Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mastokratoras

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
0
Συνάδελφοι, όποιος έχει το ανάλογο παρουσιαστικό και διάθεση να ξοδέψει πολλά για φιγούρα να το παίξει πλαστικός χειρουργός. Ξέρετε καμιά στρίπερ που δεν θέλει να κουβαλάει μεγάλα μαστάρια?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Συνάδελφοι, όποιος έχει το ανάλογο παρουσιαστικό και διάθεση να ξοδέψει πολλά για φιγούρα να το παίξει πλαστικός χειρουργός. Ξέρετε καμιά στρίπερ που δεν θέλει να κουβαλάει μεγάλα μαστάρια?

RESPECT ....... κουφαλες στα κρεβατια σας !!!!!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16

RESPECT x 1000

pipomaxos

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η σίγουρη λύση ειναι να είσαι 50άρης ασπρομάλης με 1-2 πορτοφόλια πάνω σου
Η σπάνια λύση είναι να σε συμπαθήσει η γκόμενα (κυρίως νεες και απειρες) και να καταφέρεις να βγεις κανα ραντεβου...
Στις περισσοτερες περιπτωσεις απλα σου λεει καληνύχτα και πας για  :sleeping:

pipomaxos

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Believe me, είναι γαμάτο να κυκλοφορείς strip γκόμενα και να αναρωτιούνται οι άλλοι που τη βρήκες...
Ειδικά αν είσαι under 30  :cool2:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Αυτό που έχω καταλάβει από την πείρα μου στα στριπτιτζάδικα είναι ότι οι κοπέλες αυτές ανήκουν σίγουρα στα πιό σεξουαλικά πλάσματα που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Και είναι και λογικό. Πρέπει να "το'χεις" για να γυρίζεις όλο το βράδυ σε σεξουαλικό mood με τα εσώρουχά σου και να καμακώνεις πελάτες. Προσέξατε ότι η κάθε μια από αυτές είναι και μια ξεχωριστή και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κάποια που δουλεύει τη μέρα; Σίγουρα έχετε σκεφτεί πολλές φορές τι κάνει μια τόσο αξιόλογη κοπέλα στο στριπτιτζάδικο. Καλά, το πρώτο που σκέφτομαι ως απάντηση είναι ότι κερδίζουν εύκολο χρήμα, χωρίς να μαμιούνται. Δεν είναι πουτάνες αλλά έχουν οικονομικές απολαβές πουτάνας. Παράλληλα γουστάρουν τη δουλειά τους από λίγο έως πολύ. Ταυτόχρονα όμως , και δεν ξέρω πώς συνδιάζονται αυτά, οι στριπτιτζούδες είναι ανάμεσα στα πιό ανειλικρινή και αναξιόπιστα άτομα που υπάρχουν. Άρα πολύ δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε το κλειδί που θα τις ρίξει στο κρεβάτι μας.

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό που έχω καταλάβει από την πείρα μου στα στριπτιτζάδικα είναι ότι οι κοπέλες αυτές ανήκουν σίγουρα στα πιό σεξουαλικά πλάσματα που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Και είναι και λογικό. Πρέπει να "το'χεις" για να γυρίζεις όλο το βράδυ σε σεξουαλικό mood με τα εσώρουχά σου και να καμακώνεις πελάτες. Προσέξατε ότι η κάθε μια από αυτές είναι και μια ξεχωριστή και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κάποια που δουλεύει τη μέρα; Σίγουρα έχετε σκεφτεί πολλές φορές τι κάνει μια τόσο αξιόλογη κοπέλα στο στριπτιτζάδικο. Καλά, το πρώτο που σκέφτομαι ως απάντηση είναι ότι κερδίζουν εύκολο χρήμα, χωρίς να μαμιούνται. Δεν είναι πουτάνες αλλά έχουν οικονομικές απολαβές πουτάνας. Παράλληλα γουστάρουν τη δουλειά τους από λίγο έως πολύ. Ταυτόχρονα όμως , και δεν ξέρω πώς συνδιάζονται αυτά, οι στριπτιτζούδες είναι ανάμεσα στα πιό ανειλικρινή και αναξιόπιστα άτομα που υπάρχουν. Άρα πολύ δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε το κλειδί που θα τις ρίξει στο κρεβάτι μας.

Δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει πιο παλια και βαριεμαι να κοιταξω κιολας...αβυσσος η ψυχη της γυναικας και ποσο μαλλον μιας στριπερ...Μερικα απο τα περιστατικα που μου εχουν τυχει ειναι τα εξης:

-Να παιδευω μια γκομενα καιρο,να δειχνει οτι γουσταρει και μολις της ειπα να βγουμε κτλ μου ειπε 'οχι γιατι δεν εμπιστευομαι κανεναν'
-Το ιδιο βραδυ επειδη μου τη βαρεσε,την πεφτω στεγνα σε μια που ουτε την ηξερα καν...και μου δινει το τηλ της...
-Το πιο ξεκουραστο απ'ολα ηταν οταν ηρθε μια και μου ειπε 'σε γουσταρω,αυτο ειναι το τηλ μου'...

ΑΒΥΣΣΟΣ λοιπον...δεν υπαρχει φορμουλα,δεν υπαρχει χημικος τυπος για να ριξεις μια στριπερ...και δεν εννοω φυσικα βιζιτα,εννοω να την πιασεις γκομενα.Οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι οταν μια σε γουσταρει και την παιξεις σωστα,τοτε θα τη ριξεις...
Ειχα καιρο να παω σε στριπτιτζαδικο,πηγα την προηγουμενη εβδομαδα και χτυπησα ενα αστερακι απο το πουθενα παλι!Χεχε

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πληρωνοντας πολλα λεφτα....
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
Πληρωνοντας πολλα λεφτα....
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Κ ομως φιλε μου...ερχεται μια να την παρω για χορο,της λεω ελα αργοτερα....και ερχεται αργοτερα με μια φιλη της να τις παρω μαζι χορο.Δε γαμιεται...τις παιρνω.Μετα τον χορο ερχεται η μια και καθεται στα ποδια μου και μου πιανει την κουβεντα.Φευγει και μετα απο λιγο ερχεται παλι και ξανακαθεται.Τριτη φορα το ιδιο σκηνικο,ε κατι δεν πηγαινε καλα!Μου εστελνε φωτογραφιες της απο το κινητο της και της κανω 'αυτο που λειπει απο το κινητο σου ειναι ο αριθμος μου' Και μου τον εδωσε...τοσο απλα!Συνολικο κοστος,ενας διπλος χορος = 20 ευρω.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τι κανουν  ο στριπερ για το "ντολκα"

argilis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
eriksa striper apo cabaret kai kanonisa na tin pidiksoume ego kai duo filoi mou simera kai mou oti tis aresei na pidiete kai oti einai tzampa stro spiti tis
ama einai alh8eia 8a po kai pou 8a ti  breite sti xalkida

argilis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ama 8elei  kaneis na tou doso to tilefono tis kai se poio magazi douleuei ama einai ali8eia 8a ta grapso ola

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ama 8elei  kaneis na tou doso to tilefono tis kai se poio magazi douleuei ama einai ali8eia 8a ta grapso ola

Ρε αντε φατη μονος σου και ασε το καθε λιγουρι να παιζει το πουλακι του / τερμα η τζαμπα πληροφοριες στο καθε μαλακαπιτουρα του internet .....

Aν και μου φιανονται λιγο μουφα ολα αυτα που λες γιατι να ροξεις στριπερ και να θες μετα να δωσεις το κινητο της ετσι φορα παρτιδα λιγο μαλακια μου φαινεται !!!!!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ρε αντε φατη μονος σου και ασε το καθε λιγουρι να παιζει το πουλακι του / τερμα η τζαμπα πληροφοριες στο καθε μαλακαπιτουρα του internet .....

Aν και μου φιανονται λιγο μουφα ολα αυτα που λες γιατι να ροξεις στριπερ και να θες μετα να δωσεις το κινητο της ετσι φορα παρτιδα λιγο μαλακια μου φαινεται !!!!!

Με κάλυψες απόλυτα, ειδικά με τη δεύτερη πρόταση ...!!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Κακιουλες παλι γραφεις πρωι πρωι Υπουργε μου..

Αυτα..

ΥΓ - Και ειναι ακομα αφαντοι αυτοι οι γαμημενοι ο Βασος και ο Παπαζογλου..κατι γραφανε αυτοι.. :rockon: ;) :rockon: ;) :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τις μερες που θα χω αδεια θαναι ωραια με τις στριπζουδες για παρεα !!!!!

Αυτα.

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

promotion Υπουργε μου χαχαχαχααχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom