Πολλα ειπωθηκαν εδω, να πω και εγω τα δικα μου..εσορτακιας σποραδικος τα τελευταια τρια χρονια με πληρη αποχη ενος χρονου λογω πρωκτικου κονδυλωματος. Το κονδυλωμα εμφανιστηκε απο το «πουθενα» και στην αρχη νομιζα οτι ητανε ελια η ενα απλο σπυρι. Τελικα χρειαστηκε χειρουργικη σε δερματολογο (φυγανε €150). Ιστολογικη αλλα €120, και η εξεταση εδειξε ΥΨΗΛΟΥ κινδυνου HPV στελεχος 58. Αυτο και μερικα αλλα προκαλουν καρκινο μητρας, πεους, λαρρυγγα κλπ. Υποτροπιασε και πηγα για πιο βαθεια «εξορυξη» σε κανωνικο πλεον χειρουργειο σε νοσοκομειο (φυγανε αλλα €1000)..Τα λεφτα ητανε το λιγωτερο κομματι της ταλαιπωριας καθως η αγωνια για το ποτε θα ξεπεραστει και για το αν θα κωλλησει η κοπελα μου κλπ ητανε (ειναι) αστα να πανε. Τα κονδυλωματα ΔΕΝ μπλοκαρουνε με καποτα! Αγγιζεις και κολλας!!! Τωρα γλυφωμουνια, γλυφοκωλια, και ολα τα γουστα που η πλειωνοτητα εδω μεσα εκθειαζει με χυσιματα στα στοματα, πρωκτικα γλυψιματα κλπ καταλαβαινει κανεις οτι οτι και να λεμε ΔΕΝ υπαρχει ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ οσο ακριβη και να ειναι. Τις λαχταραω ακομα και μου λειπουν αλλα μαλλον θα συνεχισω να γαμαω την πατσαβουρα μου απο το να θετω σε κινδυνο την γυναικα μου και τους πορνοσυναφι της ενεργους περιοχης μου. Δυστυχως ειχα επσισκεφτει πολλα εσκορτακια προφανως απο τοτε που κωλλησα μεχρι που διαγνωστηκα. Τωρα βεβαια ειναι και αυτοι που περνουνε πουτανες απο το πεζοδρομιο, πρεζακια κλπ, μετα πανε με εσκορτακια και γινεται χαμος. Γαματε και βγαζετε γουστα αλλα να ξερετε οτι δεν υπαρχει προστασια με η χωρις καποτε. Μονο πιθανοτητες. Ρουλεττα δηλαδη.