Αυτο που σημαινει φιλε μου ειναι οτι προσεχουμε τι κοπελες εχουμε για σοβαρες σχεσεις.αυτο που λεμε τοσες σελιδες.μια παρτολα με bodycount 50 το τμημα νεων μπασκετ του τει δηλαδη,δεν ειναι καλη επιλογη και η πορεια σου μαζι της ειναι προδιαγεγραμμενη.η ερευνα πιο πανω στο ειπε και πιο επιστημονικα.αλλα δεν πειραζει.παρε εσυ τη μαιρουλα που εδινε κωλο πριν τα γλωσσοφυλα και ασε τα υπολοιπα στο δικαστηριο.σαν και εσενα βλεπουν 100 το μηναΆσχετο παράδειγμα χωρίς κανένα νόημα. Απλά να πεις κάτι. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές στην κοινωνία μας κ από άντρες που πετάνε τις γυναίκες του έξω, δεν σημαίνει κάτι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 138K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.000
- Πόντοι
- 5.506
πρεπει μεσα στο σεπτεμβρη να γινει διπλος γαμος...εσενα και του βαρου....ειμαι μνηστευμενος
τα εχετε σκοτισει τοσα χρονια τα κοριτσια στα ψεματα
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.479
- Πόντοι
- 12.756
ειμαι μικρος ακομαπρεπει μεσα στο σεπτεμβρη να γινει διπλος γαμος...εσενα και του βαρου....
τα εχετε σκοτισει τοσα χρονια τα κοριτσια στα ψεματα
κατσε να μεστωσω λιγο ακομα
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.000
- Πόντοι
- 5.506
θα ερθω με τα αδερφια της να σε βρουμε....ειμαι μικρος ακομα
κατσε να μεστωσω λιγο ακομα
Πάντως στο σύμφωνο συμβίωσης πρέπει να μπορείς να βάλεις ότι θέλεις ως όρο.ειμαι μνηστευμενος
Γνωστός μου έχει αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά τα πάντα. Παιδιά, σύντροφο, περιουσία καθώς δεν υπάρχει γάμος. Ένας ακόμα που ξέρω, στην ίδια κατάσταση, αναγνώρισε μόνον τα παιδιά, καθώς η σύντροφος είχε μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Ότι πήραν από κοινού το αποτύπωσαν και στις πράξεις αγοράς.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.479
- Πόντοι
- 12.756
ενταξει εγω μονο ενα σαξο εχω πουτσα μου και κατι τιμαλφηΠάντως στο σύμφωνο συμβίωσης πρέπει να μπορείς να βάλεις ότι θέλεις ως όρο.
Γνωστός μου έχει αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά τα πάντα. Παιδιά, σύντροφο, περιουσία καθώς δεν υπάρχει γάμος. Ένας ακόμα που ξέρω, στην ίδια κατάσταση, αναγνώρισε μόνον τα παιδιά, καθώς η σύντροφος είχε μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Ότι πήραν από κοινού το αποτύπωσαν και στις πράξεις αγοράς.
θα ζητησω προικα αλλιως δεν παντρευομαι
Η μαιρουλα η τσιμπουκλου που τωρα σοβαρεψε και δεν δινει κωλο πριν το γλωσσοφυλο(μονο μετα) θα θελει γαμο με ζουρναδες και νυφικο κεντημενο απο παρθενα με 1000 κομπους το χιλιοστο. Και εσυ σαν καλος large θα της τον δωσεις γιατι αγαπας τη μαιρουλα και βρηκες τον ερωτα της ζωης σουΠάντως στο σύμφωνο συμβίωσης πρέπει να μπορείς να βάλεις ότι θέλεις ως όρο.
Μην ανησυχεις φιλε μου με ενα διαταγμα πληρωμης σου βαζει διατροφη.αν δεν πληρωσεις πανευκολα βγαζει εντολη συλληψης και σε παιρνουν στη φυλακη αυτοματα. Ξερω περιπτωση που ο αρσενικος επαθε ατυχημα τον χωρισε η μαιρουλα και ζητησε διατροφη απο τους γονεις του,το δικαστηριο για το καλο των παιδιων φυσικα κ το εγκρινεενταξει εγω μονο ενα σαξο εχω πουτσα μου και κατι τιμαλφη
θα ζητησω προικα αλλιως δεν παντρευομαι
Πάψε ιδρυματικέ βλάκα.Η μαιρουλα η τσιμπουκλου που τωρα σοβαρεψε και δεν δινει κωλο πριν το γλωσσοφυλο(μονο μετα) θα θελει γαμο με ζουρναδες και νυφικο κεντημενο απο παρθενα με 1000 κομπους το χιλιοστο. Και εσυ σαν καλος large θα της τον δωσεις γιατι αγαπας τη μαιρουλα και βρηκες τον ερωτα της ζωης σου
Κοίτα να δεις τι λέει για σένα γνωστός νευροχειρουργός, με ειδικότητα σε όγκους εγκεφαλου. Που στο διάολο σε ξετρυπωσε κι εδώ μεσα;
Θα του 'χεις ζαλίσει τ'αρχιδια προφανώς με τις μαλακίες σου.
"Άλλος ένας αναξιοπαθής μισογύνης συνάνθρωπος που έχει ξεχειλώσει το χερογλύκανο γιατί από τότε που γεννήθηκε τα μόνα θηλυκά πόδια που τον έχουν δεχθεί εκουσίως ανάμεσά τους είναι αυτά της Χαλκιδικής"
Αχ γιατρέ μου, να 'ξερες πόσο σε καταλαβαίνουμε.....
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.479
- Πόντοι
- 12.756
η προικοθηρια εξευτελιζει τους αντρες
ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΚΟΣΥΜΦΩΝΟΥ
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.000
- Πόντοι
- 5.506
ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΚΟΣΥΜΦΩΝΟΥ
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 26
- Like
- 2.411
- Πόντοι
- 1.196
Αδελφέ, στο RP και στην Ελλάδα βάζεις όρους, εγώ δεν το είχα κάνει Ελλάδα, αλλά το ξέρω από ανθρώπους που έχουν κάνει.εδω δεν ισχυει τιποτα
Είναι και καλό τεστ στην ψυχολογία του partner, όποιος δέχεται τη διαδικασία συνήθως είναι direct άτομο.
Εγώ δεν είχα κάνει και prenup, αλλά σε πολλές χώρες είναι CP αν υπάρχει σοβαρό χρήμα στη μέση.
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 26
- Like
- 2.411
- Πόντοι
- 1.196
Ο τύπος δεν κόβει μαν, let it go.Πάψε ιδρυματικέ βλάκα.
Κοίτα να δεις τι λέει για σένα γνωστός νευροχειρουργός, με ειδικότητα σε όγκους εγκεφαλου. Που στο διάολο σε ξετρυπωσε κι εδώ μεσα;
"Άλλος ένας αναξιοπαθής μισογύνης συνάνθρωπος που έχει ξεχειλώσει το χερογλύκανο γιατί από τότε που γεννήθηκε τα μόνα θηλυκά πόδια που τον έχουν δεχθεί εκουσίως ανάμεσά τους είναι αυτά της Χαλκιδικής"
Βαλε στο speed dial στο νουμερο 3 το τηλ του κουγια θα το χρειαστειςΠάψε ιδρυματικέ βλάκα.
Πάψε ιδρυματικέ βλάκα!Βαλε στο speed dial στο νουμερο 3 το τηλ του κουγια θα το χρειαστεις
Και κάνε μια χάρη στον εαυτό σου.
Εκεί που πας στον κυρ-Γιαννη στο περίπτερο, για εφημερίδες και τσιγάρα, πες του να σταματήσει να σε παίρνει στο μεζέ, με τις πόσες πιτσιρίκες πήρε στην πλατεία, γιατί τα χαφτεις και παίρνεις χειρωνακτική δουλειά για το σπίτι.
Θα τυφλωθείς, ρε καψερε, στο τέλος.
Ρε συ, η Καλλιόπη, επί Ανδρέα, το κατήργησε.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.212
- Πόντοι
- 2.356
@Glyfomounix καλό είναι η γυναίκα να μην έχει αντρικές συμπεριφορές, αλλά άμα έχει γαμηθεί με πολλούς δε θα πεθάνουμε κιόλας...
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Άρα τύπε δια της σιωπής σου παραδέχεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις αντίλογο, πετάς ένα ψυχιατρείο και δεν μπορείς ούτε να το τεκμηριώσεις.Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο»
Ο επίσημος ιστότοπος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής «Δρομοκαΐτειο»www.dromokaiteio.gr
Ξεκάθαρα ad hominem επιχείρημα του στυλ δεν μιλάω με τρελούς. Όπως άλλοι λένε δεν μιλάω με φασίστες, δεν μιλάω με κομμουνιστές κτλ.
Απίστευτα αδύναμη ρητορική ικανότητα. Έκθεση τι έγραψες; 15?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 65