Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
σε ποιο πηγαινεις εσυ αν επιτρεπεται??

Τωρα δεν παω τοσο για να παιξω μπαλα,πιο πολυ με κανα φιλαρακι για να μαλακιστουμε...Πηγαινα ομως πολυ στο Λολιτα και στο Baby O' στη Συγγρου πριν γινει Gold.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
[youtube=425,350]FZLh3LkDYNw[/youtube]

Το παραπάνω άσμα στο αφιερώνει ο βοθρούλης με αγάπη,γιατί ξέρει οτι είσαι καψουράκος πάλι... :2funny: :2funny: :2funny:

Α ... δεν  είναι  να  κυκλοφορήσεις  με  την  ανηψιά  σου ... ο κόσμος  είναι  έτοιμος  να  σε  κατασπαράξει .
Επίσης  ο κ. Βόθρος  ξέρει ότι η καψούρα  είναι ασθένεια  που  περνάει δύσκολα .
Όχι ότι με  αφορά , βεβαίως .
Και Χρόνια πολλά για  την ημέρα
Με  ποιά  και που θα  εορτάσετε ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΟΘΗΛΑΣΜΟΥ
Δεν κάνω  πλάκα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Καλά  είσαι δύσκολη  περίπτωση , αλλά  ...τόσο δύσκολη ?

Επισκέπτης
Καλά  είσαι δύσκολη  περίπτωση , αλλά  ...τόσο δύσκολη ?

Bασικά οι γκόμενες που κυκλοφορούσα (άρα κ πηδούσα)...είχαν πάντα πολύ όμορφο πρόσωπο....το πουλί μου στη μούρη τους...δεν ήταν ωραίο θέαμα για μένα...οπότε τέλος...μόνο με τα σκυλιά....κ πάλι χωρίς να το ευχαριστιέμαι τρελά....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το καλυτερο της ολης υποθεσης ειναι πως αν γνωρισεις μια,μετα γνωριζεις και τις φιλες της... ;)

Ακριβώς!

Και εκεί θα καταλάβεις και το πόσο "πονηρές" είναι τελικά. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι.

Υπό την έννοια, ότι διαφημίζοντας πόσο καλά περνούν μαζί σου, (πήγα εκεί, έκανα αυτό κλπ κλπ κλπ) αλλά και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι γυναίκες καταλαβαίνουν πότε μία φίλη τους περνά καλά, τι πιο αυτονόητο να μαζεύονται "ουρές" ?

Κάτι φιλαράκια μου που ασχολούνται με το άθλημα, την κατάσταση αυτή την ονομάζουν "domino strip" και είναι καλή φάση, καθώς αναγνωρίζεις που οφείλονται οι ξαφνικές συμπάθειες και ανάλογα κινείσαι.

Λίγο προσοχή να μην "κάψεις" το image/παρουσία σου θέλει, ικανότητα χειρισμών σε σκηνές ζηλοτυπίας (θεατράκι παίζουν, αλλά who cares), καλή μνήμη γιατί θα πεις πολλά, πάρα πολλά ψέματα (Ότι σου λένε και αυτές δλδ) και τέλος θέλει και κάποια διαστήματα υποχώρησης/ανάπαυλας για να κάθεται η σκόνη όταν έχει γίνει μεγάλο μπλέξιμο.

Fuck and drop....απλά θέλει πολύ χρόνο ελεύθερο, το οποίο είναι το πιο πολύτιμο αγαθό στις μέρες μας, τουλάχιστον για τους δεσμευμένους.

Επισκέπτης
Ακριβώς!

Και εκεί θα καταλάβεις και το πόσο "πονηρές" είναι τελικά. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι.

Υπό την έννοια, ότι διαφημίζοντας πόσο καλά περνούν μαζί σου, (πήγα εκεί, έκανα αυτό κλπ κλπ κλπ) αλλά και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι γυναίκες καταλαβαίνουν πότε μία φίλη τους περνά καλά, τι πιο αυτονόητο να μαζεύονται "ουρές" ?

Κάτι φιλαράκια μου που ασχολούνται με το άθλημα, την κατάσταση αυτή την ονομάζουν "domino strip" και είναι καλή φάση, καθώς αναγνωρίζεις που οφείλονται οι ξαφνικές συμπάθειες και ανάλογα κινείσαι.

Λίγο προσοχή να μην "κάψεις" το image/παρουσία σου θέλει, ικανότητα χειρισμών σε σκηνές ζηλοτυπίας (θεατράκι παίζουν, αλλά who cares), καλή μνήμη γιατί θα πεις πολλά, πάρα πολλά ψέματα (Ότι σου λένε και αυτές δλδ) και τέλος θέλει και κάποια διαστήματα υποχώρησης/ανάπαυλας για να κάθεται η σκόνη όταν έχει γίνει μεγάλο μπλέξιμο.

Fuck and drop....απλά θέλει πολύ χρόνο ελεύθερο, το οποίο είναι το πιο πολύτιμο αγαθό στις μέρες μας, τουλάχιστον για τους δεσμευμένους.

Αυτά τα έμαθες τυχαία...????  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
Για στειλε μου ρε Azazel κι εμενα το link μπας και ριξω και'γω καμια απ'αυτες!Να ξερω τι να προσεξω δλδ...  :cool2:

Eσύ μέτρα αντίστροφα ξεκινώντας απ'το 8....κάθε μέρα θα μειώνεις ένα...κ τη μέρα π θα φτάσεις στο μηδέν....έχε το νου σου...;) ;) ;)

Επισκέπτης
Εγω τις ριχνω με τρικλοποδιες παντως αλλα αφου ειναι να φυγω απο το μαγαζι για να μην με πιασουν οι μπραβοι μετα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Eσύ μέτρα αντίστροφα ξεκινώντας απ'το 8....κάθε μέρα θα μειώνεις ένα...κ τη μέρα π θα φτάσεις στο μηδέν....έχε το νου σου...;) ;) ;)

Μακ....κατσε γιατι ενδεχεται να ειμαι Μιλανο τοτε που λες!Αν ομως δεν ειμαι...μαλλον πρεπει να ξεκινησω το κλαμα απο τωρα!  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom