Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
....η ιστορια ειναι περα για περα αληθινη....
το θεμα ειναι οτι που και που εσκαγε κ κανα νεο τωρα τιποτα οι αποριες μου¨
1-ξερει τη δουλεια κανω οποτε οχι πολλα φραγκα να μαδησει.....
2-ηταν εκεινη η βραδια ΤΥΧΗΣ κ τιποοτα παραπανω
3-εχει ηδη γκομενο(αν κ εκεινη τη μερα αραξα σπιτι της χωρις να πει πρεπει να φυγεις......).η να αναφερει κατι για 3 ατομο.
4-δε μου ζητησε εστω κ στο λιγο διαστημα αυτο κατι ουτε μεταφορα η κατι αλλο με πλαγιο τροπο
5-το θεμα ειναι δεν εχω κολλησει αλλα δε θα με χαλαγε να μασταν μαζι καποιο διαστημα αλλα δε ξερω καταληξη-
δηλαδη θεμα με το μαγαζι,με γκομενο,και αν ειναι να τραβιεμαι στο μαγαζι πολυ συχνα τα λεφτα πολλα οποτε μενουμε στα αυγα μας.....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
απλα μου κανε εντυπωση εκεινη την μερα με εμπιστευτικε με εβαλε στο σπιτι της (εναν αγνωστο)
strip clubs πηγαινα απο το 1993 αραια και που σε αρκετα ποτε δε ζητησα τηλεφωνο φαση κ.α
το θεμα τωρα ειναι να το κυνηγισω η να το αφησω???.....

Tώρα εσύ είσαι αυτός που δεν έχει κολλήσει με την τύπισσα έτσι ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μια ερώτηση θέλω να σου κάνω πριν πάμε παρακάτω...απο τότε...έχεις γαμήσει καμιά άλλη γκόμενα ? Στρίπερ ή μη ?  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Μια ακόμη ερώτηση που θυμήθηκα...είσαι πάνω απο 25 χρονών ?  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1α.Θέλεις να μαθαίνεις νέα ή να γαμάς το γκομενάκι ?
1β.Οποιαδήποτε δουλειά κ να κάνεις μπορεί να της αποφέρει κέρδος...μην προδικάζεις με βάση το δικό σου μυαλό κ ανάγκες...
2.Ήταν μια βραδιά τύχης κ τίποτα παραπάνω...άντε κ βραδιά ποτών,κοκα κόλας....κ ότι άλλο...κατα βάση ήταν θέμα τύχης...
3.Είπαμε είσαι αυτός που δεν ενδιαφέρεται ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
4.Ταξιτζής είσαι ρε μάστορα κ θα σου ζητήσει κάτι για τη μεταφορά ?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
5.Μείνε στ'αυγά σου....έτσι κ αλλιώς δεν έχεις κολλήσει....δεν πιστεύω οτι είναι στο μυαλό σου...την έχεις ξεπεράσει τη βραδιά.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όταν πίνεις...κ την πίνεις....εμπιστεύεσαι κ το διάολο....όχι απλά αγνώστους....

Τέλος...εσύ είπαμε...μείνε στ'αυγά σου...τουλάχιστον να χες κολλήσει...κ να μην μπορούσες να το ξεπεράσεις...κάτι θα γινόταν...έτσι όμως δεν παίζει..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
η ιστορια ειναι περα για περα αληθινη
Δεν λεω ονομα κοπελας ουτε μαγαζι το θεμα ειναι εχω κολλησει κ λιγη βοηθεια δε βλαπτει απο πιο εμπειρους
Λοιπον το καλοκαιρι που μας περασε γινεται το παρτυ γαμου του φιλου σε στριπ συγγρου μερια
Δουλευα κατα τις 2 λεω δε γαμιεται ας παω(σιγα μην δεν πηγαινα!!!)
στο τραπεζι υπαρχουν 2 κοπελες.....ποτα πολλα σφηνακια αμετρητα
γινεται ενα λαθος σκηνικο με μια απο τις 2 κοπελες το οποιο δεν θα αναλυσω,απλα λεω στο φιλο να κοψει τη πλακα στη κοπελα γιατι παρατραβηξε.......(μεγαλη μαλακια απο μερια του)
απο εκεινη στιγμη μαλλον με συμπαθησε,της ειπα αν 8ελει να την παω σπιτι,μια ελεγε ναι μια οχι τελικα καταληξαμε σπιτι της,πριν παμε μου λεει NO SEX,Ο.Κ ΛΕΩ ΑΡΚΕΙ να μην γυρισω σπιτι κ οδηγησω με τα ποτα.......απλα υπνο(και καλα)
οταν φτασαμε της λεω κοιμαμαι κ καναπε αν θες -οχι μου λεει κρεββατι ο.κ.Η πλακα ειναι επεσε ξερη για υπνο κ λεω ετσι 8α την βγαλουμε.."φτασαμε πηγη χωρις νερο??"μετα απο κανα μαρτυρικο 2 ωρο παει για νερο κ γινεται φαση......
την αλλη μερα ντυνομαι φευγω αργα μεσημερι........(υπαρχουν κενα μνημης πως πηγα,πως ξυπνησα κ.α.ατιμα ξυδια)
της σκαω μυνημα μετα απο μια βδομαδα μου λεει ειναι εκτος αθηνας για 2 μηνες
λεω η παραμυθι η ο χρονος θα δειξει..........
την παιρνω προσφατα ειχε γυρισει δεν θυμονταν το τηλ μου....τελικα με θυμιθηκε ειχε αλλαξει κ μαγαζι
3-4 φορες την πηγα μαγαζι τις 2 εκατσα......
αλλα δεν ξαναεγινε τιποτα της ειπα μια φορα να την γυρισω Μου λεει θα με γυρισει γκομενος
και στο μαγαζι δεν εφαγα και φοβερα λεφτα εκεινη τη μερα του καλοκαιριου στο bachelor το μαλλι πηγε στα 7 ατομα 1200+++
το θεμα ειναι οτι που και που εσκαγε κ κανα νεο τωρα τιποτα οι αποριες μου¨
1-ξερει τη δουλεια κανω οποτε οχι πολλα φραγκα να μαδησει.....
2-ηταν εκεινη η βραδια ΤΥΧΗΣ κ τιποοτα παραπανω
3-εχει ηδη γκομενο(αν κ εκεινη τη μερα αραξα σπιτι της χωρις να πει πρεπει να φυγεις......).η να αναφερει κατι για 3 ατομο.
4-δε μου ζητησε εστω κ στο λιγο διαστημα αυτο κατι ουτε μεταφορα η κατι αλλο με πλαγιο τροπο
5-το θεμα ειναι δεν εχω κολλησει αλλα δε θα με χαλαγε να μασταν μαζι καποιο διαστημα αλλα δε ξερω καταληξη-
δηλαδη θεμα με το μαγαζι,με γκομενο,και αν ειναι να τραβιεμαι στο μαγαζι πολυ συχνα τα λεφτα πολλα οποτε μενουμε στα αυγα μας.....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
απλα μου κανε εντυπωση εκεινη την μερα με εμπιστευτικε με εβαλε στο σπιτι της (εναν αγνωστο)
strip clubs πηγαινα απο το 1993 αραια και που σε αρκετα ποτε δε ζητησα τηλεφωνο φαση κ.α
το θεμα τωρα ειναι να το κυνηγισω η να το αφησω???

Tο ότι ητανε βραδια τυχης ειναι το μονο σιγουρο παρολο που δεν γαμησες,η τυχη ειναι απαραιτητη σε αυτες τις περιπτωσεις.Αν διαβασεις τα προηγουμενα ποστ μου θα καταλαβεις.
Δεν σου ζητησε να την ξαναπας σπιτι γιατι πολυ απλα τα στριπτιτζαδικα εχουν δικα τους ταξι που πανε τις γκομενες στα σπιτια τους το πρωι...Μετα,δεν σου τρωει αυτη τα λεφτα,το μαγαζι στα τρωει.Αυτη το μονο που κερδιζει ειναι οι καρτες που της δινει το μαγαζι γιατι πρεπει να μαζεψουν εναν αριθμο απο καρτες καθε βραδυ αλλιως πεφτει ποδι...και επισης,αν μαζεψουν τον στανταρ αριθμο καρτων που ζηταει το μαγαζι καθε βραδυ με λιγο πρηξιμο στα @@ του αφεντικου μπορουν να φυγουν και νωριτερα απο τη δουλεια,οποτε και ενα ποτο να την κερνουσες παλι κερδος ειναι για εκεινη.
Βασικα επρεπε να της χωθεις καποια στιγμη,μην περιμενεις να το κανει αυτη γιατι δεν υπαρχει περιπτωση ακομη και αν το μουνι της βαραει παλαμακια για σενα.Δεν ειχες και τιποτα να χασεις.Το οτι σου ειπε οτι εχει γκομενο δεν λεει και πολλα,γιατι πολυ απλα με τετοιες γκομενες δεν μπορεις να κανεις τπτ αλλο παρα ελευθερη σχεση.Μπορει καποιος λοιπον,οπως κανω και εγω οποτε εχω καυλες,να την παιρνει τηλ και να την φορτωνει απο το μαγαζι το πρωι.Αντε να βγεις για κανα καφε η σε κανα ρεπο μαζι της κανα βραδυ.Και οπως ξαναεγραψα πιο παλια,απο τη στιγμη που θα ριξεις μια στριπτιτζου ειναι μεγαλη μαλακια να πηγαινεις στο μαγαζι πολλες φορες και να χαλας λεφτα.Εγω ειχα πεταξει σε μια απο τις δυο που νταραβεριζομαι "μαλλον θες μονο να με βλεπεις στο μαγαζι".Αν δεν μου ξαναμιλαγε θα σημαινε οτι αυτο ακριβως ηθελε.Τελικα αρχικα θυμωσε.Ειδε μετα οτι την εγραψα για καμια εβδομαδα και αρχισε να στελνει μηνυματα "κανεις λαθος αν το πιστευεις αυτο,ποτε θα βγουμε κτλ" και ολα αυτα επειδη γουσταρε.Κατι αναλογο κανε και εσυ,δεν εχεις τπτ να χασεις.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Tο ότι ητανε βραδια τυχης ειναι το μονο σιγουρο παρολο που δεν γαμησες,η τυχη ειναι απαραιτητη σε αυτες τις περιπτωσεις.Αν διαβασεις τα προηγουμενα ποστ μου θα καταλαβεις.
Δεν σου ζητησε να την ξαναπας σπιτι γιατι πολυ απλα τα στριπτιτζαδικα εχουν δικα τους ταξι που πανε τις γκομενες στα σπιτια τους το πρωι...Μετα,δεν σου τρωει αυτη τα λεφτα,το μαγαζι στα τρωει.Αυτη το μονο που κερδιζει ειναι οι καρτες που της δινει το μαγαζι γιατι πρεπει να μαζεψουν εναν αριθμο απο καρτες καθε βραδυ αλλιως πεφτει ποδι...και επισης,αν μαζεψουν τον στανταρ αριθμο καρτων που ζηταει το μαγαζι καθε βραδυ με λιγο πρηξιμο στα @@ του αφεντικου μπορουν να φυγουν και νωριτερα απο τη δουλεια,οποτε και ενα ποτο να την κερνουσες παλι κερδος ειναι για εκεινη.
Βασικα επρεπε να της χωθεις καποια στιγμη,μην περιμενεις να το κανει αυτη γιατι δεν υπαρχει περιπτωση ακομη και αν το μουνι της βαραει παλαμακια για σενα.Δεν ειχες και τιποτα να χασεις.Το οτι σου ειπε οτι εχει γκομενο δεν λεει και πολλα,γιατι ειτε δεν ισχυει ειτε δεν ισχυει.Γιατι πολυ απλα με τετοιες γκομενες δεν μπορεις να κανεις τπτ αλλο παρα ελευθερη σχεση.Μπορει καποιος λοιπον,οπως κανω και εγω οποτε εχω καυλες,να την παιρνει τηλ και να την φορτωνει απο το μαγαζι το πρωι.Αντε να βγεις για κανα καφε η σε κανα ρεπο μαζι της κανα βραδυ.Και οπως ξαναεγραψα πιο παλια,απο τη στιγμη που θα ριξεις μια στριπτιτζου ειναι μεγαλη μαλακια να πηγαινεις στο μαγαζι πολλες φορες και να χαλας λεφτα.Εγω ειχα πεταξει σε μια απο τις δυο που νταραβεριζομαι "μαλλον θες μονο να με βλεπεις στο μαγαζι".Αν δεν μου ξαναμιλαγε θα σημαινε οτι αυτο ακριβως ηθελε.Τελικα αρχικα θυμωσε.Ειδε μετα οτι την εγραψα για καμια εβδομαδα και αρχισε να στελνει μηνυματα "κανεις λαθος αν το πιστευεις αυτο,ποτε θα βγουμε κτλ" και ολα αυτα επειδη γουσταρε.Κατι αναλογο κανε και εσυ,δεν εχεις τπτ να χασεις.
εκτος απο βουνια ξερις πολα,αλα εγο δε πολισκαμπαζο

acered

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για τα παραπανω..
μερικοι βοηθησανε πολυ,
αλλοι το πηραν στην ειρωνια.........
ναι ειμαι πανω απο 25-
ναι ξανακοιμηθηκα με καποια μετα απο αυτο.....
ενας ειπε οτι ισως απλα ειναι στο μυαλο μου ετσι κ κανενα κολλημα.......(το βρισκω το ποιο σωστο)(κ απο οτι θυμαμαι ουτε κανα απιστευτο sex εκανε)
απλα δε κοιμασαι καθε μερα με τετοια γκομενα ο.κ ο μεσος ελληνας......(ηταν το καλυτερο μωρο του μαγαζιου για τα δικα μου γουστα)
εχω παει κ με καλυτερες νορμαλ γκομενες...(απλα η γκομενα εκτος απο ομορφια ηταν διαφορετικη σε τυπο)
δεν ειπα οτι την καψουρευτικα κ.α απλα καπου κολλησα για το μετα.......
μερικοι εδω μεσα μπορει να εχουν πιο μεγαλες εμπειριες με stripers o.k.
εμενα 1 φοπα μου κατσε χωρις να το φανταστω οταν πηγαινα στο μαγαζι...........
οσο για γκομενους ΣΚΕΨΟΥ TON ηλεκτρολογο που εφαγε ο αλβανος στο μαγαζι της κηφησιας επειδη νομιζε οτι ηταν η φιλη του(εκανε λαθος τελικα)
τεσπα, απλα ηθελα να δω κ αλλες γνωμες κ μερικοι βοηθησανε πολυ.....
ουτε ειμαι ατομο που την επομενη μερα θα το λεγα σε ολους τους φιλους,ουτε θα την εβγαζα εξω για εφε αυτα τα κολληματα δεν ταχα στα 18 μου .....
ουτε το γραψα για εντυπωσεις απλα απο ατομα που δεν ξερεις παντα ακους αληθεια κ οχι αυτο που θες η φανταζεσαι να ακουσεις Αυτο ειναι νομος......

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ακριβώς!

Και εκεί θα καταλάβεις και το πόσο "πονηρές" είναι τελικά. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι.

Υπό την έννοια, ότι διαφημίζοντας πόσο καλά περνούν μαζί σου, (πήγα εκεί, έκανα αυτό κλπ κλπ κλπ) αλλά και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι γυναίκες καταλαβαίνουν πότε μία φίλη τους περνά καλά, τι πιο αυτονόητο να μαζεύονται "ουρές" ?

Κάτι φιλαράκια μου που ασχολούνται με το άθλημα, την κατάσταση αυτή την ονομάζουν "domino strip" και είναι καλή φάση, καθώς αναγνωρίζεις που οφείλονται οι ξαφνικές συμπάθειες και ανάλογα κινείσαι.

Λίγο προσοχή να μην "κάψεις" το image/παρουσία σου θέλει, ικανότητα χειρισμών σε σκηνές ζηλοτυπίας (θεατράκι παίζουν, αλλά who cares), καλή μνήμη γιατί θα πεις πολλά, πάρα πολλά ψέματα (Ότι σου λένε και αυτές δλδ) και τέλος θέλει και κάποια διαστήματα υποχώρησης/ανάπαυλας για να κάθεται η σκόνη όταν έχει γίνει μεγάλο μπλέξιμο.

Fuck and drop....απλά θέλει πολύ χρόνο ελεύθερο, το οποίο είναι το πιο πολύτιμο αγαθό στις μέρες μας, τουλάχιστον για τους δεσμευμένους.

Επρεπε να ειπωθουν απειρες μαλακιες για να αποφασισει καποιος να γραψει το ποστ που κανει τη διαφορα !

Το καταντησατε τσατ για να λετε τις κλαπαρχιδιες σας ορισμενοι το φορουμ με τα στριπτιζαδικα.

Ο φιλος που λεει τα παραπανω ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι ξερει, χωρις φανφαρες και παπαριες!

Λοιπον φιλε μου δεν φανταζεσαι ποσο συμφωνο με βρισκεις απεναντι σου.
Αν μετρας εμφανισιακα, εχεις οικονομικη ανεση οχι φεραρι, να πληρωσεις τα βασικα , και εχεις και ωριμοτητα ανδρα και οχι παιδιου, εισαι ο βασιλιας.

Μιλαμε οτι σε παρεες εχει τυχει να με κανουν να νιωθω οτι ειμαι ο μεγαλυτερος γαμιας. τι φιλοφρονησεις, τι ατυχηματα που ως δια μαγειας
εδιναν μαγνητικες ιδιοτητες μεταξυ πουτσου και γυναικειου κορμιου... τι χαμογελα τι... τι... τι...

Πονηρεες ??  μα καλα ποσο χαζες παιζει να ειναι ? Πανω στη μανια τους για επιδειξη και μουρη στην παρεα τους, καταφερνουν αυτο ακριβως το οποιο απευχονται.. να καψουρευει τις φιλες της και αρκετες φορες σε οριο που δεν φανταζει η λογικη..

Τι σκηνικα να πρωτοθυμηθω!

Αυτο παιζει βασικα με ολες τις γυναικες αλλα επειδη στα στριπ παιζει με πολυ μεγαλυτερη συχνοτητα και ειναι λογικο αν το σκεφει κανεις!

Αχχχ αυτος ο ελευθερος χρονος.. οταν τον εχεις δεν ξερεις πως να τον εκμεταλευτεις, και οταν τελικα μαθαινεις πως να τον εκμεταλευτεις δεν τον εχεις..Ποτε δεν γινεται να εχεις και τα δυο !

acered

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ο.κ
Και τελικα μπορει να ταν ενα οne night stand ,sympathy or charity,farwell  fuck e.t.c....μιας βραδιας
απλα ειχε γινει μεγαλη μαλακια με τι κοπελα με το φιλο κοντεψαμε να τσακωθουμε στο μαγαζι
χωρις να πω τι εγινε απλα πρεπει να σεβεσαι τον αλλο σαν ατομο ασχετα τι δουλεια κανει κ η πλακα εχει ενα οριο/κ ο φιλος το τραβηξε πολυ το σχοινι....εκεινη τη μερα/
ευχαριστω αυτους που απαντησαν χωρις δοση ειρωνιας κ αμφισβητισης
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
αν ηταν να κανω διαφημηση θα ελεγα ονομα κοπελας -μαγαζιου παλιου κ νεου
εδω κολλητος ζητησε τηλεφωνο της(που εχουμε μοιραστει τα παντα,γκομενες,παρτουζες,λεφτα,δυσκολιες κ.α)κ του πα τραβα ζητα το γιατι δε κολαει να στο δωσω χυμα..............

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μακαρι οσοι ποθουνε strip girls να καταφερουν των σκοπο τους αλλα ρε ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο :rockon: :rockon: :rockon:
όλοι κερδίζουν κάποια φορά στη ζωή τους ένα λαχείο.
αλλοι χρήματα, άλλοι μουνιά, άλλοι δόξα.
Το μόνο πραγματικά πολύ δύσκολο είναι και τα 3 μαζί...
Και συνήθως οι άνθρωποι είναι πλεονέκτες......
Θέλουν και τα 3 λαχεία ταυτόχρονα.

Επισκέπτης
Το μόνο πραγματικά πολύ δύσκολο είναι και τα 3 μαζί...
Και συνήθως οι άνθρωποι είναι πλεονέκτες......
Θέλουν και τα 3 λαχεία ταυτόχρονα.

Eγώ θα πάρω τα λεφτά....πήρες εσύ τα μουνιά....ποιός θα πάρει τη δόξα ???  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
...

αν εχω επιλογή θα προτιμήσω τα φράγκα ...

οπότε έχεις το "τρόπο" με τις γκόμενες ...

και η δόξα έρχεται μόνη της (και να μην έρθει στα @@ μου ...)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Με μαρουλι...........

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
EMENA ME ENDIAFEREI NA DOULEPSW SERVITOROS SE STRIPTITZADIKO 3ERETE POU MPORW NA APEY8IN8W ? ?

URL]]

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ο καλύτερος τρόπος για να ρίξεις μια στριπτιτζού είναι ένα τούβλο στο κεφάλι. Η τρικλοποδιά δεν πιάνει τόσο καλά σε αυτές , γιατί είναι πολύ ευκίνητες οι άτιμες !!!

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Επρεπε να ειπωθουν απειρες μαλακιες για να αποφασισει καποιος να γραψει το ποστ που κανει τη διαφορα !

Το καταντησατε τσατ για να λετε τις κλαπαρχιδιες σας ορισμενοι το φορουμ με τα στριπτιζαδικα.

Ο φιλος που λεει τα παραπανω ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι ξερει, χωρις φανφαρες και παπαριες!

Λοιπον φιλε μου δεν φανταζεσαι ποσο συμφωνο με βρισκεις απεναντι σου.
Αν μετρας εμφανισιακα, εχεις οικονομικη ανεση οχι φεραρι, να πληρωσεις τα βασικα , και εχεις και ωριμοτητα ανδρα και οχι παιδιου, εισαι ο βασιλιας.

Μιλαμε οτι σε παρεες εχει τυχει να με κανουν να νιωθω οτι ειμαι ο μεγαλυτερος γαμιας. τι φιλοφρονησεις, τι ατυχηματα που ως δια μαγειας
εδιναν μαγνητικες ιδιοτητες μεταξυ πουτσου και γυναικειου κορμιου... τι χαμογελα τι... τι... τι...

Πονηρεες ??  μα καλα ποσο χαζες παιζει να ειναι ? Πανω στη μανια τους για επιδειξη και μουρη στην παρεα τους, καταφερνουν αυτο ακριβως το οποιο απευχονται.. να καψουρευει τις φιλες της και αρκετες φορες σε οριο που δεν φανταζει η λογικη..

Τι σκηνικα να πρωτοθυμηθω!

Αυτο παιζει βασικα με ολες τις γυναικες αλλα επειδη στα στριπ παιζει με πολυ μεγαλυτερη συχνοτητα και ειναι λογικο αν το σκεφει κανεις!

Αχχχ αυτος ο ελευθερος χρονος.. οταν τον εχεις δεν ξερεις πως να τον εκμεταλευτεις, και οταν τελικα μαθαινεις πως να τον εκμεταλευτεις δεν τον εχεις..Ποτε δεν γινεται να εχεις και τα δυο !

πολλες αληθειες

αυτο το domino reaction ειναι περα για περα αληθεια.

αν γινεις αποδεκτος στις παρεες τους θα κανουν το παν να σε δοκιμασουν μιλαμε σε βαθμο μαλιοτραβιγματος.

θελει πολυ προσοχη η διαχειρηση αυτων των καταστασεων γιατι αλλιως συντομα θα βρεθεις στην αλλη οχθη παλι και θα πολεμας να ξαναμπεις μεσα.

μου εχει τυχει να φευγει η μια και να δινει το τηλεφωνο μου στη κολλιτη της για να συνεχισει το εργο. μιλαμε για απιστευτες φασεις

αλλα για να φτασεις εκει θελει πολυ δουλεια και μεγαλη προσοχη

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
πολλες αληθειες

αυτο το domino reaction ειναι περα για περα αληθεια.

αν γινεις αποδεκτος στις παρεες τους θα κανουν το παν να σε δοκιμασουν μιλαμε σε βαθμο μαλιοτραβιγματος.

θελει πολυ προσοχη η διαχειρηση αυτων των καταστασεων γιατι αλλιως συντομα θα βρεθεις στην αλλη οχθη παλι και θα πολεμας να ξαναμπεις μεσα.

μου εχει τυχει να φευγει η μια και να δινει το τηλεφωνο μου στη κολλιτη της για να συνεχισει το εργο. μιλαμε για απιστευτες φασεις

αλλα για να φτασεις εκει θελει πολυ δουλεια και μεγαλη προσοχη

Mε ολα αυτα που λετε θυμηθηκα το αγχος που ειχα μη με δει κανενας την πρωτη φορα που φορτωσα μια κοπελα απο καποια μαγαζι...ημουνα και πιο μικρος,ειχα ψιλοχεστει... :hmm:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Mε ολα αυτα που λετε θυμηθηκα το αγχος που ειχα μη με δει κανενας την πρωτη φορα που φορτωσα μια κοπελα απο καποια μαγαζι...ημουνα και πιο μικρος,ειχα ψιλοχεστει... :hmm:

άμα είσαι ελεύθερος τι σε νιάζει και να σε δούνε ?

αμα δεν είσαι ελεύθερος να δει πως πάει το πορδοκλανίδι...
(και όχι για φόρτωμα μόνο ...και για φαί να πας απλώς)

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
άμα είσαι ελεύθερος τι σε νιάζει και να σε δούνε ?

αμα δεν είσαι ελεύθερος να δει πως πάει το πορδοκλανίδι...
(και όχι για φόρτωμα μόνο ...και για φαί να πας απλώς)

απο το μαγαζι εννοω μη με εβλεπε κανενας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom