Πριν 5-6 χρόνια πάμε γυμναστήριο με ένα φιλαράκι κ γνωρίζουμε ένα φίνο γκομενάκι 29χρ (τοτε) την Εφη, που ερχόνταν κ έλιωνε κάθε απόγευμα κάνα 2ωρο .. Ωραίο τυπάκι,τέλειο κορμάκι κ πολύ πρόσχαρη κ .. έδειχνε κάπως σοβαρή..
"Χωθήκαμε" για τα καλά, μετά από κάποιο διάστημα βγηκαμε για καφέ κ οι 3 μας μαζί με μια φίλη της ..
Μην σας κουράζω, μετά από κανα μηνα το στρίμωξα το γκομενάκι .. Βγαίναμε κανα 2μηνο, ερχόνταν σπίτι μου, δεν έμενε όμως ποτέ σε μένα να μείνει το βράδυ γιατί ο πατέρας της ήταν (λέει) κέρβερος σωστός .. Είχα γνωρίσει και τα αδέρφια της και μου είχαν παραδεχτεί και αυτοί την αυστηρότητα του πατέρα ..
Κάποια στιγμή, άρχιζαν κάποια δικά μου επαγγελμτικά ταξίδια στην επαρχία τα Σαββατοκύριακα για εκπαιδευτικούς λόγους στην Εταιρία που δούλευα .. Σχεδιάζαμε να τα κάνουμε μερικά μαζί ..
Δυστυχώς δεν έγινε ποτέ αυτό ..
Μια φορά που βγήκα με την αδερφή της κ τον γκόμενό της, έτυχε να πέσουμε στο Skippers (Άλιμος) πάνω στο αφεντικό της αδερφής της, ο οποίος ήταν συνομίλικός μου αλλά και παλιός μου συμπαίχτης στο μπάσκετ .. Μόλις είδα τον παλιόφιλό μου να κοιτά την αδερφή της δικιάς μου κ υφισταμένη του, κατάλαβα ότι κάτι παίζει με την αδερφή της "δικιάς" μου ..
Κρατήθηκα, για να μην τους εκθέσω .. 'Ηξερα καλά τον παλιόφιλο μου τον Νίκο ότι δεν άφηνε αγάμητη θυληκιά γάτια, την αδερφή της "δικιάς" μου θα άφηνε, που είναι 12 ώρες την ημέρα μαζί της στην διαφημιστική ... ???
Να σημειώσω ότι ο Νίκος αν κ "έχωνε" την κουνιάδα, την δικιά μου την είχε ακούσει, αλλά δεν έτυχε να γνωριστούνε ποτέ από κοντά .. Πρώτη φορά την γνώρισε κ εκείνος, στο Skippers.
Την άλλη μέρα τηλεφωνιόμαστε με τον Νίκο γιατί το προηγούμενο βράδυ δεν είπαμε κ πολλά μιας κ καθίσαμε σε διαφορετικά σημεία του μαγαζιού ..
Μου αποκάλυψε ότι όντως "έχωνε" τα τελευταία 2 χρόνια την αδερφή της Έφης, παρόλο που αυτή είχε τον γκομενό της !!!
Το καλύτερο όμως μου το άφησε για το τέλος ...
Με ρωτάει, πόσο καιρό είμαι μαζί με την Εφη ? του λέω κάνα 2μηνο ... Με ρωτάει στο καπακι : "Καλά πότε χώρισε με τον Μιχάλη τον αρραβωνιάρη κ δεν το έμαθα ?"
Ρωτάω, ορίστε ?
Κόκκαλο και οι δυο στο τηλέφωνο από την αμηχανία ..
Μην τα πολυλογώ, ο φίλος μου είχε ακούσει από την "κουνιάδα μου" ότι η δικιά μου (Εφη) ήταν απο τα 19 της στο Πανεπιστήμιο με ένα παλληκάρι κ τα τελευταία 3 χρόνια ήταν μαζί ... αρραβωνισμένοι !!!!!!!! 10χρόνια σχέσης, αυτή αρραβωνιασμένη κ ήταν ένα 2μηνο μαζί μου, σαν να μην συμβαίνει τίποτα ..
Απλά το παλληκάρι το τελευταίο 6μηνο ήταν φαντάρος στην Βόρεια Ελλάδα κ λόγω οικονομικής δυσχέρειας δεν πολυκατάβαινε Αθήνα ..
Δεν σας λέω τι έγινε, ούτε μέχρι που ακουστήκαμε ...
Επίσης θα σας πω ότι έγιναν πολλά ευτράπελλα, σε σημείο να θάλω να αλλάξω κ σπίτι γιατί η τύπισσα αν και αρραβωνισμένη με εκληπαρούσε να μην την αφήσω ... Μέχρι που "έκαιγε" τον αρραβωνιάρη ότι την δέρνει, ότι είναι "χρήστης", και άλλα πολλά ...
Μετά 5 χρόνια και οι δυο αδερφές είναι παντρεμένες, η πρώην μου με τον "χρήστη" αρραβωνιάρη (...) και η αδερφή της τελικά χώρισε την τότε σχέση της γιατί παντρεύτηκε τον ...fuck buddie φίλο μου κ έχουν μαζί 2 παιδιά ..
Άβησσος η ψυχή του ανθρώπου ..