Τις μερες που θα χω αδεια θαναι ωραια με τις στριπζουδες για παρεα !!!!!
Αυτα.
Αχχ..Παει το επιδομα αδειας..Εχει φυγει απο τωρα..
Αυτα..
Τις μερες που θα χω αδεια θαναι ωραια με τις στριπζουδες για παρεα !!!!!
Αυτα.
Πέραν των όσων έχουν ήδη ειπωθεί και αποτελούν τα απαραίτητα, δηλαδή α)τύχη β)να αρέσεις στην κοπέλα της επιλογής σου γ)να ξέρεις να μιλάς και να συμπεριφέρεσαι και δ)να διαθέτεις ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο για να υλοποιήσεις το στόχο σου, [size=12pt]υπάρχει η τεχνική της [size=12pt]"Παραμύθας"[/size] η οποία έχει αποτελέσματα σε όλες τις γυναίκες strippers ή μη [/size]
Αυτός δεν είναι ο αντικειμενικός σκοπός συναγωνιστή? Να χαρούμε ήτοι να "ρίξουμε" τις στριπτιζούδες...
εγραψεςτις βαζουμε τρικλοποδια η τις χτυπαμε με ροπαλο στο κεφαλι (δυνατα ομως)
Σχεδόν πάντα τον πίνεις ... το θέμα είναι αν το ΄χεις απολαύσει πριν τον πιείς ...
Γιατί όπως λένε ...
άλλοι τον πίνουν και δροσίζονται ...
και άλλοι τον πίνουν και ζορίζονται ...
Ταυτόχρονα όμως , και δεν ξέρω πώς συνδιάζονται αυτά, οι στριπτιτζούδες είναι ανάμεσα στα πιό ανειλικρινή και αναξιόπιστα άτομα που υπάρχουν. Άρα πολύ δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε το κλειδί που θα τις ρίξει στο κρεβάτι μας.
Θα συμφωνήσω για το αναξιόπιστες. Μου έχει τύχει δύο με τρεις φορές οι στριπτιζούδες να μου δώσουν τηλ. για να βρεθούμε εκτός μαγαζιού. Αλλά όποτε πήρα τηλ. τις επόμενες ημέρες για να κανονήσουμε, πάντα μα πάντα είχαν δουλειά και δεν μπορούσαν
Συνήθως δίνουν «επαγγελματικό» τηλέφωνο για να μας ψήσουν πως κάτι θα παίξει εκτός μαγαζιού και να μας μαδάνε εντός, αφού προφασίζονται τα μύρια όσα στο ρεπό τους για να αποφύγουν τη συνεύρεση.
πςςςςςςςςςςςς εγραψες παλι νικγια να σταματησουν τα λογυδρια
η λογοδιαρροια και η κλαψα... τα ποτα τα κερναμε
επειδη εμεις γουσταρουμε εν γνωσει μας οτι
ειναι χρηματα που αμεσα τουλαχιστον δεν εχουν
αντικρυσμα αν μπορουμε να το πουμε ετσι.
δεν τιθεται θεμα κοροϊδιας
εκτος αν εμεις δουλευουμε τον εαυτο μας... κατι που
γινεται συχνα ειτε το ξερουμε ειτε οχι.
ολο με δουλευεις εσυ..πςςςςςςςςςςςς εγραψες παλι νικ
:o :o :o ποτε ρε φιλεολο με δουλευεις εσυ..
Για να μην μας μαδανε,η παροιμια λεει στη βραση κολα το σιδεροΣυνήθως δίνουν «επαγγελματικό» τηλέφωνο για να μας ψήσουν πως κάτι θα παίξει εκτός μαγαζιού και να μας μαδάνε εντός, αφού προφασίζονται τα μύρια όσα στο ρεπό τους για να αποφύγουν τη συνεύρεση.
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: Borg στις: 07/08/08, 13:01 »
τι να σου πω, καθε μερα με περνουν 20 διαφορετικα τιλεφονα.ουτε θυμαμαι ουτε κσερο που το εδοσα καθε βραδι.Φυσικα δε μπορο να μιλαο με ολουσ που με περνουνε
Αν εστελνεσ ενα μινιμα προτα να κσερο οτι εσυ περνεισ.
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: ********* στις: 07/08/08, 13:01 »
αυτο επρεπε να μου το πεις πριν ... οτι το σηκώνεις μόνο μετά από μύνημα ...
οχι να μου την πεις κιολας οτι δε πήρα τηλέφωνο ...
Φιλε μου το ιδιο παραμυθι το λεει και σε αλλους 20,50 και εγω δεν ξερω ποσους οτι ειναι να γινη θα γινη εκει επι τοπου,οπως γραφω και λιγο παραπανω ΣΤΗ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟΡε παιδιά, μου είχε κολήσει στο μυαλό αλλά έλεγα να μην το ποστάρω ...
αλλά βλέποντας τα παραπάνω με τρώει ...
Προ μηνών μία κοπέλα από στριπομάγαζο μου είχε δώσει το τηλέφωνο της, και είχαμε πει να την πάρω μετά τις 14.00 την άλλη μέρα για να πάμε για καφέ και για ψώνια.
Στο τηλέφωνο δεν απάντησε σε καμμία από τις 2-3 κλήσεις που τις έκανα εκείνη την ημέρα, το βράδυ στο μαγαζί μου την είπε ότι δεν την πήρα τηλέφωνο και δεν μιλήσαμε περισσότερο
Τέλος η επικοινωνία που ακολούθησε ήταν μέσω του site με πμ και είναι η εξής :
Για προφανείς λόγους δεν θα αποκαλύψω το όνομα της κοπέλας (ούτε εδώ ούτε με πμ) οπότε μη μπείτε στο κόπο να ρωτήσετε.
Αυτά ...