Καλημερα παιδες,αυτο που καταλαβα σημερα,ειναι οτι οι ρωσοποντιοι τις ριχνουν πολυ ποιο ευκολα απο εμας.Εχουμε και λεμε,
μετα απο την νυκτερινη εξοδο κατα τις 4 και γυρνωντας στο σπιτι,μου περναει η ιδεα να περασω απο το ιδρυμα να δω το μωρακι μου
,φτανοντας στο ιδρυμα διαπιστωνω,οτι ειχε ρεπο,απογοητευμενος που το μωρακι μου δεν με πηρε τηλ.να βγουμε για ποτο[ποτε δεν εχουμε βγει για ποτο μονο για καφε ψωνια φαγητο]αποφασιζω να γυρισω σπιτι,να ομως που παιρνοντας εξω απο ενα κλαμπ,βλεπω το αυτοκινητο της,την ωρα που κατεβαινω απο την μηχανη,νατην βγαινει απο το κλαμπ κατι λεει με τον ρωσοποντιο μπαινει ο τυπος στο αμαξι του, και απο πισω το μωρακι μου,και μετα απο εικοσι λεπτα παρακολουθηση πηγαν σε εναν γαμηστρωνα.
Και τωρα εγω τι να κανω,α]πλακωνω τον ρωσοποντιο στις σφαλιαρες να μην την ξαναπλησιασει.β]παω το βραδυ στο ιδρυμα και την βριζω μωρη πουτανα με μενα ενα ποτο δεν εχεις καταδεχτει να βγουμε να πιουμε με τον λεχριτη πηγες και γαμηθηκες.
γ] κερναω μονο ενα σφηνακι και της λεω ποσα θες να σε γαμησω.δ]σκυβω το κεφαλι και λεω καλα να παθω ο μαλακας που καψουρευτηκα κρυφοπουτανα, και δεν παω να την ξαναδω, :'( :'( :'(
Συγνωμη αν σας κουρασα παω για υπνο.