Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
2-3 Σαμπανιες την βραδια ,3-4 φορες την εβδομαδα,για κανενα μηνα,παντα την ιδια κοπελα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχει κανει κανεις τιποτα η θα συνεχισετε την μαλακια!Αν δεν σας ενδιαφερει το θεμα ασχολειθειτε με τιποτα αλλο
ρε πιτσιρίκο εγώ σοβαρά στα έγραψα. Πλάκα με κάνεις;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Ετσι γαμας την τσεπη σου, οχι αυτην αγαπητε Προεδρε.. Wink

Αυτα..

Φιλε μου δεν εχω προβλημα με ποσα χρηματα θα ξοδεψω,αν μου αρεσει μια κοπελα.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αμα δεν εχεις προβλημα, τοτε ολα καλα..

Αυτα..

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σωστο βρισκω τον Προεδρο!!!!!!!!!!!!!!

fuckpao

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
ακριβως οπως καθε αλλη γκομενα! εμενα καποτε μου την επεσε μια! χωρις φραγκα και μαλακιες! αμα σε γουσταρει θα την ριξεις ..αμα οχι δεν εχει σημασια αν ειναι στριπερ η οτιδηποτε αλλο! απλα πραγματα! οσο προσπαθουσα δεν ετυχε ποτε..απλα με γουσταρε μια και εκατσε φαση! βγαιναμε ενα μηνα και μετα χωρισαμε!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ακριβως οπως καθε αλλη γκομενα! εμενα καποτε μου την επεσε μια! χωρις φραγκα και μαλακιες! αμα σε γουσταρει θα την ριξεις ..αμα οχι δεν εχει σημασια αν ειναι στριπερ η οτιδηποτε αλλο! απλα πραγματα! οσο προσπαθουσα δεν ετυχε ποτε..απλα με γουσταρε μια και εκατσε φαση! βγαιναμε ενα μηνα και μετα χωρισαμε!
εσύ σταμάτα να ανοίγεις κλώνους. καρφώνεσαι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Παντως ποιο ευκολες ειναι οι παλιες κοπελες και εξηγω γιατι.Αν κερασεις αρκετες φορες μια παλια,λογικα θα παει μαζι σου για να μην σε χασει απο πελατη και να δειξει στο μαγαζι οτι εχει πελατες.
Οι καινουριες ειναι ποιο δυσκολες με την ενοια οτι ειναι ψαρωμενες,μεχρι να καταλαβουνε τι γινετε περναει περιπου ενας μηνας ,σιγα σιγα ξεψαρωνουνε και μπαινουνε και αυτες στην ρεγουλα

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
επειδή ο τίτλος είναι πώς ρίχνουμε (κοινώς πώς βγάζουμε γκόμενα) και ουχί πώς γαμάμε στρίπερ να πω ότι όλα όσα εδιάβασα περί μέτρ πέτρ και τέτρ είναι στη σφαίρα της φαντασίας.
Εχω να προτείνω στους φίλους πώς γαμάμε τις στριπτηζούδες.
Επισκέψεις 1 - 2 όπως στον γιατρό μας. Μερικά πουτά, όχι απαραίτητα χουρό και φροντίζουμε να δείξουμε πόσο καλά παιδιά είμαστε και πόση εμπιστοσύνη μπορούν να μας δείξουν.
Στην 3η επίσκεψη πέφτει το σύνθημα.
[size=13pt]Θέλω να κάνω έρωτα μαζί σου[/size]. Προσέχτε ΟΧΙ ΣΕΞ. ΕΡΩΤΑ γιατί είναι και ευαισθητούλες.
Εάν η απάντησις είναι πώς δεν γαμιέμαι για 100 200 500 Ευρώ πάμε στην επόμενη μέχρις εξαντλήσεως αποθεμάτων. Μετά αλλάζουμε αποθήκη.
Σε κάποια απ όλες θα γαμήσουμε πάραυτα γιατί όλες είναι ευαίσθητες και τους αρέσει να κάνουν έρωτα.
Στα ψεματα θα το πουμε αυτο για τον ερωτα ε? εμεις να γαμησουμε θελουμε. :knockinb:

εχει κανει κανεις τιποτα η θα συνεχισετε την μαλακια!Αν δεν σας ενδιαφερει το θεμα ασχολειθειτε με τιποτα αλλο
Εγω θα συνεχισω ως συνηθως. :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παντως ποιο ευκολες ειναι οι παλιες κοπελες και εξηγω γιατι.Αν κερασεις αρκετες φορες μια παλια,λογικα θα παει μαζι σου για να μην σε χασει απο πελατη και να δειξει στο μαγαζι οτι εχει πελατες.
Οι καινουριες ειναι ποιο δυσκολες με την ενοια οτι ειναι ψαρωμενες,μεχρι να καταλαβουνε τι γινετε περναει περιπου ενας μηνας ,σιγα σιγα ξεψαρωνουνε και μπαινουνε και αυτες στην ρεγουλα
οου γιες μιστερ πρέσιντεντ

Επισκέπτης
Εμένα όταν με βλέπουν....μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιά θα γαμηθεί μαζί μου (τελικά)...έτσι δεν έχω πρόβλημα να ρίξω καμιά....σε ποιά θα τύχει να πέσω είναι το θέμα...γιατί σχεδόν πάντα με ερωτεύονται....κ δεν τα μπορώ αυτά...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εμένα όταν με βλέπουν....μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιά θα γαμηθεί μαζί μου (τελικά)...έτσι δεν έχω πρόβλημα να ρίξω καμιά....σε ποιά θα τύχει να πέσω είναι το θέμα...γιατί σχεδόν πάντα με ερωτεύονται....κ δεν τα μπορώ αυτά...
κομμένοι οι κλώνοι έτσι;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πού πας και πεφτεις κι εσυ.. αυτη η γαμιόλα o persona δεν μπαινει στη μεση να τις χωρισει ??
καθεται και κοιταζει αμέτοχος ο σουρουκλεμές ??

Επισκέπτης
πού πας και πεφτεις κι εσυ.. αυτη η γαμιόλα o persona δεν μπαινει στη μεση να τις χωρισει ??
καθεται και κοιταζει αμέτοχος ο σουρουκλεμές ??
ο μαλάκας την περασμένη φορά...φώναζε "εναν παπά...έναν παπά ρε παιδιάααααα".....κ φοβόμουν μην σκάσεις μύτη κ τελικά μείνουμε με το πουλί στο χέρι...διότι ως γνωστόν οι ρωσσίδες είναι κ θρήσκες...;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι θες ρε φιλαράκι ? ποιοί κλώνοι ?
οι κλώνοι στα δέντρααααααααααααααααααααα
ξεκόλλα ρε ζήτουλα των στριπ.....
θα έρθει ο βόθρος ο τεράστιος να μας πει πώς ρίχνει τις πουτάνες σαν τα κοτόπουλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Εσύ είσαι πολύ λίγος......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom