Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ακομα με τις στριπερ ασχολεισται ρε παιδια !!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
υπουργε,

πρωτα φευγει το χούι (το ελληνικο)..

εσυ νομιζεις οτι επειδη το γυρισες προσωρινα στα σι τζι εχεις βαλει μυαλο ????  :tooth:

καλα εεε πρεπει να πεφτει στυγνη παρακολουθηση στα πμ Παπαγιωργη μου ?????

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Να ρωτήσω πώς ρίχνουμε τις στριπτιτζούδες στο κρεβάτι  :knockinb: έστω και με ευρό ανά ώρα!!! :huh: :huh:
Ρε γμτ. είναι το αποθημένο μου να πηδήξω μία φορά μία στριπτιτζού αλλά δεν ξέρω πώς να κινηθώ ωστέ να έχω αποτελέσματα!!! :helpplea:
Υ.Γ.Καλά αν είναι να σκάσω ένα σκασμό λεφτά(100 πριβέ χωρούς,100 ποτά) μέχρι να μου κάτσει αφήστε το καλύτερα ας μου μείνει απωθημένο!!! :headbang: :grin:

Δυστυχώς μιλάω για θεσσαλονίκη και τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα από όσα έχω δει στο παρρόν site!!! :-

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αν πόσταρα λάθος sorry!!!
Και pm δεκτά!!! :rockon:
Πραγματικά θα σκάσω αν έστω και μία φορά δεν πηδήξω μία,αποθημένο!!! :tickedoff:
Υ.Γ.Τις βλέπω να κάνουν τα μαγικά τους στην πίστα και τρελαίνομαι!!! :grin:
Τα ct και οι κοπέλες σε studio και bourdela δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με εμπνέουν τόσο!!! :huh: :huh:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτές ασχολούνται μαζί μας,όπως θα έλεγε και ο ταπεινός personanongrata! :grin:

μας τα χουν πρήξει οι καριόλες.....

Υ.Γ.
τελευταία έμαθα ότι μπαίνουν και εδώ που γράφουμε και κάνουν χοντρό μπανιστήρι.....

εγώ μάλιστα έχω το παρατσούκλι ο σοβιετικός σφυροδρέπανος........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μας τα χουν πρήξει οι καριόλες.....

Υ.Γ.
τελευταία έμαθα ότι μπαίνουν και εδώ που γράφουμε και κάνουν χοντρό μπανιστήρι.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ πάλι και μόνο που ανέφερα το Σάκης,έγινα αμέσως αντιληπτός.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ πάλι και μόνο που ανέφερα το Σάκης,έγινα αμέσως αντιληπτός.

Χμ...να υποθέσω ότι κυκλοφορούν πολλοί άρχοντες, γιατί εμένα δεν μου έριξαν καμία σπόντα ακόμα.  ;)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Αν πόσταρα λάθος sorry!!!
Και pm δεκτά!!! :rockon:
Πραγματικά θα σκάσω αν έστω και μία φορά δεν πηδήξω μία,αποθημένο!!! :tickedoff:
Υ.Γ.Τις βλέπω να κάνουν τα μαγικά τους στην πίστα και τρελαίνομαι!!! :grin:
Τα ct και οι κοπέλες σε studio και bourdela δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με εμπνέουν τόσο!!! :huh: :huh:
Δικός μας είναι αυτός!  :rockon:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ξεπέρασε και τον Μπόργκη μας......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α ρε με πιάσατε στον ύπνο τώρα που δε μπορώ να βγω ...
το καλοκαίρι ρε θα κάνω τέτοιες μαλακίες που δε θα πιστεύτετε στα μάτια σας ...!!!  :rockon:

Αφού δεν ξέρεις,τι μιλάς ?  :2funny: :2funny:

Ο Borg είναι σε άλλη κατηγορία :

http://[URL unfurl="true"]www.chemistryland.com/CHM107/Introduction/BehindScene/GoldCard.jpg[/img[/URL]]

Ή

[img]http://[URL unfurl="true"]www.graduatefinance.com/wp-content/uploads/2008/05/american-express-platinum.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Κασέρι φίλες μου ... μόνο κασέρι...
Βάζεις το χέρι στη τσέπη (κωλότσεπη σαφώς) και βγάζεις το πακέτο με τα 5εύρα, αλλά απέξω έχεις πάντα τουλάχιστον 200ρικο για τη μόστρα ...
Βέβαια μετά σε λένε αγαπούλη, σαμπανούλη και λοιπά κοσμητικά σε ...ούλη ...  :banghead:

[QUOTE="1personanongrata, post: 1009835"]
....
Υ.Γ. τελευταία έμαθα ότι μπαίνουν και εδώ που γράφουμε και κάνουν χοντρό μπανιστήρι.....

[/quote]

Τώρα τελευτάια το έμαθες ??? μόλις έχασα κάθε εκτίμηση γα το άτομο σου περσονούλι ... :2funny:

Επισκέπτης
Χμ...να υποθέσω ότι κυκλοφορούν πολλοί άρχοντες, γιατί εμένα δεν μου έριξαν καμία σπόντα ακόμα.  ;)

Bρε,είσαι τυχερός σου λέω.Αν τύχει κι ακούσεις τίποτα που να αφορά εσένα,πάρε το άλλο μονοπάτι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κασέρι φίλες μου ... μόνο κασέρι...

Τώρα τελευτάια το έμαθες ??? μόλις έχασα κάθε εκτίμηση γα το άτομο σου περσονούλι ... :2funny:

κασερούλη.....
τώρα τελευταία έμαθα ότι με λένε σφυροδρέπανο και όχι περσονούλη........
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom