troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.484
- Πόντοι
- 5.506
πρεπει μεσα στο σεπτεμβρη να γινει διπλος γαμος...εσενα και του βαρου....ειμαι μνηστευμενος![]()
τα εχετε σκοτισει τοσα χρονια τα κοριτσια στα ψεματα
πρεπει μεσα στο σεπτεμβρη να γινει διπλος γαμος...εσενα και του βαρου....ειμαι μνηστευμενος![]()
ειμαι μικρος ακομαπρεπει μεσα στο σεπτεμβρη να γινει διπλος γαμος...εσενα και του βαρου....
τα εχετε σκοτισει τοσα χρονια τα κοριτσια στα ψεματα
θα ερθω με τα αδερφια της να σε βρουμε....ειμαι μικρος ακομα
κατσε να μεστωσω λιγο ακομα![]()
Πάντως στο σύμφωνο συμβίωσης πρέπει να μπορείς να βάλεις ότι θέλεις ως όρο.ειμαι μνηστευμενος![]()
ενταξει εγω μονο ενα σαξο εχω πουτσα μου και κατι τιμαλφηΠάντως στο σύμφωνο συμβίωσης πρέπει να μπορείς να βάλεις ότι θέλεις ως όρο.
Γνωστός μου έχει αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά τα πάντα. Παιδιά, σύντροφο, περιουσία καθώς δεν υπάρχει γάμος. Ένας ακόμα που ξέρω, στην ίδια κατάσταση, αναγνώρισε μόνον τα παιδιά, καθώς η σύντροφος είχε μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Ότι πήραν από κοινού το αποτύπωσαν και στις πράξεις αγοράς.
Η μαιρουλα η τσιμπουκλου που τωρα σοβαρεψε και δεν δινει κωλο πριν το γλωσσοφυλο(μονο μετα) θα θελει γαμο με ζουρναδες και νυφικο κεντημενο απο παρθενα με 1000 κομπους το χιλιοστο. Και εσυ σαν καλος large θα της τον δωσεις γιατι αγαπας τη μαιρουλα και βρηκες τον ερωτα της ζωης σουΠάντως στο σύμφωνο συμβίωσης πρέπει να μπορείς να βάλεις ότι θέλεις ως όρο.
Γνωστός μου έχει αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά τα πάντα. Παιδιά, σύντροφο, περιουσία καθώς δεν υπάρχει γάμος. Ένας ακόμα που ξέρω, στην ίδια κατάσταση, αναγνώρισε μόνον τα παιδιά, καθώς η σύντροφος είχε μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Ότι πήραν από κοινού το αποτύπωσαν και στις πράξεις αγοράς.
Μην ανησυχεις φιλε μου με ενα διαταγμα πληρωμης σου βαζει διατροφη.αν δεν πληρωσεις πανευκολα βγαζει εντολη συλληψης και σε παιρνουν στη φυλακη αυτοματα. Ξερω περιπτωση που ο αρσενικος επαθε ατυχημα τον χωρισε η μαιρουλα και ζητησε διατροφη απο τους γονεις του,το δικαστηριο για το καλο των παιδιων φυσικα κ το εγκρινεενταξει εγω μονο ενα σαξο εχω πουτσα μου και κατι τιμαλφη
θα ζητησω προικα αλλιως δεν παντρευομαι![]()
Πάψε ιδρυματικέ βλάκα.Η μαιρουλα η τσιμπουκλου που τωρα σοβαρεψε και δεν δινει κωλο πριν το γλωσσοφυλο(μονο μετα) θα θελει γαμο με ζουρναδες και νυφικο κεντημενο απο παρθενα με 1000 κομπους το χιλιοστο. Και εσυ σαν καλος large θα της τον δωσεις γιατι αγαπας τη μαιρουλα και βρηκες τον ερωτα της ζωης σου
![]()
η προικοθηρια εξευτελιζει τους αντρες
ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΚΟΣΥΜΦΩΝΟΥ
Αδελφέ, στο RP και στην Ελλάδα βάζεις όρους, εγώ δεν το είχα κάνει Ελλάδα, αλλά το ξέρω από ανθρώπους που έχουν κάνει.εδω δεν ισχυει τιποτα
Ο τύπος δεν κόβει μαν, let it go.Πάψε ιδρυματικέ βλάκα.
Κοίτα να δεις τι λέει για σένα γνωστός νευροχειρουργός, με ειδικότητα σε όγκους εγκεφαλου. Που στο διάολο σε ξετρυπωσε κι εδώ μεσα;
Θα του 'χεις ζαλίσει τ'αρχιδια προφανώς με τις μαλακίες σου.
"Άλλος ένας αναξιοπαθής μισογύνης συνάνθρωπος που έχει ξεχειλώσει το χερογλύκανο γιατί από τότε που γεννήθηκε τα μόνα θηλυκά πόδια που τον έχουν δεχθεί εκουσίως ανάμεσά τους είναι αυτά της Χαλκιδικής"
Αχ γιατρέ μου, να 'ξερες πόσο σε καταλαβαίνουμε.....
Βαλε στο speed dial στο νουμερο 3 το τηλ του κουγια θα το χρειαστειςΠάψε ιδρυματικέ βλάκα.
Κοίτα να δεις τι λέει για σένα γνωστός νευροχειρουργός, με ειδικότητα σε όγκους εγκεφαλου. Που στο διάολο σε ξετρυπωσε κι εδώ μεσα;
Θα του 'χεις ζαλίσει τ'αρχιδια προφανώς με τις μαλακίες σου.
"Άλλος ένας αναξιοπαθής μισογύνης συνάνθρωπος που έχει ξεχειλώσει το χερογλύκανο γιατί από τότε που γεννήθηκε τα μόνα θηλυκά πόδια που τον έχουν δεχθεί εκουσίως ανάμεσά τους είναι αυτά της Χαλκιδικής"
Αχ γιατρέ μου, να 'ξερες πόσο σε καταλαβαίνουμε.....
Πάψε ιδρυματικέ βλάκα!Βαλε στο speed dial στο νουμερο 3 το τηλ του κουγια θα το χρειαστεις
Ρε συ, η Καλλιόπη, επί Ανδρέα, το κατήργησε.
Άρα τύπε δια της σιωπής σου παραδέχεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις αντίλογο, πετάς ένα ψυχιατρείο και δεν μπορείς ούτε να το τεκμηριώσεις.Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο»
Ο επίσημος ιστότοπος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής «Δρομοκαΐτειο»www.dromokaiteio.gr
Άρα τύπε δια της σιωπής σου παραδέχεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις αντίλογο, πετάς ένα ψυχιατρείο και δεν μπορείς ούτε να το τεκμηριώσεις.
Ξεκάθαρα ad hominem επιχείρημα του στυλ δεν μιλάω με τρελούς. Όπως άλλοι λένε δεν μιλάω με φασίστες, δεν μιλάω με κομμουνιστές κτλ.
Απίστευτα αδύναμη ρητορική ικανότητα. Έκθεση τι έγραψες; 15?