Αν είχεν τόλμησει γκόμενος να ψάξει κινητό θα είχε φύγει αλαργα
Γιατί, συνήθως μένουν;
Α εγω δε μπορω με πιανουν τα "ποιοτικα" μου, να σου εξηγησω οτι δεν εχει νοημα αυτο που κανεις κλπ γτ μου φαινεται κ λιγο χαριτωμενο κ κολακευτικο ειδικα οταν το λεει μονος του!!!Αν είχεν τόλμησει γκόμενος να ψάξει κινητό θα είχε φύγει αλαργα
Δεν το ξέρω αν το έπαιρνα είδηση λέμε.επειδή έζησα μικρή ζηλιαρη μετά δεν αντέχω ούτε λεπτό με τύπο τέτοιου στυλδεν δίνεις δικαιώματα ή το κρύβεις?
πως μπορείς να ξέρεις ότι δεν έχει γίνει, δεν το έχουν ψάξει...?
οκ, όπως το έγραψες το κατάλαβα λίγο διαφορετικά.Δεν το ξέρω αν το έπαιρνα είδηση λέμε.επειδή έζησα μικρή ζηλιαρη μετά δεν αντέχω ούτε λεπτό με τύπο τέτοιου στυλ
Λες να αναθεωρησω μεγαλωνοντας??Δεν το ξέρω αν το έπαιρνα είδηση λέμε.επειδή έζησα μικρή ζηλιαρη μετά δεν αντέχω ούτε λεπτό με τύπο τέτοιου στυλ
Ναι γιατι η δικη σας ζηλια ειναι καλυτερη.γαμησε μας ρε.Δεν το ξέρω αν το έπαιρνα είδηση λέμε.επειδή έζησα μικρή ζηλιαρη μετά δεν αντέχω ούτε λεπτό με τύπο τέτοιου στυλ
Αφού τοΝ έφαγα στην μάπα ένα χρόνο κ δεν με άφηνε να βγαίνω Απο το σπίτιοκ, όπως το έγραψες το κατάλαβα λίγο διαφορετικά.
τον έστειλες στην μαμά του φαντάζομαι...![]()
Το ιδιο που εχω ακουσει πολλες φορες στο παρελθον ειτε σε σχεση ειτε σε γαμο μου. "Αρκει να μην το μαθω" και "Μα καλα, δε θα σε πειραξει αν κανω κατι με τον πρωην μου?. Δε μ'αγαπας δηλαδη". Και παντα η ιδια απαντηση. "Δε θα το μαθεις, αλλα μακαρι να μπορουσα να το μοιραστω μαζι σου.." και "Σ'αγαπαω γιαυτο δε θελω να σου στερησω την εμπειρια που θελεις"Εκεινη τι ειπε??
:SΑφού τοΝ έφαγα στην μάπα ένα χρόνο κ δεν με άφηνε να βγαίνω Απο το σπίτι
Πιστευεις οτι υπηρξες ερωτευμενος με καποια απο τις κυριες??Το ιδιο που εχω ακουσει πολλες φορες στο παρελθον ειτε σε σχεση ειτε σε γαμο μου. "Αρκει να μην το μαθω" και "Μα καλα, δε θα σε πειραξει αν κανω κατι με τον πρωην μου?. Δε μ'αγαπας δηλαδη". Και παντα η ιδια απαντηση. "Δε θα το μαθεις, αλλα μακαρι να μπορουσα να το μοιραστω μαζι σου.." και "Σ'αγαπαω γιαυτο δε θελω να σου στερησω την εμπειρια που θελεις"
Εχεις ορισμο του τι ειναι ο ερωτας? Και εκφραζεται με τον ιδιο τροπο απο ολους? Απαιτεις με τον ιδιο τροπο που ερωτευεσαι εσυ να σε ερωτευεται και ο αλλος? Μπαινεις στον κοπο να δεις τι σημαινει ερωτας στον καθε ανθρωπο που εισαι μαζι ή εχεις καθολικη αποψη "ο ερωτας ειναι αυτο" ?Πιστευεις οτι υπηρξες ερωτευμενος με καποια απο τις κυριες??
τα σκέφτομαι κ εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου:S
έλεος! τόσο "μεγάλη" αυτοπεποίθηση είχε??
στην δουλειά σε έπαιρνε τηλέφωνα κλπ φαντάζομαι, απόλυτος έλεγχος...
οχι βεβαια, γ' αυτο ρωτησα εσενα αν ησουν ερωτευμενος. Ο,τι μου πεις θα το δεχτω, δεν ηταν κριση.Εχεις ορισμο του τι ειναι ο ερωτας? Και εκφραζεται με τον ιδιο τροπο απο ολους? Απαιτεις με τον ιδιο τροπο που ερωτευεσαι εσυ να σε ερωτευεται και ο αλλος? Μπαινεις στον κοπο να δεις τι σημαινει ερωτας στον καθε ανθρωπο που εισαι μαζι ή εχεις καθολικη αποψη "ο ερωτας ειναι αυτο" ?
λάθος ο εκνευρισμός σου, μαθήματα για τα επόμενα... :-τα σκέφτομαι κ εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου
Δεν το ξέρω αν το έπαιρνα είδηση λέμε.επειδή έζησα μικρή ζηλιαρη μετά δεν αντέχω ούτε λεπτό με τύπο τέτοιου στυλ
http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/dispute/emotlove34.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Τελειο!!! :2funny: :2funny: :2funny: