cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Ποιος μαλακοπιτουρας εσβησε το ποστ του ΝΟΚΙΑ ?????
Οποιος κι αν ειναι τον χυνω στα μουτρα ......
Μαζέψου υπουργέ μη μας πάρουν κι εμάς τα ζουμιά
Ποιος μαλακοπιτουρας εσβησε το ποστ του ΝΟΚΙΑ ?????
Οποιος κι αν ειναι τον χυνω στα μουτρα ......
Για το τζέρτζελο!!ε αφού το ξέρεις γιατί τις κερνάς;
και καραμπουζουκληςκαλα οποιον του δινει η στριπτιζου τηλεφωνο και νομιζει οτι εβγαλε γκομενα ειναι μαλακας.
Απλα κοιταξτε και λιγο γυρω σας και μην ειστε προκατειλημμενοι με τις Ελλεεινιδες / ολα στο μυαλο σας ειναι / σιγα αλλωστε μην θεοποιησω τις βλαχαρες απο τη Σιβηρια και τη Βλαχομπογδανια
συμψωλώ και επαυξάνω υπουργέ μου..απο τότε που βρήκαμε τα κοριτσούδια μας τα ελλεεινιδάκια που τα καταπίνουν όλα και τα παίρνουμε και παρτούζα κάπου κάπου τύφλα να χουν οι κωλοστρίπερ με τα λεφτά τους και τις βλαχομπογδανίες τους...Φύγετε απο τα στρίπ να γλυτώσετε φράγκα και άσκοπο ξενύχτι..
καλα οποιον του δινει η στριπτιζου τηλεφωνο και νομιζει οτι εβγαλε γκομενα ειναι μαλακας.
δεν εισαι μονο εσυ.ολοι εχουμε δωσει τηλ και περιμεναμε σαν μαλακες την επομενη μερα,και δεν εγινε τιποτα.ειναι αυτο που λενε,μαθημενα τα βουνα στα χιονια.
Μάγκες τελικώς εγώ είμαι ο μόνος που δεν είναι μλκσ δηλαδή.Λάρισα 3 τα ξημερώματα πάω στο baby O, σκάνε τα μώρα και κάθονται με τουε 2 φίλους μου και μένω μπακούρι κ με το Π...ι στα χέρια.Τσαφ ερχεται ο μετρ και μου λέει "Άντε την καλύτερη σου φέραμε"και όντως σκάει απο πάνω μου μια με σώμα ¨ολγα Φαρμάκη(σε όλα όμως ακόμα και το στήθος σιλικόνη και νούμερο 2 )μαλια μακρία ξανθία.Απλά τέλεια!Λέμε 5 Πα...ριες και θυμαμαι που τις λέω "your skin is so soft "ανταλάζουμε τηλέφωνα τη επόμενη πάμε Πλαταμώνα έγω με αυτήν και ο ένας φίλος μου με μία αλλη απο το μαγαζί για μπάνιο!(Συγγεγριμένα η άλλη μας ρωτούσε συνέχεια ελλήνικες εκφράσεις,του τύπου "Πως λέγεται το είσαι παντρεμένος?"για προφανής λόγους!!Τελείωνει η μέρα και τώρα το καλύτερο.Γυρνάμε πίσω και τις πάμε στο ξενοδοχείο χωρίς να κάνουμε τπτ Α και το καλύτερο τις πήγαμε και σε μια ταβερνα και φαγαν θαλλάσινα¨.Εξυπακουεται ότι όλα πληρώθηκαν απο έμενα κ τον φίλο!!!! .Για αυτό σας λέω ότι εγώ δεν την πάτησα
ps:Το μόνο ελαφρυντικό ήταν το νεαρό της ηλικίας εμείς 18 η δικία μου 24 και η άλλη 29(τουλαχιστον έτσι έλεγε)
Δεν τις ριχνουμε ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ
:¨οτι να πεις φίλε έχεις δίκιο ήμουν ακόμα βυζανίαρικοΚαλά ρε παληκάρι, πήαγε για μπάνιο και δεν μπήκατε στο ψητό ???
Την επόμενη φορά να τις πάτε για μπάνιο όχι στον Πλαταμώνα, αλλά σε ντουσιέρα ξενοδοχείου ...!!!