Αυτό που έχω καταλάβει από την πείρα μου στα στριπτιτζάδικα είναι ότι οι κοπέλες αυτές ανήκουν σίγουρα στα πιό σεξουαλικά πλάσματα που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Και είναι και λογικό. Πρέπει να "το'χεις" για να γυρίζεις όλο το βράδυ σε σεξουαλικό mood με τα εσώρουχά σου και να καμακώνεις πελάτες. Προσέξατε ότι η κάθε μια από αυτές είναι και μια ξεχωριστή και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κάποια που δουλεύει τη μέρα; Σίγουρα έχετε σκεφτεί πολλές φορές τι κάνει μια τόσο αξιόλογη κοπέλα στο στριπτιτζάδικο. Καλά, το πρώτο που σκέφτομαι ως απάντηση είναι ότι κερδίζουν εύκολο χρήμα, χωρίς να μαμιούνται. Δεν είναι πουτάνες αλλά έχουν οικονομικές απολαβές πουτάνας. Παράλληλα γουστάρουν τη δουλειά τους από λίγο έως πολύ. Ταυτόχρονα όμως , και δεν ξέρω πώς συνδιάζονται αυτά, οι στριπτιτζούδες είναι ανάμεσα στα πιό ανειλικρινή και αναξιόπιστα άτομα που υπάρχουν. Άρα πολύ δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε το κλειδί που θα τις ρίξει στο κρεβάτι μας.
Δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει πιο παλια και βαριεμαι να κοιταξω κιολας...αβυσσος η ψυχη της γυναικας και ποσο μαλλον μιας στριπερ...Μερικα απο τα περιστατικα που μου εχουν τυχει ειναι τα εξης:
-Να παιδευω μια γκομενα καιρο,να δειχνει οτι γουσταρει και μολις της ειπα να βγουμε κτλ μου ειπε 'οχι γιατι δεν εμπιστευομαι κανεναν'
-Το ιδιο βραδυ επειδη μου τη βαρεσε,την πεφτω στεγνα σε μια που ουτε την ηξερα καν...και μου δινει το τηλ της...
-Το πιο ξεκουραστο απ'ολα ηταν οταν ηρθε μια και μου ειπε 'σε γουσταρω,αυτο ειναι το τηλ μου'...
ΑΒΥΣΣΟΣ λοιπον...δεν υπαρχει φορμουλα,δεν υπαρχει χημικος τυπος για να ριξεις μια στριπερ...και δεν εννοω φυσικα βιζιτα,εννοω να την πιασεις γκομενα.Οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι οταν μια σε γουσταρει και την παιξεις σωστα,τοτε θα τη ριξεις...
Ειχα καιρο να παω σε στριπτιτζαδικο,πηγα την προηγουμενη εβδομαδα και χτυπησα ενα αστερακι απο το πουθενα παλι!Χεχε