alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μα το θεο δεν θυμαμαι. Προφανως δεν θα ηταν κατι σοβαρο.σε 4-5 θρεντ
αλλα ειχε χαβαλέ ειδικα αν εμπαινε κανεισ στην μεση
Μα το θεο δεν θυμαμαι. Προφανως δεν θα ηταν κατι σοβαρο.σε 4-5 θρεντ
αλλα ειχε χαβαλέ ειδικα αν εμπαινε κανεισ στην μεση
όχι ρε για μαλακιες αλλα ειχε γελιοΜα το θεο δεν θυμαμαι. Προφανως δεν θα ηταν κατι σοβαρο.
Ε ναι ρε συ, ακομη και στον καυγα το θεμα ειναι να το διασκεδαζουμε. Σιγα μην τα κραταμε κιολας.όχι ρε για μαλακιες αλλα ειχε γελιο
Ε ναι ρε συ, ακομη και στον καυγα το θεμα ειναι να το διασκεδαζουμε. Σιγα μην τα κραταμε κιολας.
Δίευρο λεει χααχαχαχαχαχαχαχαχνα σε πω με την ευκαιρια
μαζεψε τα κουμπουρια σου μερικες σελιδες ποιο πισω για την ροουζ
εγω ειπα δεν εχει διευρο δεν θελω
στον mazo ριξε που θελει παστιτσιο
Δίευρο λεει χααχαχαχαχαχαχαχαχ
Μην ανησυχεις ολα τα παρατηρω
Κι ας νομιζουν οι μνηστηρες οτι μου διαφευγουν
Για να λέμε και την αλήθεια, αν έβλεπα και εγώ μια φωτό ενός πχ πορνοστάρ δε θα με ενοχλούσε καθόλου. Αλλά κάποιου που της την έστειλε και τον ξέρει και μιλάνε, εκεί εννοείται πως θα με ενοχλούσε. Και αυτό πιστεύει και εκείνη. Γιατί οι φωτός ήταν ερασιτεχνικές...
φιλε εμενα μια πρωιν που ειχε κλειδια του σπιτιουγεια!.. εμενα η πρωην μου ψαχουλεψε το κινητο μου και βρικε ενα σμσ που ειχα στειλει την διευθηνση μου στην Αντζελα007σεξ...γλουγκλαρε τον αριθμο και..... ! Τι να κανω, ειχα αναγκη βαλβιδι που η πρωην μου εδινε πολυ πολυ δυσκολα!! Καλαα!! πηγες και γαμισες αυτο το ξοανο ηταν τα λογια της
Νομίζω πως εδώ ταιριάζει η φράση που άκουσα κάποτε και λέει.... " Όταν θα γυρνάς στο σπίτι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να ρίχνεις 2-3 φάπες στη γυναίκα σου , εσύ δεν θα ξέρεις γιατί το έκανες , αυτή όμως θα ξέρει"
Πλάκα κάνω η βία δεν είναι λύση αλλά καμιά φορά επιβάλλεται.
Ισχυει 110%Ετσι μπραβο.
Με τις γυναικες συμβαινει το εξης ομορφο.
Εισαι ενταξει στα 99 και σε βρισκουν λαμόγιο στο 1. Σου πρηζουν τ' αρχιδια.
Εισαι ενταξει στο 1 και λαμόγιο στα 99. Σου δίνουν μπραβο για το 1 και σε συγχωρουν για τα υπολοιπα.
εγω θα την πλακωνα στο ξυλο που τολμησε και κοιταξε τα αρχεια μου
Γεια χαρά παιδιά !
Εντάξει όλα καλά. Έγινε η επανασύνδεση. Απλά λόγω δουλειάς και προσοχής πια δυσκολευόμουν να μπω.
Για το θέμα του βίντεο είπαμε μαλακία και για τα άλλα άγνοια.
Υπήρχε μια ψυχράδα στην αρχή, αλλά εντάξει τώρα.
Είναι στιγμές που το σκέφτομαι και εγώ μην την απασχολεί, άρα σίγουρα σκέφτομαι ότι και εκείνης θα της περνά από το μυαλό. Οπότε ναι μεν προχωρήσαμε και δεν το ξανασυζητήσαμε ποτέ (μάλιστα μου έκανε και πλάκα μια μέρα λέγοντας "να πάρω τον υπολογιστή ή θα βρώ και τίποτα άλλο?"), αλλά πιστέυω ότι είναι αρκετά πρόσφατο και ορισμένες φλασιές έρχονται.
Όπως να χει παιδιά προσοχή στα κρυμμένα αρχεία. Δεν είναι και τόσο κρυμμένα αν τα ψάξεις στο search του pc. Ξαναλέω εγώ έκανα hidden folder αι τα πέταγα μέσα. Αλλά αν κάνεις αναζήτηση τα αρχεία στα βγάζει γιατί θα πρέπει να γίνει και ένα ένα hidden file.
πάλι καλά που σου βγήκε σε καλό,γιατί βλέπω σε νοιάζει η κοπέλα..
κανόνισε την επόμενη φορά να ανακαλύψει ότι γράφεις και σε ένα site που λέγετε bourdela.com
α και που σαι pgp74???? Μου ήρθε κάποια στιγμή φλασιά για να καπνίσω με όλο αυτό το άγχος και το στρες.
Και λέω μέσα μου, αν το βάλω στο στόμα μου μετά από 9 μήνες διακοπής, πραγματικα θα ταλαιπωρηθώ να το ξανακόψω. Οπότε άστο.. κρατήθηκα και μου πέρασε ευτυχώς.
α και που σαι pgp74???? Μου ήρθε κάποια στιγμή φλασιά για να καπνίσω με όλο αυτό το άγχος και το στρες.
Και λέω μέσα μου, αν το βάλω στο στόμα μου μετά από 9 μήνες διακοπής, πραγματικα θα ταλαιπωρηθώ να το ξανακόψω. Οπότε άστο.. κρατήθηκα και μου πέρασε ευτυχώς.