Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Φιλε Borg δεν κοιτανε οι στριπερ τα χαλια τους θελουν και internet τρομαρα τους !!!!!

Βρε αντε στα βλαχοχωρια σας πατσαβουρες και κλαστε μου μια μαντρα αρχιδια - υπαρχουν κατι Ελληνιδες τουμπανα που τα καταπινουν και κανουν και γαργαρα .....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Φιλε Borg δεν κοιτανε οι στριπερ τα χαλια τους θελουν και internet τρομαρα τους !!!!!

Βρε αντε στα βλαχοχωρια σας πατσαβουρες και κλαστε μου μια μαντρα αρχιδια - υπαρχουν κατι Ελληνιδες τουμπανα που τα καταπινουν και κανουν και γαργαρα .....

καλα καλα,ηρεμησε.Πάλι δε πηρες τα ηρεμιστικα σου?με τετοιους υπουργους πως να παει μπροστα το ελλαντα? :S

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

να κάνω παράθεση ποστ σου πριν από κάνα χρόνο, ή να το βουλώσω και να σε σεβαστώ επειδή σε συμπαθώ;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
να κάνω παράθεση ποστ σου πριν από κάνα χρόνο, ή να το βουλώσω και να σε σεβαστώ επειδή σε συμπαθώ;

Υπουργος ειμαι οτι θελω λεω και οτι θελω κανω κυριε Περσονα !!!!!

Κι εγω σε συμπαθω ........

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Απλα θελω να πω ρε παιδια οτι οσο δεν εχεις κανεις καμια κοπελα διπλα του να ξεκαυλωνει τα στριπ ειναι μια ευκολη διεξοδος.

Κι εγω ειχα μπει σε αυτο το τριπακι και ισως ξαναμπω - δεν το παιζω μαγκας, ισα ισα .....

Απλα κοιταξτε και λιγο γυρω σας και μην ειστε προκατειλημμενοι με τις Ελλεεινιδες / ολα στο μυαλο σας ειναι / σιγα αλλωστε μην θεοποιησω τις βλαχαρες απο τη Σιβηρια και τη Βλαχομπογδανια / θυμαμαι αλλωστε μια μουναρα στριπερ στο Lolita που μου ειχε πει καταμουτρα αφου της ειχα κανει στενο μαρκαρισμα και της την ειχα πεσει ξερα :  αν θελεις να βρεις γκομενα μην ερχεσαι εδω - βγες εξω .....

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Το έχω πει και παλαιότερα ... το στριπ είναι μία μορφή διασκέδασης, αν αρχίσει να σε χαλάει και να γίνεται πρέζα ... χέστα ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απλα θελω να πω ρε παιδια οτι οσο δεν εχεις κανεις καμια κοπελα διπλα του να ξεκαυλωνει τα στριπ ειναι μια ευκολη διεξοδος.

Κι εγω ειχα μπει σε αυτο το τριπακι και ισως ξαναμπω - δεν το παιζω μαγκας, ισα ισα .....

Απλα κοιταξτε και λιγο γυρω σας και μην ειστε προκατειλημμενοι με τις Ελλεεινιδες / ολα στο μυαλο σας ειναι / σιγα αλλωστε μην θεοποιησω τις βλαχαρες απο τη Σιβηρια και τη Βλαχομπογδανια / θυμαμαι αλλωστε μια μουναρα στριπερ στο Lolita που μου ειχε πει καταμουτρα αφου της ειχα κανει στενο μαρκαρισμα και της την ειχα πεσει ξερα :  αν θελεις να βρεις γκομενα μην ερχεσαι εδω - βγες εξω .....

γι αυτό ρε σε πάω με χίλια...
γιατί λες τα πράματα με τ όνομά τους.
Και αυτό γουστάρω στον άλλο...
Οχι παραμύθια και εγωισμούς.
Είμαι μαλάκας το κατάλαβα και πάω παρακάτω.
Μακάρι να ήταν όλο το υπουργικό συμβούλιο σαν και σένα.........

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

υπουργε μου δεν λες στην ελληνιδα φιλη σου να φερει και κανα αλλο temachio για γνωριμια? :knockinb: :knockinb:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

γι αυτό ρε σε πάω με χίλια...
γιατί λες τα πράματα με τ όνομά τους.
Και αυτό γουστάρω στον άλλο...
Οχι παραμύθια και εγωισμούς.
Είμαι μαλάκας το κατάλαβα και πάω παρακάτω.
Μακάρι να ήταν όλο το υπουργικό συμβούλιο σαν και σένα.........

σωστοτατοι..υπουργος και πρωθυπουργος !  :grin:
:rockon:  :rockon:  :rockon: 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ποιος μαλακοπιτουρας εσβησε το ποστ του ΝΟΚΙΑ ?????

Οποιος κι αν ειναι τον χυνω στα μουτρα ......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ωωωωωωωωωωωππππππππππππππππ
τι έχουμε εδώ;
τι έγραψε ο νόκιας και διεγράφη πριν το διαβάσω;

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Οπςς..πιπερι υπουργε μου..Παλι νευρα εχεις ?

Αυτα..

ΥΓ - Ο λογος που παραμενουμε ακομα εδω, ειναι διοτι ειμαστε ενωμενοι, με τα εκαστοτε αλληλο-χωσηματα μας.. ;) ;)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Οπςς..πιπερι υπουργε μου..Παλι νευρα εχεις ?

Αυτα..

ΥΓ - Ο λογος που παραμενουμε ακομα εδω, ειναι διοτι ειμαστε ενωμενοι, με τα εκαστοτε αλληλο-χωσηματα μας.. ;) ;)

Δεν εχω νευρα.

Δεν μου αρεσει η λογοκρισια εκτος κι αν διεγραφει το μηνυμα σου οικειοθελως.

Αυτα.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Δεν εχω νευρα.

Δεν μου αρεσει η λογοκρισια εκτος κι αν διεγραφει το μηνυμα σου οικειοθελως.

Αυτα.

Mπααα Οχι...Εκανα και σχετικη ερωστη στο thread "τα παιδια του σωληνα" αλλα απαντηση δεν πηρα..

Δεν βαριεσαι..Καλη καρδια.

Αυτα..

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16

συμψωλώ και επαυξάνω υπουργέ μου..απο τότε που βρήκαμε τα κοριτσούδια μας τα ελλεεινιδάκια που γτα καταπίνουν όλα και τα παίρνουμε και παρτούζα κάπου κάπου τύφλα να χουν οι κωλοστρίπερ με τα λεφτά τους και τις βλαχομπογδανίες τους..τέλος παιδιά, αυτές οι γυναίκες είναι εδώ μόνο για λεφτά και μας γράφουν όλους στο μουνί τους..Βρείτε καμιά ελλεεινιδούλα να γουστάρετε, τι θέλουμε τώρα εμείς με τις άξεστες ρωσίδες..και ειδικά οι στρίπε εδώ είναι χείριστης διαλογής..ΓΤΠ κανονικά...Φύγετε απο τα στρίπ να γλυτώσετε φράγκα και άσκοπο ξενύχτι..

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
συμψωλώ και επαυξάνω υπουργέ μου..απο τότε που βρήκαμε τα κοριτσούδια μας τα ελλεεινιδάκια που γτα καταπίνουν όλα και τα παίρνουμε και παρτούζα κάπου κάπου τύφλα να χουν οι κωλοστρίπερ με τα λεφτά τους και τις βλαχομπογδανίες τους..τέλος παιδιά, αυτές οι γυναίκες είναι εδώ μόνο για λεφτά και μας γράφουν όλους στο μουνί τους..Βρείτε καμιά ελλεεινιδούλα να γουστάρετε, τι θέλουμε τώρα εμείς με τις άξεστες ρωσίδες..και ειδικά οι στρίπε εδώ είναι χείριστης διαλογής..ΓΤΠ κανονικά...Φύγετε απο τα στρίπ να γλυτώσετε φράγκα και άσκοπο ξενύχτι..

πες τα ρε φιλε !!!!!

τουλαχιστον να ειχαμε και τιποτα μουναρες στριπερ να λεγα να παμε / ολο τις ιδιες και τις ιδιες / προτου μπω σε ενα στριπ ηξερα ποιες θα δω / απεξω τις ειχα μαθει πλεον / αϊ στα διαλα ....

και βεβαιως οποιος αξιωθει και βρει ελλεεινιδες το ξερετε οτι ειναι τοσο λυσσασμενες και αγαμητες που γαμιουνται σαν σκυλες / δεν ξεκολλανε απο πανω σου λεμεεεεεεεεεεεεε

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
:thumbsup: στριπτιζαδικο= τσαμπα λεφτα - τζαμπα χρονος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom