Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Αν είχεν τόλμησει γκόμενος να ψάξει κινητό θα είχε φύγει αλαργα
Α εγω δε μπορω με πιανουν τα "ποιοτικα" μου, να σου εξηγησω οτι δεν εχει νοημα αυτο που κανεις κλπ γτ μου φαινεται κ λιγο χαριτωμενο κ κολακευτικο ειδικα οταν το λεει μονος του!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δεν δίνεις δικαιώματα ή το κρύβεις?
πως μπορείς να ξέρεις ότι δεν έχει γίνει, δεν το έχουν ψάξει...?
Δεν το ξέρω αν το έπαιρνα είδηση λέμε.επειδή έζησα μικρή ζηλιαρη μετά δεν αντέχω ούτε λεπτό με τύπο τέτοιου στυλ

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν το ξέρω αν το έπαιρνα είδηση λέμε.επειδή έζησα μικρή ζηλιαρη μετά δεν αντέχω ούτε λεπτό με τύπο τέτοιου στυλ
οκ, όπως το έγραψες το κατάλαβα λίγο διαφορετικά.
τον έστειλες στην μαμά του φαντάζομαι... :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ναι γιατι η δικη σας ζηλια ειναι καλυτερη.γαμησε μας ρε.

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Το ιδιο που εχω ακουσει πολλες φορες στο παρελθον ειτε σε σχεση ειτε σε γαμο μου. "Αρκει να μην το μαθω" και "Μα καλα, δε θα σε πειραξει αν κανω κατι με τον πρωην μου?. Δε μ'αγαπας δηλαδη". Και παντα η ιδια απαντηση. "Δε θα το μαθεις, αλλα μακαρι να μπορουσα να το μοιραστω μαζι σου.." και "Σ'αγαπαω γιαυτο δε θελω να σου στερησω την εμπειρια που θελεις"

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
2.083
Πόντοι
446
Συνάδελφος εργαζόταν πρωινά ώρες γραφείου,
Είχαν μπει ψύλλοι στα αυτιά του αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα
απόγευμα βράδυ μαζί καθότι η γυναίκα του δεν εργαζόταν
Επί τρεις μέρες κάθε πρωί σκούπιζε σχολαστικά τη λεκάνη της τουαλέτας (και καπάκι)
χωρίς να τον βλέπει η γυναίκα του που κοιμόταν
Την τέταρτη μέρα γυρνάει και βλέπει πιτσιλιές στη λεκάνη
Αυτό αρκούσε γιανα τη στείλει νοσοκομείο και απο εκεί στο χωριό της

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.882
Πόντοι
5.595
Ειμαι σε καλοκαιρινες διακοπες , σε νησι με το γκομενακι... εχουμε ξεσκιστει ολη μερα...
και καποια στιγμη.. κατα τις 4 το βραδυ με ξυπναει θυμωμενη...!!!
Τι ειχε γινει...??!!
.
.
Ειχε σηκωθει για τουαλετα... κ πειρε κ το κινητο μου μαζι... ''για να δει την ωρα''  :2funny:  ..και βρηκε κατι φωτογραφιες που ειχα βγαλει με ενα αλο μωρακι!!!
Βεβαια οι φωτος δεν εδειχναν τιποτα περιεργο.. απλα 2 ατομα cheek to cheek :grin: .. οποτε η δικαιολογιες ηταν ευκολες...!!!  :sunglasses:
Βεβαια η μουρμουρα κ η γκρινια χαλασε το υπολοιπο των διακοπων...

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αφού τοΝ έφαγα στην μάπα ένα χρόνο κ δεν με άφηνε να βγαίνω Απο το σπίτι
:S
έλεος! τόσο "μεγάλη" αυτοπεποίθηση είχε??
στην δουλειά σε έπαιρνε τηλέφωνα κλπ φαντάζομαι, απόλυτος έλεγχος...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Το ιδιο που εχω ακουσει πολλες φορες στο παρελθον ειτε σε σχεση ειτε σε γαμο μου. "Αρκει να μην το μαθω" και "Μα καλα, δε θα σε πειραξει αν κανω κατι με τον πρωην μου?. Δε μ'αγαπας δηλαδη". Και παντα η ιδια απαντηση. "Δε θα το μαθεις, αλλα μακαρι να μπορουσα να το μοιραστω μαζι σου.." και "Σ'αγαπαω γιαυτο δε θελω να σου στερησω την εμπειρια που θελεις"
Πιστευεις οτι υπηρξες ερωτευμενος με καποια απο τις κυριες??

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Πιστευεις οτι υπηρξες ερωτευμενος με καποια απο τις κυριες??
Εχεις ορισμο του τι ειναι ο ερωτας? Και εκφραζεται με τον ιδιο τροπο απο ολους? Απαιτεις με τον ιδιο τροπο που ερωτευεσαι εσυ να σε ερωτευεται και ο αλλος? Μπαινεις στον κοπο να δεις τι σημαινει ερωτας στον καθε ανθρωπο που εισαι μαζι ή εχεις καθολικη αποψη "ο ερωτας ειναι αυτο" ?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Εχεις ορισμο του τι ειναι ο ερωτας? Και εκφραζεται με τον ιδιο τροπο απο ολους? Απαιτεις με τον ιδιο τροπο που ερωτευεσαι εσυ να σε ερωτευεται και ο αλλος? Μπαινεις στον κοπο να δεις τι σημαινει ερωτας στον καθε ανθρωπο που εισαι μαζι ή εχεις καθολικη αποψη "ο ερωτας ειναι αυτο" ?
οχι βεβαια, γ' αυτο ρωτησα εσενα αν ησουν ερωτευμενος. Ο,τι μου πεις θα το δεχτω, δεν ηταν κριση.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τα σκέφτομαι κ εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου
λάθος ο εκνευρισμός σου, μαθήματα για τα επόμενα... :-
απλά χρόνο έχασες, τίποτα άλλο. και μάλλον ήσουν τυχερή που δεν έχασες περισσότερο.
ξέρω κάτι άλλες περιπτώσεις που τελικά μένουν ανεξίτηλες.

να σε πω, άσχετο, το γκομενάκι που ήθελες να ζηλέψει φιλώντας άλλον, αν συνέχιζε να σε κυνηγά τι θα έκανες?
έχω λόγο που ρωτάω...

Επισκέπτης
Μέσω φεισμπουκ έχω γνωρίσει παντρεμένη με μικρό παιδί...μουνάρα...όταν γίναμε φρέντς δεν ήξερα οτι είχε παιδί..μετά είδα φώτος...έκανα ερώτηση για το πόσο καιρό είναι παντρεμένη και μου είπε απλα μεγαλώνω το παιδί με τον άλλο...δεν έχουμε ερωτικές σχέσεις κλπ..αυτός όλο αφιερώσεις της κάνει του στιλ "η γυναίκα της ζωής μου.." κλπ οπότε μάλλον λέει μαλακίες η τύπισα..είμαι ηθικό άτομο ρε πούστη μου και δεν πάω να ξεκωλιάσω την τύπισα...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.298
Πόντοι
2.606
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom