Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
To άλλο περιέργο είναι ότι ο ερευνητής προδημοσίευσε κάποια συμπεράσματα στη σελίδα του ινστιτούτου του αλλά τόσα χρόνια μετά δεν την έβγαλε σε κάποιο journal, ενώ ο ίδιος συνολικά μάλλον έχει καλό track record (from the outside, δεν το ξέρω το πεδίο). Η δε δημοσίευση στη σελίδα του ινστιτούτου τόσα χρόνια μετά έχει μόνο 15 citations (που είναι τίποτα για ένα τόσο catchy ερώτημα). Άρα μάλλον η έρευνα δεν ήταν και πολύ solid και το project δεν προχώρησε για σοβαρή αξιολόγηση.
Εν τω μεταξύ, τέτοιου είδους έρευνα, σε site σαν το IFS, είναι σα να διαβάζεις έρευνα για τη βεβαιωμένη ασφάλεια της οικιακής χρήσης όπλων στο site του NRA.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196
Εν τω μεταξύ, τέτοιου είδους έρευνα, σε site σαν το IFS, είναι σα να διαβάζεις έρευνα για τη βεβαιωμένη ασφάλεια της οικιακής χρήσης όπλων στο site του NRA.
Τι ακριβώς αντιπροσωπεύει το IFS;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Αυτό το σημείο δεν το διάβασα. Για το gay γράφει ότι το νούμερο τους ήταν τόσο χαμηλό που δεν μπορούσε να κάνει ανάλυση. Άρα υποψιάζομαι ότι πρέπει να είναι αμελητέα ποσότητα που δεν ανατρέπει τα δεδομένα της έρευνας.
Δε μπορεί να κάνει ξεχωριστή ανάλυση λέει. Με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό.
Σε αυτή την περίπτωση είναι λιγοι. Για τη γενική έρευνα μια χαρά είναι το πλήθος τους.
Χώρια το 7% και το 9% των μηδεν ερωτικών συντρόφων.
Επίσης, δε βρήκα καπου να αναφέρει τα ποσοστά στο δείγμα των διαφόρων κατηγοριών, με βάση τον αριθμό ερωτικών συντρόφων. Για να έχουμε μια εικόνα πως διαφοροποιούνται αυξητικά.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Τι ακριβώς αντιπροσωπεύει το IFS;

Strong Families.
Sustainable Societies.​

The Institute for Family Studies (IFS) is dedicated to strengthening marriage and family life, and advancing the well-being of children through research and public education. Addressing family life is what we do, and we invite you to learn more about ways to strengthen families in America and around the world.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
930
Πόντοι
81
Σε όλους τους άντρες τους ενδιαφέρει το νούμερο που έχουν γράψει οι γκόμενες τους πόσο μάλλον οι σύζυγοι τους.Το αν θα μάθουν την αλήθεια υπάρχει πιθανότητα αν ρωτήσουν ευθεως ένα ποσοστό 99,99% να ακούσουν παραμύθι και υπάρχει ο άλλος τρόπος,της μαιευτικής που κερδίζεις σιγά σιγά την εμπιστοσύνη τους και τους το εκμαιευεις σε ανύποπτο χρόνο ή πάνω στην καβλα,με πιο καλα ποσοστά επιτυχίας.Αλλα το μόνο σίγουρο ότι όλη την αλήθεια την ξέρει μόνο αυτή.Αν ανοίξεις θέμα μόνος σου,ρωτήσεις και απαντήσει ότι δεν αναμοχλευω το παρελθόν μου στις νυν σχέσεις μου και ενοχληθεί μάλιστα,όχι δεν θα σου απαντήσει ποτέ των ποτών αλλά πιθανότατα έχει γράψει χοντρό νούμερο.
Τέλος για τους ευαισθητουληδες και open minded δεν σας ενδιαφέρει το νούμερο μέχρι να ανακαλύψετε ότι η δικιά σας έχει γράψει δι-τριψηφιο body count κι εσείς 10 ψηφίο με τα 9 δάχτυλα των παλαμών σας.....και άλλη μία την μοναδικη γκόμενα της ζωής σας.

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
609
Πόντοι
81
Η όλη ιστορία είναι να σκέφτεσαι πως αυτό το λευκό υγρό από τον κόλπο δεν είναι υγρά, αλλά πως γαμήθηκε με άλλον πριν και κάνεις πλατς πλουτς το πουλάκι σου στο σπέρμα του άλλου.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196
Σε όλους τους άντρες τους ενδιαφέρει το νούμερο που έχουν γράψει οι γκόμενες τους πόσο μάλλον οι σύζυγοι τους.
Speak for yourself ρε αδελφέ, γιατί μας βάζεις όλους στο loser αυτό σκεπτικό;

Τέλος για τους ευαισθητουληδες και open minded δεν σας ενδιαφέρει το νούμερο μέχρι να ανακαλύψετε ότι η δικιά σας έχει γράψει δι-τριψηφιο body count κι εσείς 10 ψηφίο με τα 9 δάχτυλα των παλαμών σας.....και άλλη μία την μοναδικη γκόμενα της ζωής σας.
Υπερυαίσθητος και ανασφαλής είναι όποιος ασχολείται με το αν η δικιά του είχε πάει με 5, 15 ή 35 και κλαίει για μαλακίες. Όποιος δε νοιάζεται είναι self-confident, περνάει καλά και έχει πιάσει το νόημα της ζωής.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
930
Πόντοι
81
Speak for yourself ρε αδελφέ, γιατί μας βάζεις όλους στο loser αυτό σκεπτικό;

Υπερυαίσθητος και ανασφαλής είναι όποιος ασχολείται με το αν η δικιά του είχε 5, 15 ή 35 και κλαίει για μαλακίες. Όποιος δε νοιάζεται είναι self-confident, περνάει καλά και έχει πιάσει το νόημα της ζωής.
Loser είναι να έχεις ρίξει 1 και έχει φάει η γυναίκα σου 100.Εσυ που βρίσκεσαι ούτε με ενδιαφέρει τυπε....

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Καθόλου δε με πειράζει.
Εφόσον έχει πάει με σοβαρούς, ωραίους, νέους, υγιείς και εχέμυθους ανθρώπους, ας έχει πάει και με δύο ντουζίνες.
Αν όμως οι πρώην της ήταν ζάκια,παραβατικοί, μπεκρήδες, τζογαδόροι, γύφτοι, αναρχοάπλυτοι και τριάντα χρόνια μεγαλύτεροί της, υπάρχει πρόβλημα.
Και θα υπάρχει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196
Καθόλου δε με πειράζει.
Εφόσον έχει πάει με σοβαρούς, ωραίους, νέους, υγιείς και εχέμυθους ανθρώπους, ας έχει πάει και με δύο ντουζίνες.
Αν όμως οι πρώην της ήταν ζάκια,παραβατικοί, μπεκρήδες, τζογαδόροι, γύφτοι, αναρχοάπλυτοι και τριάντα χρόνια μεγαλύτεροί της, υπάρχει πρόβλημα.
Ο λόγος για να μη ρωτάς είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε κάποιες ιστορίες που αν τις μάθει η άλλη/ ο άλλος μπορεί να ενοχληθεί. Έχω παλιό φίλο που πίεζε τη γκόμενα του με ερωτήσεις για το παρελθόν της και αυτή κάποια στιγμή του είπε για μια επιπόλαια φάση με έναν πολύ μεγαλύτερο παντρεμένο. Ο τύπος μετά το σκεφτόταν συνέχεια και αυτό γάμησε τη σχέση. Η φάση έγινε χρόνια πριν γνωριστούν και ενώ η δική τους η σχέση ήταν μια χαρά. Τι κέρδισε;

Τελευταία τροποποίηση:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.988
Πόντοι
2.356
Σε όλους τους άντρες τους ενδιαφέρει το νούμερο που έχουν γράψει οι γκόμενες τους πόσο μάλλον οι σύζυγοι τους.Το αν θα μάθουν την αλήθεια υπάρχει πιθανότητα αν ρωτήσουν ευθεως ένα ποσοστό 99,99% να ακούσουν παραμύθι και υπάρχει ο άλλος τρόπος,της μαιευτικής που κερδίζεις σιγά σιγά την εμπιστοσύνη τους και τους το εκμαιευεις σε ανύποπτο χρόνο ή πάνω στην καβλα,με πιο καλα ποσοστά επιτυχίας.Αλλα το μόνο σίγουρο ότι όλη την αλήθεια την ξέρει μόνο αυτή.Αν ανοίξεις θέμα μόνος σου,ρωτήσεις και απαντήσει ότι δεν αναμοχλευω το παρελθόν μου στις νυν σχέσεις μου και ενοχληθεί μάλιστα,όχι δεν θα σου απαντήσει ποτέ των ποτών αλλά πιθανότατα έχει γράψει χοντρό νούμερο.
μπα μονα τους τα λενε. κατσε εξω και η μια θα βαλει κοντρα με ποσους γαμηθηκε και αν την γαμησε καλυτερα αυτος που γαμησε και τη φιλη τους...

ξεβρακωτοι κωλοι ειναι γενικα....

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.335
Πόντοι
5.595
Όχι αν δεν έχει πάει με ξεπεσμένους τύπους, δεν εννοώ βέβαια να έχει πάει με θρησκευόμενους και διανοούμενους.

Αν έχει πάει με ακροαριστερους, απλυτους , μακροχρονιους τεμπέληδες κτλ , λυπάμαι για εκείνη....

Η λέξη προέρχεται από τη βενετική dozzina, που σημαίνει δωδεκάδα. Ντουζίνα λοιπόν είναι μια δωδεκάδα. Σήμερα τη χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε ένα σύνολο από δώδεκα (συνήθως όμοια) πράγματα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Υπερυαίσθητος και ανασφαλής είναι όποιος ασχολείται με το αν η δικιά του είχε πάει με 5, 15 ή 35 και κλαίει για μαλακίες. Όποιος δε νοιάζεται είναι self-confident, περνάει καλά και έχει πιάσει το νόημα της ζωής.
O συγκεκριμένος είναι απλά μαλάκας.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Εσύ κάνεις λάθος.
Ακόμα και γονιδιακά όπως λες η γυναίκα είναι πιο κτητική.
Ο άντρας σταρχίδια του θελει ενα μουνί ό,τι ναναι να ρίξει σπέρμα και να φύγει.
Η γυναίκα θέλει τον άντρα τον καλύτερο να του μεγαλώσει παιδιά και να τον έχει δίπλα της.
Πιο πολύ τις νοιάζει τις γυναίκες.
Μόνο που επιλέγεις να παντρευτείς ή να κάνεις σχέση έχεις ήδη υποταχθεί στη γυναικεία φύση.
Η γυναίκα θέλει τον καλύτερο... Μάλιστα!
Έχεις δει ποιοι γαμάνε; Ας δεχτώ ότι και οι πίθηκοι έχουν ψυχή. Τότε πως εξηγούνται τα απεριόριστα καβλια που τρώνε στα one night stand, στη δουλειά, από εδώ και από εκεί; Όλοι αυτοί είναι οι καλύτεροι και θέλουν τα παιδιά τους; Με το να κάνεις σχέση και να γαμάς δεν υποτάσσεσαι σε καμία γυναικεία φύση. Ίσα ίσα το δικό σου ένστικτο ακούς και τις ξεσκίζεις. Πρέπει να αφήσεις τον σπόρο σου και σε πιέζει η φύση να το κάνεις.

Τέλος πάντων, η νυφη ηταν αυτή που την ξεκωλιάζαμε ή αντίστοιχα ξεκώλιαζε με στραπόν άνδρες και γυναίκες πριν λίγα χρόνια και δεν την έκαζες ζάφτι με τίποτε. Λες τίποτε; Όχι.. Άστον να χαίρεται. Βεβαια στο χωριό τους δεν ξέρω τι φήμη έχουν τόσο εκείνη, όσο και η οικογένεια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποιά μπορεί να είναι η αλήθεια.
Δύο παρατηρήσεις.
1) Σκέψου τώρα την παρτουζιάρα ότι θα έριχνε τα άκυρα της και θα το έπαιζε και ιστορία.
Για αυτό κοινωνικά πως τιμωρείται; 2) Παντρεύεται, βρίσκει ένα κορόιδο και προχωράει σαν να μην έγινε τίποτα.

Βρειτε εναν ανθρωπο που θα περηφανευεστε οτι εχετε διπλα σας.σημασια εχει να γινεις 50 χρονων και να λες ειμαι τυχερος βρηκα και παντρευτηκα τη καλυτερη κοπελα. Αλλιως σε βλεπω να γεμιζεις με regrets και να μετανιωνεις να κλαις τη μοιρανσου και στο τελος να πηγαινεις στις πουτανες για νανξεχαστεις
Φίλε μου να ξέρεις ότι πολύ δύσκολο να βρεις γυναίκα που να είναι κόντρα στα κοινωνικά στάνταρ. Την σήμερον ημέρα τον παίρνουν από παντού. Πως να βρεις γυναίκα να πεις καλά έκανα και έζησα με αυτήν; Δεν μιλάμε για πριγκίπισσες. Απλά εδώ συζητάμε να μην έχει κρεατωθεί από το κάθε απόβρασμα που κυκλοφορεί.
Δεν έχει νόημα η ερώτηση σου, και να τύχει κάποια που θα πει αλήθεια πώς θα τσεκάρεις; Γι' αυτό, όποιος το ψάχνει είναι ηλίθιος, και με το που ρωτάει, η άλλη καταλαβαίνει ότι έμπλεξε με ηλίθιο που είναι ό,τι χειρότερο.
Τύπε δεν αναφέρομαι στο να πας να ρίξεις 2-3 πούτσες. Έχουμε και τα κορίτσια μας στα μπουρδέλα να γαμάμε όσο θέλουμε. Ποιος ενδιαφέρεται πόσους έχει πάρει η εργαζόμενη;
Όταν όμως πρόκειται να βάλεις έναν άνθρωπο στην ζωή σου δεν είναι δυνατόν να μην ξέρεις τι παίρνεις. Κινητό αγοράζεις και κοιτάζεις να είναι σφραγισμένο. Θα βάλεις έναν άνθρωπο στην ζωή σου που οι επιλογές έκανε για το ίδιο του κορμί είναι εξεφτελιστικές;
Απλά λειτουργεί αλλιώς το μυαλό τους.
Και για μία γυναίκα χάνεις αξία αν γαμάς πουτάνες γιατί σημαίνει ότι δε σε θέλουν οι νορμάλ γυναίκες αλλά πρέπει να πληρώσεις.
Οκ ας το πάμε διαφορετικά.
Αυτό το αλλιώς που λες γιατί εμείς πρέπει να το δεχτούμε;
Σε τι ρίχνει την αξία σου να γαμάς πουτάνες; Ποιες είναι οι νορμάλ γυναίκες; Αυτές που γαμιουνται στα club; Αυτές που παρτουζάρουν με τους φίλους τους;
Είπε ο γάιδαρος τον πετηνο κεφάλα.
Απλά ανοίγεις το κινητό της και θα μάθεις αμέσως για τις περισσότερες πούτσες που έχει φάει. Τώρα όπως είπε φίλος προηγουμένως δεν έχει σημασία ο αριθμός από τις πούτσες που έχει βάλει μέσα της. Μπορεί 2 σχέσεις να της έχουν δώσει το κωλιάντερο στο χέρι και το σκατό στο στόμα και η εργαζόμενη στην Φυλής να μην κάνει καν πρωκτικό πρόγραμμα.
Η όλη ιστορία είναι να σκέφτεσαι πως αυτό το λευκό υγρό από τον κόλπο δεν είναι υγρά, αλλά πως γαμήθηκε με άλλον πριν και κάνεις πλατς πλουτς το πουλάκι σου στο σπέρμα του άλλου.
Μεγάλε μύστη είπες σε μια πρόταση αυτό που προσπαθώ να πω σε 10 σελίδες.
Έχει χύσει ο ένας στο λαρύγγι κατευθείαν και ο άλλος δίνει γλωσσόφιλα.
Ε ποιος φταίει; Μήπως ο κακομοίρης που κάνει χορηγία για να πνίγεται στα χύσια του πρώην;
Άρα να γλείφεις τα παιδιά 3 ποδοσφαιρικών ομάδων με αυτοπεποίθηση; Και να αδιαφορείς για να κάνεις τη δουλειά σου και να περάσεις καλά;
Καθόλου δε με πειράζει.
Οι σοβαροί νέοι και ωραίοι δεν γαμάνε καν. Βρες μου μια που να έχει πάει μόνο με τέτοιους. Εγώ όσες ξέρω έχουν πάει τουλάχιστον με 5 πιθήκους, 10 καθυστερημένους και πολλά φρικιά.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.591
Πόντοι
736
Η γυναίκα θέλει τον καλύτερο... Μάλιστα!
Έχεις δει ποιοι γαμάνε; Ας δεχτώ ότι και οι πίθηκοι έχουν ψυχή. Τότε πως εξηγούνται τα απεριόριστα καβλια που τρώνε στα one night stand, στη δουλειά, από εδώ και από εκεί; Όλοι αυτοί είναι οι καλύτεροι και θέλουν τα παιδιά τους; Με το να κάνεις σχέση και να γαμάς δεν υποτάσσεσαι σε καμία γυναικεία φύση. Ίσα ίσα το δικό σου ένστικτο ακούς και τις ξεσκίζεις. Πρέπει να αφήσεις τον σπόρο σου και σε πιέζει η φύση να το κάνεις.

Δύο παρατηρήσεις.
1) Σκέψου τώρα την παρτουζιάρα ότι θα έριχνε τα άκυρα της και θα το έπαιζε και ιστορία.
Για αυτό κοινωνικά πως τιμωρείται; 2) Παντρεύεται, βρίσκει ένα κορόιδο και προχωράει σαν να μην έγινε τίποτα.

Φίλε μου να ξέρεις ότι πολύ δύσκολο να βρεις γυναίκα που να είναι κόντρα στα κοινωνικά στάνταρ. Την σήμερον ημέρα τον παίρνουν από παντού. Πως να βρεις γυναίκα να πεις καλά έκανα και έζησα με αυτήν; Δεν μιλάμε για πριγκίπισσες. Απλά εδώ συζητάμε να μην έχει κρεατωθεί από το κάθε απόβρασμα που κυκλοφορεί.

Τύπε δεν αναφέρομαι στο να πας να ρίξεις 2-3 πούτσες. Έχουμε και τα κορίτσια μας στα μπουρδέλα να γαμάμε όσο θέλουμε. Ποιος ενδιαφέρεται πόσους έχει πάρει η εργαζόμενη;
Όταν όμως πρόκειται να βάλεις έναν άνθρωπο στην ζωή σου δεν είναι δυνατόν να μην ξέρεις τι παίρνεις. Κινητό αγοράζεις και κοιτάζεις να είναι σφραγισμένο. Θα βάλεις έναν άνθρωπο στην ζωή σου που οι επιλογές έκανε για το ίδιο του κορμί είναι εξεφτελιστικές;

Οκ ας το πάμε διαφορετικά.
Αυτό το αλλιώς που λες γιατί εμείς πρέπει να το δεχτούμε;
Σε τι ρίχνει την αξία σου να γαμάς πουτάνες; Ποιες είναι οι νορμάλ γυναίκες; Αυτές που γαμιουνται στα club; Αυτές που παρτουζάρουν με τους φίλους τους;
Είπε ο γάιδαρος τον πετηνο κεφάλα.

Απλά ανοίγεις το κινητό της και θα μάθεις αμέσως για τις περισσότερες πούτσες που έχει φάει. Τώρα όπως είπε φίλος προηγουμένως δεν έχει σημασία ο αριθμός από τις πούτσες που έχει βάλει μέσα της. Μπορεί 2 σχέσεις να της έχουν δώσει το κωλιάντερο στο χέρι και το σκατό στο στόμα και η εργαζόμενη στην Φυλής να μην κάνει καν πρωκτικό πρόγραμμα.

Μεγάλε μύστη είπες σε μια πρόταση αυτό που προσπαθώ να πω σε 10 σελίδες.
Έχει χύσει ο ένας στο λαρύγγι κατευθείαν και ο άλλος δίνει γλωσσόφιλα.
Ε ποιος φταίει; Μήπως ο κακομοίρης που κάνει χορηγία για να πνίγεται στα χύσια του πρώην;

Άρα να γλείφεις τα παιδιά 3 ποδοσφαιρικών ομάδων με αυτοπεποίθηση; Και να αδιαφορείς για να κάνεις τη δουλειά σου και να περάσεις καλά;

Οι σοβαροί νέοι και ωραίοι δεν γαμάνε καν. Βρες μου μια που να έχει πάει μόνο με τέτοιους. Εγώ όσες ξέρω έχουν πάει τουλάχιστον με 5 πιθήκους, 10 καθυστερημένους και πολλά φρικιά.
για να κανω μια σουμα ..
1 ειπε ο γαιδαρος στον πετινο κεφαλα ..οποτε το ξερεις οτι παραλογιζεσαι με τις παρθενιες

2 η αποψη σου για τις γυναικες ενα μεγαλο πορνειο

3,δεν τις πιστεύεις αλλα τον σπορο σου θες να τον φυτεψεις σε κατι γαμημενο και ετσι βγαίνουν τα γαμοπαιδα?

4 οτι δεν ειναι στην αισθητική σου το εχεις και για χαζο ,,,βλεπω πως μιλας

5 οι σοβαροι νεοι λες δεν γαμανε καν

αποτελεσματα απο την σουμα
Τυπε εχεις κανει τα αίσχη παραπανω απο οτι αντεχες και καηκες ....για εμενα καλα να παθεις:coffee:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196

Απλά ανοίγεις το κινητό της και θα μάθεις αμέσως για τις περισσότερες πούτσες που έχει φάει.

You only live once και το σημαντικό είναι να περνάς καλά τη στιγμή. Τα "θα βάλεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου" και "οι εξευτελιστικές επιλογές στο κορμί της" είναι για ρομαντικά και υπερευαίσθητα αγόρια και τις σειρές του Νίκου Φώσκολου που έβλεπε η γιαγιά μου στα 1990s. Ενηλικιώθηκα πριν χρόνια, δε μπορώ να σκεφτώ έτσι, sorry.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
για να κανω μια σουμα ..
1 ειπε ο γαιδαρος στον πετινο κεφαλα ..οποτε το ξερεις οτι παραλογιζεσαι με τις παρθενιες

2 η αποψη σου για τις γυναικες ενα μεγαλο πορνειο

3,δεν τις πιστεύεις αλλα τον σπορο σου θες να τον φυτεψεις σε κατι γαμημενο και ετσι βγαίνουν τα γαμοπαιδα?

4 οτι δεν ειναι στην αισθητική σου το εχεις και για χαζο ,,,βλεπω πως μιλας

5 οι σοβαροι νεοι λες δεν γαμανε καν

αποτελεσματα απο την σουμα
Τυπε εχεις κανει τα αίσχη παραπανω απο οτι αντεχες και καηκες ....για εμενα καλα να παθεις:coffee:
Ωραία πάμε λοιπόν να σου απαντήσω σε ένα προς ένα.

1. Θεωρείς ότι παραλογίζομαι ενώ έχω πει ξεκάθαρα πως άλλο το τι θα θέλαμε και άλλο το τι έχουμε. Γαμάμε αυτό που μπορούμε και όχι αυτό που θέλουμε.

2. Η άποψη μου για τις γυναίκες είναι η πραγματικότητα, τουλάχιστον της Δύσης. Αν η πραγματικότητα είναι πορνείο δεν φταίω εγώ που το καταλαβαίνω. Επίσης εσύ βράδυ δεν κυκλοφορείς; Για καφέ δεν πας; Δεν βγαίνεις από το σπίτι; Τι ακριβώς βλέπεις; Ωραίους άντρες με εξίσου ωραίες γυναίκες; Άμα είναι έτσι πες μου που ζεις να έρθω και εγώ να τα βλέπω και να μην χαλιεμαι με τα σκατά που βλέπω καθημερινά.

3. Όλα τα υγιή και φυσιολογικά ζώα έχουν το ένστικτο της αναπαραγωγής. Μήπως πρέπει να απολογηθώ που μου μου αρέσει το μουνί και όχι τα αντρικά κωλαράκια.

4. Αν η δική σου αισθητική ξεφεύγει από το αντικειμενικό, μάντεψε ποιος χρειάζεται τροποποιήσεις.

5. Προφανώς αναφέρομαι στην πλειοψηφία και όχι σε όλους. Επίσης τι εννοούμε γαμάνε; Γαμάνε τα μουνιά που θέλουν; Όσα θέλουν; Μήπως απλά βολεύονται και αυτοί;

Συμπέρασμα. Πότε είπα ότι έχω κάνει αίσχη; Έτσι λες εσύ. Υποθέτεις πράγματα νομίζοντας ότι θα με θίξεις γιατί μάλλον όσα λέω πονάνε. Εγώ είμαι ένας απλός μπουρδελιάρης που σέβεται τις εργαζόμενες στο σεξ (έτσι κι αλλιώς) αλλά σίγουρα πολύ περισσότερο από τη μέση γυναίκα και δυστυχώς πλέον δεν είμαι αρκετά χαζός για να μην καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου.

You only live once και το σημαντικό είναι να περνάς καλά τη στιγμή. Τα "θα βάλεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου" και "οι εξευτελιστικές επιλογές στο κορμί της" είναι για ρομαντικά και υπερευαίσθητα αγόρια και τις σειρές του Νίκου Φώσκολου που έβλεπε η γιαγιά μου στα 1990s. Ενηλικιώθηκα πριν χρόνια, δε μπορώ να σκεφτώ έτσι, sorry.
Κάτσε ρε τύπε μισό λεπτό. Είναι ρομαντικές επιλογές να μην θες να κοιμάσαι με μια γυναίκα που επέλεξε να γίνει δημόσια τουαλέτα; Δηλαδή πρέπει να δεχτώ την χυσοσακούλα του καθενός με το ζόρι; Για αυτό έχουμε τα κορίτσια μας του επαγγέλματος, ώστε να περνάμε καλά χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες της κοινωνικής συναναστροφής με τέτοιου είδους ανθρώπους. Στην ιδέα ότι θα έπρεπε να πάω να φλερτάρω μια τέτοια για να μου δώσει ένα κομματάκι και εμένα σαν να είμαι σκυλί προτιμώ να τα κόψω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom