ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εντωμεταξυ ακομα ενα θρεντ οπου βρηκαν ευκαιρια τα κνωδαλα να μας πεισουν με τροπο οτι εχουν σουξε
εντωμεταξυ ακομα ενα θρεντ οπου βρηκαν ευκαιρια τα κνωδαλα να μας πεισουν με τροπο οτι εχουν σουξε
Παντρεύτηκε ο Picker ? Για αυτό χάθηκε ;;;Παίχτη αυτές τις αλλαγές δοκίμασε να κάνει κι ο Picker κι από τότε δε μπορεί να κάτσει σε καρέκλα.
Παντρεύτηκε ο Picker ? Για αυτό χάθηκε ;;;![]()
Οχι, δε βρήκε ακόμα τον άντρα της ζωής του, στο ψάξιμο είναι.Παντρεύτηκε ο Picker ? Για αυτό χάθηκε ;;;![]()
το να σταματήσεις να έχεις γκόμενους δεν είναι αλλαγη ειναι αυτονόητο.Πρέπει να αλλάξεις τρόπο ζωής. Πχ πριν παντρευτεί κάποιος μπορεί να πήγαινε μέρα παρά μέρα στα μπουδέλα. Δε πρέπει να αλλάξει;
Απλώς πρέπει να θες εσύ να αλλάξεις και να καταλαβαίνεις μόνος σου ποια είναι η αλλαγή που πρέπει να κάνεις (πχ να σταματήσεις να ασχολείσαι με τους πρώην σου) και όχι να χρειάζεται να σου εξηγήσει ο άλλος.
το να σταματήσεις να έχεις γκόμενους δεν είναι αλλαγη ειναι αυτονόητο.
Αυτα να πας να τα πεις στον ΛΙΛΑ.![]()
![]()
![]()
![]()
το να σταματήσεις να έχεις γκόμενους δεν είναι αλλαγη ειναι αυτονόητο.
Ακριβώς. Και το να ξεκόψεις από "κακές" παρέες θα έπρεπε να είναι αυτονότητο... Έλα όμως που δεν είναι![]()
Δε συζητάμε ότι αν θες να προχωρήσεις σε κάτι σοβαρό πρέπει η γυναίκα από μόνη της να καταλάβει ότι επαφές με πρώην, "φίλους" (που θέλουν να τη γαμήσουν), ξέκωλες φίλες με τις οποίες πήγαιναν στα κλαμπ και λοιπές κακές συνήθειες κόβονται μαχαίρι. Δε πρέπει καν να μπεις εσύ στη διαδικασία να εξηγήσεις αυτά τα πράγματα - το αν τα κόψει είναι ένα σημάδι για να δεις πόσο σοβαρά βλέπει το όλο θέμα (και πόσο σοβαρή είναι γενικότερα).
Αν μπεις στη διαδικασία να αρχίσεις να εξηγείς και να ζητάς να τα κόψει (ουσιαστικά να παρακαλάς) και να σου λέει δικαιολογίες του κώλου (είναι φίλος μου, τον νοιάζομαι -- αν τον νοιάζεσαι μωρή καριόλα να πας με αυτόν να παντρευτείς) τότε προφανώς δεν είναι έτοιμη για κάτι παραπάνω από γαμήσι και έξω από την πόρτα.
Καλώς ή κακώς αν θες να κάνεις κάτι σοβαρό με κάποιον άνθρωπο πρέπει να θες να αλλάξεις τρόπο ζωής (και για τους 2 ισχύει αυτό). Δε γίνεται να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.
Θα υποστείς μεγαλο πολιτισμικό σοκ, αν σου διαβεβαιωσω ότι αυτό που εγραψε η Ροζυ είναι η απολυτη αληθεια?Ο κάθε πούστης δηλώνει γκόμενα εδώ μέσα και ποστάρει μαλακίες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ βρήκες την πουτσότριχα φίλε?Θα υποστείς μεγαλο πολιτισμικό σοκ, αν σου διαβεβαιωσω ότι αυτό που εγραψε η Ροζυ είναι η απολυτη αληθεια?
Θα σου ζητουσα να σου αρκεσει ο λογος μου. Ας μην μπουμε σε λεπτομέρειες. Αληθεια είναι παντως.Εσύ βρήκες την πουτσότριχα φίλε?![]()
Απο τα μαλλια ηταν!!!Εσύ βρήκες την πουτσότριχα φίλε?![]()
Να τα φτιαχνεις με φαλακρούς μωρο μου! Εγγύηση!!!Απο τα μαλλια ηταν!!!
Αν δε σε πειραζει θελω μαλλια!!!!Να τα φτιαχνεις με φαλακρούς μωρο μου! Εγγύηση!!!
Από τον κώλο σου είναι η τρίχα και η ιστορία .Απο τα μαλλια ηταν!!!