κατα τις 11 καλιτερα εχο και το γινεκαι να δουλεψοΝωρίτερα θα βρεθούμε...κατα τις 10- με 10+.....μέχρι ν'ανέβουμε....θα περάσει λίγη ώρα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 55K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
κατα τις 11 καλιτερα εχο και το γινεκαι να δουλεψο
πιο νωρίς ρεεεεεε........να φάμε δεν είπαμε ?
καλα ρε σι 10 ορα,αλα θα φαμε και μεταπιο νωρίς ρεεεεεε........να φάμε δεν είπαμε ?
Επισκέπτης
καλα ρε σι 10 ορα,αλα θα φαμε και μετα
Θα δούμε....
Πάω να δω λίγο τελεβίζιον...τα λέμε μετά....απο κοντά....
οκ ετιμαζομε και γο,τα λεμε παρεακιΘα δούμε....
Πάω να δω λίγο τελεβίζιον...τα λέμε μετά....απο κοντά....
kostasdoboj
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Γεια χαρα συναγωνιστες...δεν θελω να το παιξω γαμιας κτλ κτλ,ειχα 2 "σχεσεις" με στριπερς...εχω αφιερωσει απειρες ωρες και χρημα φυσικα σε στριπτιτζαδικα και μπορω να πω οτι εχω σχηματισει μια αποψη και εχω αναπτυξει μια "τεχνικη" για τις στριπερς...Λοιπον,διαλεγεις συγκεκριμενο μαγαζι και συγκεκριμενη κοπελα που σου αρεσει για να παιξεις μπαλα και ασχολεισαι μονο με αυτη καθε φορα ωστε να σε μαθει και να αποκτησει οικειοτητα μαζι σου,ειναι σημαντικο να την κανεις να σε εμπιστευτει.Την παιρνεις για χορο αλλα κυριως για ποτα για να μπορεις να μιλησεις μαζι της...βεβαια για να μιλησεις αρκετη ωρα μαζι οταν το μεγαλο ποτο πχ στο Λολιτα εχει 72 γιουρια καταλαβαινετε που παει το πραγμα...σημαντικο ειναι επισης να την κανετε να γουσταρει να κανει χορο μαζι σας,να την αναψετε οπως θα χορευει γιατι οκ επαγγελματιες ειναι αλλα το μουνι ειναι μουνι και καποια στιγμη καυλωνει!την πιεζετε πανω στο εργαλειο σας λοιπον οταν τριβεται πανω σας και αν δειτε οτι τσιναει τοτε απλα μην συνεχισετε,αν μεινει και το δεχεται ειναι καλο σημαδι...μου εχει τυχει εκει που μου χορευε μια,να με πεταξει στον καναπε και να με πλακωσει στα γλωσσοφιλα και να παιζει φραπεδακι...επισης αν σας αφηνει να της βαζετε δαχτυλο ειναι και αυτο καλο σημαδι.γενικα πρεπει να αναπτυξετε ερωτικη χημεια στον χορο,μετα απο εναν καυτο χορο οτι πρεπει ειναι μια κουβεντουλα με ποτακι.Οταν νιωσετε οτι η γκομενα γουσταρει την παρεα σας δεν εχετε παρα να της ζητησετε να βγειτε σε καποιο ρεπο της η καποιο απογευμα ή να της πειτε να την παρετε οταν σχολασει απο το μαγαζι.Δεν χανετε τιποτα.Υπαρχει και η τρελη περιπτωση φυσικα οπως μου ετυχε μια φορα που ηρθε μια απο το πουθενα καθεται στα ποδια μου,μου δινει ενα χαρτακι με το τηλ της και μου λεει "σε γουσταρω,οποτε θες παρε με τηλ"...βεβαια υπαρχει και η περιπτωση ενω ειστε σιγουροι οτι η γκομενα ψηνεται,να φατε ακυρο οπως εφαγα πχ εγω απο την γκομενα που ελεγα πριν οτι με ξαπλωσε στον καναπε...αλλη φορα επισης μου εχει τυχει να ζητησω σε μια που δεν την ηξερα καθολου να παμε για καφε και δεχτηκε.Γενικα θελει τυχη,θελει να σε γουσταρει η γκομενα,θελει να μπορεις να την αναβεις,να την κανεις να σε εμπιστευτει και πανω απ'ολα θελει χρονο και υπομονη...επισης μολις ριξεις μια μετα δεν ξαναπατας στο ιδιο μαγαζι για να παιξεις μπαλα με αλλη γκομενα,πρεπει να αλλαξεις στεκι...εγω πλεον οποτε βγαινω μεχρι αργα παιρνω τηλ μια απο τις δυο και οταν σχολανε παω και τις παιρνω...ολα αυτα βεβαια ηρθαν μετα απο πολλες καταθεσεις και μετα απο πολλα ακυρα απο γκομενες...ΣΟΡΥ για το μεγεθος του ποστ...
oπως λεει και το ρητο "το καλο μουνι θελει υπομονη"Γεια χαρα συναγωνιστες...δεν θελω να το παιξω γαμιας κτλ κτλ,ειχα 2 "σχεσεις" με στριπερς...εχω αφιερωσει απειρες ωρες και χρημα φυσικα σε στριπτιτζαδικα και μπορω να πω οτι εχω σχηματισει μια αποψη και εχω αναπτυξει μια "τεχνικη" για τις στριπερς...Λοιπον,διαλεγεις συγκεκριμενο μαγαζι και συγκεκριμενη κοπελα που σου αρεσει για να παιξεις μπαλα και ασχολεισαι μονο με αυτη καθε φορα ωστε να σε μαθει και να αποκτησει οικειοτητα μαζι σου,ειναι σημαντικο να την κανεις να σε εμπιστευτει.Την παιρνεις για χορο αλλα κυριως για ποτα για να μπορεις να μιλησεις μαζι της...βεβαια για να μιλησεις αρκετη ωρα μαζι οταν το μεγαλο ποτο πχ στο Λολιτα εχει 72 γιουρια καταλαβαινετε που παει το πραγμα...σημαντικο ειναι επισης να την κανετε να γουσταρει να κανει χορο μαζι σας,να την αναψετε οπως θα χορευει γιατι οκ επαγγελματιες ειναι αλλα το μουνι ειναι μουνι και καποια στιγμη καυλωνει!την πιεζετε πανω στο εργαλειο σας λοιπον οταν τριβεται πανω σας και αν δειτε οτι τσιναει τοτε απλα μην συνεχισετε,αν μεινει και το δεχεται ειναι καλο σημαδι...μου εχει τυχει εκει που μου χορευε μια,να με πεταξει στον καναπε και να με πλακωσει στα γλωσσοφιλα και να παιζει φραπεδακι...επισης αν σας αφηνει να της βαζετε δαχτυλο ειναι και αυτο καλο σημαδι.γενικα πρεπει να αναπτυξετε ερωτικη χημεια στον χορο,μετα απο εναν καυτο χορο οτι πρεπει ειναι μια κουβεντουλα με ποτακι.Οταν νιωσετε οτι η γκομενα γουσταρει την παρεα σας δεν εχετε παρα να της ζητησετε να βγειτε σε καποιο ρεπο της η καποιο απογευμα ή να της πειτε να την παρετε οταν σχολασει απο το μαγαζι.Δεν χανετε τιποτα.Υπαρχει και η τρελη περιπτωση φυσικα οπως μου ετυχε μια φορα που ηρθε μια απο το πουθενα καθεται στα ποδια μου,μου δινει ενα χαρτακι με το τηλ της και μου λεει "σε γουσταρω,οποτε θες παρε με τηλ"...βεβαια υπαρχει και η περιπτωση ενω ειστε σιγουροι οτι η γκομενα ψηνεται,να φατε ακυρο οπως εφαγα πχ εγω απο την γκομενα που ελεγα πριν οτι με ξαπλωσε στον καναπε...αλλη φορα επισης μου εχει τυχει να ζητησω σε μια που δεν την ηξερα καθολου να παμε για καφε και δεχτηκε.Γενικα θελει τυχη,θελει να σε γουσταρει η γκομενα,θελει να μπορεις να την αναβεις,να την κανεις να σε εμπιστευτει και πανω απ'ολα θελει χρονο και υπομονη...επισης μολις ριξεις μια μετα δεν ξαναπατας στο ιδιο μαγαζι για να παιξεις μπαλα με αλλη γκομενα,πρεπει να αλλαξεις στεκι...εγω πλεον οποτε βγαινω μεχρι αργα παιρνω τηλ μια απο τις δυο και οταν σχολανε παω και τις παιρνω...ολα αυτα βεβαια ηρθαν μετα απο πολλες καταθεσεις και μετα απο πολλα ακυρα απο γκομενες...ΣΟΡΥ για το μεγεθος του ποστ...
kostasdoboj
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Βασικα,οταν τις παιρνετε για χορο,αφηστε τις γκομενες να σας καυλωσουν και μετα οπως τριβονται πανω σας,σπρωξτε λιγο ωστε να πανε πιο κατω λιγο οπου το εργαλειο σας ειναι πιο σκληρο οποτε αν την πιεζετε πανω εκει καυλωνει πιο ευκολα και φυσικα επειδη εκει καυλωνετε λιγοτερο,δεν κινδυνευετε και να χυσετε...
Θυμηθηκα την Ανετ την Τσεχα απο το Βaby O' (στη συγγρου,πριν γινει gold) η οποια ειχε κολλημα να κανει τους παντες να χυνουν στον χορο γι'αυτο και σου ζηταγε να την παρεις 2 χορους...την ειχα κανει την καημενη να παιδευεται,να τριβεται ωσπου σε μια φαση γυρναει και μου λεει "να σου πω,μηπως παιρνεις κοκα???" πολυ γελιο...
Θυμηθηκα την Ανετ την Τσεχα απο το Βaby O' (στη συγγρου,πριν γινει gold) η οποια ειχε κολλημα να κανει τους παντες να χυνουν στον χορο γι'αυτο και σου ζηταγε να την παρεις 2 χορους...την ειχα κανει την καημενη να παιδευεται,να τριβεται ωσπου σε μια φαση γυρναει και μου λεει "να σου πω,μηπως παιρνεις κοκα???" πολυ γελιο...
kostasdoboj
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
μυτιες εννοουσε!
kostasdoboj
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ευγε ευγε ....................!!!!!!!!!!!
και συνεχισε με δευτερη κορυφαια ατακα: "καλα ποση ωρα γαμας,κανα 6ωρο??" χαχαχααχα
kostasdoboj
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Το καλυτερο της ολης υποθεσης ειναι πως αν γνωρισεις μια,μετα γνωριζεις και τις φιλες της... ;)
kostasdoboj
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
και μετα βεντουζα?
Δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο,μια φορα ειχα παει με 2 στην παραλια και η μια,φιλη αυτης που ηξερα εγω,ειχε γινει ντιρλα γιατι πιναμε βοτκες αλλα δεν εκανα τπτ γιατι φοβηθηκα...Αλλα οπως και να'χει οταν πας με ενα φιλαρακι σου σε ενα στριπτιτζαδικο (γιατι εγω τουλαχιστον για να παιξω μπαλα πηγαινα παντα μονος μου) και σε χαιρετανε οι μισες παθαινει πλακα ο αλλος! ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις