Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πέραν των όσων έχουν ήδη ειπωθεί και αποτελούν τα απαραίτητα, δηλαδή α)τύχη β)να αρέσεις στην κοπέλα της επιλογής σου γ)να ξέρεις να μιλάς και να συμπεριφέρεσαι και δ)να διαθέτεις ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο για να υλοποιήσεις το στόχο σου, υπάρχει η τεχνική της "Παραμύθας" η οποία έχει αποτελέσματα σε όλες τις γυναίκες strippers ή μη

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πέραν των όσων έχουν ήδη ειπωθεί και αποτελούν τα απαραίτητα, δηλαδή α)τύχη β)να αρέσεις στην κοπέλα της επιλογής σου γ)να ξέρεις να μιλάς και να συμπεριφέρεσαι και δ)να διαθέτεις ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο για να υλοποιήσεις το στόχο σου, [size=12pt]υπάρχει η τεχνική της [size=12pt]"Παραμύθας"[/size] η οποία έχει αποτελέσματα σε όλες τις γυναίκες strippers ή μη [/size]

Και η οποία διαρκεί λίγο, καθότι " Ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται"...
Πάντως, χαίρονται, τη στιγμή που ο ειλικρινής παίρνει τον πούλο...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αυτός δεν είναι ο αντικειμενικός σκοπός συναγωνιστή? Να χαρούμε ήτοι να "ρίξουμε" τις στριπτιζούδες...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αυτός δεν είναι ο αντικειμενικός σκοπός συναγωνιστή? Να χαρούμε ήτοι να "ρίξουμε" τις στριπτιζούδες...

Αν δε μπλέξεις συναισθηματικά, δεν είναι κι άσχημο...
Αν δεθείς συναισθηματικά,  γίνεσαι ολίγον ρόμπα...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Σχεδόν πάντα τον πίνεις ... το θέμα είναι αν το ΄χεις απολαύσει πριν τον πιείς ...

Γιατί όπως λένε ...

άλλοι τον πίνουν και δροσίζονται ...
και άλλοι τον πίνουν και ζορίζονται ...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Μα ακριβώς γι'αυτό το λόγω πρέπει να ξέρεις εκ των προτέρων τι ακριβώς θέλεις και νομίζω πως δεν είναι κάτι άλλο πέραν του να τις ρίξεις και να περάσεις καλά για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν συνίσταται λοιπόν η τεχνική αυτή σε άπειρους παίκτες ή που ψάχνουν όντως να καλύψουν συναισθηματικά κενά, παρά μόνο σε λαμόγια που ξέρουν να εκμεταλευτούν τέτοιου είδους καταστάσεις προτού γίνουν οι ίδιοι θύματα εκμετάλευσης. Εξάλλου βασικός κανόνας της στριπτιτζούς είναι πως ο δρόμος για την καρδιά ενός ανθρώπου περνάει από το σώμα του. Keep this in mind and go entertain yourself.

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Σχεδόν πάντα τον πίνεις ... το θέμα είναι αν το ΄χεις απολαύσει πριν τον πιείς ...

Γιατί όπως λένε ...

άλλοι τον πίνουν και δροσίζονται ...
και άλλοι τον πίνουν και ζορίζονται ...

τα σεβη μου 

τα πες ολα

χαχαχαχαχχα

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Ταυτόχρονα όμως , και δεν ξέρω πώς συνδιάζονται αυτά, οι στριπτιτζούδες είναι ανάμεσα στα πιό ανειλικρινή και αναξιόπιστα άτομα που υπάρχουν. Άρα πολύ δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε το κλειδί που θα τις ρίξει στο κρεβάτι μας.

Θα συμφωνήσω για το αναξιόπιστες. Μου έχει τύχει δύο με τρεις φορές οι στριπτιζούδες να μου δώσουν τηλ. για να βρεθούμε εκτός μαγαζιού. Αλλά όποτε πήρα τηλ. τις επόμενες ημέρες για να κανονήσουμε, πάντα μα πάντα είχαν δουλειά και δεν μπορούσαν. Κάποια μου ζήτησε λεφτά (όσα πάνω-κάτω παίρνουν και αυτές από τις αγγελίες) για να κάνουμε ό,τι ήταν να κάνουμε, αλλά δεν ήθελε να έρθει στο σπίτι μου. Προτιμούσε, λέει, ξενοδοχείο. Ακυρο έφαγε και αυτή.

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω για το αναξιόπιστες. Μου έχει τύχει δύο με τρεις φορές οι στριπτιζούδες να μου δώσουν τηλ. για να βρεθούμε εκτός μαγαζιού. Αλλά όποτε πήρα τηλ. τις επόμενες ημέρες για να κανονήσουμε, πάντα μα πάντα είχαν δουλειά και δεν μπορούσαν

Συνήθως δίνουν «επαγγελματικό» τηλέφωνο για να μας  ψήσουν πως κάτι θα παίξει εκτός μαγαζιού και να μας μαδάνε εντός, αφού προφασίζονται τα μύρια όσα στο ρεπό τους για να αποφύγουν τη συνεύρεση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συνήθως δίνουν «επαγγελματικό» τηλέφωνο για να μας  ψήσουν πως κάτι θα παίξει εκτός μαγαζιού και να μας μαδάνε εντός, αφού προφασίζονται τα μύρια όσα στο ρεπό τους για να αποφύγουν τη συνεύρεση.

ε αφού το ξέρεις γιατί τις κερνάς;

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
για να σταματησουν τα λογυδρια
η λογοδιαρροια και η κλαψα... τα ποτα τα κερναμε
επειδη εμεις γουσταρουμε εν γνωσει μας οτι
ειναι χρηματα που αμεσα τουλαχιστον δεν εχουν
αντικρυσμα αν μπορουμε να το πουμε ετσι. 
δεν τιθεται θεμα κοροϊδιας
εκτος αν εμεις δουλευουμε τον εαυτο μας... κατι που
γινεται συχνα ειτε το ξερουμε ειτε οχι. :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
για να σταματησουν τα λογυδρια
η λογοδιαρροια και η κλαψα... τα ποτα τα κερναμε
επειδη εμεις γουσταρουμε εν γνωσει μας οτι
ειναι χρηματα που αμεσα τουλαχιστον δεν εχουν
αντικρυσμα αν μπορουμε να το πουμε ετσι. 
δεν τιθεται θεμα κοροϊδιας
εκτος αν εμεις δουλευουμε τον εαυτο μας... κατι που
γινεται συχνα ειτε το ξερουμε ειτε οχι. :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:
πςςςςςςςςςςςς εγραψες παλι νικ :rockon: :rockon: :rockon:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Για να μην μας μαδανε,η παροιμια λεει στη βραση κολα το σιδερο :think:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, μου είχε κολήσει στο μυαλό αλλά έλεγα να μην το ποστάρω ...
αλλά βλέποντας τα παραπάνω με τρώει ...

Προ μηνών μία κοπέλα από στριπομάγαζο μου είχε δώσει το τηλέφωνο της, και είχαμε πει να την πάρω μετά τις 14.00 την άλλη μέρα για να πάμε για καφέ και για ψώνια.
Στο τηλέφωνο δεν απάντησε σε καμμία από τις 2-3 κλήσεις που τις έκανα εκείνη την ημέρα, το βράδυ στο μαγαζί μου την είπε ότι δεν την πήρα τηλέφωνο και δεν μιλήσαμε περισσότερο
Τέλος η επικοινωνία που ακολούθησε ήταν μέσω του site με πμ και είναι η εξής :

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: Borg στις: 07/08/08, 13:01 »

τι να σου πω, καθε μερα με περνουν 20 διαφορετικα τιλεφονα.ουτε θυμαμαι ουτε κσερο που το εδοσα καθε βραδι.Φυσικα δε μπορο να μιλαο με ολουσ που με περνουνε
Αν εστελνεσ ενα μινιμα προτα να κσερο οτι εσυ περνεισ.

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: ********* στις: 07/08/08, 13:01 »

αυτο επρεπε να μου το πεις πριν ... οτι το σηκώνεις μόνο μετά από μύνημα ...
οχι να μου την πεις κιολας οτι δε πήρα τηλέφωνο ...

Για προφανείς λόγους δεν θα αποκαλύψω το όνομα της κοπέλας (ούτε εδώ ούτε με πμ) οπότε μη μπείτε στο κόπο να ρωτήσετε.

Αυτά ...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Χαχαχαχαχα / εκει που εισαι ημουνα και εκει που ειμαι θα 'ρθεις ....

Παλικαρακια μια ειναι η λυση : βρηκα μια κοπελιτσα - Ελλεεινιδα που ανετα δουλευε σε κωλομπαρο και βρηκα την υγεια μου / ουτε στειλε μου πριν sms για να σου απαντησω,ουτε δεν ειχε μπαταρια το κινητο μου,ουτε παω γυμναστηριο το απογευμα και δεν μπορω να βγουμε .....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ρε παιδιά, μου είχε κολήσει στο μυαλό αλλά έλεγα να μην το ποστάρω ...
αλλά βλέποντας τα παραπάνω με τρώει ...

Προ μηνών μία κοπέλα από στριπομάγαζο μου είχε δώσει το τηλέφωνο της, και είχαμε πει να την πάρω μετά τις 14.00 την άλλη μέρα για να πάμε για καφέ και για ψώνια.
Στο τηλέφωνο δεν απάντησε σε καμμία από τις 2-3 κλήσεις που τις έκανα εκείνη την ημέρα, το βράδυ στο μαγαζί μου την είπε ότι δεν την πήρα τηλέφωνο και δεν μιλήσαμε περισσότερο
Τέλος η επικοινωνία που ακολούθησε ήταν μέσω του site με πμ και είναι η εξής :

Για προφανείς λόγους δεν θα αποκαλύψω το όνομα της κοπέλας (ούτε εδώ ούτε με πμ) οπότε μη μπείτε στο κόπο να ρωτήσετε.

Αυτά ...
Φιλε μου το ιδιο παραμυθι το λεει και σε αλλους 20,50 και εγω δεν ξερω ποσους οτι ειναι να γινη θα γινη εκει επι τοπου,οπως γραφω και λιγο παραπανω ΣΤΗ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom