να πουλας κολλητο αμαρτια :S παλι καλα που εδω κ καιρο δεν εχω κολλητοΣε ανάλογη φάση που η γκόμενα κεράτωνε το κολητό μου, εγώ του το είπα. Την έδωσα κανονικά τη ρουφιάνα δηλαδή. Αυτός ήτανε ένα ωραίο παιδί που μπορούσε να έχει σχεδόν όποια ήθελε. Λόγω αυτού του γενονότος ο κολητός ήταν χαλαρός κι άνετος στη ζωή και δεν την έψαχνε τη μικρή. Ρε μαλάκα του είπα μια μέρα κι αφού είχα μαζέψει τα ατρανταχτα στοιχεία, σου τα φοράει η δικιά σου. Αυτός έγινε Τούρκος πήγε και τη βρήκε και το διαλυσε κατευθίαν. Αυτή παρακάλαγε και τον κηνύγαγε, αυτός πρέπει να γάμησε τη μισή Αθήνα εκείνο διάστημα από την τρέλα του. Οχι σαν το μαλάκα τον Τατσόπουλο, αυτός πραγματικά ειχε πάρει σβαρνα μπουζούκια και κωλόμπαρα και γαμαγε ότι του έπεφτε μπροστά του.
Να μην τα πολυλογώ, τα ξαναβρήκε με την πρώην, παντρευτήκανε, κάνανε και παιδάκι. Τώρα τον έχουμε χάσει από την παρέα μας γιατι ξέρω ότι αποφεύγει εμένα, δεν αισθανεται άνετα αν κι εγω δεν είπα ποτέ τιποτα στους υπόλοιπους. Το συμπέρασμα είναι ότι το πεις δεν το πεις ολα εξαρτιο΄νται από τον κάλο που εχει στο κεφάλι του ο καθένας μας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 755
- Εμφανίσεις 43K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Σωστός!
Υπήρξα παθών φίλε μου και από τα πολλά παρακάλια άρχισα να λέω μέσα μου, "ρε λες να έχει δίκιο? και αν έχει δίκιο μήπως τελικά τη χωρίσω ενώ εκείνη είναι σπαθί μαζί μου?" και αρχίδια.
Όταν ξαφνικά κάτι νιώθετε ότι δεν πάει καλά... όντως δεν πάει καλά.. Εκτός αν έχετε μόνιμο πρόβλημα
Πριν καμια δεκαρια χρονια ειχα μια σχεση με μια νοσηλευτρια...ολα εδειχναν να πηγαινουν καλα,ημασταν μαζι κοντα ενα χρονο...ωσπου ενα βραδυ βλεπω ονειρο οτι πηδιοτανε με το γιατρο της...την επομενη μερα σηκωνομαι και λεω παλι καλα που ητανε ονειρο...το απογευμα ομως της ιδιας μερας αρχισε να μου λεει κατι μαλακιες ακυρες του στυλ θελω να μεινω μονη μου για λιγο καιρο κτλ...χωρισαμε λοιπον χωρις να της εχω δωσει καποιο δικαιωμα,σα να με προκαλεσε να της το πω ρε παιδι μου...συμπερασμα...το υποσυνειδητο καμια φορα μας λεει την αληθεια...ειμαι σιγουρος πως κατι εγινε εκεινο το βραδυ...δεν το εψαξα,τα μαζεψα σαν κυριος και εφυγα...η τυπισσα επιχειρησε να ξανασμιξουμε αρκετες φορες αλλα πηρε τα αρχιδια μου...της εκοψα και την καλημερα...
μερικα χρονια πριν φοιτητης στην εστια . ημουν φιλος με ενα καλοπαιδο που χε σχεση στην πατριδα του.
μια μερα παω να πιουμε μπυρες παω λιγο νωριτερα . η πορτα κλειστη .χτυπαω ανοιγει και τι να δω ηταν μεσα μια κοπελα
εγω εκανα τον ηλιθιο κ εφυγα . γι αυτο υπαρχουν οι φιλοι
μια μερα παω να πιουμε μπυρες παω λιγο νωριτερα . η πορτα κλειστη .χτυπαω ανοιγει και τι να δω ηταν μεσα μια κοπελα
εγω εκανα τον ηλιθιο κ εφυγα . γι αυτο υπαρχουν οι φιλοι
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Υπήρξα παθών φίλε μου και από τα πολλά παρακάλια άρχισα να λέω μέσα μου, "ρε λες να έχει δίκιο? και αν έχει δίκιο μήπως τελικά τη χωρίσω ενώ εκείνη είναι σπαθί μαζί μου?" και αρχίδια.
Όταν ξαφνικά κάτι νιώθετε ότι δεν πάει καλά... όντως δεν πάει καλά.. Εκτός αν έχετε μόνιμο πρόβλημα
Συμφωνώ φιλε γιατί είχα ζήσει και εγώ ανάλογη φάση. Είναι απίστευτος ο υποκριτικός ρόλος κάποιων και τι επικαλούνται για να γυρίσουν τούμπα μια κατάσταση. Από όρκους, λέξεις ιερές, κλάματα, απίστευτες δικαιολογίες και όλα αυτά με έναν τόσο έντονο και επίμονο τρόπο χωρίς να κουράζονται ποτε, κάθε μέρα, για μήνες! Που στο τέλος λες ρε μπας και έχει δίκιο? Μήπως όντως το έχει μετανιώσει? Πραγματικά είναι για να παραδίδουν σεμινάρια σε νεοσυλλέκτες πουτανίτσες.
Λόγο ηλικίας (πολύ νέος τότε) αλλα και γενικά επειδή με φοβόταν μετά από πολύ πίεση, μου είχε αποκαλύψει ένα πολύ μικρό μέρος της αληθειας και δήθεν πως είχαν γίνει τα πράγματα. Όπως ήταν φυσικό με κυρίευσε η οργή και την έκανα να νιώσει πολύ άσχημα. Όταν είχα ψιλό ηρεμήσει με έτρωγε το μυαλό μου ότι κάτι δεν μου κόλλαγε, μίλησα σε μια φίλη μου και εκεί κατάλαβα αμέσως τον τρόπο σκέψης και πως να χειρίζομαι τέτοιες καταστάσεις. την κάλεσα σπίτι και της έκανα ερωτική εξομολόγηση, πως δεν θέλω με τίποτα να την χάσω από την ζωή μου και αν υπάρχει κάτι που την ανησυχεί θα είμαι διπλα της να την βοηθήσω.... γιατί όπως είπαμε δεν θέλω να την χάσω με τίποτα! Αυτές ήταν οι λέξεις κλειδιά πρώτον για να νιώσει σιγουριά ότι είμαι εδώ για σένα, και δεύτερον έχω έρθει για να σε βοηθήσω όχι για να σε κατηγορήσω. Λύθηκε και μου τα είπε όλα, όταν όμως τελειωσε της έριξα κάτι καντήλια το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου!
Την ίδια μέθοδο είχα προτείνει και σε έναν φίλο που είχε υποψίες και δούλεψε τέλεια. Εκείνος αρραβωνιασμένος μαζί της και είχαν κλείσει και ημερομηνίες γάμου. Εκείνη λοιπόν λύθηκε και του τα είπε όλα, ο φίλος έξυπνος είχε βάλει να καταγραφει την συνομιλία τους και την ξεφτίλισε σε οικογένεια και σόι της. Όπως ήταν φυσικό ο γάμος για εκείνον χάλασε, για το πουτανάκι απλά άργησε λίγο παραπάνω, τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκε τον γαμιά της.
Για αυτό και όταν διάβασα τις συμβουλές σου θυμήθηκα τα παραπάνω και ποσο σωστά είναι.Πρέπει να είμαστε πολύ καχύποπτοι σε τέτοιες καταστάσεις, δεν χρειάζεται να ξεσπάμε απλά να έχουμε μια καλή τακτική στον χειρισμό.
ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΣΕΙΣ... ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Συμφωνώ ζαργάνα μου (ελπίζω να μην μας δει ο Άλεξ). Αν και δεν ξέρω κανέναν που να μην έχει κερατώσει μετά από 5-10 χρόνια γάμου ή σχέσης.
afenths71
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Like
- 6.337
- Πόντοι
- 1.046
καποτε (2006) γαμουσα μια εξυπνη πουτανιτσα που ειχε σχεση... οταν την ρωτησα τι θα κανει αν το μαθει ο δικος της μου απαντησε λεγοντας μου ολη η ελλαδα να του λεει πως τον κερατονο αν δεν με δει ο ιδιος με τα ματια του ολα ειναι ψεματα ;)
Karageorgis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Εγώ κάποτε είχα σχέση με ένα αρραβωνιασμένο κοντο-χοντρο-πούτανο, που ήταν αρραβωνιασμένη και δεν μου είχε πει τίποτε απολύτως. Δεν την έκανα τσακωτή όσο τα είχαμε, όμως δεν κεράτωνε μόνο εκείνον αλλά και εμένα, και το έμαθα μετά. Οι συνάδερφοι στο χώρο εργασίας μας (δουλεύαμε και στο ίδιο μέρος τρομάρα) περιέγραφαν λεπτομερώς τα εσώρουχά της και γελούσαν μαζί μου επιδεικτικά, ενώ και στη σχολή που σπούδαζε ακόμα και την είχα συνοδεύσει μια φορά, φίλησε ένα λεχρίτη στο στόμα, σχεδόν μπροστά μου. Όταν άρχισα να της ζητάω τα ρέστα (εξηγήσεις μόνο δηλαδή), άρχισε να μου φέρεται άγρια, απότομα, υποτιμητικά, προσβλητικά, μέχρι που με έδιωξε με το χειρότερο τρόπο, και ας την είχα καψουρευτεί και την είχα παρακαλέσει, πρόθυμος να κάνω όλες τις υποχωρήσεις για πάρτη της.
Φυσικά, μετά από αυτό, και άγγελο σε σώμα ανθρώπου να μου χαρίσει θεός ή άνθρωπος, δεν υπάρχει περίπτωση όχι αγάπη και έρωτα να ξανανιώσω, ή πίστη σε σχέσεις και στοιχειώδη ανθρωπιά, αλλά δεν πρόκειται να μείνω πιστός ποτέ και σε καμμία, ποτέ ξανά, με την καμμία. Άλλωστε ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον. Φτάνουν τα παραμύθια και οι θρησκευτικές δυσιδαιμονίες, προλήψεις και προκαταλήψεις. Μας το παίζουν τίμιες, ηθικές, θεούσες, μόνο και μόνο να στήσουν το παραβάν με το θέατρο σκιών και να σκυλογαμιούνται από πίσω. Και μετά, σαν γεράσει η αλεπού, στα μοναστήρια τρέχει.
Όπως λέει και το ρητό, "ο τρόπος που σου φέρεται κάποιος, είναι σαφής ένδειξη και παραγγελία, για το πώς απαιτεί αυτός να του φέρονται οι άλλοι, αντίστοιχα".
Είμαι χαρούμενος όμως, γιατί μετά πήρα θάρρος, ανανεώθηκα κι αναπτερώθηκα. Τα κοριτσάκια με περνάν για συνομίληκο και μου κωλοτρίβονται, ενώ αυτό το παρτάλι ασχήμηνε, χόντρυνε, παντρεύτηκε, και τρώει τα λεφτά, τα κέρατα και τα αρχίδια ενός κακομοίρη μαλάκα χωριάτη δουλευταρά. Και έκανα και αυτό που της υποσχέθηκα, αν με άφηνε και έφευγε.
Φυσικά, μετά από αυτό, και άγγελο σε σώμα ανθρώπου να μου χαρίσει θεός ή άνθρωπος, δεν υπάρχει περίπτωση όχι αγάπη και έρωτα να ξανανιώσω, ή πίστη σε σχέσεις και στοιχειώδη ανθρωπιά, αλλά δεν πρόκειται να μείνω πιστός ποτέ και σε καμμία, ποτέ ξανά, με την καμμία. Άλλωστε ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον. Φτάνουν τα παραμύθια και οι θρησκευτικές δυσιδαιμονίες, προλήψεις και προκαταλήψεις. Μας το παίζουν τίμιες, ηθικές, θεούσες, μόνο και μόνο να στήσουν το παραβάν με το θέατρο σκιών και να σκυλογαμιούνται από πίσω. Και μετά, σαν γεράσει η αλεπού, στα μοναστήρια τρέχει.
Όπως λέει και το ρητό, "ο τρόπος που σου φέρεται κάποιος, είναι σαφής ένδειξη και παραγγελία, για το πώς απαιτεί αυτός να του φέρονται οι άλλοι, αντίστοιχα".
Είμαι χαρούμενος όμως, γιατί μετά πήρα θάρρος, ανανεώθηκα κι αναπτερώθηκα. Τα κοριτσάκια με περνάν για συνομίληκο και μου κωλοτρίβονται, ενώ αυτό το παρτάλι ασχήμηνε, χόντρυνε, παντρεύτηκε, και τρώει τα λεφτά, τα κέρατα και τα αρχίδια ενός κακομοίρη μαλάκα χωριάτη δουλευταρά. Και έκανα και αυτό που της υποσχέθηκα, αν με άφηνε και έφευγε.
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Κουβέντα που μου έλεγε μια πρώην γκόμενα...
Όταν έκανε μεταπτυχιακό στο εξωτερικό γνώριστηκε με μια παρέα άλλων Ελλεεινίδων... μια απ' αυτές ήταν αρραβωνιασμένη όμως συνεχώς κλαιγότανε για τον αρραβωνιάρη της, ότι είναι ζηλιάρης, ότι το ένα ότι το άλλο... αυτή τον κεράτωνε αβέρτα και μάλιστα περιέγραφε στην πρώην μου και το τι έκανε με τους γκόμενους της εκεί πάνω... και τι πίπες, και τι γλειφομούνια της κάνανε και τι πούτσο έχει ο ένας και τι πούτσο ο άλλος, και πώς την πήρε ο ένας και πώς την πήρε ο άλλος...
Το θέμα ποιο είναι... το μεταπτυχιακό τελείωσε... τα κορίτσια κατέβηκαν απ' το εξωτερικό... και τσουπ... μαθαίνουμε ότι το καλό αυτό κοριτσάκι θα παντρευτεί... και καλεί την γκόμενα μου στον γάμο... και αυτή πάει και μετά μου περιγράφει... τι χλιδάτος γάμος ήταν, πόσο αγαπημένο ζευγάρι έμοιαζαν, πόσο καθωσπρέπει και παραμυθένια ήταν τελικά όλα...
Όταν έκανε μεταπτυχιακό στο εξωτερικό γνώριστηκε με μια παρέα άλλων Ελλεεινίδων... μια απ' αυτές ήταν αρραβωνιασμένη όμως συνεχώς κλαιγότανε για τον αρραβωνιάρη της, ότι είναι ζηλιάρης, ότι το ένα ότι το άλλο... αυτή τον κεράτωνε αβέρτα και μάλιστα περιέγραφε στην πρώην μου και το τι έκανε με τους γκόμενους της εκεί πάνω... και τι πίπες, και τι γλειφομούνια της κάνανε και τι πούτσο έχει ο ένας και τι πούτσο ο άλλος, και πώς την πήρε ο ένας και πώς την πήρε ο άλλος...
Το θέμα ποιο είναι... το μεταπτυχιακό τελείωσε... τα κορίτσια κατέβηκαν απ' το εξωτερικό... και τσουπ... μαθαίνουμε ότι το καλό αυτό κοριτσάκι θα παντρευτεί... και καλεί την γκόμενα μου στον γάμο... και αυτή πάει και μετά μου περιγράφει... τι χλιδάτος γάμος ήταν, πόσο αγαπημένο ζευγάρι έμοιαζαν, πόσο καθωσπρέπει και παραμυθένια ήταν τελικά όλα...
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Το παράξενο στοιχείο σε όλο αυτό ήταν ότι η δικιά μου όταν μίλαγε για τα παράνομα ξεκωλιάσματα της συμφοιτήτριας της τα έλεγε κάπως περιγραφικά... δηλαδή δεν τα αποδοκίμαζε αμέσως αλλά τα περιέγραφε με ένα παράξενο τρόπο... ίσως και να της έμειναν απωθημένα, ίσως και να τα έκανε και αυτή εκεί πάνω, ποιος ξέρει...
Karageorgis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Τζιμάρα αλάνι, σχεδόν ΟΛΕΣ οι φοιτήτριες φυσάν (blow). Mιας και το ανέφερες, κάποτε, σε επαρχιακό ΤΕΙ, ήταν μια παρέα με 4 κοπέλες που όχι μόνο γάμησαν ένα σωρό τυχερούς τυπάδες, τους οποίους μάλιστα καλούσαν και φιλοξενούσαν στο μπου... έ, σπίτι τους που νοίκιαζαν, αλλά ψωνίζονταν κιόλας και μέσω ίντερνετ (και γνωριμία, και βίζιτα, με αμοιβή ή και χωρίς), και μάλιστα κάποια στανταράκια τους ήταν μονιμάδες καραβανάδες νεαροί, τους οποίους πολύ αργότερα πέτυχα μέσα όταν υπηρέτησα (μικρός είναι ο κόσμος...).
Η φάση ήταν πως πριν μάθω το παιχνίδι τους, καψουρεύτηκα με τη μια, έπαιζε παιχνίδι μαζί μου για καιρό, και μια μέρα που με κάλεσε να τη συνοδεύσω για καφέ θεσσαλονίκη στο θέατρο κοντά στη παραλία (εκεί με το άγαλμα), δήθεν για να βγούμε μαζί, κατέληξα ο κακομοίρης να τη συνοδεύω στο ραντεβού γνωριμίας της, και έφριξα. Γιατί είχε μαζί της και ένα άλλο πουτανί της παρέας της, έναν χοντρό συμφοιτητή μας ο οποίος γαμούσε μια καθηγήτριά μας και τον ξέραμε σαν μούτρο, και ένας σκατόφλωρος με γυαλιά, τη γνωριμία της κοπέλας που μου άρεζε και αντικαταστάτη μου απ' αμοιβής.
Για φοιτήτριες, γάμα, πήδα, έφυγες. Μην σκέφτεσαι καν το παρελθόν και το παρόν τους. Όταν πας στην καντίνα να φας βρώμικο, δεν σε συμφέρει να την ψάξεις πως είναι από καθαριότητα μέσα. Φάε, ρίξε κι ένα κλανίδι, κι έφυγες.
Η φάση ήταν πως πριν μάθω το παιχνίδι τους, καψουρεύτηκα με τη μια, έπαιζε παιχνίδι μαζί μου για καιρό, και μια μέρα που με κάλεσε να τη συνοδεύσω για καφέ θεσσαλονίκη στο θέατρο κοντά στη παραλία (εκεί με το άγαλμα), δήθεν για να βγούμε μαζί, κατέληξα ο κακομοίρης να τη συνοδεύω στο ραντεβού γνωριμίας της, και έφριξα. Γιατί είχε μαζί της και ένα άλλο πουτανί της παρέας της, έναν χοντρό συμφοιτητή μας ο οποίος γαμούσε μια καθηγήτριά μας και τον ξέραμε σαν μούτρο, και ένας σκατόφλωρος με γυαλιά, τη γνωριμία της κοπέλας που μου άρεζε και αντικαταστάτη μου απ' αμοιβής.
Για φοιτήτριες, γάμα, πήδα, έφυγες. Μην σκέφτεσαι καν το παρελθόν και το παρόν τους. Όταν πας στην καντίνα να φας βρώμικο, δεν σε συμφέρει να την ψάξεις πως είναι από καθαριότητα μέσα. Φάε, ρίξε κι ένα κλανίδι, κι έφυγες.
afenths71
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Like
- 6.337
- Πόντοι
- 1.046
γνωστος μου πριν μια δυο εβδομαδες ανακαλυψε μεσο του gps kai google του κινιτου της υποπτες διαδρομες που εχει κανει η γυναικα του και ειναι σιγουρος πως τον κερατώνει και κατα 99,9% και με ποιον και αντι να την παρακολουθησει της το ειπε και εχασε την ευκαιρια να την ανακαλυψει
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τι μαλάκας!γνωστος μου πριν μια δυο εβδομαδες ανακαλυψε μεσο του gps kai google του κινιτου της υποπτες διαδρομες που εχει κανει η γυναικα του και ειναι σιγουρος πως τον κερατώνει και κατα 99,9% και με ποιον και αντι να την παρακολουθησει της το ειπε και εχασε την ευκαιρια να την ανακαλυψει
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
κριμα.. :Sγνωστος μου πριν μια δυο εβδομαδες ανακαλυψε μεσο του gps kai google του κινιτου της υποπτες διαδρομες που εχει κανει η γυναικα του και ειναι σιγουρος πως τον κερατώνει και κατα 99,9% και με ποιον και αντι να την παρακολουθησει της το ειπε και εχασε την ευκαιρια να την ανακαλυψει
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Στην περιοχή που μένω είναι ΓΕΜΑΤΟ από "κτήματα", δηλαδή επιχειρήσεις που "οργανώνουν εκδηλώσεις για γάμους και βαπτίσεις".τι χλιδάτος γάμος ήταν, πόσο αγαπημένο ζευγάρι έμοιαζαν, πόσο καθωσπρέπει και παραμυθένια ήταν τελικά όλα...
Το τι κιτσαριό μαζεύεται κάθε Π/Σ/Κ "για να γιορτάσει το γάμο του" δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Και βεβαίως τους γδύνουν όλους αυτούς, γιατί τους χρεώνουν από 80 ως 400 ευρώ το κεφάλι (του καλεσμένου) για τα σκατά που τους ταϊζουν (και που έξω μπορείς να τα φας στο 1/5 της τιμής αυτής).
Κατά τα λοιπά "Ήταν πολύ ωραίος γάμος!!!"
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Στην περιοχή που μένω είναι ΓΕΜΑΤΟ από "κτήματα", δηλαδή επιχειρήσεις που "οργανώνουν εκδηλώσεις για γάμους και βαπτίσεις".
Το τι κιτσαριό μαζεύεται κάθε Π/Σ/Κ "για να γιορτάσει το γάμο του" δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Και βεβαίως τους γδύνουν όλους αυτούς, γιατί τους χρεώνουν από 80 ως 400 ευρώ το κεφάλι (του καλεσμένου) για τα σκατά που τους ταϊζουν (και που έξω μπορείς να τα φας στο 1/5 της τιμής αυτής).
Κατά τα λοιπά "Ήταν πολύ ωραίος γάμος!!!"
θεσσαλονικη αν ειναι καταλαβα πια περιοχη λες ολος ο καλος κοσμος εκει μαζευεται
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Όχι, Αθήνα.θεσσαλονικη αν ειναι καταλαβα πια περιοχη λες
Παρόμοια θέματα