hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 104
- Πόντοι
- 16
Αν είχεν τόλμησει γκόμενος να ψάξει κινητό θα είχε φύγει αλαργα
από τα κέρατα που θα διαπίστωνε ή επειδή δεν τα σηκώνεις αυτά?
Αν είχεν τόλμησει γκόμενος να ψάξει κινητό θα είχε φύγει αλαργα
Συνάδελφος εργαζόταν πρωινά ώρες γραφείου,
Είχαν μπει ψύλλοι στα αυτιά του αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα
απόγευμα βράδυ μαζί καθότι η γυναίκα του δεν εργαζόταν
Επί τρεις μέρες κάθε πρωί σκούπιζε σχολαστικά τη λεκάνη της τουαλέτας (και καπάκι)
χωρίς να τον βλέπει η γυναίκα του που κοιμόταν
Την τέταρτη μέρα γυρνάει και βλέπει πιτσιλιές στη λεκάνη
Αυτό αρκούσε γιανα τη στείλει νοσοκομείο και απο εκεί στο χωριό της
πακετο φιλε.οι υστεριες κατα τις διακοπες ειναι οτι χειροτερο..Ειμαι σε καλοκαιρινες διακοπες , σε νησι με το γκομενακι... εχουμε ξεσκιστει ολη μερα...
και καποια στιγμη.. κατα τις 4 το βραδυ με ξυπναει θυμωμενη...!!!
Τι ειχε γινει...??!!
.
.
Ειχε σηκωθει για τουαλετα... κ πειρε κ το κινητο μου μαζι... ''για να δει την ωρα''..και βρηκε κατι φωτογραφιες που ειχα βγαλει με ενα αλο μωρακι!!!
Βεβαια οι φωτος δεν εδειχναν τιποτα περιεργο.. απλα 2 ατομα cheek to cheek.. οποτε η δικαιολογιες ηταν ευκολες...!!!
Βεβαια η μουρμουρα κ η γκρινια χαλασε το υπολοιπο των διακοπων...
Είναι σωστό ο-η σύντροφος σας να έχει επαφές με πρωην? Επαφές τύπου facebook ή και τηλέφωνο... Ειδικά όταν ο πρώην προσπαθεί να την ξανακερδίσει. Κι όταν λες στην γκόμενα πως δε θες να έχει επαφές μαζί του εκείνη σου λέει '' ήταν μεγάλος έρωτας και θα ήθελα να μαθαίνω νέα του στο facebook απλά σαν φίλοι''. Ο κατακουζινός δεν τα σηκώνει αυτά κοπελιά... ο κατακουζινός κερατάς δε γίνεται!!!
Μαδούσε?
Κακή συνήθεια αυτή που έχετε να τραβάτε τα μαλλιά του άλλου την ώρα του sex. Να τα αποτελέσματα...Τσακωτη με εχει κανει γκομενος απο τριχα του αλλου κολλημενη στον τοιχο της ντουζιερας!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ηταν ψιλιασμενος ο αλλος κ εψαχνε, μια τριχα ηταν κ τη βρηκε κ να φανταστεις οτι ειχα ξεπλυνει κ το μπανιο!! :S
Τσακωτη με εχει κανει γκομενος απο τριχα του αλλου κολλημενη στον τοιχο της ντουζιερας!!!![]()
![]()
ούτε στο NCIS δεν γίνονται αυτά!
άλλος ψάχνει αποδείξεις με πιτσιλιές στην λεκάνη και άλλος τρίχες στα πλακάκια... :S
Τσακωτη με εχει κανει γκομενος απο τριχα του αλλου κολλημενηστον τοιχο της ντουζιερας!!!στα δοντια μου!!!
![]()
![]()
Ηταν ψιλιασμενος ο αλλος κ εψαχνε, μια τριχα ηταν κ τη βρηκε κ να φανταστεις οτι ειχα ξεπλυνει κ το μπανιο!! :S
δεν ξέρω πιθανόν τότε να καθόμουν.λάθος ο εκνευρισμός σου, μαθήματα για τα επόμενα... :-
απλά χρόνο έχασες, τίποτα άλλο. και μάλλον ήσουν τυχερή που δεν έχασες περισσότερο.
ξέρω κάτι άλλες περιπτώσεις που τελικά μένουν ανεξίτηλες.
να σε πω, άσχετο, το γκομενάκι που ήθελες να ζηλέψει φιλώντας άλλον, αν συνέχιζε να σε κυνηγά τι θα έκανες?
έχω λόγο που ρωτάω...
επρεπε να χωθει τυπεΑληθινή ιστορία συναδέρφου:
Ο τύπος μένει σ' ένα σπίτι στην μέση του πουθενά, κοντά στον Μαραθώνα (λίγο μετά την Argentina για όσους την έχουν τιμήσει). Η γυναίκα του δουλεύει σε μία εκτυπωτική στο Κορωπί και πηγαινοέρχονται κάθε μέρα μαζί γιατί εκείνη δεν οδηγεί. Είμαστε μια μέρα στο γραφείο, δεν νιώθει καλά, κάνει κάτι εμετούς και φεύγει νωρίτερα να πάει σπίτι. Φτάνοντας στο σπίτι βλέπει απ' έξω παρκαρισμένο ένα άγνωστο αυτοκίνητο. Ξεκλειδώνει, μπαίνει, προχωράει στην κρεββατοκάμαρα, κανείς. Ακούει βογκητά απ' το μπάνιο, πλησιάζει και βλέπει την αδερφή της γυναίκας του (επίσης παντρεμένη) να πηδιέται στα όρθια. Τι είχε γίνει: Η αδερφή της γυναίκας του είχε γκόμενο και η γυναίκα του τους έδινε τα κλειδιά για να συναντιούνται εκεί.
δεν ξέρω πιθανόν τότε να καθόμουν.
επρεπε να χωθει τυπε![]()
Για μενα αν σε σέβεται και μιλάμε για πιο μεγάλες ηλικίες και σοβαρές σχέσεις.. δεν είναι ωραίο να έχει επαφές. Βρωμάει.
Η απόδειξη είναι ότι δε θα έχει αιώνια επαφές μαζί του και προφανώς όταν της φύγει η κάψα γιαυτόν να αραιώσουν... Άρα μιλάει μόνο του