Περί κερατώματος και φιλίας.
Όταν ήμουν πρωτοετής φοιτητής τα είχα με μια συμφοιτήτριά μου για 2-3 μήνες. Η πούτσα κάθε βράδυ πήγαινε σύννεφο. Μάλιστα μια φορά μου πρότεινε να την γαμίσω μαζί με ένα φίλο μου. Της είπα εντάξει, αλλά πρώτα θα κανόνιζε να την πάρω μαζί με καμιά φίλη της και μετά πολύ ευχαρίστως. ¨οσο καιρό είμασταν μαζί, δεν ξέρω αν μου τα φόρεσε (δεν με ενδιέφερε εξάλλου).Κατά τον Δεκέμβριο εγκρίθηκε η μεταγραφή της στην ίδια σχολή στην Αθήνα. Το τελευταίο βράδυ έκλαιγε με μαύρο δάκρυ και μου έλεγε πράγματα του στυλ "τι θα κάνω χωρίς εσένα, δεν μπορώ, θα με αγαπάς και θα με σκέφτεσαι τώρα που θα φύγω?, κλπ...". Της είπα όταν θα πάει στην Αθήνα να βρει τον αδελφικό μου φίλο, ο οποίος θα την βοηθούσε στα θέματα της σχολής.
Ηρθαν τα Χριστούγεννα, επέστρεψα στην Αθήνα και πήγα για καφέ με τον κολλητό μου. Αυτός ήταν σαν βρεγμένη γάτα. Τον ρωτάω:
- Τι συμβαίνει ?
- Η τύπισσα που έστειλες να βοηθήσω μου την έπεσε !!!
- Δεν την κουτούπωσες ?
- Όχι ρε φίλε, αφού τα έχει μαζί σου !!!!
- έπρεπε βρε μαλάκα, θα πέρναγες καλά
Για να προλάβω όποιον πει ότι ο κολλητός μου είπε ψέματα, θα σας πω ότι γνωριζόμαστε 30 χρόνια και δεν είναι τέτοιος τύπος. Δεν θα την έπεφτα ποτέ στη γκόμενά του και ούτε αυτός στη δική μου. Και αυτό ισχύει για όλα αυτά τα χρόνια.
Στο δεύτερο έτος γούσταρα μια γκόμενα, η οποία εντέλει την έπεσε σε ένα φίλο μου (όχι ο προηγούμενος, άλλος). Από τη στιγμή εκείνη ούτε μου πέρασε από το μυαλό να της την πέσω. Τα είχαν ήδη 3 μήνες και έτυχε να πάμε οι τρεις σε ένα νησί για μερικές μέρες διακοπές. Χωρίς να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, όταν αυτός έλειπε, αυτή μου την έπεσε κανονικά. Τη διαολόστειλα. Αυτή συνέχισε να μου την πέφτει. Την απείλησα ότι θα την αρχίσω στις κλωτσιές και τσαντίστηκε. Στο φίλο δυστυχώς δεν είπα τίποτα απολύτως. Φοβήθηκα ότι η μαλάκο θα τον τούμπαρε με ισχυρισμούς του στυλ, "με γούσταρε πριν τα φτιάξω μαζί σου (πράγμα το οποίο ήταν αλήθεια)και ακόμα με γουστάρει (ψέμα)" και θα γινόμασταν κώλος με τον φίλο.
Από τότε οι σχέσεις μαζί τους ήταν τυπικές(ειδικά με αυτή) Είχαν μακροχρόνια σχέση (5 χρόνια). Είχαν αρραβωνιαστεί και πήγαιναν για γάμο. Γυρνάει ο φίλος με άδεια από το στρατό, και την πιάνει καβάλα σε κάποιον τύπο. Έγινε της πουτάνας. Η τύπισσα τον είχε φλομώσει στο κέρατο.
Δεν ξέρω αν έκανα καλά που δεν μίλησα. Θα έχανα ένα φίλο αλλά θα τον γλίτωνα από τα χειρότερα αργότερα.