Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τα καλυτερα ερχονται δηλαδη !!!!!! μην αργησουν μονο γιατι σε λιγο αυτα θα ερθουν και εγω δεν θα μπορεσω να τα απολαυσω!!!!!!!!

Απλά θα σου προτείνω το εξής

Μην τα περιμένεις μέσα στο σπίτι.
Άμα δεις τίποτα να πλησιάζει μην κάνεις σαν λιγουρης
Όταν θα είσαι εκτός σπιτιού μην γίνετε λιώμα

Καλή επιτυχία! !!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
οχι δεν ηταν στο παρκιγκ!!!!!!!!!!!!  

παντως εχω μια απορια απο οτι διαβασω οι περισσοτερες ειναι ξεκολιαρες πανε πανω απο 100 διφορετικους αντρες εμενα γιατι δεν μου εχει κατσει κατι αναλογικα τωρα θα επρεπε να ειχα φυστικωσει τουλαχιστον μια ντουζινα γκομενακια και αν αυτου εχω ροζιασει στην μαλακια!!!!!!!!!!!
Μηπως εισαι σαν τον τσακωνα τυπε η κανας χοντρος σαν τον τραμουντανα  :think:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
παντως το καλο με ολες τις ιστοριες ειναι που δεν ειχαν προταγωνηστες εμας αλλα μονο φιλους μας  :2funny: :2funny: :2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
οχι δεν ηταν στο παρκιγκ!!!!!!!!!!!! 

παντως εχω μια απορια απο οτι διαβασω οι περισσοτερες ειναι ξεκολιαρες πανε πανω απο 100 διφορετικους αντρες εμενα γιατι δεν μου εχει κατσει κατι αναλογικα τωρα θα επρεπε να ειχα φυστικωσει τουλαχιστον μια ντουζινα γκομενακια και αν αυτου εχω ροζιασει στην μαλακια!!!!!!!!!!!

τυπε να ευχεσαι να μην σε κερατωσει η δικια σου,και πραγματι αρχισεις να ανηκεις στους τυπους που τα περιγραφουν  :S

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
16
Κανείς δεν είπε ότι δεν έχει φάει κέρατο. Απλά μπορεί να μην το έμαθε.

Άλλωστε και εγώ και κάποιοι άλλοι περιγράψαμε δικιά μας ιστορία που ήμασταν παθόντες.

Ε του πούστη 1-2 κέρατα μπορεί να μάθεις. Τα υπόλοιπα μένουν κρυφά. Λογικό είναι να είμαστε και το τρίτο πρόσωπο πιο πολλές φορές (γιατί το γνωρίζουμε είναι προφανές) καθώς και να ξέρουμε εμπειρίες φίλων.

dagreen789

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Περί κερατώματος και φιλίας.

Όταν ήμουν πρωτοετής φοιτητής τα είχα με μια συμφοιτήτριά μου για 2-3 μήνες. Η πούτσα κάθε βράδυ πήγαινε σύννεφο. Μάλιστα μια φορά μου πρότεινε να την γαμίσω μαζί με ένα φίλο μου. Της είπα εντάξει, αλλά πρώτα θα κανόνιζε να την πάρω μαζί με καμιά φίλη της και μετά πολύ ευχαρίστως. ¨οσο καιρό είμασταν μαζί, δεν ξέρω αν μου τα φόρεσε (δεν με ενδιέφερε εξάλλου).Κατά τον Δεκέμβριο εγκρίθηκε η μεταγραφή της στην ίδια σχολή στην Αθήνα. Το τελευταίο βράδυ έκλαιγε με μαύρο δάκρυ και μου έλεγε πράγματα του στυλ "τι θα κάνω χωρίς εσένα, δεν μπορώ, θα με αγαπάς και θα με σκέφτεσαι τώρα που θα φύγω?, κλπ...". Της είπα όταν θα πάει στην Αθήνα να βρει τον αδελφικό μου φίλο, ο οποίος θα την βοηθούσε στα θέματα της σχολής.
Ηρθαν τα Χριστούγεννα, επέστρεψα στην Αθήνα και πήγα για καφέ με τον κολλητό μου. Αυτός ήταν σαν βρεγμένη γάτα. Τον ρωτάω:

- Τι συμβαίνει ?
- Η τύπισσα που έστειλες να βοηθήσω μου την έπεσε !!!
- Δεν την κουτούπωσες ?
- Όχι ρε φίλε, αφού τα έχει μαζί σου !!!!
- έπρεπε βρε μαλάκα, θα πέρναγες καλά

Για να προλάβω όποιον πει ότι ο κολλητός μου είπε ψέματα, θα σας πω ότι γνωριζόμαστε 30 χρόνια και δεν είναι τέτοιος τύπος. Δεν θα την έπεφτα ποτέ στη γκόμενά του και ούτε αυτός στη δική μου. Και αυτό ισχύει για όλα αυτά τα χρόνια.

Στο δεύτερο έτος γούσταρα μια γκόμενα, η οποία εντέλει την έπεσε σε ένα φίλο μου (όχι ο προηγούμενος, άλλος). Από τη στιγμή εκείνη ούτε μου πέρασε από το μυαλό να της την πέσω. Τα είχαν ήδη 3 μήνες και έτυχε να πάμε οι τρεις σε ένα νησί για μερικές μέρες διακοπές. Χωρίς να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, όταν αυτός έλειπε, αυτή μου την έπεσε κανονικά. Τη διαολόστειλα. Αυτή συνέχισε να μου την πέφτει. Την απείλησα ότι θα την αρχίσω στις κλωτσιές και τσαντίστηκε. Στο φίλο δυστυχώς δεν είπα τίποτα απολύτως. Φοβήθηκα ότι η μαλάκο θα τον τούμπαρε με ισχυρισμούς του στυλ, "με γούσταρε πριν τα φτιάξω μαζί σου (πράγμα το οποίο ήταν αλήθεια)και ακόμα με γουστάρει (ψέμα)" και θα γινόμασταν κώλος με τον φίλο.

Από τότε οι σχέσεις μαζί τους ήταν τυπικές(ειδικά με αυτή) Είχαν μακροχρόνια σχέση (5 χρόνια).  Είχαν αρραβωνιαστεί και πήγαιναν για γάμο. Γυρνάει ο φίλος με άδεια από το στρατό, και την πιάνει καβάλα σε κάποιον τύπο. Έγινε της πουτάνας. Η τύπισσα τον είχε φλομώσει στο κέρατο.

Δεν ξέρω αν έκανα καλά που δεν μίλησα. Θα έχανα ένα φίλο αλλά θα τον γλίτωνα από τα χειρότερα αργότερα.

