Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
ε αφού το ξέρεις γιατί τις κερνάς;
Για το τζέρτζελο!!
Φυσικά και γνωρίζω τους ρόλους του παραμυθιού.
Απλά λέω να μην ενθουσιαζόμαστε και πολύ από την ανταλλαγή τηλεφώνων.

Συγνώμη για το ετεροχρονισμένο ποστάρισμα 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα οποιον του δινει η στριπτιζου τηλεφωνο και νομιζει οτι εβγαλε γκομενα ειναι μαλακας.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Απλα κοιταξτε και λιγο γυρω σας και μην ειστε προκατειλημμενοι με τις Ελλεεινιδες / ολα στο μυαλο σας ειναι / σιγα αλλωστε μην θεοποιησω τις βλαχαρες απο τη Σιβηρια και τη Βλαχομπογδανια

συμψωλώ και επαυξάνω υπουργέ μου..απο τότε που βρήκαμε τα κοριτσούδια μας τα ελλεεινιδάκια που τα καταπίνουν όλα και τα παίρνουμε και παρτούζα κάπου κάπου τύφλα να χουν οι κωλοστρίπερ με τα λεφτά τους και τις βλαχομπογδανίες τους...Φύγετε απο τα στρίπ να γλυτώσετε φράγκα και άσκοπο ξενύχτι..

Πες τε μου παιδια, οτι δεν μου κανετε πλακα..

Πες τε μου οτι δεν με κοροιδευτετε...

Αυτα.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν εισαι μονο εσυ.ολοι εχουμε δωσει τηλ και περιμεναμε σαν μαλακες την επομενη μερα,και δεν εγινε τιποτα.ειναι αυτο που λενε,μαθημενα τα βουνα στα χιονια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν εισαι μονο εσυ.ολοι εχουμε δωσει τηλ και περιμεναμε σαν μαλακες την επομενη μερα,και δεν εγινε τιποτα.ειναι αυτο που λενε,μαθημενα τα βουνα στα χιονια.

εμένα που έγινε μάλλον έλιωσαν τα χιόνια έ;

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
απο λογια χορτασαμε.πραξεις θελουμε να βλεπουμε πλεον.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μάγκες τελικώς εγώ είμαι ο μόνος που δεν είναι μλκσ δηλαδή.Λάρισα 3 τα ξημερώματα πάω στο baby O, σκάνε τα μώρα και κάθονται με τουε 2 φίλους μου και μένω μπακούρι κ με το Π...ι στα χέρια.Τσαφ ερχεται ο μετρ και μου λέει "Άντε την καλύτερη σου φέραμε"και όντως σκάει απο πάνω μου  μια με σώμα ¨ολγα Φαρμάκη(σε όλα όμως ακόμα και το στήθος σιλικόνη και νούμερο 2 )μαλια μακρία ξανθία.Απλά τέλεια!Λέμε 5 Πα...ριες και θυμαμαι που τις λέω "your skin is so soft "ανταλάζουμε τηλέφωνα τη επόμενη πάμε Πλαταμώνα έγω με αυτήν και ο ένας φίλος μου με μία αλλη απο το μαγαζί για μπάνιο!(Συγγεγριμένα η άλλη μας ρωτούσε συνέχεια ελλήνικες εκφράσεις,του τύπου "Πως λέγεται το είσαι παντρεμένος?"για προφανής λόγους!!Τελείωνει η μέρα και τώρα το καλύτερο.Γυρνάμε πίσω και τις πάμε στο ξενοδοχείο χωρίς να κάνουμε τπτ :uglystupid: Α και το καλύτερο τις πήγαμε και σε μια ταβερνα και φαγαν θαλλάσινα¨.Εξυπακουεται ότι όλα πληρώθηκαν απο έμενα κ τον φίλο!!!! :uglystupid: :uglystupid:.Για αυτό σας λέω ότι εγώ δεν την πάτησα

ps:Το μόνο ελαφρυντικό ήταν το νεαρό της ηλικίας εμείς 18 η δικία μου 24 και η άλλη 29(τουλαχιστον έτσι έλεγε)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
και γιατι δεν τις γαμησατε ρε?ντραπηκατε να την πεσετε στις πουτανες?

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Έλα ντε :headbang: :headbang:άμα το βρείς πες το και σε μένα

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Μάγκες τελικώς εγώ είμαι ο μόνος που δεν είναι μλκσ δηλαδή.Λάρισα 3 τα ξημερώματα πάω στο baby O, σκάνε τα μώρα και κάθονται με τουε 2 φίλους μου και μένω μπακούρι κ με το Π...ι στα χέρια.Τσαφ ερχεται ο μετρ και μου λέει "Άντε την καλύτερη σου φέραμε"και όντως σκάει απο πάνω μου  μια με σώμα ¨ολγα Φαρμάκη(σε όλα όμως ακόμα και το στήθος σιλικόνη και νούμερο 2 )μαλια μακρία ξανθία.Απλά τέλεια!Λέμε 5 Πα...ριες και θυμαμαι που τις λέω "your skin is so soft "ανταλάζουμε τηλέφωνα τη επόμενη πάμε Πλαταμώνα έγω με αυτήν και ο ένας φίλος μου με μία αλλη απο το μαγαζί για μπάνιο!(Συγγεγριμένα η άλλη μας ρωτούσε συνέχεια ελλήνικες εκφράσεις,του τύπου "Πως λέγεται το είσαι παντρεμένος?"για προφανής λόγους!!Τελείωνει η μέρα και τώρα το καλύτερο.Γυρνάμε πίσω και τις πάμε στο ξενοδοχείο χωρίς να κάνουμε τπτ :uglystupid: Α και το καλύτερο τις πήγαμε και σε μια ταβερνα και φαγαν θαλλάσινα¨.Εξυπακουεται ότι όλα πληρώθηκαν απο έμενα κ τον φίλο!!!! :uglystupid: :uglystupid:.Για αυτό σας λέω ότι εγώ δεν την πάτησα

ps:Το μόνο ελαφρυντικό ήταν το νεαρό της ηλικίας εμείς 18 η δικία μου 24 και η άλλη 29(τουλαχιστον έτσι έλεγε)

Ρε παλίκαρε.... ολα καλα, ομως να τις βγαλεις εξω να τις ταΐσεις/ποτήσεις και να μη φας εσυ ψαρι τελικα αλλα αυτη ειναι λιγο κουλο.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ο τροπος ειναι ενας και αρκετα παλιος , αρκετα χρηματα και τις γαμας ολες ??????

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Καλά ρε παληκάρι, πήαγε για μπάνιο και δεν μπήκατε στο ψητό ???

Την επόμενη φορά να τις πάτε για μπάνιο όχι στον Πλαταμώνα, αλλά σε ντουσιέρα ξενοδοχείου ...!!!

thGorillaanimated.gif

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Δεν τις ριχνουμε ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δεν τις ριχνουμε ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ

Πολύ σωστός!!!!!!!
Εκεί όμως πρέπει να εστιάσει κανείς. Στον τρόπο που θα μας ρίξουν και τον σκοπό που έχουν.
Γιατί αν η γκόμενα δεν σκοπεύει να κάνει τίποτα μαζί σου... βράσε ρύζι και αστο να σφυρίζει.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Το πιο εύκολο για μια στριπτηζού είναι να σου δώσει τον έναν από τους 3-4 "επαγγελματικούς αριθμούς της και φυσικά να βρεί την επομένη μία εκ των 4.000.000 δικαιολογιών που υπάρχουν για να σου ρίξει άκυρο.

Πάντως σχετικά με την ιστορία του φίλου Borg απλά να αναφέρω, αν και ετεροχρονισμένα, πως όσες φορές κατάφερα το προκείμενο με στριπτιζού που μου έδωσε τηλέφωνο πρώτα έστειλα sms λέγοντας ποιος είμαι και στη συνέχεια βρήκα ανταπόκριση.
Είναι σίγουρο εξάλλου πως αυτές οι κοπέλες μιλάνε καθημερινά στα τηλέφωνα με δεκάδες άτομα όπως μου έχει ομολογήσει και "εργαζόμενη" κοπέλα. Αυτή είναι η φύση της δουλειάς τους. Sex & Public Relations.   

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλά ρε παληκάρι, πήαγε για μπάνιο και δεν μπήκατε στο ψητό ???

Την επόμενη φορά να τις πάτε για μπάνιο όχι στον Πλαταμώνα, αλλά σε ντουσιέρα ξενοδοχείου ...!!!

thGorillaanimated.gif
:¨οτι να πεις φίλε έχεις δίκιο ήμουν ακόμα βυζανίαρικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom