Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
εχω φιλο που καθε φορα που γυρναει σπιτι του απο την δουλεια η γκομενα του του μυριζει τα αρχιδια να δει αν  μυριζουνε μουνιλα.και αυτος της δινει πιπα κατευθειαν.αυτος δεν κερατωνει αυτη ειναι σαικο.μα για καθε μερα μιλαμε.

αυτες μετρανε και την ποσοτητα σπερματος που βγαζεις. Αν βγαλεις μgram λιγοτερο την εβαψες. Μετρανε και την πυκνοτητα επισης οπου και εκει αν ειναι ελαχιστα πιο αραιο, επισης την εβαψες.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
16
Καλημέρα μπουρδελιάρηδες.

Επειδή τα περισσότερα σκηνικά που έχω ζήσει ήταν εργένικης ζωής μέχρι να νοικοκυρευτώ, παραθέτω μία δικιά μου ακόμα εμπειρία.

Γνωρίζω τύπισσα 19 χρονών. Εγώ τότε να ήμουν 24.
Αυτή ήταν από τις περιπτώσεις που ξεκίνησαν τη συγκατοίκηση νωρίς. Τα είχε με έναν τύπο στην ηλικία μου περίπου ήδη κάποια χρόνια και μένανε μαζί μετά αφότου ενηλικιώθηκε. Η κλασσική και καλά περπατημένη γκόμενα που έχει ζήσει πολλά. Προφανώς και από πίσω παίζει διαλυμένη οικογένεια.

Με τα πολλά αυτή κάποια στιγμή μου λέει ότι είναι με έναν και ζούνε μαζί, αλλά σκοτώνονται συνέχεια. Και γιαυτό ψάχνεται και αλλού. Φασαρίες και μου περιέγραφε άγρια σκηνικά.

Ένα μεσημέρι λοιπόν αφού είχαμε κάνει κουβέντα για γαμήσια και τέτοια, λέμε να βρεθούμε. Εκείνη δε μπορούσε εύκολα βραδινές ώρες γιατί δε θα ήταν μόνη. Ήταν ελεύθερη μεσημέρια που ο δικός της δούλευε.
Κλείνουμε ραντεβού σε ένα παρκάκι με αλάνες και σκάει μύτη με την ξαδέλφη της. Η ξαδέλφη ακόμα πιο μικρή από αυτή. Ψιλομαγκάκι και εκείνη.

Με τα πολλά μου έλεγε η μικρή ότι σφάχτηκε χθές με τον δικό της και πλακωνόντουσαν στο σπίτι, και ότι αυτός έσπαγε πόρτες, και αυτή κάλεσε την αστυνομία και τον πήρανε μέσα !!! Μένω λίγο παγωτό με τις παπαριές που μου έλεγε. (ναι ρε φίλε συμβαίνουν τελικά. Όχι μόνο στη 10η εντολή).

Με τα πολλά που να με πιάσουν και εμένα καύλες. Αυτή πιο πολύ τον πόνο της μου έλεγε.

Κάποια στιγμή ενώ η ξαδέλφη ήταν πιο πέρα το ένα φέρνει το άλλο και καθώς καθόμασταν σε ένα παγκάκι και τα λέγαμε και πίστευα ότι δε θα "φάω" σήμερα, βρεθήκαμε να μου τραβάει μαλακία.

Τσουπ χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν ο γκόμενος. Την έπαιρνε ή από μέσα, ή μόλις τον αφήσανε για να πάει αυτή να κανονίσει να βγεί ή να τον δεί, κάτι τέτοιο δε θυμάμαι. Όσην ώρα μίλαγε στο τηλέφωνο μαζί του συνέχιζε και μου τον έπαιζε ακάθεκτη. Μηχανικά τελείως. Σα να μην κάνει κάτι περίεργο.

Με τα πολλά κλείνει το τηλέφωνο και μου λέει ότι πρέπει να φύγει.

Εγώ είχα μείνει με το πουλί στο χέρι, και είναι κάπως δύσκολο να δεχτώ ότι δε θα χύσω. Τις λέω να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε τουλάχιστον μη μείνω έτσι.

Και χωρίς δυσκολίες πάμε στο αμάξι, τη βάζω στο πίσω κάθισμα. ( η ξαδέλφη ήταν απέξω ), και την έσπασα στον πούτσο. Με καβαλησε, την έστησα στα 4, ήταν και μινιόν και την έκανα ότι ήθελα. Έχυσα και με τη μία την κάνανε μετά.

Μετά δε ξαναμίλησα καν με αυτήν. Ήταν το πουτανάκι της περιοχής από ότι κατάλαβα. Γιαυτό και συγκατοικούσε από τα 18 της.

Όλοι θα αναρωτιούνται γιατί δεν έβαλα και τη ξαδέλφη στο παιχνίδι. Έλα ντε, τώρα το σκέφτομαι που τα γράφω. Δεν ασχολήθηκα καν εκείνη την ώρα αν μας έπαιρνε μάτι ή όχι. Προφανώς θα ήταν καμιά μπαζόλα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.782
Πόντοι
2.606
εχω φιλο που καθε φορα που γυρναει σπιτι του απο την δουλεια η γκομενα του του μυριζει τα αρχιδια να δει αν  μυριζουνε μουνιλα.και αυτος της δινει πιπα κατευθειαν.αυτος δεν κερατωνει αυτη ειναι σαικο.μα για καθε μερα μιλαμε.
να ξερεις τις γυναικες τις ενοχλει να μην γαμας αλλες αν τον τρως εισαι σε καλυτερη μοιρα αν το μαθει....
πες το ψεματα... :uglystupid: αμα κατσει ποτε καμια στραβη...
- ποιανου ειναι αυτη η μακρια ξανθια τριχα ?
-του Γιωργου του φαναρτζη που ειχα παει το αυτοκινητο

:2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
Ηταν το κλασσικο που του ελεγα, οτι ετσι οπως κανεις με σπρωχνεις προς τα εκει που δε θες. Μεχρι παρακολουθηση κ με πηρε τηλ κ μου λεει "σε βλεπω"!!! Εκει τα παιξα, ηταν κατι σε παρωδια!!
έχεις απόλυτο δίκιο. ¨ηξερα κοπέλα που ο δικός της την έσπρωξε στο κέρατο με την παθολογική του ζήλια

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
845
Πόντοι
366
ωραια ιδεα!γαμιοταν στο σπιτι της αδελφης της και το αναποδο. ετσι ειναι καλυμενες και οι 2. Αν γινει στραβη ο ενας κερατας θα καλυπτει τον αλλον.Α ρε γυναικεεεεεεεεες.
'Οντως, ρε φίλε! Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Πολύ σωστή η επισήμανση!!!

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
845
Πόντοι
366
Εγώ ένα σκηνικό είχα πάθει όταν ήμουν πιτσιρικάς. Μεγάλη σχέση τότε.

Της είχα δώσει μια συσκευή κινητού
'Οταν ήμουν εγώ πιτσιρικάς, δεν είχαν κυκλοφορήσει κινητά ακόμη...

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
Περί κερατώματος και φιλίας.

Όταν ήμουν πρωτοετής φοιτητής τα είχα με μια συμφοιτήτριά μου για 2-3 μήνες. Η πούτσα κάθε βράδυ πήγαινε σύννεφο. Μάλιστα μια φορά μου πρότεινε να την γαμίσω μαζί με ένα φίλο μου. Της είπα εντάξει, αλλά πρώτα θα κανόνιζε να την πάρω μαζί με καμιά φίλη της και μετά πολύ ευχαρίστως. ¨οσο καιρό είμασταν μαζί, δεν ξέρω αν μου τα φόρεσε (δεν με ενδιέφερε εξάλλου).Κατά τον Δεκέμβριο εγκρίθηκε η μεταγραφή της στην ίδια σχολή στην Αθήνα. Το τελευταίο βράδυ έκλαιγε με μαύρο δάκρυ και μου έλεγε πράγματα του στυλ "τι θα κάνω χωρίς εσένα, δεν μπορώ, θα με αγαπάς και θα με σκέφτεσαι τώρα που θα φύγω?, κλπ...". Της είπα όταν θα πάει στην Αθήνα να βρει τον αδελφικό μου φίλο, ο οποίος θα την βοηθούσε στα θέματα της σχολής.
Ηρθαν τα Χριστούγεννα, επέστρεψα στην Αθήνα και πήγα για καφέ με τον κολλητό μου. Αυτός ήταν σαν βρεγμένη γάτα. Τον ρωτάω:

- Τι συμβαίνει ?
- Η τύπισσα που έστειλες να βοηθήσω μου την έπεσε !!!
- Δεν την κουτούπωσες ?
- Όχι ρε φίλε, αφού τα έχει μαζί σου !!!!
- έπρεπε βρε μαλάκα, θα πέρναγες καλά

Για να προλάβω όποιον πει ότι ο κολλητός μου είπε ψέματα, θα σας πω ότι γνωριζόμαστε 30 χρόνια και δεν είναι τέτοιος τύπος. Δεν θα την έπεφτα ποτέ στη γκόμενά του και ούτε αυτός στη δική μου. Και αυτό ισχύει για όλα αυτά τα χρόνια.

Στο δεύτερο έτος γούσταρα μια γκόμενα, η οποία εντέλει την έπεσε σε ένα φίλο μου (όχι ο προηγούμενος, άλλος). Από τη στιγμή εκείνη ούτε μου πέρασε από το μυαλό να της την πέσω. Τα είχαν ήδη 3 μήνες και έτυχε να πάμε οι τρεις σε ένα νησί για μερικές μέρες διακοπές. Χωρίς να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, όταν αυτός έλειπε, αυτή μου την έπεσε κανονικά. Τη διαολόστειλα. Αυτή συνέχισε να μου την πέφτει. Την απείλησα ότι θα την αρχίσω στις κλωτσιές και τσαντίστηκε. Στο φίλο δυστυχώς δεν είπα τίποτα απολύτως. Φοβήθηκα ότι η μαλάκο θα τον τούμπαρε με ισχυρισμούς του στυλ, "με γούσταρε πριν τα φτιάξω μαζί σου (πράγμα το οποίο ήταν αλήθεια)και ακόμα με γουστάρει (ψέμα)" και θα γινόμασταν κώλος με τον φίλο.

Από τότε οι σχέσεις μαζί τους ήταν τυπικές(ειδικά με αυτή) Είχαν μακροχρόνια σχέση (5 χρόνια).  Είχαν αρραβωνιαστεί και πήγαιναν για γάμο. Γυρνάει ο φίλος με άδεια από το στρατό, και την πιάνει καβάλα σε κάποιον τύπο. Έγινε της πουτάνας. Η τύπισσα τον είχε φλομώσει στο κέρατο.

Δεν ξέρω αν έκανα καλά που δεν μίλησα. Θα έχανα ένα φίλο αλλά θα τον γλίτωνα από τα χειρότερα αργότερα.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
16
Φίλος μου τα είχε με μια γκόμενα.
Ζηλιάρης πολύ αυτός εν τω μεταξύ. Τη γκόμενα δεν την ήξερα και πολύ.

Μετά από κάποια χρόνια σχέσης χωρίσανε.

Αυτόν τον έτρωγε να μάθει τι είχε κάνει αυτή όσο ήταν χώρια.

Με τα πολλά ενώ την πίεζε να του πεί η άλλη το έπαιζε παρθένα.

ε και κάποια στιγμή η γλώσσα λύθηκε.

-Ε είχα γνωρίσει έναν.
-Το κάνατε?
-Όχι βέβαια. Πήγαμε να το κάνουμε αλλά τελευταία στιγμή σταμάτησα γιατί ένιωθα τύψεις και μου έλειπες.

Πίεση ο άλλος στο φούλ.

-Εντάξει το κάναμε.
-Του πήρες και πίπα?
-Όχι βέβαια αφού το ξέρεις ότι συχαίνομαι να πιώ και από ποτήρι αγνώστου.

Πίεση στο φούλ ο άλλος.

-Εντάξει του πήρα.
-Και που σε έχυσε?
-Στο στόμα.
-Αλλά να ξέρεις αγάπη μου ότι δεν έχυσα μαζί του. Δε μπορούσα.

Με τα πολλά του έλεγα και εγώ, ε ρε μαλάκα χωρισμένοι ήσασταν τι το ζορίζεις και εσύ? Ότι γούσταρε έκανε. Δέξου το η χώρισε.

Και επειδή ο άλλος επέμενε, έμαθε τελικά ότι τον κεράτωνε και όσο ήταν μαζί.

Όταν χωρίσανε οι γκόμενα πηδήχτηκε με έναν γνωστό μου (που δεν ήξερε τον φίλο μου).
Το γύρισε σε λεσβία, μέχρι και σχέση κανονική είχε και το ήξεραν και γονείς.
Οι παρτούζες πήγαιναν σύννεφο.

και μετά από πολλά χρόνια που την πέτυχα, την έφερα σπίτι και της έριξα και εγώ ένα μανίκι.

Η γκόμενα απλά δεν είχε συναίσθηση του τι θα πεί σεξ. Του τι θα πεί σχέση. Το έκανε χωρίς να σκέφτεται.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
16
Κάτι που θυμήθηκα.

Η Μαρία η μελαχρινή στο μασατζίδικο στη Βουλιαγμένης στο Ελληνικό, όταν είχα πάει πρώτη φορά εκεί και την είχα διαλέξει, η κουβέντα φέρνει το θέμα και τη ρωτάω αν μένει μόνη της.

Μου λέει
-συγκατοικώ με τον δικό μου.
-Ο δικός σου το ξέρει ότι δουλεύεις εδώ?
- Όχι βέβαια.

Μετά από λίγους μήνες όταν ξαναπήγα μου είπε η Έλλη τότε (την οποία είχα πετύχει μαι φορά στο σούπερ μάρκετ χαχαχα) ότι παντρεύτηκε.

Δε ξέρω αν το καταλάβατε.

Μία μασατζού,
που την πήδηξα,
και δουλέυει σε μπουρδέλο,
συγκατοικεί,
με τη σχέση της,
που μετά παντρεύτηκε...

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Γενικά το έχω σαν αρχή να μην ψάχνω τίποτα.Είμαι απο τους τύπους που και κινητό να χτυπάει δίπλα μου,δεν κοιτάω ποτέ...Με μένα θέλω να ναι ό αλλος απο επιλογή ,να μην με κερατώνει γιατί δεν θέλει ,όχι γιατι φοβάται.Ιδιωτικότητα κύριοι σπουδαίο πράγμα. :rockon:

+1000

Το τηρώ ευλαβικά αδερφέ,και κοιμάμαι ήσυχος τα βράδυα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
κανένα φίλο που να μην έχει φάει κέρατο απο νυμφομανή τσουλαρα έχετε ; :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
231
Πόντοι
36
ερι θυμασαι που με ειχες πιασει καβαλα στον διονυση τον καφετζη ενα μεσημερι και μου ειχες πει οτι θα τα πεις ολα στην φροσω!!!!!

αλλα πριν αλεκτωρ λαληση τρις σε επιασα εγω με τον κλεομενη τον μενιο και τον γκαβομανωλη να κανετε παρτουζιτσα στο λεβητοστασιο του μεγαρου!!!!!!!

και μου ειπες σε εκανα τσακωτο με εκανες τσακωτη τωρα δεν θυμομαστε τιποτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τι λες ρε τρελοκομειο

μα όλοι έχουν μια ιστορία να διηγηθούν και μερικοι και περισσότερες για τους ίδιους ή φίλο τους οπου είχαν γκόμενα σταθερή (και καλα σχεση- μερικοι και γάμο) αλλά αποδείχθηκε ότι η γκόμενα ήταν τσατσοπουλικια. Ειχε παρει την μιση ελλάδα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ερι θυμασαι που με ειχες πιασει καβαλα στον διονυση τον καφετζη ενα μεσημερι και μου ειχες πει οτι θα τα πεις ολα στην φροσω!!!!!

αλλα πριν αλεκτωρ λαληση τρις σε επιασα εγω με τον κλεομενη τον μενιο και τον γκαβομανωλη να κανετε παρτουζιτσα στο λεβητοστασιο του μεγαρου!!!!!!!

και μου ειπες σε εκανα τσακωτο με εκανες τσακωτη τωρα δεν θυμομαστε τιποτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
α δεν ηταν σε παρκινγκ;

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
231
Πόντοι
36
:)
α δεν ηταν σε παρκινγκ;

οχι δεν ηταν στο παρκιγκ!!!!!!!!!!!! 

παντως εχω μια απορια απο οτι διαβασω οι περισσοτερες ειναι ξεκολιαρες πανε πανω απο 100 διφορετικους αντρες εμενα γιατι δεν μου εχει κατσει κατι αναλογικα τωρα θα επρεπε να ειχα φυστικωσει τουλαχιστον μια ντουζινα γκομενακια και αν αυτου εχω ροζιασει στην μαλακια!!!!!!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

παντως εχω μια απορια απο οτι διαβασω οι περισσοτερες ειναι ξεκολιαρες πανε πανω απο 100 διφορετικους αντρες εμενα γιατι δεν μου εχει κατσει κατι αναλογικα τωρα θα επρεπε να ειχα φυστικωσει τουλαχιστον μια ντουζινα γκομενακια και αν αυτου εχω ροζιασει στην μαλακια!!!!!!!!!!!
και εγω απορω πως μερικοι ειναι αγαμητοι εδω μιλαμε εχει γεμισει παρτουζιάρες ο κοσμος

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Τυπε συγκυρίες είναι όλα. ...

Όλοι το είπαμε αυτό που λες κάποια στιγμή και μετά το ζήσαμε. ...

Είναι να είσαι και λίγο τυχερός να είσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. ..

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
231
Πόντοι
36
Τυπε συγκυρίες είναι όλα. ...

Όλοι το είπαμε αυτό που λες κάποια στιγμή και μετά το ζήσαμε. ...

Είναι να είσαι και λίγο τυχερός να είσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. ..

τα καλυτερα ερχονται δηλαδη !!!!!! μην αργησουν μονο γιατι σε λιγο αυτα θα ερθουν και εγω δεν θα μπορεσω να τα απολαυσω!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom