You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 55K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε πιτσιρίκο εγώ σοβαρά στα έγραψα. Πλάκα με κάνεις;εχει κανει κανεις τιποτα η θα συνεχισετε την μαλακια!Αν δεν σας ενδιαφερει το θεμα ασχολειθειτε με τιποτα αλλο
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γι αυτό είσαι πρόεδρος άρχοντα....2-3 Σαμπανιες την βραδια ,3-4 φορες την εβδομαδα,για κανενα μηνα,παντα την ιδια κοπελα
2-3 Σαμπανιες την βραδια ,3-4 φορες την εβδομαδα,για κανενα μηνα,παντα την ιδια κοπελα
Ετσι γαμας την τσεπη σου, οχι αυτην αγαπητε Προεδρε.. ;)
Αυτα..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πρόεδρος είναι πάραυτα......Ετσι γαμας την τσεπη σου, οχι αυτην αγαπητε Προεδρε.. ;)
Αυτα..
ακριβως οπως καθε αλλη γκομενα! εμενα καποτε μου την επεσε μια! χωρις φραγκα και μαλακιες! αμα σε γουσταρει θα την ριξεις ..αμα οχι δεν εχει σημασια αν ειναι στριπερ η οτιδηποτε αλλο! απλα πραγματα! οσο προσπαθουσα δεν ετυχε ποτε..απλα με γουσταρε μια και εκατσε φαση! βγαιναμε ενα μηνα και μετα χωρισαμε!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εσύ σταμάτα να ανοίγεις κλώνους. καρφώνεσαι.ακριβως οπως καθε αλλη γκομενα! εμενα καποτε μου την επεσε μια! χωρις φραγκα και μαλακιες! αμα σε γουσταρει θα την ριξεις ..αμα οχι δεν εχει σημασια αν ειναι στριπερ η οτιδηποτε αλλο! απλα πραγματα! οσο προσπαθουσα δεν ετυχε ποτε..απλα με γουσταρε μια και εκατσε φαση! βγαιναμε ενα μηνα και μετα χωρισαμε!
Παντως ποιο ευκολες ειναι οι παλιες κοπελες και εξηγω γιατι.Αν κερασεις αρκετες φορες μια παλια,λογικα θα παει μαζι σου για να μην σε χασει απο πελατη και να δειξει στο μαγαζι οτι εχει πελατες.
Οι καινουριες ειναι ποιο δυσκολες με την ενοια οτι ειναι ψαρωμενες,μεχρι να καταλαβουνε τι γινετε περναει περιπου ενας μηνας ,σιγα σιγα ξεψαρωνουνε και μπαινουνε και αυτες στην ρεγουλα
Οι καινουριες ειναι ποιο δυσκολες με την ενοια οτι ειναι ψαρωμενες,μεχρι να καταλαβουνε τι γινετε περναει περιπου ενας μηνας ,σιγα σιγα ξεψαρωνουνε και μπαινουνε και αυτες στην ρεγουλα
Στα ψεματα θα το πουμε αυτο για τον ερωτα ε? εμεις να γαμησουμε θελουμε.επειδή ο τίτλος είναι πώς ρίχνουμε (κοινώς πώς βγάζουμε γκόμενα) και ουχί πώς γαμάμε στρίπερ να πω ότι όλα όσα εδιάβασα περί μέτρ πέτρ και τέτρ είναι στη σφαίρα της φαντασίας.
Εχω να προτείνω στους φίλους πώς γαμάμε τις στριπτηζούδες.
Επισκέψεις 1 - 2 όπως στον γιατρό μας. Μερικά πουτά, όχι απαραίτητα χουρό και φροντίζουμε να δείξουμε πόσο καλά παιδιά είμαστε και πόση εμπιστοσύνη μπορούν να μας δείξουν.
Στην 3η επίσκεψη πέφτει το σύνθημα.
[size=13pt]Θέλω να κάνω έρωτα μαζί σου[/size]. Προσέχτε ΟΧΙ ΣΕΞ. ΕΡΩΤΑ γιατί είναι και ευαισθητούλες.
Εάν η απάντησις είναι πώς δεν γαμιέμαι για 100 200 500 Ευρώ πάμε στην επόμενη μέχρις εξαντλήσεως αποθεμάτων. Μετά αλλάζουμε αποθήκη.
Σε κάποια απ όλες θα γαμήσουμε πάραυτα γιατί όλες είναι ευαίσθητες και τους αρέσει να κάνουν έρωτα.
Εγω θα συνεχισω ως συνηθως.εχει κανει κανεις τιποτα η θα συνεχισετε την μαλακια!Αν δεν σας ενδιαφερει το θεμα ασχολειθειτε με τιποτα αλλο
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
οου γιες μιστερ πρέσιντεντΠαντως ποιο ευκολες ειναι οι παλιες κοπελες και εξηγω γιατι.Αν κερασεις αρκετες φορες μια παλια,λογικα θα παει μαζι σου για να μην σε χασει απο πελατη και να δειξει στο μαγαζι οτι εχει πελατες.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Στα ψεματα θα το πουμε αυτο για τον ερωτα ε? εμεις να γαμησουμε θελουμε.
Εγώ πάντως το έλεγα αλήθεια και με πιστεύανε......
Επισκέπτης
Εμένα όταν με βλέπουν....μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιά θα γαμηθεί μαζί μου (τελικά)...έτσι δεν έχω πρόβλημα να ρίξω καμιά....σε ποιά θα τύχει να πέσω είναι το θέμα...γιατί σχεδόν πάντα με ερωτεύονται....κ δεν τα μπορώ αυτά...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κομμένοι οι κλώνοι έτσι;Εμένα όταν με βλέπουν....μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιά θα γαμηθεί μαζί μου (τελικά)...έτσι δεν έχω πρόβλημα να ρίξω καμιά....σε ποιά θα τύχει να πέσω είναι το θέμα...γιατί σχεδόν πάντα με ερωτεύονται....κ δεν τα μπορώ αυτά...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
πού πας και πεφτεις κι εσυ.. αυτη η γαμιόλα o persona δεν μπαινει στη μεση να τις χωρισει ??Εμένα όταν με βλέπουν....μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιά θα γαμηθεί μαζί μου (τελικά)...έτσι δεν έχω πρόβλημα να ρίξω καμιά....σε ποιά θα τύχει να πέσω είναι το θέμα...γιατί σχεδόν πάντα με ερωτεύονται....κ δεν τα μπορώ αυτά...
καθεται και κοιταζει αμέτοχος ο σουρουκλεμές ??
Επισκέπτης
τι θες ρε φιλαράκι ? ποιοί κλώνοι ?κομμένοι οι κλώνοι έτσι;
Επισκέπτης
ο μαλάκας την περασμένη φορά...φώναζε "εναν παπά...έναν παπά ρε παιδιάααααα".....κ φοβόμουν μην σκάσεις μύτη κ τελικά μείνουμε με το πουλί στο χέρι...διότι ως γνωστόν οι ρωσσίδες είναι κ θρήσκες...;)πού πας και πεφτεις κι εσυ.. αυτη η γαμιόλα o persona δεν μπαινει στη μεση να τις χωρισει ??
καθεται και κοιταζει αμέτοχος ο σουρουκλεμές ??
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
οι κλώνοι στα δέντρααααααααααααααααααααατι θες ρε φιλαράκι ? ποιοί κλώνοι ?
ξεκόλλα ρε ζήτουλα των στριπ.....
θα έρθει ο βόθρος ο τεράστιος να μας πει πώς ρίχνει τις πουτάνες σαν τα κοτόπουλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Εσύ είσαι πολύ λίγος......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 136