Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλα αμα ξυπνησετε ενημερωστε για να εχουμε το νου να μην ξανακοιμηθειτε.....
αμα εχεις λεφτα,εμφανιση,χρονο και attitude το θρεντ θα επρεπε να λεγεται πως ειναι να εχεις αυτα και να ΜΗΝ γαμας σε στριπ....!!!!!!
ρε μας δουλευετε;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
υποτιθεται οτι αν ΔΕΝ εχεις ολα  αυτα η τουλαχιστον αν δεν εισαι ο σακης ρουβας (γιατι αυτον περιγραφετε....) παρα ενας κλασσικος τυπακος της διπλανης πορτας που απλα θελει να γαμισει εκει που ''κανονικα'' δεν πρεπει....
δηλαδη στα στριπ οπου ο λογος υπαρξης τους ειναι να υποσχονται πραγματα που ΔΕΝ προκειται να πραγματοποιηθουν απλα τα ''υποσχονται'' για να σε εχουν στην καψουρα και να εισαι χορηγος....!!!!
με αυτους που εσεις περιγραφετε το θρεντ θα επρεπε να λεγεται ''πως ριχνουμε την πριγκιπισσα του ΜΟΝΑΚΟ !!!!!''......!!!!!!

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Τελικα ειδατε που οι μπραβοι γαμανε

:2funny: :2funny: :2funny:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και ξαναλεω,δεν αναφερομαι στην περιπτωση να σου κανει βιζιτα η γκομενα.

Ουτε μοντελο ειμαι,ουτε τα υπολοιπα που λες...1300 το μηνα παιρνω,σε ενα 3ρακι μενω και οδηγαω ενα Fabia...Ουτε ακριβα εστιατορια ουτε τιποτα,για κανα καφεδακι και ποτακι παραλια συνηθως βγαινω μαζι τους.

Αι γεια σου αγορι μου..

Εσυ εισαι το προφιλ του μεσου πελατη αυτων των μαγαζιων.. Συνεπως με καποιον σαν εσενα θα κανουν νταραβερι οι στριπτηζουδες..

Αν εχεις καποιες προσωπικες εμπειριες, θα ηταν καλο να τις αναφερεις..

Αυτα

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Παιδακια θελω να μαθω τεχνικες για να ριχνουμε τουμπανα στριπτιζουδες.Τωρα αν ημουνα ο ρουβας θα καθομουνα σπιτι μου κ θα ερχοντουσαν να με βρισκανε.φιλια πολλα κ μην ξεφευγετε απο το θεμα...........

Eπιτελους..Συμφωνησα καπου μαζι σου Σταριστο..!!!

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
Αι γεια σου αγορι μου..

Εσυ εισαι το προφιλ του μεσου πελατη αυτων των μαγαζιων.. Συνεπως με καποιον σαν εσενα θα κανουν νταραβερι οι στριπτηζουδες..

Αν εχεις καποιες προσωπικες εμπειριες, θα ηταν καλο να τις αναφερεις..

Αυτα

Εχω γραψει λιγο πιο πισω τις εμπειριες μου και τις αποψεις μου σχετικα με το θεμα...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
υποτιθεται οτι αν ΔΕΝ εχεις ολα  αυτα η τουλαχιστον αν δεν εισαι ο σακης ρουβας (γιατι αυτον περιγραφετε....) παρα ενας κλασσικος τυπακος της διπλανης πορτας που απλα θελει να γαμισει εκει που ''κανονικα'' δεν πρεπει....

Aι γεια σαου και σενα..

Επιτελους το θεμα, πηρε τον σωστο δρομο..

Αυτα..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Παιδακια θελω να μαθω τεχνικες για να ριχνουμε τουμπανα στριπτιζουδες.Τωρα αν ημουνα ο ρουβας θα καθομουνα σπιτι μου κ θα ερχοντουσαν να με βρισκανε.φιλια πολλα κ μην ξεφευγετε απο το θεμα...........
εγω απο την αρχη σου το ειχα πει....
μια κατακεφαλια με το ροπαλο του μπειζ μπολ... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

werner

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια να καταθεσω κι εγω την προσωπικη μου αποψη πανω στο θεμα.δενε χω παει και τις τοσες πολλες φορες σε στριπτιτζαδικο,ωστοσο καποιες φορες που χω μπει,ε ολο και κατι εχω καταλαβει.
ρε παιδια,κι αυτες γυναικες ειναι.καθονται και τριγυρνανε γυρω σου ξερω γω γυμνες και πες πως κανουν τη δουλεια τους και δε νιωθουν απολυτως τιποτα.για βαλ τε να καναμε εμεις αυτη τη δουλεια και να επρεπε να ικανοποιουμε γυναικες,κοπελες γυρω μας.καποιες απ αυτες δε θα μας αρεσανε ??γυναικες ειναι κι αυτες,πλασματα,που κοιτανε και καυλωνουν με τον τροπο τους με αντρες,ειναι φυσιολογικο αλλωστε.
ε δεν ειμαστε τιποτα κοιλαραδες,τπτ κακασχημοι,οποτε αν της πιασεις την κουβεντα δεν ξερεις ποτε τι συμβαινει.κι αυτη να γαμηθει αλλωστε θελει.στο εξωτερικο ειναι πιο φρι τα πραγματα,δεν καθεται καμια να σκεφτεται σχεση κτλ,οτι δηλαδη μπορει μια να νιωσει σεξουαλικη ελξη και να μην χρειαζεται να περασει το πραγμα απο τη σχεεεεεση,αυτο το υποκαταστατο του γαμου,τον προλογο του πως να το πω.αυτα ειναι χριστιανικα καταλοιπα,που χουν ριζωσει κυριως σε θεοκρατικες χωρες.

werner

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κι οι γυναικες αλλωστε παρ ολους τους μυθους που χουμε ακουσει απο μικροι πως ειναι ταχα μου περισσοτερο συναισθηματικες και περισσοτερο μονογαμικες κτλ,τριχες!
μια χαρα μπορουν κι αυτες να βλεπουν καποιον εξω,να μιλανε μαζι του και να καυλωνουν με τον δικο τους τροπο,να αισθανονται την ελξη τη σεξουαλικη κι ας μην το λενε.γυναικες λοιπον ειναι κι αυτες οι στριπτιζεζ που σε μια επαφη με αντρα αν τους αρεσει θα αισθανθουν καλα.ειναι απλα αν σε γουσταρει η αλλη εξ αρχης η οχι.καπως ετσι  λειτουργει πιστευω και στην καθημερινη ζωη το πραγμα.
μας εχουν μεγαλωσει με ενα σωρο λανθασμενα προτυπα,εχουν ριζωσει επισης μεσα μας αυτα τα καταραμενη χριστιανικα καταλοιπα,που θελουν τους ανθρωπους ναφερονται τοσο υποκριτικα,τοσο σαν ηθοποιοι προκειμενου να κανουν το πιο απλο πραγμα στον κοσμο,στη φυση την ιδια,
που ονομαζεται σεξουαλικη πραξη.ελεος πραγματικα.

τι μονογαμικες οι γυναικες και πολυγαμικοι οι αντρες...μαλακιες.αυτα τα πραγματα δεν ισχυουν καν στη φυση μαλιστα.και οι 2 επιθυεμουν τηνε ρωτικη επαφη,να μη σου πω κιολας πως ειναι και πιο εντονη των θηλυκων,που ναι...πολυ σεξουαλικα πλασματα,παρα πολυ...
εχει κανει πολυ κακο η θρησκεια στο θεμα.τεσπα μεγαλη συζητηση αυτη.τιποτα παιδια μια ζωη την εχουμε,την πεφτουμε σε ολες και σε οποια αρεσουμε,ειναι μικρη η ζωη και οφειλουμε να την απολαυσουμε.

werner

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και κυριως με ξενες να ασχολουμαστε οχι με τις ελληνιδες,που... νταξει δε φταινε αυτες οι καημενες που ανατραφηκανε σε τετοιο μαλακισμενο πολιτικοθρησκευτικο περιβαλλον που χει καταπνιξει τις ορμες τους ουσιαστικα,αλλα το κακο εχει ηδη γινει μετα προτυπα που βλεπουν καθημερινα απ την παιδικη τους ηλικια,στην τηλεοραση στην κοινωνια κτλ...

εγω παντως πιστευω πως μια χαρα υπαρχουν γυναικες,που απλα θελουν να γαμηθουν και να περασουν καλα με καποιον η καποιους χωρις δεσμευσεις.και σε αυτες προφανως ανηκουν και αυτες του στριπτιτζαδικου.

acered

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παμε παρακατω......
1-τιποτα δεν πρεπει να θεωρειται απιστευτο(εδω την claudia shiffer την γαμαγε ο στυλιστας)
με αυτη τη λογικη ειδη εχει βαλει ο καθενας ενα τοιχο στον εαυτο το του κ game over!!!!
2-τα λεφτα παιζουν ρολο αλλα αμα η γκομενα κατι δε γουσταρει παλι παπαλα(σπανιως)
3-απο την αλλη τα λεφτα ειναι το κλειδι στα παντα.......
θυμαμαι σε ενα strip ο φιλος της την ειπε στην ψυχρα ποσα??'(500 ειπε αρχη μετα του πε 350)
οποτε ολα παιζουν
4-οι ποιο ευκολες ειναι οι μαυρες εχω δει απειρες φορες ξημερωματα πιτσιρικαδες να φευγουν μ αυτες
5-και μη νομιζετε οτι γκομενες αυτες δεν παιζει να ταιζουν αντρες η αλλα χαμενα λεφτα
6-ειχα ενα φιλο που γκομενα απο κονσομασιον τον συντηρουσε!!!αυτα ειναι εξαιρεσεις κ οχι ο κανονας θα πειτε σωστα αλλα
γινεται!!!ακομα κ σε ελληνιδες(η γκομενα που χα ,οι φιλες τις ταιζαν τα παλικαρια.....)
7-σωστα καπου διαβασα οταν πας μη μπεις λογικη οτι θα το "βαλεις κ καλα.........αστο να κατσει αν κατσει......
8-γενικα δεν υπαρχει μαγικη συνταγη για εμας(μεσο πελατη)οι φραγκατοι εξαιρουνται(εχς δει ferrari,porsche στο κλεισιμο να φευγουν με καλυτερα μωρα())
9-το θεμα για μενα ειναι να πας συνειδιτα κ θα πεις το μπατζετ μου ειναι 130 ευρο π.χ αυτα κ τερμα......θα τα φαω ,θα διασκεδασω κ τερμα...
10-και σκεφτειτε ποσες αλλοδαπες ζουν ελλαδα κουκλαρες κ δεν ειναι στριπερς......(απο καθαριστριες εως κομμςτριες κ.α)
11-απλα οταν κατσει ευκαιρια απαρξε την μην πεις αυριο αλλη μερα γιατι ισως να μην υπαρχει.........
εμενα μου κατσε μια φορα κ 2 στο παραπεντε χασαμε την μπαλα(στο παλιο του φιξ)
12-και το πιο σημαντικοτερο μην μπει κανεις στο τριπ οτι "αυτη η κοπελα ειναι διαφορετικη"κ.α
σκεφτειτε το πακετο να δουλευεις νυχτα ζωη μηδεν-καθε μερα 10-15 σφηνακια,να ακους το καθε μαμακα"
ελαχιστες ειναι κ βλεπυν μακρια Π.Χ μια ουκρανιδα ΚΑΤΙΑ δε λεμε μαγαζι ουτε δουλευει εκει τωρα -αυτη ουτε επινε,καπνιζε,περιτα εξοδα,η απολυτη επαγγελματιας -σιγουρα θα μαζεψε φραγκα κ οπου κ να ναι θα κανει αλλη δουλεια στανταρ γιατι ειχε μυαλο!!!!οι υπολοιπες ανακυκλονονται απο μαγαζι σε μαγαζι χωρα σε χωρα-εκτος αν βρουν το τελειο θυμα..........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
άλλη μια βαρυσήμαντη ανάλυση για τα στριπ μεταξύ τυρού και αχλαδίου.
πάρτε το χαμπάρι.
αυτά που νομίζετε ότι μαθαίνετε από κει μέσα ως πελάτες (έστω και τακτικοί)
είναι το 5% της πραγματικότητας. Και μόνο αυτό που θέλουν να βλέπετε. Και αυτές και το σύστημα.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
άλλη μια βαρυσήμαντη ανάλυση για τα στριπ μεταξύ τυρού και αχλαδίου.
πάρτε το χαμπάρι.
αυτά που νομίζετε ότι μαθαίνετε από κει μέσα ως πελάτες (έστω και τακτικοί)
είναι το 5% της πραγματικότητας. Και μόνο αυτό που θέλουν να βλέπετε. Και αυτές και το σύστημα.
ριχνε ρε μεγαλε σιγα σιγα και το υπολοιπο 95% .....
μυστικα κρατας;;;;;; :- :- :- :- :- :- :- :-

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
εγώ έχω φτάσει να γνωρίζω το 99,99%. ως γνωστόν, ποτέ δεν φτάνουμε στην απόλυτη γνώση

Δεν θα ηταν ασχημη ιδεα, εσυ με τον περσονα να ανοιξετε ενα thread και να αναπτυξετε τις γνωσεις σας..

ΥΓ - Φυσικα υπο την προυποθεση οτι θελετε..

Αυτα..

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και για να χαλαρώσουμε λίγο...
Φίλοι υπάρχει 1 αλάνθαστος τρόπος να ρίξουμε στριπτιτζού!
Της δίνουμε το ανάλογο μαρούλι και τη ρίχνουμε αμέσως στα 4 και  :knockinb:

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Και για να χαλαρώσουμε λίγο...
Φίλοι υπάρχει 1 αλάνθαστος τρόπος να ρίξουμε στριπτιτζού!
Της δίνουμε το ανάλογο μαρούλι και τη ρίχνουμε αμέσως στα 4 και  :knockinb:

λαθος φιλε μου ο τροπος αυτος δεν εχει παντα επιτυχια.

αν θεσ τον απολυτο τροπο ακου και μαθαινε.

ριχνεις μερικες καρτες στο πατωμα, ποτοκαρτες η καλυτερα χοροκαρτες επειδη εχουν μεγαλυτερη συλλεκτικη αξια και να δεις για ποτε πεφτουν τα κοριτσια στα 4 και μαζευουν.

τα υπολοιπα ειναι δικη σου δουλεια, δηλαδη το τι θα κανεις με μια στριπερ που ειναι στα 4 και μαζευει καρτες

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τους βάζουμε τρικλοποδία,
πεφτουν κάτω, στραμπουλάνε το ποδαράκι τους, εμεις τους λέμε ειμαι γιατρός. Μετά αυτή με την πουτανίστικη σκέψη της λέει μέσα της `"χμου γιατρος ε;"
"Θα με κάνει καλά τσάμπα, θα έχει και λεφτα να που μασήσω, ας ανοίξω τα ποδια μου στο μακακα"
Γρηγορα ευκολα και απλα

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
πεφτουν κάτω, στραμπουλάνε το ποδαράκι τους, εμεις τους λέμε ειμαι γιατρός. Μετά αυτή με την πουτανίστικη σκέψη της λέει μέσα της `"χμου γιατρος ε;"
"Θα με κάνει καλά τσάμπα, θα έχει και λεφτα να που μασήσω, ας ανοίξω τα ποδια μου στο μακακα"
Γρηγορα ευκολα και απλα

εισαι σε καλο δρομο βλεπω

Επισκέπτης
Γρηγορα ευκολα και απλα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Γελάτε εσείς αλλά εγω θα την κάνω σαν "την γυναικα του γιατρου" :dancing:

Stories