Σε ανάλογη φάση που η γκόμενα κεράτωνε το κολητό μου, εγώ του το είπα. Την έδωσα κανονικά τη ρουφιάνα δηλαδή. Αυτός ήτανε ένα ωραίο παιδί που μπορούσε να έχει σχεδόν όποια ήθελε. Λόγω αυτού του γενονότος ο κολητός ήταν χαλαρός κι άνετος στη ζωή και δεν την έψαχνε τη μικρή. Ρε μαλάκα του είπα μια μέρα κι αφού είχα μαζέψει τα ατρανταχτα στοιχεία, σου τα φοράει η δικιά σου. Αυτός έγινε Τούρκος πήγε και τη βρήκε και το διαλυσε κατευθίαν. Αυτή παρακάλαγε και τον κηνύγαγε, αυτός πρέπει να γάμησε τη μισή Αθήνα εκείνο διάστημα από την τρέλα του. Οχι σαν το μαλάκα τον Τατσόπουλο, αυτός πραγματικά ειχε πάρει σβαρνα μπουζούκια και κωλόμπαρα και γαμαγε ότι του έπεφτε μπροστά του.
Να μην τα πολυλογώ, τα ξαναβρήκε με την πρώην, παντρευτήκανε, κάνανε και παιδάκι. Τώρα τον έχουμε χάσει από την παρέα μας γιατι ξέρω ότι αποφεύγει εμένα, δεν αισθανεται άνετα αν κι εγω δεν είπα ποτέ τιποτα στους υπόλοιπους. Το συμπέρασμα είναι ότι το πεις δεν το πεις ολα εξαρτιο΄νται από τον κάλο που εχει στο κεφάλι του ο καθένας μας.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Σε ανάλογη φάση που η γκόμενα κεράτωνε το κολητό μου, εγώ του το είπα. Την έδωσα κανονικά τη ρουφιάνα δηλαδή. Αυτός ήτανε ένα ωραίο παιδί που μπορούσε να έχει σχεδόν όποια ήθελε. Λόγω αυτού του γενονότος ο κολητός ήταν χαλαρός κι άνετος στη ζωή και δεν την έψαχνε τη μικρή. Ρε μαλάκα του είπα μια μέρα κι αφού είχα μαζέψει τα ατρανταχτα στοιχεία, σου τα φοράει η δικιά σου. Αυτός έγινε Τούρκος πήγε και τη βρήκε και το διαλυσε κατευθίαν. Αυτή παρακάλαγε και τον κηνύγαγε, αυτός πρέπει να γάμησε τη μισή Αθήνα εκείνο διάστημα από την τρέλα του. Οχι σαν το μαλάκα τον Τατσόπουλο, αυτός πραγματικά ειχε πάρει σβαρνα μπουζούκια και κωλόμπαρα και γαμαγε ότι του έπεφτε μπροστά του.
Να μην τα πολυλογώ, τα ξαναβρήκε με την πρώην, παντρευτήκανε, κάνανε και παιδάκι. Τώρα τον έχουμε χάσει από την παρέα μας γιατι ξέρω ότι αποφεύγει εμένα, δεν αισθανεται άνετα αν κι εγω δεν είπα ποτέ τιποτα στους υπόλοιπους. Το συμπέρασμα είναι ότι το πεις δεν το πεις ολα εξαρτιο΄νται από τον κάλο που εχει στο κεφάλι του ο καθένας μας.

δηλαδη ο τυπος ηταν κολητος σου και δεν σου μιλαει τωρα επειδη παντρευτηκε την γκομενα?Ωραιος κολητος ρε μαν τι να πω....

στο γαμο του σε καλεσε εστω?

dagreen789

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη ο τυπος ηταν κολητος σου και δεν σου μιλαει τωρα επειδη παντρευτηκε την γκομενα?Ωραιος κολητος ρε μαν τι να πω....

στο γαμο του σε καλεσε εστω?

Ναι μας κάλεσε. Κάτσαμε σε ένα τραπέζι σε μια άκρη και πέρασε ο γάμος σαν αγγαρία. Γενικά εχω χάσει πολλούς φίλους μετά από σχέση που έκαναν ή και που έκανα εγώ. Οι γυναίκες πάντα μπαίνουν στη μέση και οι αντροπαρέες καταστρέφονται.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Καλά υπάρχουν και χειρότεροι μουνόδουλοι. Εμένα κολλητός παντρέυτηκε, δεν κάλεσε κανέναν στον γάμο, έκοψε επαφές με όλους για να είναι με μία από το λύκειο.

Τονίζω ότι σα ζευγάρι είχαν τη νοοτροπία να είναι οι δύο τους. Δεν τον αφηνε να βγαίνει, το ίδιο και αυτός αυτήν. Αφού μια φορά που ήμουν σπίτι του και ήρθε αυτή, αντί να με χαιρετήσει σαν φίλος του που ήμουν προχώρησε στο δωμάτιό του και καθόταν εκεί. Τα λέω και μου φαίνονται απίστευτα. χαχα

Θυμήθηκα ότι μια φορά με είχε πάρει τηλέφωνο πριν συναντήσει τη γκόμενα, για να μου πεί να μην τον πάρω τηλ όσο θα είναι μαζί της γιατί αυτή τσαντιζόταν. Άρρωστα πράγματα δυστυχώς.

Τον έκοψα από φίλο μαχαίρι. Και να πάει να γαμηθεί.  Ξέρω ότι δεν έχει κανέναν φίλο τώρα και γενικότερα έχουν μείνει οι δύο τους και μόνο από την παρέα τη δικιά της. (γυναίκες)

τουλαχιστον ειναι καλο μουνακι γιατι ο δικος μου πρωην κολλητος μπηκε στο βρακι μιας χοντρης

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
16
Καλά υπάρχουν και χειρότεροι μουνόδουλοι. Εμένα κολλητός παντρέυτηκε, δεν κάλεσε κανέναν στον γάμο, έκοψε επαφές με όλους για να είναι με μία από το λύκειο.

Τονίζω ότι σα ζευγάρι είχαν τη νοοτροπία να είναι οι δύο τους. Δεν τον αφηνε να βγαίνει, το ίδιο και αυτός αυτήν. Αφού μια φορά που ήμουν σπίτι του και ήρθε αυτή, αντί να με χαιρετήσει σαν φίλος του που ήμουν προχώρησε στο δωμάτιό του και καθόταν εκεί. Τα λέω και μου φαίνονται απίστευτα. χαχα

Θυμήθηκα ότι μια φορά με είχε πάρει τηλέφωνο πριν συναντήσει τη γκόμενα, για να μου πεί να μην τον πάρω τηλ όσο θα είναι μαζί της γιατί αυτή τσαντιζόταν. Άρρωστα πράγματα δυστυχώς.

Τον έκοψα από φίλο μαχαίρι. Και να πάει να γαμηθεί.  Ξέρω ότι δεν έχει κανέναν φίλο τώρα και γενικότερα έχουν μείνει οι δύο τους και μόνο από την παρέα τη δικιά της. (γυναίκες)

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
16
τουλαχιστον ειναι καλο μουνακι γιατι ο δικος μου πρωην κολλητος μπηκε στο βρακι μιας χοντρης

Σκατά ήταν. Μια ξινομούρα όσο δε νιώθεις.
Τραγικά σκηνικά τώρα σου λέω. Και από ζήλιες???? α δε νιώθεις. Αρρώστια και από τους δύο.

Να είναι σπίτι μου, και να της κάνει αναπάντητες από το σταθερό μου για να της δείξει ότι είναι σπίτι.
Να βάζει τον αδερφό του να της κάνει αναπάντητες από το σπίτι γιατί δεν της είχε πεί ορισμένες φορές ότι θα έρθει σε μένα. Λες και είμαι γκόμενα.

Τα θυμάμαι και πραγματικά είναι να στενοχωριέσαι με τόση κατάντια. Ούτε καν να γελάς

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.129
Πόντοι
7.815
Πριν 5-6 χρόνια πάμε γυμναστήριο με ένα φιλαράκι κ γνωρίζουμε ένα φίνο γκομενάκι 29χρ (τοτε) την Εφη, που ερχόνταν κ έλιωνε κάθε απόγευμα κάνα 2ωρο .. Ωραίο τυπάκι,τέλειο κορμάκι κ πολύ πρόσχαρη κ .. έδειχνε κάπως σοβαρή..

"Χωθήκαμε" για τα καλά, μετά από κάποιο διάστημα βγηκαμε για καφέ κ οι 3 μας μαζί με μια φίλη της ..

Μην σας κουράζω, μετά από κανα μηνα το στρίμωξα το γκομενάκι .. Βγαίναμε κανα 2μηνο, ερχόνταν σπίτι μου, δεν έμενε όμως ποτέ σε μένα να μείνει το βράδυ γιατί ο πατέρας της ήταν (λέει) κέρβερος σωστός .. Είχα γνωρίσει και τα αδέρφια της και μου είχαν παραδεχτεί και αυτοί την αυστηρότητα του πατέρα ..

Κάποια στιγμή, άρχιζαν κάποια δικά μου επαγγελμτικά ταξίδια στην επαρχία τα Σαββατοκύριακα για εκπαιδευτικούς λόγους στην Εταιρία που δούλευα .. Σχεδιάζαμε να τα κάνουμε μερικά μαζί ..

Δυστυχώς δεν έγινε ποτέ αυτό ..

Μια φορά που βγήκα με την αδερφή της κ τον γκόμενό της, έτυχε να πέσουμε στο Skippers (Άλιμος) πάνω στο αφεντικό της αδερφής της, ο οποίος ήταν συνομίλικός μου αλλά και παλιός μου συμπαίχτης στο μπάσκετ .. Μόλις είδα τον παλιόφιλό μου να κοιτά την αδερφή της δικιάς μου κ υφισταμένη του, κατάλαβα ότι κάτι παίζει με την αδερφή της "δικιάς" μου ..

Κρατήθηκα, για να μην τους εκθέσω .. 'Ηξερα καλά τον παλιόφιλο μου τον Νίκο ότι δεν άφηνε αγάμητη θυληκιά γάτια, την αδερφή της "δικιάς" μου θα άφηνε, που είναι 12 ώρες την ημέρα μαζί της στην διαφημιστική ... ???

Να σημειώσω ότι ο Νίκος αν κ "έχωνε" την κουνιάδα, την δικιά μου την είχε ακούσει, αλλά δεν έτυχε να γνωριστούνε ποτέ από κοντά .. Πρώτη φορά την γνώρισε κ εκείνος, στο Skippers.

Την άλλη μέρα τηλεφωνιόμαστε με τον Νίκο γιατί το προηγούμενο βράδυ δεν είπαμε κ πολλά μιας κ καθίσαμε σε διαφορετικά σημεία του μαγαζιού ..

Μου αποκάλυψε ότι όντως "έχωνε" τα τελευταία 2 χρόνια την αδερφή της Έφης, παρόλο που αυτή είχε τον γκομενό της !!!

Το καλύτερο όμως μου το άφησε για το τέλος ...

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Με ρωτάει, πόσο καιρό είμαι μαζί με την Εφη ? του λέω κάνα 2μηνο ... Με ρωτάει στο καπακι : "Καλά πότε χώρισε με τον Μιχάλη τον αρραβωνιάρη κ δεν το έμαθα ?"

Ρωτάω, ορίστε ?

Κόκκαλο και οι δυο στο τηλέφωνο από την αμηχανία ..

Μην τα πολυλογώ, ο φίλος μου είχε ακούσει από την "κουνιάδα μου" ότι η δικιά μου (Εφη) ήταν απο τα 19 της στο Πανεπιστήμιο με ένα παλληκάρι κ τα τελευταία 3 χρόνια ήταν μαζί ... αρραβωνισμένοι !!!!!!!! 10χρόνια σχέσης, αυτή αρραβωνιασμένη κ ήταν ένα 2μηνο μαζί μου, σαν να μην συμβαίνει τίποτα ..

Απλά το παλληκάρι το τελευταίο 6μηνο ήταν φαντάρος στην Βόρεια Ελλάδα κ λόγω οικονομικής δυσχέρειας δεν πολυκατάβαινε Αθήνα ..

Δεν σας λέω τι έγινε, ούτε μέχρι που ακουστήκαμε ...

Επίσης θα σας πω ότι έγιναν πολλά ευτράπελλα, σε σημείο να θάλω να αλλάξω κ σπίτι γιατί η τύπισσα αν και αρραβωνισμένη με εκληπαρούσε να μην την αφήσω ... Μέχρι που "έκαιγε" τον αρραβωνιάρη ότι την δέρνει, ότι είναι "χρήστης", και άλλα πολλά ...

Μετά 5 χρόνια και οι δυο αδερφές είναι παντρεμένες, η πρώην μου με τον "χρήστη" αρραβωνιάρη (...) και η αδερφή της τελικά χώρισε την τότε σχέση της γιατί παντρεύτηκε τον ...fuck buddie φίλο μου κ έχουν μαζί 2 παιδιά ..

Άβησσος η ψυχή του ανθρώπου ..

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.882
Πόντοι
5.595
Ωραιο θεματακι...!! :grin:
Παμε αλη μια ιστοριουλα...

Μιλαω με ενα μιλφακι(παντρεμενη) μεσω σκαιπ.. την εχω γνωρσει απο το νετ...
ε.. τα λεμε ολα... παιζουμε...Με εχει πρηξει να παω στο νησι της για πιδουλο... αλλα εγω σιγα μην τρεχω στα νησια για να γαμησω...
ε..ενα βραδακι που τα λεμε...μεσω cam.. τα εχει βγαλει ολα...κ παιζει το μουνακι της...  μου λεει 'Ωχ..κατι ακουω...'  Και δεν προλαβαινει να τελειωσει.. κ βλεπω να ανοιγει πισω της πορτα... κ να μπαινει ο αντρας της...!!!! :headbang: 
Οπως καταλαβαινετε.. η συνδεση κοπικε καπως αποτομα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ωραιο θεματακι...!! :grin:
Παμε αλη μια ιστοριουλα...

Μιλαω με ενα μιλφακι(παντρεμενη) μεσω σκαιπ.. την εχω γνωρσει απο το νετ...
ε.. τα λεμε ολα... παιζουμε...Με εχει πρηξει να παω στο νησι της για πιδουλο... αλλα εγω σιγα μην τρεχω στα νησια για να γαμησω...
ε..ενα βραδακι που τα λεμε...μεσω cam.. τα εχει βγαλει ολα...κ παιζει το μουνακι της...  μου λεει 'Ωχ..κατι ακουω...'  Και δεν προλαβαινει να τελειωσει.. κ βλεπω να ανοιγει πισω της πορτα... κ να μπαινει ο αντρας της...!!!! :headbang: 
Οπως καταλαβαινετε.. η συνδεση κοπικε καπως αποτομα...
Και πού ξερεις ότι ηταν ο αντρας της?

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.882
Πόντοι
5.595
Και πού ξερεις ότι ηταν ο αντρας της?
1ον... στο σπιτι μια παντεμενης...  στις μία η ωρα το βραδυ... με δικα του κλειδια... ποιος μπαινει...??!!
2ον.. μετα απο μερικες μερες μου εστειλε μειλ.. αφου διαγραφτηκε απο το σκαιπ... :grin: κ μου εξηγουσε τι παιχτηκε...
κ
3ον... Στα αρχιδια μου οποιος κ να 'ταν... Το 8εμα -μας- ειναι οτι μας έκαναν τσακωτους!!! :sunglasses:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
16
Πριν 5-6 χρόνια πάμε γυμναστήριο με ένα φιλαράκι κ γνωρίζουμε ένα φίνο γκομενάκι 29χρ (τοτε) την Εφη, που ερχόνταν κ έλιωνε κάθε απόγευμα κάνα 2ωρο .. Ωραίο τυπάκι,τέλειο κορμάκι κ πολύ πρόσχαρη κ .. έδειχνε κάπως σοβαρή..

"Χωθήκαμε" για τα καλά, μετά από κάποιο διάστημα βγηκαμε για καφέ κ οι 3 μας μαζί με μια φίλη της ..

Μην σας κουράζω, μετά από κανα μηνα το στρίμωξα το γκομενάκι .. Βγαίναμε κανα 2μηνο, ερχόνταν σπίτι μου, δεν έμενε όμως ποτέ σε μένα να μείνει το βράδυ γιατί ο πατέρας της ήταν (λέει) κέρβερος σωστός .. Είχα γνωρίσει και τα αδέρφια της και μου είχαν παραδεχτεί και αυτοί την αυστηρότητα του πατέρα ..

Κάποια στιγμή, άρχιζαν κάποια δικά μου επαγγελμτικά ταξίδια στην επαρχία τα Σαββατοκύριακα για εκπαιδευτικούς λόγους στην Εταιρία που δούλευα .. Σχεδιάζαμε να τα κάνουμε μερικά μαζί ..

Δυστυχώς δεν έγινε ποτέ αυτό ..

Μια φορά που βγήκα με την αδερφή της κ τον γκόμενό της, έτυχε να πέσουμε στο Skippers (Άλιμος) πάνω στο αφεντικό της αδερφής της, ο οποίος ήταν συνομίλικός μου αλλά και παλιός μου συμπαίχτης στο μπάσκετ .. Μόλις είδα τον παλιόφιλό μου να κοιτά την αδερφή της δικιάς μου κ υφισταμένη του, κατάλαβα ότι κάτι παίζει με την αδερφή της "δικιάς" μου ..

Κρατήθηκα, για να μην τους εκθέσω .. 'Ηξερα καλά τον παλιόφιλο μου τον Νίκο ότι δεν άφηνε αγάμητη θυληκιά γάτια, την αδερφή της "δικιάς" μου θα άφηνε, που είναι 12 ώρες την ημέρα μαζί της στην διαφημιστική ... ???

Να σημειώσω ότι ο Νίκος αν κ "έχωνε" την κουνιάδα, την δικιά μου την είχε ακούσει, αλλά δεν έτυχε να γνωριστούνε ποτέ από κοντά .. Πρώτη φορά την γνώρισε κ εκείνος, στο Skippers.

Την άλλη μέρα τηλεφωνιόμαστε με τον Νίκο γιατί το προηγούμενο βράδυ δεν είπαμε κ πολλά μιας κ καθίσαμε σε διαφορετικά σημεία του μαγαζιού ..

Μου αποκάλυψε ότι όντως "έχωνε" τα τελευταία 2 χρόνια την αδερφή της Έφης, παρόλο που αυτή είχε τον γκομενό της !!!

Το καλύτερο όμως μου το άφησε για το τέλος ...

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Με ρωτάει, πόσο καιρό είμαι μαζί με την Εφη ? του λέω κάνα 2μηνο ... Με ρωτάει στο καπακι : "Καλά πότε χώρισε με τον Μιχάλη τον αρραβωνιάρη κ δεν το έμαθα ?"

Ρωτάω, ορίστε ?

Κόκκαλο και οι δυο στο τηλέφωνο από την αμηχανία ..

Μην τα πολυλογώ, ο φίλος μου είχε ακούσει από την "κουνιάδα μου" ότι η δικιά μου (Εφη) ήταν απο τα 19 της στο Πανεπιστήμιο με ένα παλληκάρι κ τα τελευταία 3 χρόνια ήταν μαζί ... αρραβωνισμένοι !!!!!!!! 10χρόνια σχέσης, αυτή αρραβωνιασμένη κ ήταν ένα 2μηνο μαζί μου, σαν να μην συμβαίνει τίποτα ..

Απλά το παλληκάρι το τελευταίο 6μηνο ήταν φαντάρος στην Βόρεια Ελλάδα κ λόγω οικονομικής δυσχέρειας δεν πολυκατάβαινε Αθήνα ..

Δεν σας λέω τι έγινε, ούτε μέχρι που ακουστήκαμε ...

Επίσης θα σας πω ότι έγιναν πολλά ευτράπελλα, σε σημείο να θάλω να αλλάξω κ σπίτι γιατί η τύπισσα αν και αρραβωνισμένη με εκληπαρούσε να μην την αφήσω ... Μέχρι που "έκαιγε" τον αρραβωνιάρη ότι την δέρνει, ότι είναι "χρήστης", και άλλα πολλά ...

Μετά 5 χρόνια και οι δυο αδερφές είναι παντρεμένες, η πρώην μου με τον "χρήστη" αρραβωνιάρη (...) και η αδερφή της τελικά χώρισε την τότε σχέση της γιατί παντρεύτηκε τον ...fuck buddie φίλο μου κ έχουν μαζί 2 παιδιά ..

Άβησσος η ψυχή του ανθρώπου ..

Φίλε μου πραγματικά μεγάλο σχολείο η εμπειρία σου. Πόσο ακραία πράγματα υπάρχουν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom