Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Elampra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
8
Like
776
Πόντοι
301
My two cents που λένε και στο χωριό μου.

Το τοπικ λέει ''σας πειράζει να έχει πάει με μια ντουζίνα'' δηλαδή 12. Εν έτει 2024 - που γαμιούντε πλέον από το Γυμνάσιο.

Κατ'εμέ όχι - δεν με πειράζει. Την αλήθεια του τι έχει βάλει μέσα της η κάθε μια το ξέρει μόνο η ίδια, ούτε καν οι κολλητές τους. Αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας είναι να είσαι καλά και να περνάς καλά όταν ΔΕΝ κάνετε σεξ, γιατί αυτή είναι και η πλειοψηφια του χρόνου.

Πηγαίνοντας πλέον προς τα 40 αξιολογώ άλλα πράγματα. Μπορεί να σταθεί σε συζήτηση;; Μπορεί να έχει καλή διάθεση και να μην σπάει ασταμάτητα μπάλες; Να σε προσέχει; Να σε νοιάζεται;; Να μην ψάχνει επιβεβαίωση αλλού;;

Για μένα αυτά μετράνε. Φυσικά όλοι μας θα θέλαμε να μην έχει πάει το κοτέρ πάνω από 10. Πως το μαθαίνεις πρακτικά όμως;; Δεν μπορείς.

Θα την ρωτήσεις;; (εχω σταματήσει να το κάνω χρόνια). Θα σου πεί ψέματα ή θα σου πεί αυτό που θες να ακούσεις.

Ξέρεις έσυ αν το καλοκαίρι του 2011 στις διακοπές της στην Πάρο δεν την τρύπησαν 6 ψωλές σε 9 μέρες;; Όχι...

Αρά τι κάνεις; Κοιτάς τα γύρω γύρω. Πως ντύνεται;; Εχει ανοιχτά η κλειστά σόσιαλ;; Πότε σου κάθεται;; 2ο ραντεβού η 7ο μετά από κανα μήνα;; Ποιές είναι οι φίλες της και ο κύκλος της;;

Ετσι φτιάχνεις μια εικόνα. Θα πέσεις μέσα;; Πιθανώς όχι.

Εχω γνωρίσει κοπέλες με καριέρα, σπουδές, μεταπτυχιακά από ''καλά σπίτια'' και τα καταπίνανε στο αμάξι όντας σε σχέση.

Αρα για να κλείσω, κοιτάς τα γύρω γύρω, ακούς το ένστικτο σου γιατί η πουτανιά δεν κρύβεται και βασίζεσαι στο πως σου φέρεται.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.477
Πόντοι
6.946
Ακριβώς αυτό είπα και εγώ προηγουμένως, στατιστικές έρευνες το απέδειξαν.

Έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση εδώ, με τα μέλη. Δεν μιλάμε απλώς για γκόμενα, αλλά για την μέλλουσα ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
Δηλαδή, αφοσίωση και σταθερότητα στην οικογένεια και τον γάμο.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.654
Πόντοι
4.615
Κάτι που συνέβει πριν χρόνια με κοπέλα που την έβλεπα όντως σοβαρά. Ανακάλυψα ότι την είχαν γαμήσει άτομο, μπορεί και άτομα, από τύπους που λυμαίνονται πλατείες. Ο τύπος δεν είχε ποτέ γκόμενα ή δεν τον είχε δει ποτέ κανένας με γυναίκα στα χρονικά. Και είχε πάει με αυτόν. Περνούσε μια φάση και γυρνούσε στο δρόμο σαν νεαρά και την γαμούσε όποιος να ναι πραγματικά. Μπορεί να κράτησε λίγο καιρό εγώ ξενέρωσα, τουλάχιστον τότε, απίστευτα το κώλο μου και έπεσε σουτ όπως ήταν. Πόσο πλάκα έχει να παντρευτείς μια τύπισσα από επαρχία που την έχουν γαμήσει όλοι μα όλοι από μόλις τα 20 της, μέχρι μπαρμπάδες, και να πας εσύ σαν έξυπνος να την μαζέψεις και να την σπιτώσεις. Πρέπει να σαι μεγάλο γίδι ή αρρωστημένα απελπισμένος, όπως αρκετά μέλη στο μπου. Μερικούς ούτε στο περίπτερο δεν τους γουστάρουν που πάνε και αφήνουν λεφτά με τη φάτσα και το vibe που αποπνέουν, εννοείται ότι κάτσει θα το στεφανωθούν.
Έμμεσα από τα παραπάνω τίθεται μία ακόμη παράμετρος του παρελθόντος: όχι μόνο ο αριθμός, αλλά και η ''ποιότητα'' αυτών με τους οποίους τραβιόταν,, εφόσον το μάθεις τελικά. Αν η άλλη ήταν η δωρεάν ανακουφίστρα του κάθε τελειωμένου χασικλή-πρεζάκια-επαγγελματία ανεπάγγελτου ρεμαλιού, δεν μπορεί ξαφνικά να μετουσιωθεί σε wife material και να γίνει μία λαμπρή και υποδειγματική σύζυγος.

Επειδή το είδα να γίνεται λόγος, το ότι μία μπορεί να ''αργεί'' να κάνει σεξ μαζί σου, δεν είναι στοιχείο ''καλής ποιότητας γυναίκας''. Πιθανότατα το παίζει καλή γιατί βλέπει εσένα ως καλό για κάτι σοβαρό, σε άπειρους άλλους πιθανότατα είχε πηδηχτεί από την πρώτη ώρα που τους είχε γνωρίσει πανεύκολα και χωρίς κανένα δισταγμό.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.303
Πόντοι
441
Ακριβώς αυτό είπα και εγώ προηγουμένως, στατιστικές έρευνες το απέδειξαν.

Έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση εδώ, με τα μέλη. Δεν μιλάμε απλώς για γκόμενα, αλλά για την μέλλουσα ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
Δηλαδή, αφοσίωση και σταθερότητα στην οικογένεια και τον γάμο.

Επειδή είσαι σοβαρός τύπος και το ψάχνεις, σου κάνω δώρο αυτό το comment στο reddit.
Περιέχει τεκμηριωμένη απάντηση - στα ελληνικά- με διάφορες έρευνες που επιβεβαιώνουν όσα λέμε.
Και άσε τους κερατάδες που έχουν παντρευτεί τις πουτάνες τους να κάνουν cope

https://www.reddit.com/r/greece/comments/12v2fic/_/jh9gdws

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.909
Πόντοι
1.446
Όταν δεν έχεις συγκριτικές παραστάσεις είναι unsurprising να δηλώσεις ευτυχισμένος από την Χ μοναδική εμπειρία που είχες. Κάποιος που δεν έχει πάει ποτέ διακοπές αν πάει μερικές μέρες στη Σαλαμίνα μετά σε μια έρευνα λογικά θα δηλώσει ότι του άρεσε η εμπειρία. Κάποιος που πάει σε ωραία μέρη κάθε χρόνο δε θα ξετρελαθεί.

Τελευταία τροποποίηση:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.909
Πόντοι
1.446
Επειδή το είδα να γίνεται λόγος, το ότι μία μπορεί να ''αργεί'' να κάνει σεξ μαζί σου, δεν είναι στοιχείο ''καλής ποιότητας γυναίκας''. Πιθανότατα το παίζει καλή γιατί βλέπει εσένα ως καλό για κάτι σοβαρό, σε άπειρους άλλους πιθανότατα είχε πηδηχτεί από την πρώτη ώρα που τους είχε γνωρίσει πανεύκολα και χωρίς κανένα δισταγμό.
Αυτό δείχνει expediency αδελφέ, που είναι στοιχείο κακού χαρακτήρα. Οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση θέλουν οι άλλοι να τους γουστάρουν γι' αυτό που είναι και όχι για κάτι που δεν είναι.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
H έρευνα περιέχει απαντήσεις gay και lesbian ατόμων και ατόμων που δηλωνουν ευτυχισμένα στο γάμο τους, αλλά ΖERO, 0, ερωτικούς συντρόφους στη ζωή τους. Ευτυχισμένα στην αγαμία τους δηλαδή.
Μέχρι κι ο συντάκτης της απορεί και θεωρεί ότι μάλλον δεν κατάλαβαν τις ερωτησεις.
Μη ξέροντας τι να τους κάνει τους κατατασσει αυθαίρετα στους έχοντες έναν μόνον ερωτικό σύντροφο, το λέει κι ο ίδιος, αλλά όταν έχεις να κάνεις με ηλίθιους αναγκαστικά κάνεις συμβιβασμούς.

nkido101

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
5.614
Πόντοι
1.041
αν μια γυναικα δινοταν εδω και εκει αυτο δειχνει ψυχολογικα προβληματα οποτε μακρια
γτ μια νορμαλ γυναικα θα κανει τις ξεπετες αλλα για να δοθει θελει πολλα πραγματα για να νιωσει ασφαλεια

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
207
Πόντοι
26
H έρευνα περιέχει απαντήσεις gay και lesbian ατόμων και ατόμων που δηλωνουν ευτυχισμένα στο γάμο τους, αλλά ΖERO, 0, ερωτικούς συντρόφους στη ζωή τους. Ευτυχισμένα στην αγαμία τους δηλαδή.
Μέχρι κι ο συντάκτης της απορεί και θεωρεί ότι μάλλον δεν κατάλαβαν τις ερωτησεις.
Μη ξέροντας τι να τους κάνει τους κατατασσει αυθαίρετα στους έχοντες έναν μόνον ερωτικό σύντροφο, το λέει κι ο ίδιος, αλλά όταν έχεις να κάνεις με ηλίθιους αναγκαστικά κάνεις συμβιβασμούς.

Σε πιο μέρος της έρευνας αναφέρεσαι ?

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
207
Πόντοι
26
Όταν δεν έχεις συγκριτικές παραστάσεις είναι unsurprising να δηλώσεις ευτυχισμένος από την Χ μοναδική εμπειρία που είχες. Κάποιος που δεν έχει πάει ποτέ διακοπές αν πάει μερικές μέρες στη Σαλαμίνα μετά σε μια έρευνα λογικά θα δηλώσει ότι του άρεσε η εμπειρία. Κάποιος που πάει σε ωραία μέρη κάθε χρόνο δε θα ξετρελαθεί.

Αυτό που λές δικαιολογεί το γεγονός κάποιος να είναι ευτυχισμένος στη σχέση του. Δεν το αναιρεί όμως.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Σε πιο μέρος της έρευνας αναφέρεσαι ?
Σε όλο. Και δεν αναφέρομαι εγώ. Ο μελετητής αναφερεται.
Πες μου ότι δεν τη διάβασες κι απλά την παρεθεσες γιατί σου έκανε εντύπωση η επικεφαλίδα.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
207
Πόντοι
26
Σε όλο. Και δεν αναφέρομαι εγώ. Ο μελετητής αναφερεται.
Πες μου ότι δεν τη διάβασες κι απλά την παρεθεσες γιατί σου έκανε εντύπωση η επικεφαλίδα.

Την διάβασα αποσπασματικά. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις σε πιο σημείο αναφέρεσαι ?

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
546
Πόντοι
81
Να μην είναι χαζεμςνη γενικά να σέβεται και να το παλεύει όπως και ο άντρας για να κρατηθεί μια οικογένεια. Καταστασεις και συμπεριφορές όπως πουλά ακριβά ότι έχεις ανάμεσα στα πόδια σου, ψάξε βρες daddy material μετά το fuck material, βρες έναν ματσατο να τον κάνεις ότι θες όπως δλδ είναι οι περισσότερες απλά μακριά. Υπάρχουν κοπέλες καλες και σίγουρα έχουν εμπειρίες οπως και οι άντρες αλλά άμα αν δεν έχουμε μέσα μας το να παλεψουμε για να είμαστε μαζί και πάντα λέμε έχουμε επιλογές μπορούμε και καλύτερα δν θα οδηγήσει πουθενά.

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
182
Πόντοι
0
Κάτι που συνέβει πριν χρόνια με κοπέλα που την έβλεπα όντως σοβαρά. Ανακάλυψα ότι την είχαν γαμήσει άτομο, μπορεί και άτομα, από τύπους που λυμαίνονται πλατείες. Ο τύπος δεν είχε ποτέ γκόμενα ή δεν τον είχε δει ποτέ κανένας με γυναίκα στα χρονικά. Και είχε πάει με αυτόν. Περνούσε μια φάση και γυρνούσε στο δρόμο σαν νεαρά και την γαμούσε όποιος να ναι πραγματικά. Μπορεί να κράτησε λίγο καιρό εγώ ξενέρωσα, τουλάχιστον τότε, απίστευτα το κώλο μου και έπεσε σουτ όπως ήταν. Πόσο πλάκα έχει να παντρευτείς μια τύπισσα από επαρχία που την έχουν γαμήσει όλοι μα όλοι από μόλις τα 20 της, μέχρι μπαρμπάδες, και να πας εσύ σαν έξυπνος να την μαζέψεις και να την σπιτώσεις. Πρέπει να σαι μεγάλο γίδι ή αρρωστημένα απελπισμένος, όπως αρκετά μέλη στο μπου. Μερικούς ούτε στο περίπτερο δεν τους γουστάρουν που πάνε και αφήνουν λεφτά με τη φάτσα και το vibe που αποπνέουν, εννοείται ότι κάτσει θα το στεφανωθούν.
Οι περιθωριακοί είναι περίεργο συνάφι και οι γυναίκες για κάποιο λόγο γουστάρουν παρακμή. Και εγώ είχα μάθει για αντίστοιχη φάση με ρεμάλι της περιοχής και μάλιστα κοκορεύτηκε πως ήταν και δύσκολος και πολύ ντελαμαγκέν... Ο ζιγκολό χασικλής που τον πήδαγαν σινεμάδες μπαρμπάδια με λεφτά. Την έστειλα. Επίσης μια παρανόηση που υπάρχει είναι πως άλλο δεν με νοιάζει με πόσους έχει πάει, αλλο το να κάθεται και να λέει πέρα δώθε με ποιούς. Δεν θα ήθελα να μάθω ούτε πως απίχτηκε η φάση, ούτε με ποιούς, ούτε τι έκαναν. Και κακά τα ψέματα, όσες είναι απο 40 και κάτω έχουν γαμηθεί με ότι υπάρχει. Ακόμα και οι δήθεν τυπισσες μετ' ευγενών και πριγκήπων και οι αριθμοί που πιθανον να λένε σε διάφορες ερωταπ[αντήσεις για γκάλοπ ή συζητήσεις τέτοιας φύσεως είναι παπαριές καμαρωτές. Αλήθεια δεν θα μάθεις ποτέ.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.909
Πόντοι
1.446
Αυτό που λές δικαιολογεί το γεγονός κάποιος να είναι ευτυχισμένος στη σχέση του. Δεν το αναιρεί όμως.
Οι προσλήψεις των εμπειριών είναι συγκριτικές, αν έχεις βιώσει μόνο μία εμπειρία είναι σπάνιο να την αξιολογήσεις αρνητικά και in fact η κρίση σου δεν έχει αξία. Δε θα διάλεγες που θα πας διακοπές ρωτώντας ένα φίλο σου που έχει ταξιδέψει μόνο σε ένα μέρος, isn't it? Ένα άτομο που έχει κάνει πολλές σχέσεις έχει άλλα κριτήρια για να αξιολογήσει την κάθε σχέση, αυτός που έχει κάνει μία είναι σαν μερικούς γέρους που έμειναν μια ζωή σε ένα χωριό και το θεωρούν το καλύτερο μέρος του κόσμου. OK, αυτοί νιώθουν fulfillment στο χωριό λέποντας συνέχεια τους ίδιους ανθρώπους στο ίδιο καφενείο αλλά οι περισσότεροι δε θα διάλεγαν μια τέτοια ζωή.

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Την διάβασα αποσπασματικά. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις σε πιο σημείο αναφέρεσαι ?
Εγώ λέω ότι δεν τη διάβασες καν.
Στάθηκες στην επικεφαλίδα, που σε βολευε, και την παρέθεσες. Το πιο συνηθισμένο σε τέτοιες συζητήσεις στο νετ.

1. My analysis ignores sexual orientation. Partners can be of either sex; same-sex marriages are included in the tally of marital satisfaction. There are too few gay and lesbian marriages to permit separate analysis. Seven percent of married women and 9 percent of married men claimed zero lifetime sexual partners. Presumably, these respondents misinterpreted the survey question as inquiring about former sex partners. These respondents are treated as having had one sex partner.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.909
Πόντοι
1.446
Στάθηκες στην επικεφαλίδα, που σε βολευε, και την παρέθεσες. Το πιο συνηθισμένο σε τέτοιες συζητήσεις στο νετ.

1. My analysis ignores sexual orientation. Partners can be of either sex; same-sex marriages are included in the tally of marital satisfaction. There are too few gay and lesbian marriages to permit separate analysis. Seven percent of married women and 9 percent of married men claimed zero lifetime sexual partners. Presumably, these respondents misinterpreted the survey question as inquiring about former sex partners. These respondents are treated as having had one sex partner.
To άλλο περιέργο είναι ότι ο ερευνητής προδημοσίευσε κάποια συμπεράσματα στη σελίδα του ινστιτούτου του αλλά τόσα χρόνια μετά δεν την έβγαλε σε κάποιο journal, ενώ ο ίδιος συνολικά μάλλον έχει καλό track record (from the outside, δεν το ξέρω το πεδίο). Η δε δημοσίευση στη σελίδα του ινστιτούτου τόσα χρόνια μετά έχει μόνο 15 citations (που είναι τίποτα για ένα τόσο catchy ερώτημα). Άρα μάλλον η έρευνα δεν ήταν και πολύ solid και το project δεν προχώρησε για σοβαρή αξιολόγηση.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
207
Πόντοι
26

Αυτό το σημείο δεν το διάβασα. Για το gay γράφει ότι το νούμερο τους ήταν τόσο χαμηλό που δεν μπορούσε να κάνει ανάλυση. Άρα υποψιάζομαι ότι πρέπει να είναι αμελητέα ποσότητα που δεν ανατρέπει τα δεδομένα της έρευνας.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
207
Πόντοι
26
To άλλο περιέργο είναι ότι ο ερευνητής προδημοσίευσε κάποια συμπεράσματα στη σελίδα του ινστιτούτου του αλλά τόσα χρόνια μετά δεν την έβγαλε σε κάποιο journal, ενώ ο ίδιος συνολικά μάλλον έχει καλό track record (from the outside, δεν το ξέρω το πεδίο). Η δε δημοσίευση στη σελίδα του ινστιτούτου τόσα χρόνια μετά έχει μόνο 15 citations (που είναι τίποτα για ένα τόσο catchy ερώτημα). Άρα μάλλον η έρευνα δεν ήταν και πολύ solid και το project δεν προχώρησε για σοβαρή αξιολόγηση.

Ναί, υπάρχει και αυτή η περίπτωση. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερα να βρω κάτι καλύτερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom