μαλακια. επρεπε να τον ειχες κανει ταρανδρο αφου τα ακουγες που τα ακουγες. ναχες λογο τουλαχιστον.Οχι δεν ειχα κανει τπτ απολυτως!!! Απλα ζηλευε τους παντες, γτ στο μνμ που σου στειλε ο συμφοιτητης κ φιλος που γνωριζε κ ο ιδιος πχ εβαλε θαυμαστικο?? ή γτ στη γιορτη σου αντρες παιδικοι φιλοι εντωμεταξυ σου εφεραν λουλουδια???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 755
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
αντε γιατι παραλιγο.....να ανεβασω θερμοκρασιες να στα χωσω,,.,Οχι δεν ειχα κανει τπτ απολυτως!!! Απλα ζηλευε τους παντες, γτ στο μνμ που σου στειλε ο συμφοιτητης κ φιλος που γνωριζε κ ο ιδιος πχ εβαλε θαυμαστικο?? ή γτ στη γιορτη σου αντρες παιδικοι φιλοι εντωμεταξυ σου εφεραν λουλουδια???

αλλα ενταξει...
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Ηταν το κλασσικο που του ελεγα, οτι ετσι οπως κανεις με σπρωχνεις προς τα εκει που δε θες. Μεχρι παρακολουθηση κ με πηρε τηλ κ μου λεει "σε βλεπω"!!! Εκει τα παιξα, ηταν κατι σε παρωδια!!μαλακια. επρεπε να τον ειχες κανει ταρανδρο αφου τα ακουγες που τα ακουγες. ναχες λογο τουλαχιστον.
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 104
- Πόντοι
- 16
Ηταν το κλασσικο που του ελεγα, οτι ετσι οπως κανεις με σπρωχνεις προς τα εκει που δε θες. Μεχρι παρακολουθηση κ με πηρε τηλ κ μου λεει "σε βλεπω"!!! Εκει τα παιξα, ηταν κατι σε παρωδια!!
μυρίζομαι αρρώστια...
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Μωρέ ναι να την κάνει και να πάει και με μια ποδοσφαιρική ομάδα το ίδιο βράδυ αν θέλει. Αλλά να φροντίσει να διακόψει τη σχέση της.
Κερατό δεν το θεωρώ μόνο όταν είσαι παντρεμένος. Απλά στον γάμο είναι πιο σοβαρό.
Θα μπορούσε να χώριζε τον φίλο μου μιας και θέλει να ζήσει τα γαμήσια με τον άλλον. Όχι να κρατάει και τους δύο...
Κάπου σε χάνω..
Αναφέρομαι στις ελεύθερες σχέσεις που ενώ ο άλλος δεν γουστάρει πλέων και πηδιέται αλλού ο "απατημένος" αντί να το πάρει απόφαση κάνει σκηνικά. Το σωστό βέβαια είναι όπως λες να χωρίζει τον προηγούμενο. Όμως κάποιοι δεν έχουν το θάρρος να το πουν στα ίσα και διαλέγουν τον πλάγιο τρόπο μέχρι να αρχίσουν τα δεν μπορώ σήμερα και λοιπές μαλακίες.
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 104
- Πόντοι
- 16
Αναφέρομαι στις ελεύθερες σχέσεις που ενώ ο άλλος δεν γουστάρει πλέων και πηδιέται αλλού ο "απατημένος" αντί να το πάρει απόφαση κάνει σκηνικά. Το σωστό βέβαια είναι όπως λες να χωρίζει τον προηγούμενο. Όμως κάποιοι δεν έχουν το θάρρος να το πουν στα ίσα και διαλέγουν τον πλάγιο τρόπο μέχρι να αρχίσουν τα δεν μπορώ σήμερα και λοιπές μαλακίες.
Όχι ίσα ίσα το ζευγάρι πρίν φύγει η κοπέλα είχαν κάνει κουβέντα και θέλανε να συνεχίσουν. Άλλωστε και αυτή όταν έφυγε γνώρισε τον άλλον.
Ο φίλος μου επειδή ζούσανε σε άλλες πόλεις ο κάθε ένας δε μπορούσε να πάρει το σήμα και να τη χωρίσει. Ερχόντουσαν ψιλοαφορμές.
Αφού μάλιστα όταν τα έμαθε η άλλη τον παρακάλαγε να μην τη χωρίσει. Τι να λέμε τώρα?
Άσε το άλλο.. που είναι ξευτίλα αυτό που του έκανε. Να έχει κανονίσει να βγεί και με τους δύο σε κοινή παρέα το βράδυ. Είναι πουτάνα και στην ψυχή και στο σώμα
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Μπα απλα ηταν υπερβολικος κ αλλης νοοτροπιας, εγω ειμαι πιο κουλ, δεν κανω ελεγχο κ δε θελω κ να μου κανουν, υπηρχε κ αποσταση κ καπως ετσι ζησαμε τα ευτραπελα. Πλεον εχει παντρευτει, εχει κ παιδακι κ εχουμε ακομη πολυ καλες σχεσεις.μυρίζομαι αρρώστια...
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Ο φίλος μου επειδή ζούσανε σε άλλες πόλεις ο κάθε ένας
hitman7771 ο φίλος σου πίστευε τις μαλακίες που του έλεγε η γκόμενα.
Εδώ δεν έχεις εμπιστοσύνη στη γκόμενα που ζεις στο ίδιο σπίτι μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε γκόμενα που μένει σε άλλη πόλη??
Και ναι η γκόμενα ήταν ξεφτύλα αλλά ξέρεις αυτό δεν μου κάνει και μεγάλη εντύπωση...
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.862
- Πόντοι
- 3.656
Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκε κι αυτός! Και φυσικά την έδωσε στεγνότατατατατατα![]()
![]()
τυπε επρεπε να την βαλει να καθαρισει και τα φλοκια στο σπιτι του

Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Στην τελικη εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να συσχετιζεται η επιλογη ενος ανθρωπου να ζησει διπλα σε καποιον, με το να μονοπωλησει ο ενας την ερωτικη ζωη του αλλου. Εγω στην γυναικα μου της εχω πει αν θες να ζησεις κατι εντονο ερωτικο εισαι ελευθερη να το κανεις. Οπως και της εχω πει οτι ποτε δε θα της απαντησω αν την κερατωνω η οχι.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Εκεινη τι ειπε??Στην τελικη εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να συσχετιζεται η επιλογη ενος ανθρωπου να ζησει διπλα σε καποιον, με το να μονοπωλησει ο ενας την ερωτικη ζωη του αλλου. Εγω στην γυναικα μου της εχω πει αν θες να ζησεις κατι εντονο ερωτικο εισαι ελευθερη να το κανεις. Οπως και της εχω πει οτι ποτε δε θα της απαντησω αν την κερατωνω η οχι.
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Στην τελικη εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να συσχετιζεται η επιλογη ενος ανθρωπου να ζησει διπλα σε καποιον, με το να μονοπωλησει ο ενας την ερωτικη ζωη του αλλου. Εγω στην γυναικα μου της εχω πει αν θες να ζησεις κατι εντονο ερωτικο εισαι ελευθερη να το κανεις. Οπως και της εχω πει οτι ποτε δε θα της απαντησω αν την κερατωνω η οχι.
Φίλε μου η δική μου γνώμη είναι ότι αν δεν υπάρχει παράλληλη σχέση δεν θεωρείται κέρατο.
Το να τη βρει μια φορά κάποιος με ένα ξενοπήδημα δεν είναι δα και έγκλημα.
Έγκλημα είναι όταν υπάρχει υποκρισία σε μια παράλληλη σχέση.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.297
- Πόντοι
- 2.606
μωρο μου η πρεπει να σκαψουμε το δαπεδο η να σηκωσουμε τα κουφωματαΕκεινη τι ειπε??
Εκεινη τι ειπε??
Δεν απάντησε!
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
μωρο μου η πρεπει να σκαψουμε το δαπεδο η να σηκωσουμε τα κουφωματα![]()

Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Μόλις έγραψες ιστορία!!!!!!!!!!!μωρο μου η πρεπει να σκαψουμε το δαπεδο η να σηκωσουμε τα κουφωματα![]()

brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.297
- Πόντοι
- 2.606
θα σε εβλεπε σε σελφι το πρωι ασπατουλαριστη?Αν είχεν τόλμησει γκόμενος να ψάξει κινητό θα είχε φύγει αλαργα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 152
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 121
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις