Προ 20 ετών και κάτι, την είχα κάνει για μια εβδομάδα στην Εύβοια που φιλοξενούσα κι έναν ξάδερφο με τη γκόμενά του. Ήμουν με μία περίπου 1 χρόνο μέχρι τότε. Αλλά μόνος εκεί, κάτι το ποτό, κάτι η ζέστη η καλοκαιρινή, κάτι το μπικίνι της ξανθούλας μπαλαρινούλας...δεν ήθελε και πολύ τη σπιτώνω ένα βραδάκι.
Σημαντική λεπτομέρεια, ο εξάδελφος είναι τρελλό τζάνκι και την τότε εποχή κατεβάζει υπνοστεντόν και σιροπάκια με τη γκόμενά του παρεούλα, το οποίο ανακαλύπτω αφού έχουν έρθει...κι αφού τα πιουν όόόλα, μετά βγαίνουν και γίνονται ρόμπα σε όλους και σε όλα. Με έχουν λοιπόν κάνει φουρνέλο γιατί θέλω να γαμήσω τη μικρή κι αυτοί φόρα παρτίδα τα έχουν όλα, δε συμμαζεύονται με τίποτε, έχω και κάνα δυο γείτονες που με στραβοκυττάζουν..., Θολωμένος τα παίρνω, τα πετάω και ξαναγυρνάω σπίτι. Έρχεται κι η ξανθούλα και ξεκινάμε το γύρο του κρεβατιού, βασανιζόμαστε και λαχανιάζουμε αμφότεροι μετά ηδονής και ευθυμίας. Για κακή μου τύχη...όμως...,γυρίζει πάνω στο τέλος το ζεύγος της καταστροφής, ψάχνει να βρει τα καριολάκια του αλλά δεν. Αρχίζει λοιπόν ένα τρελλό πάρτι, φεύγει πανικόβλητο το ξανθό. Τέλος πάντων τους λέω να πάνε να γαμηθούνε να ξεκουμπιστουν από εκεί μέσα, γίνεται το έλα να δεις (οποιος έχει εμπειρία με μαστουρωμένους δίπλα του καταλαβαίνει τι πέρασα), τους διώχνω τελικά με κλωτσές και φοβερα και μετά το πέρας της εβδομάδος γυρνάω στην πρωτεύουσα.
Παίρνω περιχαρής και το 'αμόρε'...κι αφού βρισκόμαστε μου λέει...πως πέρασες; Καλά λέω. Πολύ καλά μου λέει; Καλά λέω, γιατί; Ανησυχούσες; Και δε μου λές...η ΧΧΧ (ΓΚΟΥΛΠ) γαμιέται καλά; Ωχ, Αχ...βαχ...λέω πως σου ήρθε κάτι τέτοιο. Για ένα καφεδάκι ήρθε σπίτι. Α, ναι ε;;; και το ήπιατε γυμνοί στο κρεβάτι ε; καλό...! (Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι δε θα την ξαναγαμήσω...αυτό μου κόστιζε, τίποτε άλλο)
Ο γαμωξάδελφος για να με εκδικηθεί μαζί με την ψώλα γκόμενά του, είχε βρει το τηλέφωνο της γκόμενάς μου, είχε πάρει και της τα είχε πει όόόόόλα.
Ε, μετά χωρίσαμε βέβαια. Όχι ότι έσκασα δηλαδή, αλλά καταλαβαίνετε συνάδελφοί μου ότι δε συγχωρούνται τέτοιες συμπεριφορές.
(Μπινέ ξάδελφε...πρεζάκια)