billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δλδ, ανήκεις σε αυτούς που παίρνουν από συμβουλές?
Πλεον ανηκω σ αυτους που δινουν!
Δλδ, ανήκεις σε αυτούς που παίρνουν από συμβουλές?
Μακ....κατσε γιατι ενδεχεται να ειμαι Μιλανο τοτε που λες!Αν ομως δεν ειμαι...μαλλον πρεπει να ξεκινησω το κλαμα απο τωρα!
Αλήτες....διαβάστε τι λέει ο φίλος παραπάνω...κ βάλτε μυαλό...πριν δυσκολευτείτε....Μακαρι οσοι ποθουνε strip girls να καταφερουν των σκοπο τους αλλα ρε ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο
Αλήτες....διαβάστε τι λέει ο φίλος παραπάνω...κ βάλτε μυαλό...πριν δυσκολευτείτε....
Εχουμε το section απο wikipedia ρε....ετσι θα πηγαιναμε
Τα λεει ολα εκει!
πιος μας κιριξε πολεμο???Δώσε κ σε μας ρε μπάρμπα.....το λινκ....κ ότι περισσέψει...;)
Άκυρο για 25-26....αν δεν ξέρεις,δεν είσαι στον πόλεμο.....xa xa xa
Bόρειοι - Νότιοι.....στα σκυλάδικα δεν έχεις κάνει εσύ είσοδο ακόμη...σιγά σιγά....πρώτα θα μάθεις τους τρέντυζ....πιος μας κιριξε πολεμο???
διδαλι χτες δε ομασταν τρεντιζBόρειοι - Νότιοι.....στα σκυλάδικα δεν έχεις κάνει εσύ είσοδο ακόμη...σιγά σιγά....πρώτα θα μάθεις τους τρέντυζ....
Bόρειοι - Νότιοι.....στα σκυλάδικα δεν έχεις κάνει εσύ είσοδο ακόμη...σιγά σιγά....πρώτα θα μάθεις τους τρέντυζ....
διδαλι χτες δε ομασταν τρεντιζ
τι με εσοσες ρε ,παραλιγο να μι παο καθολου στι δουλιαΝτεμί-τρεντοκατάσταση....χθες κυριλλέδες κυρίως...μετά στο κλαμπ πήγες να ξεφύγεις...αλλά ο μαραντόνα σε έσωσε...λεμεεεεε τώρααα....
τι με εσοσες ρε ,παραλιγο να μι παο καθολου στι δουλια
το αφεντικο του κολου ιμε αλα οι πελατες με ψαχνανεAφού είσαι αφεντικό ρε μαλάκα....
Το αφεντικό του σκατού νόμιζα....τι θέλαν οι πελάτες ??το αφεντικο του κολου ιμε αλα οι πελατες με ψαχνανε
τι θελανε ρε να κανονισουμε σκατοραντεβου με το πρασινοΤο αφεντικό του σκατού νόμιζα....τι θέλαν οι πελάτες ??
Ακριβώς!
Και εκεί θα καταλάβεις και το πόσο "πονηρές" είναι τελικά. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι.
Υπό την έννοια, ότι διαφημίζοντας πόσο καλά περνούν μαζί σου, (πήγα εκεί, έκανα αυτό κλπ κλπ κλπ) αλλά και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι γυναίκες καταλαβαίνουν πότε μία φίλη τους περνά καλά, τι πιο αυτονόητο να μαζεύονται "ουρές" ?
Κάτι φιλαράκια μου που ασχολούνται με το άθλημα, την κατάσταση αυτή την ονομάζουν "domino strip" και είναι καλή φάση, καθώς αναγνωρίζεις που οφείλονται οι ξαφνικές συμπάθειες και ανάλογα κινείσαι.
Λίγο προσοχή να μην "κάψεις" το image/παρουσία σου θέλει, ικανότητα χειρισμών σε σκηνές ζηλοτυπίας (θεατράκι παίζουν, αλλά who cares), καλή μνήμη γιατί θα πεις πολλά, πάρα πολλά ψέματα (Ότι σου λένε και αυτές δλδ) και τέλος θέλει και κάποια διαστήματα υποχώρησης/ανάπαυλας για να κάθεται η σκόνη όταν έχει γίνει μεγάλο μπλέξιμο.
Fuck and drop....απλά θέλει πολύ χρόνο ελεύθερο, το οποίο είναι το πιο πολύτιμο αγαθό στις μέρες μας, τουλάχιστον για τους δεσμευμένους.
ρε τι άλλο θα ακούσωη ιστορια ειναι περα για περα αληθινη
Δεν λεω ονομα κοπελας ουτε μαγαζι το θεμα ειναι εχω κολλησει κ λιγη βοηθεια δε βλαπτει απο πιο εμπειρους
Λοιπον το καλοκαιρι που μας περασε γινεται το παρτυ γαμου του φιλου σε στριπ συγγρου μερια
Δουλευα κατα τις 2 λεω δε γαμιεται ας παω(σιγα μην δεν πηγαινα!!!)
στο τραπεζι υπαρχουν 2 κοπελες.....ποτα πολλα σφηνακια αμετρητα
γινεται ενα λαθος σκηνικο με μια απο τις 2 κοπελες το οποιο δεν θα αναλυσω,απλα λεω στο φιλο να κοψει τη πλακα στη κοπελα γιατι παρατραβηξε.......(μεγαλη μαλακια απο μερια του)
απο εκεινη στιγμη μαλλον με συμπαθησε,της ειπα αν 8ελει να την παω σπιτι,μια ελεγε ναι μια οχι τελικα καταληξαμε σπιτι της,πριν παμε μου λεει NO SEX,Ο.Κ ΛΕΩ ΑΡΚΕΙ να μην γυρισω σπιτι κ οδηγησω με τα ποτα.......απλα υπνο(και καλα)
οταν φτασαμε της λεω κοιμαμαι κ καναπε αν θες -οχι μου λεει κρεββατι ο.κ.Η πλακα ειναι επεσε ξερη για υπνο κ λεω ετσι 8α την βγαλουμε.."φτασαμε πηγη χωρις νερο??"μετα απο κανα μαρτυρικο 2 ωρο παει για νερο κ γινεται φαση......
την αλλη μερα ντυνομαι φευγω αργα μεσημερι........(υπαρχουν κενα μνημης πως πηγα,πως ξυπνησα κ.α.ατιμα ξυδια)
της σκαω μυνημα μετα απο μια βδομαδα μου λεει ειναι εκτος αθηνας για 2 μηνες
λεω η παραμυθι η ο χρονος θα δειξει..........
την παιρνω προσφατα ειχε γυρισει δεν θυμονταν το τηλ μου....τελικα με θυμιθηκε ειχε αλλαξει κ μαγαζι
3-4 φορες την πηγα μαγαζι τις 2 εκατσα......
αλλα δεν ξαναεγινε τιποτα της ειπα μια φορα να την γυρισω Μου λεει θα με γυρισει γκομενος
και στο μαγαζι δεν εφαγα και φοβερα λεφτα εκεινη τη μερα του καλοκαιριου στο bachelor το μαλλι πηγε στα 7 ατομα 1200+++
το θεμα ειναι οτι που και που εσκαγε κ κανα νεο τωρα τιποτα οι αποριες μου¨
1-ξερει τη δουλεια κανω οποτε οχι πολλα φραγκα να μαδησει.....
2-ηταν εκεινη η βραδια ΤΥΧΗΣ κ τιποοτα παραπανω
3-εχει ηδη γκομενο(αν κ εκεινη τη μερα αραξα σπιτι της χωρις να πει πρεπει να φυγεις......).η να αναφερει κατι για 3 ατομο.
4-δε μου ζητησε εστω κ στο λιγο διαστημα αυτο κατι ουτε μεταφορα η κατι αλλο με πλαγιο τροπο
5-το θεμα ειναι δεν εχω κολλησει αλλα δε θα με χαλαγε να μασταν μαζι καποιο διαστημα αλλα δε ξερω καταληξη-
δηλαδη θεμα με το μαγαζι,με γκομενο,και αν ειναι να τραβιεμαι στο μαγαζι πολυ συχνα τα λεφτα πολλα οποτε μενουμε στα αυγα μας.....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
απλα μου κανε εντυπωση εκεινη την μερα με εμπιστευτικε με εβαλε στο σπιτι της (εναν αγνωστο)
strip clubs πηγαινα απο το 1993 αραια και που σε αρκετα ποτε δε ζητησα τηλεφωνο φαση κ.α
το θεμα τωρα ειναι να το κυνηγισω η να το αφησω???