aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 833
- Πόντοι
- 86
Να ξεκαθαρισω, οτι δεν ψαχνω για την μελλοντικη μητερα των παιδιων μου. Με ενδιαφερει μια απλη, χωρις δεσμευσεις, ερωτικη σχεση, στην οποια να περναμε καλα και οι δυο, με αμοιβαιο σεβασμο και ειληκρινεια. Τωρα αν ειμαι π.χ. 20 χρονων και η κοπελα 15 και εχει παει και με 20 αντρες, σηγουρα θα προβληματιζομουν και μαλλον θα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια. Αν ειμαι π.χ. 50 και εκεινη 40, θελω να εχει παει και με 10-20 αντρες, ναχει κανει και καμια παρτουζιτσα, και να μου λεει και για τα γαμησια της, με λεπτομερειες και να με φτιαχνει. Διαφορετικα τι να τυην κανω? Να αμαρτησουμε, θελω, οχι να αγιασουμε. Θα με αποθουσε μια γυναικα, που ενω της αρεσει ναναι "πουτανα" στο γαμησι το παιζει "ψυξοπαρθενα" Ευτυχως εδω και καμποσα χρονια, εχουν αλλαξει οι ηθικες μου αξιες, απο "πατρις, θρησκεια, οικογενεια" σε "οτι φαμε, οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο απαυτος μας" Τελος να πω οτι δεν θεωρω κακο η προξενιο, το να μου συστησει καποια κοπελα, ενας φιλος, η αδερφη μου, η τελος παντων ενας τριτος (το εχω κανει κι εγω με φιλες/ους) αρκει το θεμα να μενει μεχρις εδω. Αν ανακατευτουν περισσοτερο, μπερδευεται η κατασταση, με συνηθως ασχημα αποτελεσματα, οπως ανεφεραν και καποιοι φιλοι, εδω. Απλα πραγματα πλεον στη ζωη μου. Το μονο πολυπλοκο που δεν εχω βαρεθει ακομα και ασχολουμε ειναι το κομπιουτερ, αντε και το retroplaystation.
Kαλα να περνατε, μαγγες και να θυμαστε να φροντιζετε και τους εαυτους σας, οχι μονο τις γκομενες
Kαλα να περνατε, μαγγες και να θυμαστε να φροντιζετε και τους εαυτους σας, οχι μονο τις γκομενες