και νόμιζα πως ο χειροτερος είναι φίλος που έφυγε να φέρει σαντουιτς σε κοπέλα στην παλιά Ανατολή:¨οτι να πεις φίλε έχεις δίκιο ήμουν ακόμα βυζανίαρικο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 55K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ολλα για το χρημα γινονται σε τρυγυριζουν ολλες ωστε αν σου αρεσει καμμια να την κερασεις ποτο τη ποτο νερα τους βαζουν γιατι με καθε ποτο που θα επιναν με τον καθενα θα γινοντοσαν γκολ! η να πληρωσεις για χωρο μαλακιες στο τετραγωνο,καλυτερα στο μπουρδελο πιο τιμιο και στην τελικη και κατι να πληρωσεις παραπανω για το φετιχ ακομα καλυτερα ξερεις τη πληρωνεις και τη παιρνεις.
Ολλα για το χρημα γινονται σε τρυγυριζουν ολλες ωστε αν σου αρεσει καμμια να την κερασεις ποτο τη ποτο νερα τους βαζουν γιατι με καθε ποτο που θα επιναν με τον καθενα θα γινοντοσαν γκολ! η να πληρωσεις για χωρο μαλακιες στο τετραγωνο,καλυτερα στο μπουρδελο πιο τιμιο και στην τελικη και κατι να πληρωσεις παραπανω για το φετιχ ακομα καλυτερα ξερεις τη πληρωνεις και τη παιρνεις.
To έχουμε πει οι περισσότεροι από εδώ μέσα 800 φορές και θα το ξαναπούμε. Άμα θέλαμε να γαμήσουμε θα πηγαίναμε σε μπουρδέλο θα γαμούσαμε και τέλος. Στα στριπτιτζάδικα πάμε γιατί γουστάρουμε να πηγαίνουμε και θα πηγαίνουμε, διότι πα΄νω απ'όλα είμαστε άνδρες και μας αρέσει το κυνήγη, το φόρτωμα και χιλιάδες άλλοι λόγοι που τους έχουμε αναλύσει χιλιάδες φορές. Συγνώμη αλλά θεω΄ρω εγώ προσωπικά την ανάρτηση σου εκτός κλίματος
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
και φαντασου το παραπονο οτι το ποτο δεν ηταν γνησιο αλλα νερακι....
τι λετε ρε παιδια φανταστειτε οι κορασιδες στα μαγαζια να κατεβαζαν αλκοολ καθε φορα που τις κερναγε πελατης. απο τις 2 τη νυχτα ολες θα ηταν λιωμα και κατα τις 5 θα ερχονταν τα ασθενοφορα......
ρε παλικαρια λιγο σοβαροτητα στα γραφομενα μας λες και ειμαστε 12χρονα και ανακαλυψαμε την πορνεια.
δηλαδη η μεση στριπερ τις καλες εποχες εκανε το λιγοτερο 30 καρτουλες και λεμε λιγες δηλαδη 15 ποτακια.
γερα ποτηρια οι κορασιδες εεεεεεεε?
και βεβαια υπαρχουν και αρκετες αλκοολικες στην πιατσα αλλα ποτε δεν κατεβαζουν ποτα για ολες τις καρτες. φαντασου κατι αξιωματουχες νεες που βαρανε 80 με 100 καρτουλες τη νυχτα δλδ καμια 50 ποτακια ετσι για χαβαλε
αυτο ρε παιδια το παραπονο, οτι τα ποτακια τους ειναι νερακι, το εχω ακουσει πολλες φορες εδω μεσα και τρελενομαι ρε παιδια γιατι δεν το λενε 15χρονα
να σκεφτομαστε και λιγο πριν αρπαζουμε το πληκτρολογιο
τι λετε ρε παιδια φανταστειτε οι κορασιδες στα μαγαζια να κατεβαζαν αλκοολ καθε φορα που τις κερναγε πελατης. απο τις 2 τη νυχτα ολες θα ηταν λιωμα και κατα τις 5 θα ερχονταν τα ασθενοφορα......
ρε παλικαρια λιγο σοβαροτητα στα γραφομενα μας λες και ειμαστε 12χρονα και ανακαλυψαμε την πορνεια.
δηλαδη η μεση στριπερ τις καλες εποχες εκανε το λιγοτερο 30 καρτουλες και λεμε λιγες δηλαδη 15 ποτακια.
γερα ποτηρια οι κορασιδες εεεεεεεε?
και βεβαια υπαρχουν και αρκετες αλκοολικες στην πιατσα αλλα ποτε δεν κατεβαζουν ποτα για ολες τις καρτες. φαντασου κατι αξιωματουχες νεες που βαρανε 80 με 100 καρτουλες τη νυχτα δλδ καμια 50 ποτακια ετσι για χαβαλε
αυτο ρε παιδια το παραπονο, οτι τα ποτακια τους ειναι νερακι, το εχω ακουσει πολλες φορες εδω μεσα και τρελενομαι ρε παιδια γιατι δεν το λενε 15χρονα
να σκεφτομαστε και λιγο πριν αρπαζουμε το πληκτρολογιο
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πέραν των όσων αναφέρει ο φίλος manosbeach και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο ακριβώς γιατί είναι και η αλήθεια να προσθέσω και το εξής. Καταλαβαίνω πως για τον χ ή ψ λόγο θέλει κάποιος να κεράσει την κοπέλα ποτό και αυτή να πιεί αλκοόλ γιατί δεν του αρέσει να πληρώνει 10 ή 12 Έουρα για να πίνει η άλλη νερό ή κόκα κόλα. Για να πιεί η κοπέλα ένα ποτό που θα περιέχει και αλκοόλ με μεζούρα φυσικά για λόγους που αναφέρθηκαν και πιο πάνω ή μισό ποτήρι μπύρα ή άλλα τύπου Gordons Space το αντίτιμο θα ξεκινήσει από 25 μέχρι και 40 Έουρα. Αν λοιπόν ο σκοπός είναι να την μεθύσεις για να την ρίξεις θα χρειαστεί να κεράσεις πολλά ποτά. Ειδάλλως άνοιξε μια σαμπάνια για την πάρτη της με τιμή εκκίνησης τα 250 Έουρα και μπορεί να φτάσει μέχρι και 800 και πάλι με αμφίβολα αποτελέσματα διότι οι κοπέλες είναι γενικά δυνατά ποτήρια.
Άρα δεν συμφέρει να επιδιώκεις να πιεί αλκοόλ η κοπέλα γιατί το κόστος είναι μεγάλο. Αν γίνει κατανοητό πως πληρώνοντας το ποτό της κοπέλας, ό,τι και αν είναι αυτό, αγοράζεις στην ουσία τον χρόνο της δεν θα χολοσκάγαγαμε για το νεράκι και θα κοιτούσαμε να αξιοποιήσουμε ποιοτικά, όπως το εννοεί ο καθένας μας αυτό, την παρέα της εκάστοτε δεσποινίδας.
Tip: Αν η κοπέλα είναι να κάνει κάτι με τον οποιονδήποτε άγνωστο που απλά γουστάρει να τον πηδήξει, να είσαι σίγουρος πως θα το κάνει σε πλήρη νηφαλιότητα, αν αντιθέτως την κάνεις λιάρδα χωρίς να έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη της, να σε ξέρει εννοώ, τότε... το έχασες το κορμί πατριώτη.
Άρα δεν συμφέρει να επιδιώκεις να πιεί αλκοόλ η κοπέλα γιατί το κόστος είναι μεγάλο. Αν γίνει κατανοητό πως πληρώνοντας το ποτό της κοπέλας, ό,τι και αν είναι αυτό, αγοράζεις στην ουσία τον χρόνο της δεν θα χολοσκάγαγαμε για το νεράκι και θα κοιτούσαμε να αξιοποιήσουμε ποιοτικά, όπως το εννοεί ο καθένας μας αυτό, την παρέα της εκάστοτε δεσποινίδας.
Tip: Αν η κοπέλα είναι να κάνει κάτι με τον οποιονδήποτε άγνωστο που απλά γουστάρει να τον πηδήξει, να είσαι σίγουρος πως θα το κάνει σε πλήρη νηφαλιότητα, αν αντιθέτως την κάνεις λιάρδα χωρίς να έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη της, να σε ξέρει εννοώ, τότε... το έχασες το κορμί πατριώτη.
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πλάκα μας κάνεις? κουράστηκαν οι στριπτιζούδες? Απο τί? από το χορό? από το ποτό? από την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα στην πίστα? ή από τα sms που στέλναν όλο το βράδυ στους αγαπούληδες και το boyfriend? Ίσα- ίσα παίκτη αν η γκόμενα δουλεύει στριπτήζ έχει καυλώσει τόσο που θέλει οπωσδήποτε να πηδηχτεί με κάποιον αμέσως μετά το τέλος της "σκληρής" δουλειάς. Ο καθένας φυσικά με τα βιώματα του και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν θα αμφισβητήσω τα λεγόμενα σου (αν και ήδη το έκανα) γιατί αυτό που λές ίσως να ισχύει στα κωλόμπαρα με σωλήνα ή χωρίς. Εκεί μάλιστα να το δεχτώ, είναι όντως κουρασμένα τα κορίτσια. Τόση π@@τσα έπεσε... Εκτός και αν εννοείς πως θα την φορτώσεις την επόμενη μέρα όταν με το καλό ξυπνήσει... Τι να πώ? ελπίζώ πραγματικά να είσαι από τους λίγους που καταφέρνουν την επόμενη να είναι στο σπίτι της στριπτιτζούς και να την πηδάνε, εάν φυσικά δεν έχει να "επισκεφθεί" κάποιον, και όχι να την βγάζουνε για κανένα φαγητό ή καφεδάκι...tip2: Ποτέ μην περιμένεις να φορτώσεις στο σχόλασμα. Είναι σκοτωμένες στην κούραση.
Το καλό ψηστίρι γίνεται όρθιοι στις μπάρες
joejoejoejoe
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τις στριπτζιτζούδες τις ρίχνεις μόνο στις εξής τρεις περιπτώσεις άμα είσαι ωραίο παιδί και καρατσογλαναράς, άμα είσαι ωραό παιδί και καλό παιδί, άμα μιλήσεις πολύ με το πορτοφόλι. Οι άλλοι ξεχάστε το και τραβάτε στις πουτάνες. Τα άλλα λόγια είναι σε δουλειά να βρισκόμαστε. Και στις τρεις περιπτώσεις φυσικά δε σε πάνω απλά για ένα πήδημα αλλά για να σε έχουν, συνήθως μόνο, κάποιες κάνουν πελατολόγιο αλλά είναι λίγες (από ότι ξέρω..δε θέλω να το παίζω παντογνώστης μπορεία και να κάνω λάθος για το τελευταίο.
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μετά το "και στις τρεις περιπτώσεις..." πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τι γράφεις και τι θες να πείς φίλε. Ίσως φταίει το Drambuie αλλά δε νομίζω. Το ότι κάνουν πελατολόγιο είναι απολύτως σίγουρο. Το ζήτημα είναι το εξής: α)Είσαι σίγουρος πως θές να μπείς σε αυτό? γιατί δύσκολα θα είσαι το κάτι παραπάνω. Και να θέλανε είναι αδύνατο για αυτές να σε έχουν ως κάτι διαφορετικό, γιατί αλλιώς θα καταστραφούν. σκέψου τοΤις στριπτζιτζούδες τις ρίχνεις μόνο στις εξής τρεις περιπτώσεις άμα είσαι ωραίο παιδί και καρατσογλαναράς, άμα είσαι ωραό παιδί και καλό παιδί, άμα μιλήσεις πολύ με το πορτοφόλι. Οι άλλοι ξεχάστε το και τραβάτε στις πουτάνες. Τα άλλα λόγια είναι σε δουλειά να βρισκόμαστε. Και στις τρεις περιπτώσεις φυσικά δε σε πάνω απλά για ένα πήδημα αλλά για να σε έχουν, συνήθως μόνο, κάποιες κάνουν πελατολόγιο αλλά είναι λίγες (από ότι ξέρω..δε θέλω να το παίζω παντογνώστης μπορεία και να κάνω λάθος για το τελευταίο.
β) Με τι τίμημα θα μπείς στο πελατολόγιο? Ακουμπώντας τα στο μαγαζί και μετά κοκό στο σπίτι της/σου ή ξενοδοχείο ή θα σου κάνει βίζιτα και με ποιο αντίτιμο φυσικά?
γ)Αν είσαι μάγκας και τσογλάνι πήδα πρίν καταγραφείς στο τηλέφωνό τους ως "καλός πελάτης" και μετά φυσικά φύγε ή έστω πήδα προτού αρχίσουν τις "τραβηχτικές". Να θυμάσαι όμως πως αν δεις καράβι στο βουνό... μ@@νί το έχει σύρει, πόσο μάλλον τις στριπτητζούς...
Στα όσα είπες πιο πάνω δεν έχω λόγο να μη συμφωνήσω αλλά να ξέρεις πως δεν είναι απόλυτα.
και νόμιζα πως ο χειροτερος είναι φίλος που έφυγε να φέρει σαντουιτς σε κοπέλα στην παλιά Ανατολή
Και εγώ έχω κάνει αλλά όχι και τέτοια...Αν είναι δυνατόν
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ααααα οχι σαντουιτς με τιποτα ........
εγω παω με το ταπερακι
για να ειναι σπιτικο
και δεν το κανω για μενα αλλα για τη φουκαριαρα τη μανα μου
εγω παω με το ταπερακι
για να ειναι σπιτικο
και δεν το κανω για μενα αλλα για τη φουκαριαρα τη μανα μου
Μπορεί και να είναι όπως τα λες, στη βράση να κάτσει η φάση. Αλλά, πολλές φορές περιμένει στο σπίτι baby sitter, άλλες έχουν επιβαρυμένο ημερήσιο πρόγραμμα, άλλες έρχονται από απανωτά ξενύχτια. Σιγουρα με τις πολύ πιτσιρίκες τα πράγματα είναι ευκολότερα.Οσο για το φαγητό...δυστυχώς έχω πέσει και σε τέτοια λούμπα.Πλάκα μας κάνεις? κουράστηκαν οι στριπτιζούδες? Απο τί? από το χορό? από το ποτό? από την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα στην πίστα? ή από τα sms που στέλναν όλο το βράδυ στους αγαπούληδες και το boyfriend? Ίσα- ίσα παίκτη αν η γκόμενα δουλεύει στριπτήζ έχει καυλώσει τόσο που θέλει οπωσδήποτε να πηδηχτεί με κάποιον αμέσως μετά το τέλος της "σκληρής" δουλειάς. Ο καθένας φυσικά με τα βιώματα του και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν θα αμφισβητήσω τα λεγόμενα σου (αν και ήδη το έκανα) γιατί αυτό που λές ίσως να ισχύει στα κωλόμπαρα με σωλήνα ή χωρίς. Εκεί μάλιστα να το δεχτώ, είναι όντως κουρασμένα τα κορίτσια. Τόση π@@τσα έπεσε... Εκτός και αν εννοείς πως θα την φορτώσεις την επόμενη μέρα όταν με το καλό ξυπνήσει... Τι να πώ? ελπίζώ πραγματικά να είσαι από τους λίγους που καταφέρνουν την επόμενη να είναι στο σπίτι της στριπτιτζούς και να την πηδάνε, εάν φυσικά δεν έχει να "επισκεφθεί" κάποιον, και όχι να την βγάζουνε για κανένα φαγητό ή καφεδάκι...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μπορεί και να είναι όπως τα λες, στη βράση να κάτσει η φάση. Αλλά, πολλές φορές περιμένει στο σπίτι baby sitter, άλλες έχουν επιβαρυμένο ημερήσιο πρόγραμμα, άλλες έρχονται από απανωτά ξενύχτια. Σιγουρα με τις πολύ πιτσιρίκες τα πράγματα είναι ευκολότερα.Οσο για το φαγητό...δυστυχώς έχω πέσει και σε τέτοια λούμπα.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΕ ΣΤΡΙΠ....
πάρτε παράδειγμα ρε.
είστε πολύ κομπλεξικοί όμως για να φτάσετε το επίπεδο αυτού του χρυσού νεανία.
Επισκέπτης
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
http://[URL unfurl="true"]www.budgetmarketingsolutions.com/images/gold.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Ξεπέρασε και τον Μπόργκη μας......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Επισκέπτης
Ξεπέρασε και τον Μπόργκη μας......
Αφού δεν ξέρεις,τι μιλάς ?
Ο Borg είναι σε άλλη κατηγορία :
http://[URL unfurl="true"]www.chemistryland.com/CHM107/Introduction/BehindScene/GoldCard.jpg[/img[/URL]]
Ή
[img]http://[URL unfurl="true"]www.graduatefinance.com/wp-content/uploads/2008/05/american-express-platinum.jpg[/img[/URL]]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις