Επισκέπτης
Καθόλου. Έχεις πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ...
Eπαναλαμβάνω...με αμφισβητείς ή δεν το πιάνω ????
Όπως το περιγράφω συμβαίνει....
Τέσπα...πάω για φραπεδιά....τα λέμε το ξημέρωμα....στο κλάμπ με τον βοθρούλη....
Καθόλου. Έχεις πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ...
Ποιο? Κλεό? Rasputin δεν lately
Να δω τον βοθρούλι με Αρμάνι και παπουτσάκι PRADA και τι στον κόσμο !
ρε Μακ να περασο απο κανα σουβλατσιδικο να φαο η να φαο απο τορα[youtube=425,350]FZLh3LkDYNw[/youtube]
Το παραπάνω άσμα στο αφιερώνει ο βοθρούλης με αγάπη,γιατί ξέρει οτι είσαι καψουράκος πάλι...
ρε Μακ να περασο απο κανα σουβλατσιδικο να φαο η να φαο απο τορα
ρουχα νταξι θα βαλο απο αφτα που μου πιρε το γινεκακι,προς Πιρεα μερα θα παμε ετσι η κιφισα δε με σικονη
εγο ρε ιθελα να σε παγο πιρεος και φιλαρμονικι του καστοραΠέρνα απο σουβλατζίδικο....ακύρωσα κ τον καφέ γιατί βαρέθηκα....θα τα σπάσουμε όλα το βράδυ αρκεί να μην μας ματιάξουν.....κ στο τελείωμα θα πάμε στους κοτοπουλάδες...για κοτοσάντιτς.....
Πάντως το σίγουρο είναι οτι θα πάμε Βόρεια...ότι κ να λες...σήμερα εγώ θα σε πάω...γιατί την περασμένη φορά επέμενες για κλεοπάτρα κ τα είδαμε τα χάλια τους...
εγο ρε ιθελα να σε παγο πιρεος και φιλαρμονικι του καστορα
νοτια θα παμε
καλα εγο θα οδιγο ομος,θα φερο αμαξι γιατι εσι θα με σκοτοσιςΒΟΡΕΙΑ θα πάμε...τελείωσε...μας περιμένουν τα παιδιά....
καλα εγο θα οδιγο ομος,θα φερο αμαξι γιατι εσι θα με σκοτοσις
εκτος απο 2 φιλους ολοι οι αλλοι δεν εχετε καμια εμπειρια!!Ντροπη σας!!
οχι ρε με τη καροτσα θα με γι αφτο φερε εσι και οδιγο εγοΜη φέρεις κανένα βόλβο....γιατί δε θα βρούμε να παρκάρουμε κ τελικά θα το βάλουμε μέσα στο μαγαζί....
οχι ρε με τη καροτσα θα με γι αφτο φερε εσι και οδιγο εγο
4χ4 εινε
μαγκα οδιγο το ξερις τζιτζιΚαλά...θα φέρω εγώ...δε λέω τι...θα είναι έκπληξη.....
μαγκα οδιγο το ξερις τζιτζι
ρε σι αμα ινε να βρεθουμε νοριτερα να σε κερασο κανα φαη κιολαςKαλάαααααααααα.....άμα πιείς τα μπυρόνια σου ή ότι άλλο νταγλάρουμε το βράδυ...τότε θα δούμε πως θα οδηγεις...
ρε σι αμα ινε να βρεθουμε νοριτερα να σε κερασο κανα φαη κιολας