Επισκέπτης
Κλαααααααααααααψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεοπως εδήλωσα έχω πάρει σύνταξη και πλέον εμφανίζομαι μόνο ως γκεστ σταρ στα γαμαζιά.....
και μόνο με το βόθρο και μόνο με τη φανέλα του βίσι.
Κλαααααααααααααψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεοπως εδήλωσα έχω πάρει σύνταξη και πλέον εμφανίζομαι μόνο ως γκεστ σταρ στα γαμαζιά.....
του Τζιο να βαλις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οπως εδήλωσα έχω πάρει σύνταξη και πλέον εμφανίζομαι μόνο ως γκεστ σταρ στα γαμαζιά.....
οπως εδήλωσα έχω πάρει σύνταξη και πλέον εμφανίζομαι μόνο ως γκεστ σταρ στα γαμαζιά.....
προσεχε τονα θελι να βγι μαζι με μενα και το Ντιεγκο σε στριποτσαρκα...
μα αφου απο τι προφορα φενεσε αστερατι ,εδο ακομα εγο δε εχο παρηΚι εγώ σύνταξη θα πάρω
Περσονα δε τι πεφτο(ετσι κι αλιος δε εχο ελπιδα) μι μου ρικσις κανα φουσκο
με τον Τζιό δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το περίπτερο. Είναι θεός...του Τζιο να βαλις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χειροπέδες είχα βάλει μια μέρα όταν γαμιόμουνα με 5 στριπτητζούδες...Τι φούσκο να σου ρίξει ο μπούλης ρε ???? Να πάθει τίποτα χιαστούς στο χέρι ???? xa xa xa....
Toυ είπες οτι σήμερα θα είμαστε στα Βόρεια ????
με τον Τζιό δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το περίπτερο. Είναι θεός...
Τον μαραντόνα επειδή είναι κωλοχαρακτήρας θέλω να τον απολαύσω στις ντρίπλες του και μετά να τον αρχίσω στις καρπαζές.
έτσι εγο ιμε τελεφτέος στα στριπ. δε με περνι κανις μαζί του.Κάτσε καναπέ....κ απόλαυσε το dvd μάστορα.....πήγαινε στις 5 το πρωί να περιμένεις για τη σύνταξη...κ τα λέμε στην άλλη ζωή.....
Κλάααααααααααααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
έτσι εγο ιμε τελεφτέος στα στριπ. δε με περνι κανις μαζί του.
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕε
ΔΕ ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
το βραδι θα με παη σε κλαμπ ,αντε για τα λεμεέτσι εγο ιμε τελεφτέος στα στριπ. δε με περνι κανις μαζί του.
το βραδι θα με παη σε κλαμπ ,αντε για τα λεμε
έλα απ'το σπίτι,αν θέλεις θα σου δώκω του πατέρα μου καμιά φορεσιά...
Mε κοιλιτσα ο μπαμπας ?
Εμένα όταν με βλέπουν....μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιά θα γαμηθεί μαζί μου (τελικά)...έτσι δεν έχω πρόβλημα να ρίξω καμιά....σε ποιά θα τύχει να πέσω είναι το θέμα...γιατί σχεδόν πάντα με ερωτεύονται....κ δεν τα μπορώ αυτά...
Και το πρώτο χιουμοριστικό post