κανε τους κανα μαθιμα στο ριξιμο ρε σι εγο δε τα περνο ετσι κιαλιοςτι θες ρε φιλαράκι ? ποιοί κλώνοι ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 55K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εσύ με τι τις ρίχνεις μεσιέ;οι κλώνοι στα δέντρααααααααααααααααααααα
ξεκόλλα ρε ζήτουλα των στριπ.....
θα έρθει ο βόθρος ο τεράστιος να μας πει πώς ρίχνει τις πουτάνες σαν τα κοτόπουλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Εσύ είσαι πολύ λίγος......
Επισκέπτης
κανε τους κανα μαθιμα στο ριξιμο ρε σι εγο δε τα περνο ετσι κιαλιος
πες στον μαλάκα οτι δεν γαμάς πράσινους λαγούς...κ ειδικά εγχειρισμένους....άντε γιατί μας τα χει ζαλίσει....ο "γλύφτρης"......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ο μαλάκας την περασμένη φορά...φώναζε "εναν παπά...έναν παπά ρε παιδιάααααα".....κ φοβόμουν μην σκάσεις μύτη κ τελικά μείνουμε με το πουλί στο χέρι...διότι ως γνωστόν οι ρωσσίδες είναι κ θρήσκες...;)
και καταλήξαμε να παίζουμε παπά με τις μάρκεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.........
φιλε εγο τροο μονο κοτομπιφτεκα καλαμοκοτες κοτομπεικο και κοτομπουκιες και αμα πεσουνε κατο τις φισαο καλ και τις τρογοοι κλώνοι στα δέντρααααααααααααααααααααα
ξεκόλλα ρε ζήτουλα των στριπ.....
θα έρθει ο βόθρος ο τεράστιος να μας πει πώς ρίχνει τις πουτάνες σαν τα κοτόπουλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Εσύ είσαι πολύ λίγος......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
με λαβή κουνγκ φου.Εσύ με τι τις ρίχνεις μεσιέ;
δε πιραζη ρε σι το γλιψιμο κανι καλο σαν τις διο που μου στιλεςπες στον μαλάκα οτι δεν γαμάς πράσινους λαγούς...κ ειδικά εγχειρισμένους....άντε γιατί μας τα χει ζαλίσει....ο "γλύφτρης"......
Επισκέπτης
και καταλήξαμε να παίζουμε παπά με τις μάρκεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.........
Εγώ ήμουν ο τσιλιαδόρος πάντως....
Επισκέπτης
έχει καταντήσει αηδία ο μαλάκας...πές του οτι δε γαμάς στράκια...πες του να κλάψει....δε πιραζη ρε σι το γλιψιμο κανι καλο σαν τις διο που μου στιλες
άιντε με την καριόλα...
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Εγω ειχα πηδηξει 2.5 γκομενες περυσι. Ειμασταν 3 στανταρ φιλοι αλλα πολυ συχνα ειχαμε και κανενα ασχετο. Πηγαιναμε 3-4 φορες καθε εβδομαδα στο μαγαζι και ξοδευαμε 400-600 ευρω ολη η παρεα. Ολα αυτα σερι για κανα 5μηνο. Το 70% των εξοδων γινοταν μεταξυ μας. Σφινακια (μεταξυ μας εννοω), ΠΑΝΤΑ μπουκαλι, και σαμπανιες στην πιστα για πλακα. Πολυ λιγοτερα στις γκομενες. Ολοι βγαλαμε γκομενα(ες) εγω και ενας αλλος φιλος απο την πρωτη φορα που πηγαμε.
Γενικα οσες γκομενες ριξαμε τις ριξαμε κατευθειαν. Το τονιζω αυτο.
[size=11pt]Τονιζω ομως πως και εγω και ο φιλος που λεω ειμαστε (πολυ) ομορφοι ανδρες.[/size]
Τονιζω ακομα οτι ΔΕΝ καναμε χορους, απλα γιατι δεν γουσταραμε. Οι αλλοι δεν κανανε ΠΟΤΕ εγω τελειως ελαχιστους και μονο με οποια γκομενα πηδαγα.
Πηγαιναμε παντα στο μαγαζι κατα τις 12.30-1.00 και φευγαμε οταν εκλεινε. Τις περισσοτερες φορες φευγαμε με τις γκομενες (οχι μονο τις δικες μας αλλα και <<φιλες>>) και πηγαιναμε για φαγητο ή σε ενα πολυ γνωστο στις στριπερ after το οποιο ομως δεν αναφερω.
Πηγαιναμε και βολτες αλλα παντα μετα την δουλεια ποτε απογευματα.
Οταν καλοκαιριασε πηγαμε και για μπανιο κανα δυο φορες (εγω μονο φιλικα).
Κραταμε σχετικη επαφη ακομα με καποιες απο αυτες.
Αν σε ενδιαφερει κατι αλλο συγκεκριμενο, που να μπορω να το πω δημοσια, πες μου.
Πέστο ρε μεγάλε από την αρχή να μην κουραζόμαστε να διαβάζουμε σεντόνια εμείς που είμαστε εμφανισιακά σαν τον συναγωνιστή Βόθρο.
τι τραπουλα που τι βρικατε???Εγώ ήμουν ο τσιλιαδόρος πάντως....
Επισκέπτης
Πέστο ρε μεγάλε από την αρχή να μην κουραζόμαστε να διαβάζουμε σεντόνια εμείς που είμαστε εμφανισιακά σαν τον συναγωνιστή Βόθρο.
άσε ρε ψεύτη....έχω μάθει οτι είσαι σαν το άβατάρ σου....
εφανισιακα μπορι να σε σα κε μενανε αλα εγο εχο αι κιου 82 ,και εσι 152Πέστο ρε μεγάλε από την αρχή να μην κουραζόμαστε να διαβάζουμε σεντόνια εμείς που είμαστε εμφανισιακά σαν τον συναγωνιστή Βόθρο.
βγες με το Μακλει για να μαθης
Επισκέπτης
τι τραπουλα που τι βρικατε???
Tα τραπεζομάντηλα δεν τα είδες π ήταν πράσινα ????
Λέσχη είναι το γαμαζί τα πρωινά....στο μπαρ τις κρύβουν....
καλα που το πες να περασο κνα απογεμα να βρο το ΘανασιTα τραπεζομάντηλα δεν τα είδες π ήταν πράσινα ????
Λέσχη είναι το γαμαζί τα πρωινά....στο μπαρ τις κρύβουν....
Επισκέπτης
καλα που το πες να περασο κνα απογεμα να βρο το Θανασι
Δεν πάει συνέχεια....αλλά πιστεύω να τον πετύχεις....
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
με λαβή κουνγκ φου.
Α να μου τη μάθεις κι εμένα αυτή τη λαβή.
προσεχε τονα θελι να βγι μαζι με μενα και το Ντιεγκο σε στριποτσαρκα...Α να μου τη μάθεις κι εμένα αυτή τη λαβή.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
προσεχε τονα θελι να βγι μαζι με μενα και το Ντιεγκο σε στριποτσαρκα...
οπως εδήλωσα έχω πάρει σύνταξη και πλέον εμφανίζομαι μόνο ως γκεστ σταρ στα γαμαζιά.....
και μόνο με το βόθρο και μόνο με τη φανέλα του βίσι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις