες στη τουαλετα,ποιος ειναι στο tinder ktl.αλλα εσυ αλλο λες,εμαθες και ποια εδωσε κωλο...το δικο σου γραφειο ειναι σε αλλο επιπεδο.φανταζομαι ξερεις ποια τα καταπινει,ποια τα φτηνει,σε ποια αρεσουν οι δονητες ποιος γουσταρει γλυφομουνι κτλ..

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Φιλε μην τα αλλαζεις.φυσικα και μιλανε δε σου ειπα οχι.πολλες φορες ακουσα ποιος ειναι σε σχεση ποια ειναι χωρισμενη με παιδια ποιοι τα εφτιαξαν στο γραφειο ακουσα μεχρι και οτι βρεθηκαν καποτες στη τουαλετα.αλλα εσυ αλλο λες,εμαθες και ποια εδωσε κωλο...το δικο σου γραφειο ειναι σε αλλο επιπεδο.φανταζομαι ξερεις ποια τα καταπινει,ποια τα φτηνει,σε ποια αρεσουν οι δονητες ποιος γουσταρει γλυφομουνι κτλ..
Σύρε παρακάτω ρε ναυάγιο.
Για λυπηση είσαι.
Και σε ένα τοπικ που άνοιξες κι εκεί στο μεζέ σε παίρνουν ολοι, γιατί τις ίδιες μαλακίες που αραδιαζεις εδώ, αραδιάζεις κι εκεί.
Και μαθε να γράφεις βλάκα.
Ουτε Αλβανός, που μόλις ήρθε στη χώρα, δε γράφει τόσο χάλια.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.718
Πόντοι
2.306
Φιλε μην τα αλλαζεις.φυσικα και μιλανε δε σου ειπα οχι.πολλες φορες ακουσα ποιος ειναι σε σχεση ποια ειναι χωρισμενη με παιδια ποιοι τα εφτιαξαν στο γραφειο ακουσα μεχρι και οτι βρεθηκαν καποτες στη τουαλετα,ποιος ειναι στο tinder ktl.αλλα εσυ αλλο λες,εμαθες και ποια εδωσε κωλο...το δικο σου γραφειο ειναι σε αλλο επιπεδο.φανταζομαι ξερεις ποια τα καταπινει,ποια τα φτηνει,σε ποια αρεσουν οι δονητες ποιος γουσταρει γλυφομουνι κτλ..
και μετα βριζετε τον Κουλη οτι δεν στηριζει την επιχειρηματικοτητα. Φτου σας ρε!

τελικα ποσο ειναι το σωστο νουμερο ? Κλεισαμε στους 12?

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
817
Πόντοι
86
Σύρε παρακάτω ρε ναυάγιο.
Για λυπηση είσαι.
Και σε ένα τοπικ που άνοιξες κι εκεί στο μεζέ σε παίρνουν ολοι, γιατί τις ίδιες μαλακίες που αραδιαζεις εδώ, αραδιάζεις κι εκεί.
Και μαθε να γράφεις βλάκα.
Ουτε Αλβανός, που μόλις ήρθε στη χώρα, δε γράφει τόσο χάλια.
Η δικια σου σε ποια εταιρεια δουλευει?να δω αν εχω κανενα γνωστο εκει ,ποιος ξερει ισως τα λεει κ αυτη ολα στους συναδελφους της...γελαω με αυτα που λες

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Η δικια σου σε ποια εταιρεια δουλευει?να δω αν εχω κανενα γνωστο εκει ,ποιος ξερει ισως τα λεει κ αυτη ολα στους συναδελφους της...γελαω με αυτα που λες
Κούρασες βλάκα.
Μίλα μόνος σου.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Πού τη βρίσκεις τόση αφέλεια; Ρώτα κανένα φίλο σου που να έχει κάνει μερικά ONS να σου μάθει τα basics.
Έχω κάνει και γω τύπε μου δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανένα. Για αυτό έχω αηδιάσει έτσι. Έχει τύχει να ξεσκεπάσω αρκετές (4 για την ακρίβεια). Οι 3 από αυτές ήταν φίλες που ήξερα το μοτίβο τους στο κινητό, η άλλη δυστυχώς δικιά μου γκόμενα. Οι κολλητές λοιπόν συζητούσαν η μία με την άλλη για την καυλάντα που έκαναν και ότι με ένα παιδί πήγε καλά και θα σκέφτονταν να ξαναδοκιμάσουν ΟΛΟΙ μαζί. Η κολλητή λοιπόν είχε σχέση και τα έστειλα το επόμενο λεπτό στον γκόμενο όλα σε screenshot. Η βλαμμένη είπε ότι της χακαραν το προφίλ και δεν ήταν αυτή στις συνομιλίες. Φυσικά χώρισαν σε ένα μήνα και μου έκοψαν και οι 2 την καλημέρα.
Παιδια εγω ενα ξερω ,τελευταια ολο ακουω για ζευγαρια που χωριζουν,παντρεμενα με παιδια.εχει γινει τοσι συνηθισμενο που τωρα πια δεν το δινεις σημασια. Και 99% παντα λογω κερατου.και απο αντρα κ γυναικα.πηγε η αλλη παντρεμενη με παιδι γνωρισε τυπο στο γυμναστηριο τον δοκιμασε καλα τον εκανε τεστ drive και μετα χωρισε τονσυζυγο.στο ενδιαμεσο γαμιοταν κ με.τους 2.ο ενας εγλυφε εκει που εχυνε ο αλλος.και καταλαβενετε το νεο που ηξερε για το συζυγο...γλωσοφυλα εκει που τσιμπουκωνε ο συζυγος. Γεμισε ο τοπος με παιδια χωρισμενων κερατωμενων χιλιομαλλωμενων γονιων με ψυχολογικα προβληματα.ειχα γνωρισει μια χωρισμενη μου κλαιγοταν για τον πρωην που δεν επαιρνε παππουτσια στο παιδι ενω ειχαν χαλασει. Δυστυχως η κοπελα που θα αγαπησετε και θα παντρευτειτε αν ειχατε μια μαγικη μπαλα και βλεπατε τι ειχε κανει στο παρελθον θα σας πιασει αναγουλα και δεν θα θελετε να τη ξαναδειτε.την αγαπατε λογω αγνοιας του τι εχεινκανει.δεν ξερω και.δεν θελω να μαθω.εσας σας πηρε εβδομαδες να τη ριξετε ενω αλλος τη ξεσκισε στο αμαξι μεσα σε 1 ωρα.ξεχαστε τα περι αγαπης και μαλακιες.καντε μια βολτα εξω απο τα καφενεια κ θα δειτε τους 70αρηδες.οι γυναικες τους σπιτι,δεν θελουν να τις.εχουν μαζι.
Τύπε αμάξι παίρνεις και το πας συνεργείο να ελέγξει αν σε κοροϊδεύουν. Αν το έχουν τρακάρει κτλ.
Βάζεις άνθρωπο στο κρεβάτι σου με μακροπρόθεσμη προοπτική και δεν ξέρεις καν το παρελθόν του; Ποιος είναι ο αφελής; Δηλαδή αν έχει ποινικό μητρώο δεν σε νοιάζει. Εσύ εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που βλέπεις.
Ναι η παρτουζιάρα έριχνε και τα άκυρά της και ήταν ελεύθερη να το κάνει. Δεν υπάρχει κάποια κοινωνικοδικανική διαδικασία που να πρέπει να τιμωρείσαι επειδή κάνεις σεξ, απο την στιγμή που είσαι ελεύθερος να το κάνεις. Και γιατί πρέπει να τιμωρηθεί για κάτι; Σημασία δεν έχει τι κάνεις και τι δεν κάνεις στο σεξ, αλλά τι κάνεις απο εδώ και πέρα με τον/την σύντροφό σου και φυσικά να μην ζείς με αυταπάτες. Δεν χρειάζεται να ξέρεις το παρελθόν της/του συντρόφου σου, αλλά μην νομίζεις ότι δεν είχε. Δεν έκρινα την γυναίκα για τον παρελθόν της, αλλά τον άλλον που επειδή είναι απο το ίδιο χωριό, αν και ζουσαν σε άλλες πόλεις και συνθήκες, νόμιζε ότι έχει την σουπερ παρθένα, γιατί αυτό του πούλησαν και οι συγγενείς και οι φίλοι και η ίδια, η οποία μπορεί να τα βαρέθηκε όλα αυτά και απλά να ηθελε να ηρεμήσει. Ξέρεις αντίστοιχα πόσοι άνδρες κάθονται και τον παίρνουν ασύστολα και μετά το παίζουν ντελαμαγκέν; Πάρα πολλοί.Κάποτε ζούσα στον ίδιο όροφο με μια κοπελιά που δουλευε στο Φ69 με καλλιτεχνικό όνομα Τζουλιάννα (πλέον δεν ζώ ούτε εγώ εκεί, ούτε εκείνη, γιατί τα μάζεψε και πήγε στην πατρίδα της με τις κορώνες και ανοιγοκλεισίματα των μπουρδέλων). Είχαμε αναπτύξει μια φιλία, καθώς ηταν και πολύ καλό άτομο και την πήγαινα. Μου είχε πεί σκηνικά απο τα μπουρδέλα που δούλευε, δεν ηταν και λίγα, πως το στραπονάρισμα πήγαινε συννεφο. Εκεί δεν θα έπρεπε να ξέρει και η άλλη ότι τον ά1ντρα της τον πάνε κωλοφεράτζα στα μπουρδέλα, σινεμάδες κτλ κτλ; Θα έπρεπε. Καλό είναι να επικεντρωθεί κάποιος στο τώρα και αν δεν αντέχει να ακουει για το παρελθόν, καλό είναι να μην το σκαλίζει και πολύ ή αν το σκαλίσει και δεν του αρέσει ή τον χαλάει, επίσης καλό ειναι ο καθένας να πάρει τον δρόμο του όμορφα και ωραία, γιατι δεν είναι όλοι για όλους.
Τύπε άλλο πράγμα η ανωμαλία και άλλο η πολυσυντροφικότητα. Επίσης άλλο άντρας και άλλο γυναίκα νομίζω το έχουμε πει 500 φορές εδώ μέσα. Δεν πειράζει τις απορρίπτει η αγορά από μόνη της αλλιώς δεν θα το έκρυβαν. 3000 χρόνια πολιτισμός αυτό συμβαίνει, είναι ανθρώπινο και λογικό. Κάποιες ελάχιστες κοινωνίες που είναι στα δέντρα ακόμα γαμάνε όλοι την ίδια γυναίκα και κάτι τέτοια τρελά.
Αυτό είναι φοβερό νήμα :wanker:

πρέπει να υπάρχει και ένα αντίστοιχο στο κοσμοπόλιταν και μπαίνουν οι γκόμενες και γράφουν ''θέλετε παρθένο ή δε σας πειράζει να έχει κάνει ακα τελειωτικό κρεμπιέ με 10/ε + δώρο hpv με το μισό μεταξουργείο"

Ρε είστε με τα καλά σας θέλετε και παρθένες σε ένα σάιτ που το μέσο μέλος έχει έρθει σε επαφή με άγνωστα και σαρκοβόρα μικρόβια που αναπτύσονται στις υπόγες των μπουρδέλων

και λέτε για τους γκόμενους αυτών που πηδιούνται ενώ εδώ πάνε και ζητάνε φιλιά από τις πουτάνες που πριν τις έχυναν οι πάκιδες στη μούρη?????

Αν σε αυτή τη ζωή υπήρχε μια παρθένα σίγουρα δε θα ήθελε παρτίδες με το μέσο μέλος του σάη....τουλάχιστον χωρίς στολή biohazard :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Αδερφέ άσε τι θέλουμε. Το τι υπάρχει είναι το θέμα και εδώ συζητάμε, ότι όχι απλά μισή ντουζίνα έχουν φάει, αλλά ψάχνεις να βρεις από ποια τρύπα ΔΕΝ τον έχουν φάει. Στόμα, κώλος, μήτρα δεν έχουν πάτο. Ο αφαλός λογικά πρέπει να είναι παρθένος αλλά δεν ξέρω και τις ανωμαλίες του καθενός.
To μouvi δεν ειν' αρνί..
Η άλλη χθες σε πλοίο της γραμμής του Αργοσαρωνικού μελαχρινή ωραία γκόμενα τούμπανο,φαινόταν ευκατάστατη δίχως τον άντρα της κάτω των 30, με 3 παιδιά ηλικιακά από 2- 5 έτη, έδωσε το τηλέφωνό της χωρίς αναστολές με την μία σε έναν μπαρπαθόδωρο που της έκανε καiμάκι, με την δικαιολογία ότι την βοηθούσε δήθεν με τα πράγματα και τα παιδιά στον τερματισμό της γραμμής του Πειραιά καθώς κατέβαιναν.Άντε με το καλό και το 4ο. Οπότε το βαρέλι δεν έχει πάτο.
Σωστός ο παίχτης. Άντε πες τα, ότι γίνονται γιατί κάποιοι εδώ μέσα λένε πως τα βγάζουμε από το μυαλό μας. Μην το θεωρείς απίθανο να έβαλε τα παιδιά για νάνι και μετά το γλέντησε την ίδια κιόλας νύχτα.
ποια επίθεση...κλασικος βλακας εισαι που οταν φτασει στο σημειο της μαλακιας του το βλεπει επιθεση και εμμονή..ακου γιδακο οτι εισαι θα παρεις ....αλλα μην μας λες τα τσιμπουκια σου οτι εσυ ο πορνος θελεις και παρθενα απο μονος σου μπαινεις σαν κερασακι στην κατηγορια με τα αισχη ..ο πορνος και η παρθενα ..καυλα εργακι
Ποια επίθεση; Τα γιδάκο, κερασάκι και βλάκας τι είναι;

Είδες απλά ότι δεν μπορείς να μου τη βγεις και άρχισες τα κοσμητικά επίθετα.

Νομίζεις ότι παίζω παιχνίδια μυαλού και φαντάζεσαι πράγματα. Δεν θα πέσω στο επίπεδο σου γιατί σίγουρα θα με κερδίσεις λόγω εμπειρίας.

Για να μιλήσω την γλώσσα σου και να καταλάβεις, πες απλά ότι είμαι ένα φαλλοκρατικό γουρούνι που δεν αναγνωρίζει τα γυναικεία δικαιώματα. Ίσως έτσι καταλάβεις...

Μια απορία έχω μόνο. Είχες ποτέ οργασμό με κανέναν άλλον εκτός από μπίλιες, δονητές και δάχτυλα;

Φαντάζομαι ότι η πρώτη σου σκέψη θα είναι να μου πεις να τα βάλω στον κώλο μου και ότι εγώ χρειάζομαι κάνα στραπονάρισμα μπας και ηρεμήσω... IQ ραδικιού.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: dCorso

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom