manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
άμα είσαι ελεύθερος τι σε νιάζει και να σε δούνε ?
αμα δεν είσαι ελεύθερος να δει πως πάει το πορδοκλανίδι...
(και όχι για φόρτωμα μόνο ...και για φαί να πας απλώς)
απο το μαγαζι εννοω μη με εβλεπε κανενας...
και πάλι τι σε νιάζει ? αμα κολάει η γκόμενα στο λέει να περιμένεις στη γωνία ...
ρίχνεις και ένα γρήγορο κατούρημα (στη γωνία) αν δε σε βλέπει κανείς και είσαι κμπλέ ...!!!
Γι' αυτό πας ταξείδια....απλά πράγματα.
μόνο αν στο επιτρέπει η δουλειά σου ...
και εμένα δν μου το επιτρέπει ...
πάντως έχουμε φάει κόλημα σήμερα με τα ταξίδια / ταξείδια και τα ξύδια γενικότερα
πω ρε τι ειπε ο λογιος φακινγκ ρεσπεκτ μαι μαν!!!συνήθως όταν έχεις χρόνο δεν έχεις λεφτά ...
οπότε δουλεύεις για να βγάλεις ...
μετά παντρεύεσαι, κάνεις παιδιά ...
οπότε δουλεύεις για να βγάλεις περισσότερα λεφτα ...
και όταν το καταφέρεις να έχεις αρκετά για όλα ...
δεν έχεις χρόνο να τα ξοδέψεις εκεί που ήθελες ...
συνήθως όταν έχεις χρόνο δεν έχεις λεφτά ...
οπότε δουλεύεις για να βγάλεις ...
μετά παντρεύεσαι, κάνεις παιδιά ...
οπότε δουλεύεις για να βγάλεις περισσότερα λεφτα ...
και όταν το καταφέρεις να έχεις αρκετά για όλα ...
δεν έχεις χρόνο να τα ξοδέψεις εκεί που ήθελες ...
...
αλλα προσεχε το πρωτο γιατι εγω ξερω τυπο που κανει 3 μηνες διακοπες (δεν ειναι μισθοσυντηροτοβρασιδοψευτοκαριεριστας των 1200- 1500 ευρω)
...
καλυτερα να μετανιωσεις αργα ;)Δεν ανήκω σε αυτή τη κατηγορία δυστηχώς... ούτε και οι περισσότεροι που γράφουμε εδώ ...
ταιριάζω περισσότερο σε αυτά που έγραψα ...
ότι επιλογή και να κάνεις θα το μετανιώσεις αργά ή γρήγορα ...
Χμ...δεν συμφωνώ.
Από ένα σημείο και μετά, τα λεφτά τα χρειάζεσαι για να αγοράζεις και χρόνο.
Σκέψου το και νομίζω ότι θα συμφωνήσεις.
καλυτερα να μετανιωσεις αργα ;)
γιατι αλλοι τυποι μετανιωνουν πολυ γρηγορα σχεδον αμεσα ;)
ισωσ και οχισχετικό είναι ... αν μετανιώσεις γρήγορα ίσως να διορθώνεται ...
ισωσ και οχι
Συμφωνώ απόλυτα ... αλλά ...
Για τους παντρεμένους το να βρεις ένα βράδυ να βγεις μόνος (ή με αντρική παρέα) και να πας σε ένα strip show και να γυρίσεις τύφλα το πρωί ... συνήθως είναι αιτία παντόφλας/μουρμούρας/διαζυγίου ... πόσο μάλον αν θες να το κάνεις συχνά ...
Το να κλέψεις 1-2 ώρες μέσα στην ημέρα να πας τσάρκα/studio/ct είναι σαφώς εφικτό (απλά εγώ ανήκω στα βραδυνά γούστα ...)
Εάν βγάλεις στην άκρη το θέμα τύφλα στο μεθύσι(δεν την βρίσκω να "ατακτώ" μεθυσμένος άλλωστε), εύκολα την κοπανάς όχι ένα μόνο, αλλά πολλά βράδια λόγω επαγγελματικού δείπνου, επειδή πρέπει να βγάλεις έξω τους συνεργάτες/πελάτες/παπάρες από το εξωτερικό κλπ κλπ κλπ Ας μην ξεχνάμε και τα "επαγγελματικά" ταξίδια...
Τέσπα...πλατιάζουμε και είμαστε και off topic.
Δεν πλατιάζουμε ... ψάχνουμε για χρόνο για να τις ρίξουμε ...
καλα αμα ξυπνησετε ενημερωστε για να εχουμε το νου να μην ξανακοιμηθειτε.....Επρεπε να ειπωθουν απειρες μαλακιες για να αποφασισει καποιος να γραψει το ποστ που κανει τη διαφορα !
Το καταντησατε τσατ για να λετε τις κλαπαρχιδιες σας ορισμενοι το φορουμ με τα στριπτιζαδικα.
Ο φιλος που λεει τα παραπανω ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι ξερει, χωρις φανφαρες και παπαριες!
Λοιπον φιλε μου δεν φανταζεσαι ποσο συμφωνο με βρισκεις απεναντι σου.
Αν μετρας εμφανισιακα, εχεις οικονομικη ανεση οχι φεραρι, να πληρωσεις τα βασικα , και εχεις και ωριμοτητα ανδρα και οχι παιδιου, εισαι ο βασιλιας.
Μιλαμε οτι σε παρεες εχει τυχει να με κανουν να νιωθω οτι ειμαι ο μεγαλυτερος γαμιας. τι φιλοφρονησεις, τι ατυχηματα που ως δια μαγειας
εδιναν μαγνητικες ιδιοτητες μεταξυ πουτσου και γυναικειου κορμιου... τι χαμογελα τι... τι... τι...
Πονηρεες ?? μα καλα ποσο χαζες παιζει να ειναι ? Πανω στη μανια τους για επιδειξη και μουρη στην παρεα τους, καταφερνουν αυτο ακριβως το οποιο απευχονται.. να καψουρευει τις φιλες της και αρκετες φορες σε οριο που δεν φανταζει η λογικη..
Τι σκηνικα να πρωτοθυμηθω!
Αυτο παιζει βασικα με ολες τις γυναικες αλλα επειδη στα στριπ παιζει με πολυ μεγαλυτερη συχνοτητα και ειναι λογικο αν το σκεφει κανεις!
Αχχχ αυτος ο ελευθερος χρονος.. οταν τον εχεις δεν ξερεις πως να τον εκμεταλευτεις, και οταν τελικα μαθαινεις πως να τον εκμεταλευτεις δεν τον εχεις..Ποτε δεν γινεται να εχεις και τα δυο !
καλα αμα ξυπνησετε ενημερωστε για να εχουμε το νου να μην ξανακοιμηθειτε.....
αμα εχεις λεφτα,εμφανιση,χρονο και attitude το θρεντ θα επρεπε να λεγεται πως ειναι να εχεις αυτα και να ΜΗΝ γαμας σε στριπ....!!!!!!
ρε μας δουλευετε;;;;;
υποτιθεται οτι αν ΔΕΝ εχεις ολα αυτα η τουλαχιστον αν δεν εισαι ο σακης ρουβας (γιατι αυτον περιγραφετε....) παρα ενας κλασσικος τυπακος της διπλανης πορτας που απλα θελει να γαμισει εκει που ''κανονικα'' δεν πρεπει....
δηλαδη στα στριπ οπου ο λογος υπαρξης τους ειναι να υποσχονται πραγματα που ΔΕΝ προκειται να πραγματοποιηθουν απλα τα ''υποσχονται'' για να σε εχουν στην καψουρα και να εισαι χορηγος....!!!!
με αυτους που εσεις περιγραφετε το θρεντ θα επρεπε να λεγεται ''πως ριχνουμε την πριγκιπισσα του ΜΟΝΑΚΟ !!!!!''......!!!!!!