Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Τα ct, studio και μπουρδέλα δε σε συγκινούν γιατί δεν έχουν τη διαδικασία του κυνηγιού μέσα. Ξέρεις εκ των προτέρων πως αν πέσει το παραδάκι θα γίνει η δουλειά ακόμα και αν έχεις τα χίλια μύρια όσα προβλήματα. Όλα είναι ψέμα, γίνονται για τα λεφτά, το γνωρίζεις και αυτό ακριβώς σε ξενερώνει. Η περίπτωση των στρίπερς έχει τεθεί σε άλλη βάση και πρέπει να σε επιλέξουν/ρίξεις. Αυτό είναι που σε εξιτάρει πιο πολύ απ'όλα και εκεί ακριβώς είναι και η παγίδα του.

:thumbsup:

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Τα ct, studio και μπουρδέλα δε σε συγκινούν γιατί δεν έχουν τη διαδικασία του κυνηγιού μέσα. Ξέρεις εκ των προτέρων πως αν πέσει το παραδάκι θα γίνει η δουλειά ακόμα και αν έχεις τα χίλια μύρια όσα προβλήματα. Όλα είναι ψέμα, γίνονται για τα λεφτά, το γνωρίζεις και αυτό ακριβώς σε ξενερώνει. Η περίπτωση των στρίπερς έχει τεθεί σε άλλη βάση και πρέπει να σε επιλέξουν/ρίξεις. Αυτό είναι που σε εξιτάρει πιο πολύ απ'όλα και εκεί ακριβώς είναι και η παγίδα του.

Επιστημονικά σχεδιασμένη παγίδα :uglystupid: :uglystupid:

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
γαμω τις παραθεσεις μου

πως το εκανα αυτο????

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
απλα ειρωνευομαι την μαλακινση μας

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.295
Πόντοι
22.785
με μαρουλι πως αλοιως;;;;;;;;;;

Συνημμένα

• dose.gif
    dose.gif
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 16

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

:think: :think: :think:

Δλδ...με τις κορδονάτες δεν ισχύει ο κανόνας με το παραδάκι? Και δεν είναι όλα ψέμα?

Καλά μου έλεγε ο vassos ότι εγώ δεν είμαι για στριπ.

Τώρα μόλις κατάλαβα γιατί δεν έχω φορτώσει ποτέ.  :grin:

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ολα τα ζαρζαβατικα εχουν περαση

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ  αγόρασα  ρωσσική  άνευ  διδασκάλου !

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Καλημερα παιδες,αυτο που καταλαβα σημερα,ειναι οτι οι ρωσοποντιοι τις ριχνουν πολυ ποιο ευκολα απο εμας.Εχουμε και λεμε,
μετα απο την νυκτερινη εξοδο κατα τις 4 και γυρνωντας στο σπιτι,μου περναει η ιδεα να περασω απο το ιδρυμα να δω το μωρακι μου  :smitten: :smitten: :smitten:,φτανοντας στο ιδρυμα διαπιστωνω,οτι ειχε ρεπο,απογοητευμενος που το μωρακι μου δεν με πηρε τηλ.να βγουμε για ποτο[ποτε δεν εχουμε βγει για ποτο μονο για καφε ψωνια φαγητο]αποφασιζω να γυρισω σπιτι,να ομως που παιρνοντας εξω απο ενα κλαμπ,βλεπω το αυτοκινητο της,την ωρα που κατεβαινω απο την μηχανη,νατην βγαινει απο το κλαμπ κατι λεει με τον ρωσοποντιο μπαινει ο τυπος στο αμαξι του, και απο πισω το μωρακι μου,και μετα απο εικοσι λεπτα παρακολουθηση πηγαν σε εναν γαμηστρωνα.

Και τωρα εγω τι να κανω,α]πλακωνω τον ρωσοποντιο στις σφαλιαρες να μην την ξαναπλησιασει.β]παω το βραδυ στο ιδρυμα και την βριζω μωρη πουτανα με μενα ενα ποτο δεν εχεις καταδεχτει να βγουμε να πιουμε με τον λεχριτη πηγες και γαμηθηκες.
γ] κερναω μονο ενα σφηνακι και της λεω ποσα θες να σε γαμησω.δ]σκυβω το κεφαλι και λεω καλα να παθω ο μαλακας που καψουρευτηκα κρυφοπουτανα, και δεν παω να την ξαναδω, :'( :'( :'( 

Συγνωμη αν σας κουρασα παω για υπνο.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
ε) παίρνεις 2 γκομενάκια, τα πας στα μπουζουκια και πας μετά ξενοδοχείο για παρτούζα  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom